Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: odczytywanie wyniku tsh

Strona 3 z 156

  • morfologia i tsh

    robiąc mrfologię mój wynik tsh to 3,920 a norma 0,270 4,200 . jestem po obustronnej mastektomi,posiadam niewydolność ii stop, i mam wszczepiony kardiowerter.mam gen brc1.czy mój wynik tsh jest odpowiedni

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 310 | Data: 2011-03-05 13:45:05 | Liczba SOGów: 0
  • prawidłowy wynik tsh tarczycy

    tsh 2,810..czy to jest prawidlowe czy to jest juz stan chorobowy niedoczynnosc lub nadczynnosci tarczycy ,,mozliwe ze to sa poczatki stanu chorobowego...prosze o odpowiedz bo wcale sie nie znam na tym

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1744 | Data: 2011-02-11 21:03:51 | Liczba SOGów: 0
  • TSH

    tsh tsh

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 120 | Data: 2013-05-20 13:34:31 | Liczba SOGów: 0
  • TSH i cholesterol

    witam. mam zbyt wysokie tsh 6,11 0327 4,2 oraz cholesterol: 324 120 200 o czym to może świadczyć

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1698 | Data: 2010-02-19 16:28:18 | Liczba SOGów: 0
  • dziwny przypadek, niskie tsh i ft4, pomocy !

    witam, mam zapytanie co moze mi dolegac, jezeli mam obnizony poziom ft4 i jednoczesnie obnizony poziom tsh troche mniej ale jednak obnizony ogolnie zaobserwowalam, ze szybko sie mecze, duzo sie poce nawet przy niewielkim

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1206 | Data: 2011-10-21 21:44:51 | Liczba SOGów: 0
  • norma tsh ft3 ft4

    badaanie krwi wykazało: tsh 3 cia generacja 0,559 czy to jest prawidłowy wynik dla mężczyzny 73 lata , stwierdzam trudności w oddychaniu, szybką pracę serca i bolesne sutki w piersi, tętno ponad 90 uderzeń na minutę, ciśnienie 90 / 140

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1194 | Data: 2010-12-01 12:26:01 | Liczba SOGów: 0
  • TSH ..Libido.. wyniki

    wciaz mam slabe libido wole isc spac niz sie bzykac ... robilem ostatnio badanie krwi... wszytsko z testo itd ok ale tsh jest ponizej normy..... w czasie cyklu tez mialem za niskie.... czy to moze byc objawem..... i dodam ze minelo pol roku od

    Odpowiedzi: 27 | Ilość wyświetleń: 1139 | Data: 2013-01-29 01:27:06 | Liczba SOGów: 1
  • wynik tsh 0,01

    tsh 0,01

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1104 | Data: 2010-06-14 11:24:03 | Liczba SOGów: 0
  • tsh tarczycy wyniki

    odkrył u torbiel 7 milimetrów i tarczyca jest guzowata leczę się systematycznie u endokrynologa ale czuję się źle tsh tarczycy mam 4 ,150 i biorę eutyrox 125 czy lepiej usunąć operacyjnie czy daj leczyć

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1057 | Data: 2010-05-16 11:25:43 | Liczba SOGów: 0
  • prawidłowe tsh tarczycy

    mam 42lata moje tsh 0,892ulu.ml

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1050 | Data: 2010-06-26 19:41:57 | Liczba SOGów: 0
  • podwyzszone tsh i ft4 dziwne

    witam co to moze oznaczac 2 rzeczy sie nawzajem wykluczaja a badanie powtarzalem 2x najpierw tsh 6,4 uiu/ml z ref. 0,27 4,2 po tygodniu powtorzylem i bylo 4.72 uiu/ml ft4 1.74 ng/dl z ref 0.93 1.7 po tygodniu

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1030 | Data: 2011-05-25 13:08:25 | Liczba SOGów: 0
  • tabela wynikow na tsh

    moje wyniki na tsh to 2.0671 a na prolaktyne 11.5 czy to norma

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1019 | Data: 2010-09-16 19:16:47 | Liczba SOGów: 0
  • Yohimbina a badania na tsh t3, t4, itp

    pytanie jak wyżej, biore obecnie scorcha z yohimbiną , kiedystam dośc troche efki, clenu, wybieram sie na badania na tsh podobno one mają juz wykryć czy mam jakaś niedoczynnośc tarczycy, jesli coś bedzie ide dalszym kierunku, czyl na t3 i t4,

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1001 | Data: 2007-09-17 17:12:01 | Liczba SOGów: 1
  • tsh-wyniki badan tarczycy

    wynik tsh 9,252 czy to nadczynność tarczycy,czy niedoczynność prosze o szybką odpowiedz,bo jestem lekko przylamana tymi wynikami,do jutra nie doczekam jak pójde do lekarza ,ratujcie mika,z pozdrowieniami

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 964 | Data: 2010-11-22 19:35:59 | Liczba SOGów: 0
  • prawidłowy wynik tsh

    czy wynik tsh 1,428 jest prawidłowy czy to niedoczynnośc czy nadczynność przy odchudzaniu bo lekarz powiedział że dobrze a może potrzeba zrobic ft 3i ft 4 prosze o pomoc bo niewiem czy szukac pomocy lekarskiej

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 935 | Data: 2011-10-17 17:58:06 | Liczba SOGów: 0
  • podwyższony poziom TSh

    moje tsh wynosi 10.864.proszę mi powiedzieć czy jest to bardzo zły wynik.przyjmowałam lek nowothyral ale ostatnio zaniedbałam leczenie.mam 64 lata.czy jest to bardzo zły wynik. proszę o odpowieź.jestem 25 lat po operacji tarczycy.

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 900 | Data: 2011-08-26 12:43:18 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki tsh interpretacja

    po 2 mies. brania eutyrox 75, tsh spadlo z 348,70 na 1,69 a prolaktyna 361,2 a nogi nadal puchna i bola a w piersiach mleko. jak mam interpretowac wyniki. prosze o odpowiedz. anita.

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 853 | Data: 2010-09-28 19:58:56 | Liczba SOGów: 0
  • wynik badania tsh

    witam odebrałam wynik tsh z krwi i nie wiem jak go interpretować,1,137

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 845 | Data: 2010-06-21 11:19:35 | Liczba SOGów: 0
  • TSH FT3 FT4

    hejka lekarz zalecił mi zrobienie w/w badań bo uznał że mam objawy choroby tarczycy,ale wyniki mam chyba w normie,mozecie na nie spojrzeć tsh 0,866 ft3 3,54 ft4 1,36 jak możecie to odpiszcie na gg11536493

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 835 | Data: 2010-05-25 18:12:11 | Liczba SOGów: 0
  • wynik tsh norma

    jaka jest norma tsh tarczyca

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 835 | Data: 2010-06-10 13:58:53 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}