Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: napalm odżywka opinie

Strona 1 z 4

  • Extreme Napalm + Extreme Detonator opinie

    czesm mam pytanie odnosnie extreme napalm + extreme detonator czy ktos z was je stosował i czy był z nich zadowolony , mam zamiar je kiupic ale nie wiem czy

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 6850 | Data: 2011-06-15 14:12:28 | Liczba SOGów: 0
  • OPINIE xtreme NAPALM

    od 1 10 smak rozpuszczalność działanie + kilka słów co na treningu jak i poza nim się działo po spożyciu napalma 42

    Odpowiedzi: 47 | Ilość wyświetleń: 32204 | Data: 2009-11-19 19:30:16 | Liczba SOGów: 1
  • Napalm- opinie

    wielkosc porcji: 1 kapsulka ilosc porcji w opakowaniu: 60 ilosc w jednej porcji: specjalna formula napalm n acetyl l tyrozyna ikaryna kofeina 1,3 dimetylamylamina n metyl beta metylfenyletylamina hcl n acetyl

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 8842 | Data: 2009-07-29 21:32:21 | Liczba SOGów: 1
  • XTREME NAPALM SHOT - opinie

    witam koncze cykl na kreatynie i w miedzy zcasie chce sobie cos wziąść pomiedzy cyklami i zastanawiam się czy ten napalm w shotach jest lepszy od tego napalmu w proszku oraz czy jest po nim dobra pompa bo motywacje mam więc zadna

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 6634 | Data: 2012-06-28 13:06:31 | Liczba SOGów: 0
  • obalamy mit! Napalm + Detonator

    witam wszystkich, na wstępnie chciałbym zaznaczyć, że chciałbym obalić mit dotyczący dawkowania napalma + detonatora, widzę, że tematów typu jak łączyć jak brać jak dawkować jak będzie najlepiej czemu tak lepiej

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 1008 | Data: 2013-12-03 19:50:00 | Liczba SOGów: 0
  • SUPERPUMP MAX CZY NAPALM?

    planuje niedługo zacząć robić siłe i nie wiem który z tych suplementów byłby do tego lepszy. o napalmie słyszałem już wiele pozytywnych opinii, że siła idzie ładnie wraz z pompą a o sp max niewiele jako że to dość nowy

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 5685 | Data: 2011-05-15 12:40:16 | Liczba SOGów: 0
  • napalm pytanie

    witam!!! chciałbym poznać opinie speców na temat tego produktu.przedstawie krótką opinie o napalmie na moim przykładzie i moich znajomych .otóż brałem juz trochę boosterów nitrobolon,shock therapy,no

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 2033 | Data: 2011-12-27 20:20:15 | Liczba SOGów: 0
  • Extreme Detonator wasze opinie

    ponieważ bardzo pozytywnie zaskoczył mnie produkt extreme napalm planuję na dniach zacząć eksperyment z detonatorem,z racji tego,że nie ma jeszcze w dziale opinie firmy fa,wrzuciłem

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 4225 | Data: 2010-05-20 09:01:59 | Liczba SOGów: 0
  • Napalm vs Plutonium ?

    witam. mam dylemat.. mianowicie.. rozmyślam nad kupnem xtreme napalm lub plutonium. jak ktops sporzywał to proszę o opinie pozdr

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 1930 | Data: 2011-05-16 21:14:24 | Liczba SOGów: 0
  • Przedtreningówka - MW Napalm, SuperPump Max, Hot Blood 2.0

    bo było ich sporo łaczenie z tymi z 1,3 . proszę tylko o pisanie opinii o nowych wersjach tych odżywek hot blood, napalm . z góry dzięki.

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 1496 | Data: 2013-07-01 11:35:41 | Liczba SOGów: 0
  • Białko dawkowanie. I pytanie związane z xtreme napalm

    że jak bierze się za dużo to się robią syfy na skórze. i drugie pytanie: dużo osób chwali sobie ten xtreme napalm i jak czytałem opinie to myślałem, że to będzie szał jak będę brał napaliłem się już chciałem kupić. ale wziąłem od wujka sobie na

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 1058 | Data: 2011-11-22 19:20:40 | Liczba SOGów: 0
  • Dobra odżywka przed treningowa ? :)

    na sklepie kfd. warto zależy mi na czymś co działa i ekonomiczne jest a nie jakieś przereklamowane ścierwo jak napalm

    Odpowiedzi: 57 | Ilość wyświetleń: 2324 | Data: 2012-10-07 14:22:51 | Liczba SOGów: 0
  • Temat Jak Stosowac... OPINIE/ POMOC !!!

    witam posiadam odzywki tj.: napalm z fa mesomoprh przed treningowka super mass gainer dymayize crea kong mono kreatyny z dymatize bcaa

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 305 | Data: 2014-07-23 22:19:27 | Liczba SOGów: 0
  • cykl napalm detonator hi anabol protein carbonox bcaa, proszę o opinie i rozpisanie

    witam, tak jak w temacie posiadam napalm 1000 g detonator 850 g hi anabol protein 2500 g carbonox 1000 g i bcaa z glutamina 1000 g, jak brac najlepiej i kiedy

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 275 | Data: 2015-04-04 07:20:58 | Liczba SOGów: 0
  • Odżywka, która doda motywacji do cieżkiego wysiłku

    witam. szukam jakieś nie szkodliwej odżywki która doda motywacji do ciężkiego wysiłku. moi koledzy o podobnym stażu stosują cytonox albo napalm zmieniony przez wini111232 w dniu 2012 03 11 16:24:46

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 855 | Data: 2012-03-11 16:21:54 | Liczba SOGów: 1
  • Odżywka na mocne pobudzenie

    i chce abyscie mi polecili cos co sprawi ze bede czul sie bardziej pobudzony i zmotywowany do treningu. no explode, napalm moze cos innego

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 226 | Data: 2015-01-10 18:01:03 | Liczba SOGów: 0
  • Dwa stacki do wyboru ktory lepszy silniejszy ??

    jak w temacie mam dylemat nad dwoma stackami mianowicie nad xtreme detonator fitness authority i fitness authority napalm prosze o opinie na temat tych dwoch stackow uzytkownikow ktorzy mieli z nimi doczynienia. i czy dozucenie kaizen xtreme bcca

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 1323 | Data: 2010-08-23 17:07:01 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta plus suplementacja - 10 tyodni ( prosze o opinie)

    po treningu w nietreningowe wogole detonator po przebudzeniu, po treningu w nietreningowe po przebudzeniu napalm przed treningiem olimp mzb przed snem uni liver jako dopełnienie białka w posiłku jak za malo bedzie białka

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 849 | Data: 2010-02-21 15:01:40 | Liczba SOGów: 0
  • Shock i Storm vs Napalm i Detonator

    witam. czy jest wśród was ktoś, kto brał oba zestawy i może powiedzieć coś na ten temat może słyszeliście opinie i doszliście do jakiegoś wniosku. mam zamiar kupić któryś z zestawów i włączył się dylemat dlatego proszę o

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 648 | Data: 2012-07-21 09:34:02 | Liczba SOGów: 0
  • MUSCLE WARFARE NAPALM 315G

    siema prosze opinie na temat tej przedtreningowki

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 384 | Data: 2013-01-24 22:33:17 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}