w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy
Sortuj wg ilości SOGów  / Sortuj wg daty  / Sortuj wg trafności wyszukiwania  

Szukana fraza to: "napalm odżywka opinie"

Strona spośród 3  stron dla zapytania: napalm odżywka opinie

Extreme Napalm + Extreme Detonator opinie

czesm mam pytanie odnosnie extreme napalm + extreme detonator czy ktos z was je stosował i czy był z nich zadowolony , mam zamiar je kiupic ale nie wiem czy

Data: 2011-06-15 14:12:28 | Dział: Szybkie pytanie | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 3611 |

OPINIE xtreme NAPALM

od 1 10 smak rozpuszczalność działanie + kilka słów co na treningu jak i poza nim się działo po spożyciu napalma 42

Data: 2009-11-19 19:30:16 | Dział: Muscular Development | Autor: phex1337 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2667 |

Napalm- opinie

wielkosc porcji: 1 kapsulka ilosc porcji w opakowaniu: 60 ilosc w jednej porcji: specjalna formula napalm n acetyl l tyrozyna ikaryna kofeina 1,3 dimetylamylamina n metyl beta metylfenyletylamina hcl n acetyl

Data: 2009-07-29 21:32:21 | Dział: Odchudzanie | Autor: th3rmo | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2618 |

obalamy mit! Napalm + Detonator

witam wszystkich, na wstępnie chciałbym zaznaczyć, że chciałbym obalić mit dotyczący dawkowania napalma + detonatora, widzę, że tematów typu jak łączyć jak brać jak dawkować jak będzie najlepiej czemu tak lepiej

Data: 2013-12-03 19:50:00 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: febonek | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2603 |

XTREME NAPALM SHOT - opinie

witam koncze cykl na kreatynie i w miedzy zcasie chce sobie cos wziąść pomiedzy cyklami i zastanawiam się czy ten napalm w shotach jest lepszy od tego napalmu w proszku oraz czy jest po nim dobra pompa bo motywacje mam więc zadna

Data: 2012-06-28 13:06:31 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: Ampuł | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2598 |

SUPERPUMP MAX CZY NAPALM?

planuje niedługo zacząć robić siłe i nie wiem który z tych suplementów byłby do tego lepszy. o napalmie słyszałem już wiele pozytywnych opinii, że siła idzie ładnie wraz z pompą a o sp max niewiele jako że to dość nowy

Data: 2011-05-15 12:40:16 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: merx18 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2598 |

napalm pytanie

witam!!! chciałbym poznać opinie speców na temat tego produktu.przedstawie krótką opinie o napalmie na moim przykładzie i moich znajomych .otóż brałem juz trochę boosterów nitrobolon,shock therapy,no

Data: 2011-12-27 20:20:15 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: _GANGSTA_ | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2597 |

Extreme Detonator wasze opinie

ponieważ bardzo pozytywnie zaskoczył mnie produkt extreme napalm planuję na dniach zacząć eksperyment z detonatorem,z racji tego,że nie ma jeszcze w dziale opinie firmy fa,wrzuciłem

Data: 2010-05-20 09:01:59 | Dział: Muscular Development | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2587 |

Napalm vs Plutonium ?

witam. mam dylemat.. mianowicie.. rozmyślam nad kupnem xtreme napalm lub plutonium. jak ktops sporzywał to proszę o opinie pozdr

Data: 2011-05-16 21:14:24 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: lichota94 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2582 |

Białko dawkowanie. I pytanie związane z xtreme napalm

że jak bierze się za dużo to się robią syfy na skórze. i drugie pytanie: dużo osób chwali sobie ten xtreme napalm i jak czytałem opinie to myślałem, że to będzie szał jak będę brał napaliłem się już chciałem kupić. ale wziąłem od wujka sobie na

Data: 2011-11-22 19:20:40 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: jokert5 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2578 |

Przedtreningówka - MW Napalm, SuperPump Max, Hot Blood 2.0

bo było ich sporo łaczenie z tymi z 1,3 . proszę tylko o pisanie opinii o nowych wersjach tych odżywek hot blood, napalm . z góry dzięki.

