Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: napalm odżywka opinie

Strona 1 z 541

  • XTREME NAPALM SHOT - opinie

    witam koncze cykl na kreatynie i w miedzy zcasie chce sobie cos wziąść pomiedzy cyklami i zastanawiam się czy ten napalm w shotach jest lepszy od tego napalmu w proszku oraz czy jest po nim dobra pompa bo motywacje mam więc zadna

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 11957| Data: 2012-06-28 13:06:31| Liczba SOGów: 0
  • NITROBOLON czy jest dobra odżywka opinie.

    nitrobolon czy jest dobra odzywka jakie są efekty

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2450| Data: 2007-10-27 11:10:14| Liczba SOGów: 0
  • dieta na wycinke

    witam, od jakiegos czasu kombinuje z redukcja...metoda prob i bledow. raz dieta byla, ale efekty slabiutke wiec ulozylem nowa.licze na uwagi. 1.owsianka, mleko 2.chleb razowy, mozzarella 3.ryz, piers z kurczaka bez skory, sporo swiezych warzyw,

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 8592| Data: 2011-03-27 14:50:54| Liczba SOGów: 0
  • obalamy mit! Napalm + Detonator

    witam wszystkich, na wstępnie chciałbym zaznaczyć, że chciałbym obalić mit dotyczący dawkowania napalma + detonatora, widzę, że tematów typu jak łączyć jak brać jak dawkować jak będzie najlepiej czemu tak lepiej

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1360| Data: 2013-12-03 19:50:00| Liczba SOGów: 0
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9146| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • napalm pytanie

    witam!!! chciałbym poznać opinie speców na temat tego produktu.przedstawie krótką opinie o napalmie na moim przykładzie i moich znajomych .otóż brałem juz trochę boosterów nitrobolon,shock therapy,no

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2261| Data: 2011-12-27 20:20:15| Liczba SOGów: 0
  • Fitness Authority - Napalm

    http://www.sfd.pl/sklep/images/produkty/634110779126833750_fa%20xtreme%2 napalm 201000%20g. fitness authority napalm 1000 g fitness authority napalm to suplement przedtreningowy o

    Odpowiedzi: 108| Ilość wyświetleń: 39911| Data: 2010-08-19 13:41:06| Liczba SOGów: 4
  • Napalm- opinie

    wielkosc porcji: 1 kapsulka ilosc porcji w opakowaniu: 60 ilosc w jednej porcji: specjalna formula napalm n acetyl l tyrozyna ikaryna kofeina 1,3 dimetylamylamina n metyl beta metylfenyletylamina hcl n acetyl

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 9380| Data: 2009-07-29 21:32:21| Liczba SOGów: 1
  • Extreme Napalm + Extreme Detonator opinie

    czesm mam pytanie odnosnie extreme napalm + extreme detonator czy ktos z was je stosował i czy był z nich zadowolony , mam zamiar je kiupic ale nie wiem czy

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 7688| Data: 2011-06-15 14:12:28| Liczba SOGów: 0
  • OPINIE xtreme NAPALM

    od 1 10 smak rozpuszczalność działanie + kilka słów co na treningu jak i poza nim się działo po spożyciu napalma 42

    Odpowiedzi: 48| Ilość wyświetleń: 49589| Data: 2009-11-19 19:30:16| Liczba SOGów: 1
  • Fitness Authority - Napalm Shot

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/napalm_shot_i26628_d400x400[/img] [size=big] napalm shot [/size] opis naukowo opracowana mieszanka aktywnych

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 12555| Data: 2013-03-15 12:48:50| Liczba SOGów: 0
  • Xtreme Napalm loaded with Vitargo

    xtreme napalm loaded with vitargo http://www.fanutrition.pl/images/xtreme_napalm_vitargo_box copy.png potężny stymulator

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 4879| Data: 2011-09-21 13:39:27| Liczba SOGów: 0
  • TEST: MASA Z GREEN MAGNITUDE + NAPALM XTREME - pods. str.12!

    cykl będzie opierał się na stacku kreatynowym green magnitude oraz boosterze przedtreningowym xtreme napalm będą to główni bohaterowie testu, dotego oczywiście białko/gainer/carbo do uzupełnienia braków w diecie oraz witaminki i zma.

    Odpowiedzi: 127| Ilość wyświetleń: 15266| Data: 2011-01-27 15:08:28| Liczba SOGów: 8
  • SUPERPUMP MAX CZY NAPALM?

    planuje niedługo zacząć robić siłe i nie wiem który z tych suplementów byłby do tego lepszy. o napalmie słyszałem już wiele pozytywnych opinii, że siła idzie ładnie wraz z pompą a o sp max niewiele jako że to dość nowy

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 6221| Data: 2011-05-15 12:40:16| Liczba SOGów: 0
  • FA Napalm z czym łaczyc

    witam. chce zacząć cykl i tez proszę o wasza opinię fa napalm + detonator + animal pak + olimp tribusteron 90 a może: nitrobolon energi + jakas creta + animal pak + olimp tribusteron90 możne jakieś białko dieta oczywiście jest.

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 3396| Data: 2011-02-15 22:10:56| Liczba SOGów: 0
  • Muscle Warfare - Napalm

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/napalm_i27143_d400x400[/img] muscle warfare napalm 152g / 313g opis najbardziej wybuchowa mieszanka dodająca

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 9795| Data: 2012-02-29 17:16:50| Liczba SOGów: 1
  • Napalm vs Plutonium ?

    witam. mam dylemat.. mianowicie.. rozmyślam nad kupnem xtreme napalm lub plutonium. jak ktops sporzywał to proszę o opinie pozdr

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 2111| Data: 2011-05-16 21:14:24| Liczba SOGów: 0
  • Przedtreningówka - MW Napalm, SuperPump Max, Hot Blood 2.0

    bo było ich sporo łaczenie z tymi z 1,3 . proszę tylko o pisanie opinii o nowych wersjach tych odżywek hot blood, napalm . z góry dzięki.

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2061| Data: 2013-07-01 11:35:41| Liczba SOGów: 0
  • Białko dawkowanie. I pytanie związane z xtreme napalm

    że jak bierze się za dużo to się robią syfy na skórze. i drugie pytanie: dużo osób chwali sobie ten xtreme napalm i jak czytałem opinie to myślałem, że to będzie szał jak będę brał napaliłem się już chciałem kupić. ale wziąłem od wujka sobie na

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1231| Data: 2011-11-22 19:20:40| Liczba SOGów: 0
  • BIAŁKO - TWARÓG vs ODŻYWKA

    tak sobie policzyłem jak to wychodzi w białku kupując twaróg lub odżywkę odżywka białkowa 80% kosztuje 100zł za 1,5 kg... vitalmax 82% a kupując twaróg pakowany nawet na wagę zapewne jest

    Odpowiedzi: 53| Ilość wyświetleń: 40425| Data: 2006-09-16 11:53:27| Liczba SOGów: 10

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}