Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: napalm odżywka opinie

Strona 1 z 428

  • XTREME NAPALM SHOT - opinie

    witam koncze cykl na kreatynie i w miedzy zcasie chce sobie cos wziąść pomiedzy cyklami i zastanawiam się czy ten napalm w shotach jest lepszy od tego napalmu w proszku oraz czy jest po nim dobra pompa bo motywacje mam więc zadna

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 13371| Data: 2012-06-28 13:06:31| Liczba SOGów: 0
  • dieta na wycinke

    witam, od jakiegos czasu kombinuje z redukcja...metoda prob i bledow. raz dieta byla, ale efekty slabiutke wiec ulozylem nowa.licze na uwagi. 1.owsianka, mleko 2.chleb razowy, mozzarella 3.ryz, piers z kurczaka bez skory, sporo swiezych warzyw,

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 14066| Data: 2011-03-27 14:50:54| Liczba SOGów: 0
  • Dlaczego odzywka białkowa nie jest równa odzywce białkowej.

    czym powinna się charakteryzować odzywka wysokiej jakości dokonując podsumowania należy stwierdzić, że każda odżywka wysokiej jakości powinna się charakteryzować następującymi ogólnie rozpoznawalnymi cechami powinna łatwo się rozpuszczać

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 4576| Data: 2009-10-02 15:59:14| Liczba SOGów: 0
  • Napalm- opinie

    wielkosc porcji: 1 kapsulka ilosc porcji w opakowaniu: 60 ilosc w jednej porcji: specjalna formula napalm n acetyl l tyrozyna ikaryna kofeina 1,3 dimetylamylamina n metyl beta metylfenyletylamina hcl n acetyl

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 9619| Data: 2009-07-29 21:32:21| Liczba SOGów: 1
  • Fitness Authority - Napalm

    http://www.sfd.pl/sklep/images/produkty/634110779126833750_fa%20xtreme%2 napalm 201000%20g. fitness authority napalm 1000 g fitness authority napalm to suplement przedtreningowy o

    Odpowiedzi: 108| Ilość wyświetleń: 41361| Data: 2010-08-19 13:41:06| Liczba SOGów: 4
  • obalamy mit! Napalm + Detonator

    witam wszystkich, na wstępnie chciałbym zaznaczyć, że chciałbym obalić mit dotyczący dawkowania napalma + detonatora, widzę, że tematów typu jak łączyć jak brać jak dawkować jak będzie najlepiej czemu tak lepiej

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1419| Data: 2013-12-03 19:50:00| Liczba SOGów: 0
  • Xtreme Napalm loaded with Vitargo

    xtreme napalm loaded with vitargo http://www.fanutrition.pl/images/xtreme_napalm_vitargo_box copy.png potężny stymulator

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 4982| Data: 2011-09-21 13:39:27| Liczba SOGów: 0
  • TEST: MASA Z GREEN MAGNITUDE + NAPALM XTREME - pods. str.12!

    cykl będzie opierał się na stacku kreatynowym green magnitude oraz boosterze przedtreningowym xtreme napalm będą to główni bohaterowie testu, dotego oczywiście białko/gainer/carbo do uzupełnienia braków w diecie oraz witaminki i zma.

    Odpowiedzi: 127| Ilość wyświetleń: 15522| Data: 2011-01-27 15:08:28| Liczba SOGów: 8
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 11350| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Fitness Authority - Napalm Shot

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/napalm_shot_i26628_d400x400[/img] [size=big] napalm shot [/size] opis naukowo opracowana mieszanka aktywnych

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 13778| Data: 2013-03-15 12:48:50| Liczba SOGów: 0
  • napalm pytanie

    witam!!! chciałbym poznać opinie speców na temat tego produktu.przedstawie krótką opinie o napalmie na moim przykładzie i moich znajomych .otóż brałem juz trochę boosterów nitrobolon,shock therapy,no

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2340| Data: 2011-12-27 20:20:15| Liczba SOGów: 0
  • OPINIE xtreme NAPALM

    od 1 10 smak rozpuszczalność działanie + kilka słów co na treningu jak i poza nim się działo po spożyciu napalma 42

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 54596| Data: 2009-11-19 19:30:16| Liczba SOGów: 1
  • Extreme Napalm + Extreme Detonator opinie

    czesm mam pytanie odnosnie extreme napalm + extreme detonator czy ktos z was je stosował i czy był z nich zadowolony , mam zamiar je kiupic ale nie wiem czy

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 7800| Data: 2011-06-15 14:12:28| Liczba SOGów: 0
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 13055| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • Muscle Warfare - Napalm

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/napalm_i27143_d400x400[/img] muscle warfare napalm 152g / 313g opis najbardziej wybuchowa mieszanka dodająca

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 9913| Data: 2012-02-29 17:16:50| Liczba SOGów: 1
  • Białko dawkowanie. I pytanie związane z xtreme napalm

    że jak bierze się za dużo to się robią syfy na skórze. i drugie pytanie: dużo osób chwali sobie ten xtreme napalm i jak czytałem opinie to myślałem, że to będzie szał jak będę brał napaliłem się już chciałem kupić. ale wziąłem od wujka sobie na

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1276| Data: 2011-11-22 19:20:40| Liczba SOGów: 0
  • SUPERPUMP MAX CZY NAPALM?

    planuje niedługo zacząć robić siłe i nie wiem który z tych suplementów byłby do tego lepszy. o napalmie słyszałem już wiele pozytywnych opinii, że siła idzie ładnie wraz z pompą a o sp max niewiele jako że to dość nowy

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 6292| Data: 2011-05-15 12:40:16| Liczba SOGów: 0
  • Gain Fast - TESt, UWAGI, OPINIE

    po treningu może mnie zapychac sprawdze jutro. kolejne smaki sprawdze jutro. piszcie swoje uwagi, spostrzeżenia, opinie zdr. ps. fa szykuje zmiany na przyszły rok. od stycznia ceny universala mają spaść w końcu, bo na razie są to produkty

    Odpowiedzi: 109| Ilość wyświetleń: 29612| Data: 2005-12-31 00:59:39| Liczba SOGów: 5
  • Przedtreningówka - MW Napalm, SuperPump Max, Hot Blood 2.0

    bo było ich sporo łaczenie z tymi z 1,3 . proszę tylko o pisanie opinii o nowych wersjach tych odżywek hot blood, napalm . z góry dzięki.

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2123| Data: 2013-07-01 11:35:41| Liczba SOGów: 0
  • Napalm vs Plutonium ?

    witam. mam dylemat.. mianowicie.. rozmyślam nad kupnem xtreme napalm lub plutonium. jak ktops sporzywał to proszę o opinie pozdr

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 2145| Data: 2011-05-16 21:14:24| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}