Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: nitrobolon 2 opinie

Strona 1 z 15

  • NITROBOLON 2 + reactor . OPINIE I CZY WARTO ? ?

    regularnie. jestem po cm3 i whey gainer i chcialem sie zapytac czy bede mial jakiekolwiek efekty po zażyciu nitrobolon 2 + gainer. i jak to dobrze zastosowac aby byly efekty . dziekuje za uwage :

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 831| Data: 2008-11-19 22:03:15| Liczba SOGów: 0
  • opinia i poprawki-nitrobolon caps,bialko olimp 80%,carbo + dieta

    bardzo , bardzo prosze ludzi wiedzacych i znajacych sie w tym temacie o poprawki,zaznaczam ze do tego dochodzi nitrobolon 525cabs czyli ponad miesiac , bialko 80% i carbo jak moglbym to ustawic ja myslalem tak:po przebudzeniu nitrobolon po

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 901| Data: 2011-04-04 13:37:39| Liczba SOGów: 0
  • Nitrobolon - opinie

    jak w temacie chciałbym poznać wasze opienie na temat nitrobolon treca czy używacie, czy warto, jak z efektami itp... pozdro

    Odpowiedzi: 44| Ilość wyświetleń: 107594| Data: 2006-05-06 10:19:32| Liczba SOGów: 5
  • Dieta polaczona z cyklem. Prosze o opinie.

    niescisla dieta ktora ukladam sobie tak jak mi zycie pozwoli ale wyglada to mniej wiecej tak. rano, 6:30 nitrobolon bcaa jesli dzien nietreningowy, jesli treningowy to sam nitro 7:00 platki kukurydziane + mleko. 10:00 11:00 porcja

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 761| Data: 2011-03-11 11:44:06| Liczba SOGów: 0
  • Hyperfusion + nitrobolon opinie

    witam ! czy dobre bedzie polaczenie hyperfusion z nitrobolonem . zastanawiam się który nitrobolon będzie lepsze zwykły czy nitrobolon 2 ,zależy mi na sile . do tego chce

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1771| Data: 2010-11-30 19:41:49| Liczba SOGów: 0
  • pytanie: co po Nitrobolon 2

    witam kończę właśnie cykl nitrobolon 2 + tribulon. jestem zadowolony z efektów, ładnie wszystko podskoczyło zarówno siła jak i obwody. potwierdzam

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 3045| Data: 2008-04-25 14:31:55| Liczba SOGów: 0
  • co po nitrobolon 2 i kreatynie

    witam, własnie skończyłem trening na cyklu nitrobolon 2 limited edition trec + kreatyna mono hi teca. cykl trwał dokładnie 8 tygodni. powiem tak dietę mam uważam że

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 588| Data: 2011-06-19 22:45:37| Liczba SOGów: 1
  • Xpand, No xplode, Nitrobolon(II)

    witam. mam pytanie odnośnie tych trzech suplementów, czyli xpand, nitrobolon lub nitrobolon ii i no xplode. warto je stosować jednocześnie, czy może to byłoby bez sensu jak czytałem to

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2112| Data: 2011-02-25 22:35:00| Liczba SOGów: 1
  • Zestaw - proszę o opinie

    30 tab. + zma orginal 30 kap. http://www.trec.pl/extreme men s formula 30 tab zma orginal 30 kap.html nitrobolon ii 1100 g http://www.trec.pl nitrobolon ii powder 1100 g limitowana edycja.html i teraz pytania z mojej strony: czy

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1037| Data: 2014-06-05 10:55:22| Liczba SOGów: 0
  • NItrobolon II ;D

    koncze cykl na olimpie 1250 mega caps.potem robie przerwe okolo miesiaca jak nie lepiej i chcailbym zaczac brac nitrobolon ii treca ew dorzuce do tego mono jeszcze to co bralem... slyszalem rozne opinie na temat nitro.i tu moje pytanie. czy to

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1329| Data: 2009-03-07 10:38:56| Liczba SOGów: 0
  • Moj mały zestaw wasze opinie

    ale to sie zmieni, 10 lipca go zamawiam i potrzebuje wasze opinie kochani. xpand zostalo mi 28 porcji, zamawiam nitrobolon ii 550g do tego jabłczan treca 180kaps i mass up 7000g do uzupelnienia diety. dt: xpand rano naczczo przed treningiem

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 628| Data: 2011-07-01 22:26:13| Liczba SOGów: 0
  • Nitrobolon + HMB + BCA + magnez i witaminki opinie.. HELP!

    witka a co myslicie o cyklu: nitrobolon ii powder 250q trec hmb 180 liquid trec bca mega camps 300 kaps olimp + witaminki, bca, witamina

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1657| Data: 2005-09-28 01:23:04| Liczba SOGów: 0
  • Nitrobolon II - opinie , propozycje co lepsze

    wyraźcie swoje opinie ci co brali ten suplement nitrobolon ii firmy trec i może też czy znacie coś podobnego i lepszego pozdro :

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2542| Data: 2013-03-30 23:00:21| Liczba SOGów: 1
  • Jakie Macie Opinie Na Temat Nitrobolon ???

    witam wszystkich : chcialem sie dowiedziec co sadzicie o nitrobolon 1.jakie sa efekty 2.od ilu lat mozna to stosowac jakie sa wasze opinie na ten temat

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 907| Data: 2010-02-03 21:00:27| Liczba SOGów: 0
  • Trec NitroBolon II + MONOHYDRAT czy JABŁCZAN

    witam! chciałbym się dwoiedziec z czym najlepiej polączyć nitrobolon ii planuje z mono universala poniewaz widze ze ma swietne opinie , lub vitalmaxa , albo jakis jabłaczan co

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 2496| Data: 2009-02-23 01:05:19| Liczba SOGów: 0
  • HORSE POWER + NITROBOLON II Wasze propozycje dawkowania...

    witam! zaczynam cykl hp + nitro ii facet w witamin shopie rozpisal mi to nastepująco : dt: nitrobolon ii wg. tego co na pudełku hp 20g do nitro potreningowego dnt nitrobolon ii wg. tego co na pudełku hp

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2423| Data: 2008-05-24 16:14:20| Liczba SOGów: 0
  • Nitrobolon II, dla mnie?

    witam, czy nitrobolon ii http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/cpath/47/products_id/1342/products_name/trec nitrobolon

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 2144| Data: 2006-02-15 15:16:15| Liczba SOGów: 0
  • Nitrobolon odrazu po Xpandzie!?

    witam! mam pytanie bo własnie koncze jest xpanda i chciałbym odrazu nitrobolon zacząć jeść... czy to dobry pomysł czy trzeba odczekać około 2 miesiące nie wiem czy mi np nie wejdzie nitrobolon odrazu po xpandzie... prosze o wasze opinie :

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1444| Data: 2007-12-03 13:41:06| Liczba SOGów: 0
  • Nitrobolon II

    witam rozmyślam nad zakupem nitrobolon ii, widziałem podzielone opinie na ten temat. do tej pory stosowałem cm3 i efekty w sile miałem bardzo duże

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 539| Data: 2015-05-28 13:13:46| Liczba SOGów: 0
  • Pytanie Nitrobolon II + Magnum 6000 (TREC)???

    mam pytanie na razie zarzywam samo nitrobolon ii moeg mieszac to z magnum 6000 czy bedzie zle ze wzgledu iz na nitrobolon jest napisane nie zazywac z

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1336| Data: 2009-05-02 08:15:14| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}