Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: morfologia norma CHCM

Strona 22 z 53

  • Brak libido slaba erekcja po cyklu i odbloku

    — 456 a1 15:18 24 01 2014 testosteron 12,3 nmol/l 9,9 — 27,9 kortyzol jedn. tradyc. 40,78 µg/dl godz. 7—10 norma 6,2 — 19,4 tsh 4,03 mu/l 0,27 — 4,2 estradiol 145,3 pmol/l 28 — 156 b2 13:53 2 lh 3,47 u/l 1,7 — 8,6

    Odpowiedzi: 61| Ilość wyświetleń: 7959| Data: 2014-02-24 02:55:19| Liczba SOGów: 1
  • problemy z wątrobą, proszę o rady

    jakiś dyskomfort w okolicy wątroby, wkońcu poszedłem zrobić sobie próby wątrobowe, wyniki nie zaciekawe aspat 167 norma 37 a alat 119 norma 45, poszedłem z tym do lekarza rodzinnego powiedziałem mu o saa i ogólnie o wszystkim i powiedział on że

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1142| Data: 2013-03-08 15:30:18| Liczba SOGów: 1
  • Badania naukowe

    badania: badania psychologiczne: diagnoza wydolności psychofizycznej i poszukiwanie rezerw psychicznych 2. morfologia krwi obwodowej 3. badania biochemiczne w tym lipidogram i jonogram 4. badania lekarskie ogólnego stanu zdrowia oraz

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1203| Data: 2010-07-22 11:01:37| Liczba SOGów: 1
  • LETROX ??!?

    ze mam brac co 2 dni po jednej. no i po 3 miechac poszedlem znowu na wizyte z wynikami na tsh i mam teraz wynik 5,11 norma 0,25 5,0 czyli wg mnie nie mieszcze sie w normie teraz. a lekarz mi mowi ze to sie liczy jakos inaczej i ze mam brac teraz

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 32157| Data: 2003-11-21 22:34:28| Liczba SOGów: 0
  • masturbacja= +/- testosteron ??

    panowie, mam taką sprawę, czy masturbacja ma wpływ na poziom naturalnego testosteronu masturbując się podnosimy/obniżamy jego poziom powiedzmy,że norma w tych sprawach to co drugi dzień..

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 66732| Data: 2007-08-11 20:33:30| Liczba SOGów: 1
  • Słabe libido i samopoczucie na pierwszym cyklu prop plus master

    na propie nie jest normalne. ogólnie samopoczucie po pierwszym tygodniu siadło. dzisiaj zrobione badania: morfologia w normie poza: leukocyty 11,7 n 3,8 10 neutrofile 7,65 n 2,5 7 estradiol 61,13 n 7,63 42,6 prolaktyna 17,36 n

    Odpowiedzi: 69| Ilość wyświetleń: 2981| Data: 2015-03-05 14:08:50| Liczba SOGów: 0
  • Wyniki BADAŃ hormonów przed CYKLEM...

    zrobić badania przed cyklem na poziom hormonów: testosteron całkowity estradiol prolaktyna oraz : morfologia badania wątrobowe mam już wynik hormonów i wygląda on tak a reszte wstawie za tydzien : prolaktyna i test wypada niby

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1723| Data: 2013-11-25 19:33:55| Liczba SOGów: 0
  • Zbilansowana dieta, redukcja

    hej, zakladam temat aby dopytać się o kilka rzeczy. ostatnio robiłem badania, morfologia ob, mocz, tarczyca, w normie, testosteron poniezej normy, estradiol wysoko ale w normie. zdecydowałem się na

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1312| Data: 2015-07-10 17:45:11| Liczba SOGów: 1
  • Dorzucic metaxe?

    witam,mój cykl wygląda tak: 1 4 testosteron enanthat 250/e5d norma 4 7 testosteron enanthat 250/e3d norma 2 9 stanozolol 25/ed lyka labs/axio 4 9 trenbolone acetate 100/e2d axio

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1077| Data: 2008-06-11 09:19:36| Liczba SOGów: 1
  • Układ pokarmowy, problemy z syntezą białek ! Pomocy!

    zresztą polecił mi lekarz medycyny sportowej po konsultacji telefonicznej. dziś zrobiłem sobie badania ogólne morfologia mocz, ob, alt,ast, tsh, lipodiagram zobaczymy co wyjdzie. natomiast chciałbym się dowiedzieć jakie ewentualnie jeszcze

