SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

nitroprogen opinie

  • BLOG: Nadszedł czas, żeby zacząć jakoś WYGLĄDAĆ- Adzik&Trec-PODS.STR.102 i 107

    Post
    Trec

    ło, że zamówiłem sobie je 2x. Trec - NitroProGen Premiks białek: koncentrat + hydrolizat serwatki + białko jaja + kazeina + peptyd l-glutaminy. http://www.trec.com.pl/general/nitroprogen.php Moja opinia: Także smak czekoladowy. Niewiele gorszy w smaku od Perfect'a. Smakował i z wodą, i z mlekiem. Inny rodzaj białka niż Perfect i przez to może być i

    Odpowiedzi: 1082 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-12-21 02:51:50 Liczba szacunów: 0
  • Tutaj poprawisz swoja DIETE

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    bialy 100g tu bede zmieniał na kuskus/ciemny ryz/makaron mas xxl 30g Mleko 0,5% 250g b62,ww114,t5 16-17trening 4posilek potreningowy 17:15mas xxl 30g Mleko 0,5% 150g 18:15 nitroprogen 30g Mleko 0,5% 150g b37,t3,ww50 kolacja 21:00-22:00 twaróg chudy 175g Oliwa 15g b35,t16,ww6 Razem bialko 210 węgle 330 tłuszcz 72+ omega3(gdzie mam je umiećcić

    Odpowiedzi: 3049 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-12-08 11:36:39 Liczba szacunów: 0
  • Tutaj poprawisz swoja DIETE

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    100g tu bede zmieniał na kuskus/ciemny ryz/makaron mas xxl 30g Mleko 0,5% 250g b62,ww114,t5 16-17trening 4posilek potreningowy 17:15mas xxl 30g Mleko 0,5% 150g 18:15 nitroprogen 30g Mleko 0,5% 150g b37,t3,ww50 kolacja 21:00-22:00 twaróg chudy 175g Oliwa 15g b35,t16,ww6 Razem bialko 210 węgle 330 tłuszcz 72+ omega3(gdzie mam je um

    Odpowiedzi: 3049 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-12-09 18:29:43 Liczba szacunów: 0
  • TrenBolon w kapsułce 30mg - cykl

    Post
    Doping

    Witam!!! Mam małe wątpliwości co do efektów po trenadrolu. Mianowicie biore go 2 tygi i nie ma efektów w powiększaniu obwodów jedynie mięsień się bardziej zbił i bardziej wypuklił z relacji cykli na trenadrolu wielu gości pisało że po dwóch tygach 1cm w bicu im skoczył i 3kg wagi a u mnie nic w ramieniu nie poszło ale ogólnie lepiej cała sylwetka s

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 2751 Data: 2008-05-17 16:46:14 Liczba szacunów: 0
  • Dieta "bez" posiłku potreningowego

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Moja sugestia choc nie jestem do konca pewien: Z tego co napisales to idziesz spac okolo polnocy, a wstajesz o godzinie 7, lepiej poszedlbym wczesniej spac aby o te godzine przedluzyc regeneracje. Z tego wynika ze ta odzywke Nitroprogen musialbys przelozyc, bialko by Ci sie przydalo po treningu silowym i aerobach czyli tutaj: 21:45 MONO + CARBO - Z

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1778 Data: 2010-03-20 12:35:53 Liczba szacunów: 0
  • Trening Teutońskiego Monstrum czyli GVT wg Wodyna str 187

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    Maciek Jeśli chodzi o białko akurat to mi od jakiegoś czasu przypadło do gustu . Mimo że wcześniej zdarzało mi się kupować inne wielokrotnie tańsze białka zdecydowałem się już po raz kolejny na Dymatize. Na pewno są lepsze i gorsze firmy, marki o różnych składach białek w białku jak to ujął Solarus ,znaczy ile tak na prawdę jest gram wartościowego

