Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: mrożenie mięsa

Strona 1 z 1

  • mrożenie żywności po obróbce termicznej

    porobić porcje po około 400gram i pomrozić je żeby na tydzień mieć spokój z gotowaneim: i tu moje pytanko: czy mrożenie mam na mysli do około 2 tygodni nie żadne miesiące, wpływ ajakoś na strawność i obniżenie przyswajalności składników bo

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2339| Data: 2009-03-24 12:53:55| Liczba SOGów: 0
  • Jedzenie jedzeniu nierowne- art.

    czuć pozostałości. mogą one być alergizujące dodaje dr hoffmann. lepszym sposobem przechowywania owoców jest mrożenie bo zachowują wtedy wartości odżywcze, witaminy. ale to jest droższe. a może być jeszcze taniej kiedy dżem zrobi się z

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 3397| Data: 2008-04-24 15:35:23| Liczba SOGów: 6
  • PANGA - Przestroga - art.

    wody, skąd ryby płyną, już nie o własnych siłach, do przetwórni. dalej następuje standardowa droga filetowanie, mrożenie pakowanie, transport do europy. póki co, ue nie zakwestionowała metod hodowli. szacuje się, że w przyszłym roku import

    Odpowiedzi: 62| Ilość wyświetleń: 448516| Data: 2007-03-11 21:49:27| Liczba SOGów: 15
  • Panga - co to jest ?

    wody, skąd ryby płyną, już nie o własnych siłach, do przetwórni. dalej następuje standardowa droga filetowanie, mrożenie pakowanie, transport do europy. póki co, ue nie zakwestionowała metod hodowli. szacuje się, że w przyszłym roku import

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 162663| Data: 2007-03-02 12:23:15| Liczba SOGów: 10

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}