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1081| Data: 2009-11-06 23:57:47| Liczba SOGów: 0
  • Objawy, wyniki badań. Co dalej. POMOCY

    pulsie ok 85 brak apetytu nadpotliwość zimne dłonie i stopy oto badania, które wykonałem i wyniki: morfologia wbc 6,3 rbc 5,07 hgb 14,4 hct 41,2 plt 189 pct 144 %lym 40,4 %mon 7,3 %gra 52,3 lym 2,5 mon 0,4 gra 3,4 lekarze nie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2117| Data: 2007-08-15 01:45:50| Liczba SOGów: 0
  • Metka dłużej niż zwykle

    jest w normie i to nawet nie jest podwyższone cholesterol transaminazy bilirubina trójglicerydy kreatynina mocz morfologia te badania miałem całkowicie normalne nic nie było podwyższone. 120/90 ciśnienie. biorę 10 mg ed wiec małe dawki. lecznicze.

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 1434| Data: 2007-10-13 15:20:40| Liczba SOGów: 0
  • Co mi jest?

    cisnienie, zrobiono ekg i wsyztsko bylo dobrze..dostalem skierowanie na badania, zrobilem wsyztskie proby: mocz, morfologia jony , glukoza, kreatynina i wsyztskio jest w jak najlepszym porzadku.dodam ze cos takiego przytrafilo mi sie juz drugi

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1598| Data: 2005-08-11 10:04:55| Liczba SOGów: 0
  • Byłem u lekarza i chciałbym zbadać krew

    content/uploads/2011/04/diagnostyka1.pdf to co sobie wypisałem, że warto wygląda tak: morfologia chyba free jak ze skierowaniem cholesterole lipidogram chyba też żelazo 13zł magnez 11zł tsh 19zł ft4 i ft3 23+23 można na razie

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1297| Data: 2016-02-01 19:00:57| Liczba SOGów: 0
  • Domowa siłownia + dieta

    się trzymać. z tego co wyczytałem, będąc ektomorfikiem powinienem dostarczać swojemu organizmowi dużo więcej kcal niż normalnie potrzebowałbym, chcąć przybrać na masię jakich produktów powinienem omijać oczywiście nie licząc fast foodów, bo to

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1166| Data: 2010-04-28 19:44:08| Liczba SOGów: 0
  • cykl-> redukcja

    7 12. tendencja do tycia/chudnięcia typ budowy : zdecydowanie do tycia 13. stan zdrowia: bez zarzutów, morfologia w normie. 14. skłonność do łysienia lub porostu owłosienia:nie posiadam ani takiej ani takiej 15. ppm podstawowa przemiana

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1047| Data: 2009-03-31 21:47:26| Liczba SOGów: 0
  • Poziom testosteronu

    badania hormonów i wynik był zatrważający poziom testosteronu bliski zeru 2j. przy minimalnym minimum 9j., max. norma 30j. . sam rozmiar jąder również wskazuje na zaburzenia w produkcji w/w hormonu. lekarz przepisał mi już sterydy, niemniej

    Odpowiedzi: 173| Ilość wyświetleń: 12076| Data: 2011-07-07 23:24:47| Liczba SOGów: 1
  • SHGB i testosteron

    poziom samopoczucia spada i przez te problemy z funkcjonowaniem tracę chęć do działania i staję się wycofany. morfologia super. testosteron 21 10,2 41,2 mnol/l free testosteron 13,8 8,9 42,5 pg/ml shgb 11 20 70 nmol/l shgb

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2392| Data: 2014-04-01 11:07:19| Liczba SOGów: 1
  • Problemy z sercem?

    przy wdechu , od razu panika ,ze zaraz cos sie stanie itp... mam płytki oddech, robilem ekg,echo,badania lab. morfologia glukoza,tsh,lipidogram,potas,magnez,mocz i wszystkie badania ok.. byłem u różnych lekarzy, brak żadnych szmerów w sercu itp.

    Odpowiedzi: 51| Ilość wyświetleń: 3216| Data: 2015-04-28 21:02:53| Liczba SOGów: 0
  • LH ponad norme;/

    jak w temacie. robiłem badania i lh mam 8.01miu/m norma 0.8 7,6]. rerszta wyników łapie się w normach. cylk byl robiony jakis czas temu ale badania zdecydowalem sie zrobic

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1218| Data: 2008-06-30 14:11:34| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}