    Odpowiedzi: 2355 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-08-21 18:07:15 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    być przed treningiem Mesomorph a po Man Clout i tyle? Czy dorzucić Orotine? Może jakies białko godne polecenia? Brałem m.in. :myo gaspariego, coś z olimpu, activlab (bleee), nitroprogen... edit: tak sobie patrze i patrze a tu Jack3d zbiera dobre opinie a jest tańszy i chyba bardziej wydajny. Co Ty na to? edit 2: jednak nie jest bardziej wydajny Z

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-15 19:31:26 Liczba szacunów: 0
  • pomoc w wyborze

    Post
    Odżywki i suplementy

    adam sie tylko o produktach ktore przetestowałęm.Musisz sobie odpowiedziedz sam ,czy to ma być białko na noc czy na dzien i ile jesteś w stanie wydać.Ja osobiście stosuje nitroprogen uniwerslane białeczko o swietnym smaku i bardzo dobrych parametrach ,swietnie mnie regeneruje po ultra ciezkich treningach ,jedynym minusem jest cena 200zł za

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 657 Data: 2008-07-05 19:49:59 Liczba szacunów: 0
  • DYMATIZE ISO 100

    Post
    Odżywki i suplementy

    konczy mi sie nitroprogen i chcialem zmienic na inne ale kurde nie stosowalem wczesniej innych bialek (no jeszcze ostrowie) nie mam rozeznania przegladalem forum i wasze opinie przychylaly sie do bialek:MRM metabolic whey , Kaizen whey protein,Biogenix Pro langatum, z czego czego najwieksza popularnosc mialo MRM bardzo chwalone ale przegladajac s

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 3311 Data: 2007-07-27 01:53:00 Liczba szacunów: 0
  • TWOJA CHWILA PRAWDY

    Post
    Doping

    pije 3x dziennie nitroprogen, serio nie jestem niedozywiony moze zdjecie jakos kiepsko wyszlo, ale dzieki za opinie bo myslalem ze jest dobrze

    Odpowiedzi: 5159 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-06-18 23:12:54 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG]Bulek- Redukcja str. 1-20 / MASA str.22

    Post
    Trec

    Dzien 33. Dzien Aerobow Witam wszystkich serdecznie po raz drugi w ciagu dzisiejszego dnia Cardio na crosswalkerze 50minut. Dieta. Dieta 1. -jajka x3(wielkosc L czyli gdzies 60g jedno) -platki owsiane 80g 2. -tunczyk w sosie wlasnym 100g -pomidor,salata,marchew,papryka -olej rzepakowy 10g 3. jagniecina (bylo kupione to zamiast swinskiego sobie up

    Odpowiedzi: 278 Ilość wyświetleń: 16417 Data: 2011-03-01 23:45:54 Liczba szacunów: 0
  • UNIWERSALNE BIAŁKO. Jakie?

    Post
    Odżywki i suplementy

    jigsaw91 i nitroprogen i matrix 5.0 dają radę i składem będą Ci pasować, wybierz jak uważasz, ja od siebie mogę polecić treca bo go jadłem o matrixie ewentualnie sprawdź opinie w DZIALE OPINIE I ZDJĘCIA, co do Vitafitu to faktycznie robi to trec, ale nie miałem okazji jeszcze spróbować, przypuszczam, że od ostrowii będzie lepsze ale o ile to chyba

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 2285 Data: 2009-12-08 17:40:37 Liczba szacunów: 0
  • Masz pojedyncze pytanie? Nie wiesz jak dawkowac suple? pytaj Tutaj!

    Post
    Odżywki i suplementy

    No to tak potrzbuje białka jako uzupelnienie diety , nalepiej potreningowe i przed snem ( Dieta jest ) I Zastanawiam sie nad tymi : Prolongatum ( Cena bez szału , mala ilosc , ale dobre opinie i duzo + ) Nitroprogen ( Cena + ilosc duza , skład ciekawy ale nie dokonca jestem przekonany ) Olimp Whey 80 ( Ciekawy skład , cena dobra ) I Oczywiscie WPC

    Odpowiedzi: 3009 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-07-02 23:02:53 Liczba szacunów: 0
  • XP+nitro2+nitroprogen???a mozeXP+XPE+??