Data: 2013-07-01 11:35:41 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: strength87 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2577 |

Dobra odżywka przed treningowa ? :)

na sklepie kfd. warto zależy mi na czymś co działa i ekonomiczne jest a nie jakieś przereklamowane ścierwo jak napalm

Data: 2012-10-07 14:22:51 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: Tomek20129 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2575 |

Odżywka, która doda motywacji do cieżkiego wysiłku

witam. szukam jakieś nie szkodliwej odżywki która doda motywacji do ciężkiego wysiłku. moi koledzy o podobnym stażu stosują cytonox albo napalm zmieniony przez wini111232 w dniu 2012 03 11 16:24:46

Data: 2012-03-11 16:21:54 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: wini111232 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2569 |

Dwa stacki do wyboru ktory lepszy silniejszy ??

jak w temacie mam dylemat nad dwoma stackami mianowicie nad xtreme detonator fitness authority i fitness authority napalm prosze o opinie na temat tych dwoch stackow uzytkownikow ktorzy mieli z nimi doczynienia. i czy dozucenie kaizen xtreme bcca

Data: 2010-08-23 17:07:01 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: korba88 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2564 |

Dieta plus suplementacja - 10 tyodni ( prosze o opinie)

po treningu w nietreningowe wogole detonator po przebudzeniu, po treningu w nietreningowe po przebudzeniu napalm przed treningiem olimp mzb przed snem uni liver jako dopełnienie białka w posiłku jak za malo bedzie białka

Data: 2010-02-21 15:01:40 | Dział: Odżywianie | Autor: michasi | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2562 |

Shock i Storm vs Napalm i Detonator

witam. czy jest wśród was ktoś, kto brał oba zestawy i może powiedzieć coś na ten temat może słyszeliście opinie i doszliście do jakiegoś wniosku. mam zamiar kupić któryś z zestawów i włączył się dylemat dlatego proszę o

Data: 2012-07-21 09:34:02 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: pelson1kk | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2561 |

MUSCLE WARFARE NAPALM 315G

siema prosze opinie na temat tej przedtreningowki

Data: 2013-01-24 22:33:17 | Dział: Szybkie pytanie | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2560 |

Nowy Cykl , Opinie . Porady.

duzym o to suplementy i wymiary po cyklu . : kreatyny: green magnitude,creatine anabolic,universal storm,xtrem napalm wymiary : bic 43cm, klatka 116cm,udo58 cm, doping : sustanol po 500mg tygodniowo 2 ampułki przez 14 tyg. deca 200mg

Data: 2013-01-10 21:35:54 | Dział: Doping | Autor: pasjonata321 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2560 |

Napalm

witam, mam pytanie do osób które miały kiedykolwiek styczność z napalmem od vitargo i innymi przed treningówkami. mój problem polega na tym że jest to moja 1 przed treningówka i biorę ja

Data: 2013-12-23 11:12:32 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: Scott309 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2559 |

prosze o opinie,sugestie,pomoc w moim treningu ...!!! cos dodac? zmienic

biceps: 43cm udo: łydka: suplementacja monohydrat kreatyny 8tyg bialko treca 12 13tyg napalm 8tyg gainera czasem podpijam multiwit. b6, aktualny plan dodaz ze codziennie od pn do pt biegam na 3km z rana .

Data: 2012-11-10 15:27:00 | Dział: Dzienniki treningowe dla początkujących | Autor: kapiszonek22 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2559 |
1 2 3

Ostatnio wyszukiwane: choroba 454 | katabolizm nog | najlepsze filmy o tematyce rzymu | dwudniowy plan cwiczen | ile razy cwi | z amanie ko ci potylicznej odszkodowanie | jaka jest różnica między klimatyzacją manualną a klimatronikiem | szynka wędzona jak parzyć | za mało postów | nitrobolon 2 i kreatyna dawkowanie | no i siema | nagi kobiety | cm3 ile kaps | xpand xtreme pump shotgun | niezdany przedmiot dodatkowy | zamiast makaronu odchudzanie | napalm odżywka opinie | x na plecy | nasze wkłady w ochrone środowiska | numer fabryczny a kraj produkcji