Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: najlepszy olej do smażenia

Strona 1 z 73

  • Jaki olej do smażenia

    jako podstawowe źródło tłuszczu używam oliwy z oliwek extra virgin, jednak szkoda mi jej marnować do smażenia bo wiadomo że w tym procesie traci swoje prozdrowotne właściwości. czym ją zastąpić na patelni

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 11438 | Data: 2007-09-28 14:21:12 | Liczba SOGów: 1
  • Olej do smażenia.

    witam. od dłuższego czasu zastanawiam się jaki olej jest najzdrowszy do smażenia z tego co udało mi się wyczytać to najzdrowszymi są: oliwa z oliwek, masło, smalec i

    Odpowiedzi: 34 | Ilość wyświetleń: 2569 | Data: 2012-01-06 01:24:35 | Liczba SOGów: 0
  • Tłuszcz do smażenia

    siemanko ! ; mam do was dziwne pytanie . a głównie chodzi mi o olej do smażenia co dzień smaże piersi z kurczaka zużywam do tego około 70 80g oleju . mam takie makro : 2185kcal, 285g

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 939 | Data: 2014-01-02 12:59:09 | Liczba SOGów: 1
  • olej bezkaloryczny do smażenia PAM - opinie

    witam ostatnio znalazlam w necie notke o oleju bezkalorycznym pam do smażenia http://content.avenija.com/productimages/186x186/59012

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 14819 | Data: 2009-02-14 19:05:02 | Liczba SOGów: 0
  • Oli-Oli olej rzepakowy do smażenia

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/oli oli_olej_rzepakowy_do_smazenia_i1649_d400x400[/img] [size=big] oli oli olej rzepakowy do smażenia [/size] opis nie

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 5129 | Data: 2012-06-30 19:01:59 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki olej do smażenia

    siema . czytałem ze najlepszym olejem jest oliwa z oliwek i olej lniany . to więc jaki olej jest najzdrowszy do smazenia a jaki na zimno . czy mozna używać tylko jeden olej do wszystkiego np. oliwe z oliwek.

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 7263 | Data: 2005-05-29 23:16:08 | Liczba SOGów: 1
  • oliwa z oliwek do gotowania i smażenia ?

    z którym oliwa nie nadaje się do smażenia w grecji zawsze smażono na oliwie nie używając i nie znając różnych olejów roślinnych, które pojawiły się na greckim rynku stosunkowo niedawno. od momentu kiedy stały się one dostępne i popularne,

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 3048 | Data: 2010-05-15 20:09:43 | Liczba SOGów: 0
  • CKD a chińska sztuka smażenia

    wolne rodniki. te szybko reagujące cząstki zaczynają atakować pozostałe nienaruszone kwasy tłuszczowe i czynią z nich kolejne wolne rodniki. podczas rozpadu nadtlenków dochodzi do powstania związków o niskiej masie cząsteczkowej jak aldehydy,

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 6045 | Data: 2005-09-01 12:14:58 | Liczba SOGów: 9
  • Olej do smażenia w biceps ??

    wiezieniu, ze wzgledu na małą dostępnosc do środków anabolicznych, niektórzy kaskaderzy wstrzykują sobie w bicki zwykly olej spozywczy i, co ciekawe, efekt jest ponoc potęzny rosną im miesnie jak na drozdzach, chociaz zapewne wygląda to raczej

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 3891 | Data: 2004-02-22 15:15:34 | Liczba SOGów: 1
  • Tłuszcze do smażenia

    do smażenia pam nie znam skladu,nie probowalem nigdy , smalec długotrwałe smazenie , oliwa z oliwek krotkotrwałe , olej rzepakowy srednio i dlugotrwale , masło klarowane/ghee. no i teraz pytanie, gdyby ktoś zapytał,a co się stanie jesli uzyje

    Odpowiedzi: 31 | Ilość wyświetleń: 1112 | Data: 2016-02-18 09:40:41 | Liczba SOGów: 0
  • Wliczanie tłuszczu ze smażenia

    witam,wliczacie takie rzeczy jak np olej oliwa do smażenia bo ja wlałem ok 12g i przetarłem ręcznikiem papierowym.nie wiem czy zawracać sobie tym głowę czy nie wliczać