    Post
    Odżywki i suplementy

    Co z tych 2 opcji nie wybierzesz będzie OK Białko do uzupełnienia braków w diecie Opinie o nitroprogen znajdziesz w dziale Opinie i zdjęcia

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 951 Data: 2007-04-24 00:31:36 Liczba szacunów: 0
  • REDUKCJA to mój cel. Tym razem musi się udać

    Post
    Trening dla początkujących

    Wczoraj zarwałem noc, ale myślę że było warto. Co prawda organizm niewypoczęty ale na razie nie ma po czym. A wiele wiadomości do głowy weszło, myślę że pomoże mi to w mojej walce z fattem. Więc teraz w zasadzie podsumuję wczorajsze wywody wprowadzając zmiany, które dyskwalifikowały mnie już na starcie. Zaczynamy. ANKIETA Witam wszystkich, mam na i

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 839 Data: 2011-02-07 22:19:36 Liczba szacunów: 0
  • krótka historia i prośba o trening

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    no właśnie z tą dieta jest tak, ze jedno jest kontynuacja drugiego... ponieważ nitroprogen będzie uzupełnieniem diety której nie jestem w stanie utrzymać... a większa ilość ma za zadanie zbudowanie lepszej jakości umieśnienia- ten wniosek został wysnuty po przeczytaniu wielorakich postów na tym forum, uczę sie poprostu, ale czekam na propozycje i o

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 857 Data: 2006-08-22 13:52:56 Liczba szacunów: 0
  • Cykl marzeń!!! - Proszę o opinie - każde spostrzeżenie jest wartościowe ;-D

    Post
    Odżywki i suplementy

    od poczatku przeanalizowałem twojego posta...... Mój AKTUALNY staż treningowy to około roku (ogólnie - około 2,5 roku w ciągu 28 lat , cwiczę niejako 'na wyczucie', które (to opinie kolegów oraz mojej Kobietki) raczej do tej pory mnie nie zawodzi. ciekawe heheh Wzrost - 174 cm Waga - 75 - 76 kilo Typ budowy: Szczupły - muskularny DDDD, zerowa ten

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 2946 Data: 2009-03-27 18:26:23 Liczba szacunów: 0
  • Cykl marzeń!!! - Proszę o opinie - każde spostrzeżenie jest wartościowe ;-D

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dzięki za pierwszą odpowiedź - za krytykę też akurat zauważyłem dobre strony brania zarówno tribulusa jak i zma przy pierwszym cyklu (chyba że to inne środki spowodowały) - poprzedni cykl to było: Dymatize XP naprzemiennie z NO-Shotgun Trec Mass XXL (po 2 miesięcznym cyklu przybyło mi 7 kilo) białko NitroProGen CLA + Green Tea Trec Chela-min i Wit

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 2946 Data: 2009-03-27 18:57:13 Liczba szacunów: 0
  • Tutaj składamy swoje " CV " - Wasze ANKIETY!

    Post
    Trec

    Witam TRECowców, zastanawiałem się długo czy prowadzić dziennik z mojej redukcji i jednak się skusiłem Fotka z aktualnej formy: Więcej zdjęć jak założę bloga. ANKIETA: - CEL: redukcja - WIEK: 25 lat - STAŻ TRENINGOWY : ćwiczę od kiedy pamiętam z małymi przerwami - PRZEBYTA SUPLEMENTACJA: sporo tego było Białka: Olimp Whey Protein, Syntrax Matr

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 4984 Data: 2011-02-18 13:43:05 Liczba szacunów: 0
  • Clenburexin - co sądzicie???

    Post
    Odżywki i suplementy

    dziwne: 27 Uwolnij stal swoich mięśni - scorch+tight+TSE pod 2006-07-02 16:25:38 Suplementacja - NASZE TESTY i promocja 4 nowy scorch vs tight 2006-05-29 23:03:23 Odżywki, Suplementy 3 Zawartosc TIGHTA 2005-05-11 15:43:52 Odżywki, Suplementy 3 Tight czy Stimulant X ? 2006-12-31 11:26:17 Odżywki, Suplementy 2 do joggerka i innych about

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 14837 Data: 2007-02-11 12:58:03 Liczba szacunów: 0