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 397 | Data: 2015-08-25 18:08:57 | Liczba SOGów: 2
  • Na czym smażyć

    cześć! czym mogę zastąpić typowy olej do smażenia słyszałem że ma dużo w sobie tłuszczu więc szukam innego rozwiązania które będzie zawierać mnie tłuszczu i będzie zdrowsze. co byście mi polecili

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 274 | Data: 2014-05-22 18:10:03 | Liczba SOGów: 0
  • Tłuszcz używany do smażenia a liczony w diecie?

    nurtuje mnie następujące pytanie, mianowicie jeśli smażymy mrożone warzywa na jednej łyżce oliwy z oliwek / oleju rzepakowego to do posiłku wliczamy ok 8gram tłuszczy zakładając że ok 80% tłuszczu przy smażeniu przechodzi do

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 364 | Data: 2015-02-09 18:52:37 | Liczba SOGów: 0
  • Liczenie wartości tłuszczu do smażenia

    tak mi się wydaje. smażę na nim karkówkę i wątrobę. jak mam policzyć wartość tych gram tłuszczu użytych do smażenia ktoś pomoże

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 159 | Data: 2016-04-12 23:15:30 | Liczba SOGów: 0
  • najlepsza patelnia do smażenia - jaką kupić?

    hej, jaką patelnie kupić do smażenia mam obecnie parę jakiś zwykłych oraz patelnię wok na woku smaży się ok ale nie wszystko, a szukam takiej do której nic się nie będzie przylepiało. pozdro

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 523 | Data: 2016-01-18 11:42:33 | Liczba SOGów: 0
  • Tłuszcze do smażenia

    ale zastanwiam sie co bardziej nada jako zdrowy składnik podczas smażenia różnych potraw.zastanwiam się pomiędzy olejem kokosowym/olejem ryżowym a oliwą z oliwek zapomniałem dodać w temacie jeszcze masło...chodzi o masło klarowane . co byście mi

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 498 | Data: 2015-01-05 13:42:28 | Liczba SOGów: 1
  • Smalec,Olej,Masło czy Margaryna? na czym smażyć najlepiej.

    wielonienasycone zamieniają się w wysokiej temperaturze w wolne rodniki! smalec 100 g = 880 kcal wg mnie najlepszy tłuszcz do długiego smazenia jeszcze olej kokosowy 100 g dostarcza 99,5 g tłuszczu, w tym: 45 g kwasów tłuszczowych

    Odpowiedzi: 23 | Ilość wyświetleń: 42506 | Data: 2007-03-20 16:35:05 | Liczba SOGów: 10
  • D.Szukała-smażenie

    rodniki. te szybko reagujące cząstki zaczynają atakować pozostałe nienaruszone kwasy tłuszczowe i czynią z nich kolejne wolne rodniki. podczas rozpadu nadtlenków dochodzi do powstania związków o niskiej masie cząsteczkowej jak aldehydy, ketony,

    Odpowiedzi: 87 | Ilość wyświetleń: 23600 | Data: 2003-03-27 14:54:56 | Liczba SOGów: 14
  • KEBAB kulturysty, czyli urozmaicenie montonnej diety

    na pewno przepisów była tu masa bo sam kiedyś ściągałem i testowałem, natomiast dziś przedstawię wam wg mnie najlepszy sposób! 1. przygotowujemy składniki, czyli: jogurt naturalny 0% majonez woda przygotowana zioła prowansalskie

    Odpowiedzi: 113 | Ilość wyświetleń: 56507 | Data: 2010-07-02 22:07:41 | Liczba SOGów: 36
  • SMAŻENIE... olej czy oliwa z oliwek???

    mam pytanie... czego lepiej uzywac do smażenia zwykłych olejów roslinnych czy oliwy z oliwek bo z tego co slyszalem to oliwa sie utlenia i nie wskazane jest jej stosowanie do smażenia . to prawada z góry dzieki pozdrawiam :

    Odpowiedzi: 19 | Ilość wyświetleń: 30424 | Data: 2005-05-06 14:53:00 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}