Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: minoxidil opinie

Strona 24 z 388

  • Kreatyna - skutki uboczne?Przeczytaj!Jakie?

    witam! wszyscy chwalą kreatynke, niewątpliwie jest to dobry suplement, ale mało kto zastanawia sie nad skutkami ubocznymi. czy isnieją takowe osobiście nie jestem przeciwnikiem kreatyny. producenci twierdzą, iż skutków ubocznych nie ma, ale to

    Odpowiedzi: 99| Ilość wyświetleń: 219780| Data: 2007-01-16 22:37:33| Liczba SOGów: 4
  • [art] Dlaczego należy ćwiczyć plecy.

    na tronie szefa , poniewaz angazuja rownie duzo partii miesni i sa rownie efektywne, ale kazdy ma swoja indywidualna opinie i nie bedziemy teraz na ten temat dyskutowac bo gadamy tutaj o plecach , wiec dalej. martwy ciag angażuje niemal każda grupę

    Odpowiedzi: 84| Ilość wyświetleń: 34171| Data: 2007-12-16 15:42:58| Liczba SOGów: 96
  • Szkodliwość metanabolu - jak to jest???!!!

    mi po glowie info, ze niby moze mi sie cos tam zdupczyc z ukladem hormonalnym dlatego sie niezle waham, moze wasze opinie mnie naprowadza na dobry tok myslenia. pozdrawiam mif

    Odpowiedzi: 277| Ilość wyświetleń: 70976| Data: 2002-07-29 00:32:53| Liczba SOGów: 94
  • [ART]Największe mity suplementacji by faftaq

    wyższej skuteczności a taka była sugerowana nowszych form kreatyny nad monohydratem, wystarczy poczytać opinie przeciętnego konsumenta który miał okazje spróbować w/w preparatów czy samemu przetestować kilka rożnych form by stwierdzić, że nie ma

    Odpowiedzi: 74| Ilość wyświetleń: 25963| Data: 2008-03-02 18:13:10| Liczba SOGów: 94
  • Moje fotki, nowe strona:5

    witam wszystkich serdecznie. proszę o opinie czy idę w dobrym kierunku. parę słów o sobie: waga: 80 klatka: około 104cm sam mierzyłem więc niedokładnie

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 27126| Data: 2006-07-02 15:35:21| Liczba SOGów: 61
  • WIELKIE TŁUSTE KŁAMSTWA!!! Toma Venuto

    systematycznego i stałego sposobu utraty tłuszczu, drażnią nas i kuszą bardzo sprytnymi kampaniami reklamowymi. opinie konsumentów, badania naukowe i zdjęcia przed/po są niesamowicie przekonujące, ponieważ zwracają się do twoich emocji. „weź

    Odpowiedzi: 51| Ilość wyświetleń: 34400| Data: 2005-06-20 13:40:21| Liczba SOGów: 59
  • HST- artykuły w AD

    i o kreatyne. ___________________________________________________________ ***efekty po hst co to daje opinie stosujących ten program *** 1 ankieta na temat hst zapraszam. http://www.sfd.pl/temat165947/ dość spory artykuł z

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 121901| Data: 2004-07-19 23:38:05| Liczba SOGów: 55
  • [art] Aeroby od A do Z i nie tylko.

    a rurka oporowa polega na zakładaniu gumek elastycznych, które stanowią opór dla ćwiczących mięśni. istnieją różne opinie na temat tego, który program ćwiczeń siłowych jest najlepszy. generalnie, najlepiej sprawdzonym sposobem rozwijania siły jest

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 31868| Data: 2008-02-07 19:30:17| Liczba SOGów: 73
  • Zasady unikania napadów

    aby nie dostac w `baniak`w waszym miescie albo co robic zeby uniknac niepotrzebych sytuacji z tym zwiazanych.prosze o opinie thx all. pozdrawaim najwyższa gałąz nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem

    Odpowiedzi: 596| Ilość wyświetleń: 95242| Data: 2002-08-09 10:21:53| Liczba SOGów: 75
  • PePoNeNt kolejny etap. nowe str.12

    waga: 102 103kg bf: ok 15% priorytet: od dluzszego czasu klatka i nogi. cel: czysta masa miesniowa wszystkie opinie mile widziane. pozdrawiam http://images31.fotosik.pl/336/8c1d18477871eee5med

    Odpowiedzi: 164| Ilość wyświetleń: 26624| Data: 2008-07-31 09:30:33| Liczba SOGów: 76
  • meine siłownia:nowe fotki-strona 12

    , 2 hantelki, jeden tylko gryf do lawy, wyciag,modlitewnik,lawka do brzuchow i ok 110 kg obciązenia.czekam na wasze opinie prosze zaczekac zanim nie wkleje wsszystkich fotek ; 10

    Odpowiedzi: 161| Ilość wyświetleń: 25114| Data: 2006-11-23 19:29:32| Liczba SOGów: 76
  • Art - Strategia treningu prowadzącego do utraty tkanki tłuszczowej

    poniżej przedstawiam własne tłumaczenie artykułu, który pojawił się w serwisie t nation.com, autorstwa alwyn’a cosgrove’a . http://www.t nation.com/readarticle.do id=1526539 wszelkie moje komentarze i ingerencje w tekst oryginalny są

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 42790| Data: 2008-08-16 12:11:03| Liczba SOGów: 74
  • Wuchta34-blog(TS)-242,5kgx3powt-157str.

    osiągnięcie sylwetki takiej jak jarek dymek tak w skrócie o mnie a od jutra zaczynam relację z treningów. proszę o opinie tylko proszę o nie wypowiadanie się typu szału ni ma działa to na mnie jak płachta na byka i jest strasznie prostackie.

    Odpowiedzi: 1590| Ilość wyświetleń: 56417| Data: 2008-01-01 14:17:48| Liczba SOGów: 66
  • MUAY THAI - historia

    i w soboty, a rajdamneurn boxing stadion w pozostale dni tygodnia. na temat muay thai istnieja dwie obiegowe opinie pierwsza mowi, ze w tym sporcie nie ma regul tak sadza najczesciej zupelni laicy. druga zas twierdzi, ze muay thai, to

    Odpowiedzi: 352| Ilość wyświetleń: 88960| Data: 2003-01-15 20:04:59| Liczba SOGów: 71
  • DT - Ghorta ghrrromi fat

    stron lista ćwiczeń i zrzutów miski, więc na pewno będą jakieś foty żarcia, wrzutki muzyczne tego co lubię, opinie o testowanych suplach i czasem pewnie jakieś złote i nieuczesane myśli także te o d... maryny, bo czemu nie . zapraszam do

    Odpowiedzi: 550| Ilość wyświetleń: 19466| Data: 2015-12-02 00:14:34| Liczba SOGów: 19
  • odyniec46 nowe str 29,33

    2008/20080613185512 elo elo .. postanowiłem sie pokazac :p czekam na opinie : moze najpierw cos o sobie bic 45 cm klata 124 cm przedramie 40 cm udo nie wiem :p łyda 43 cm waga z

    Odpowiedzi: 412| Ilość wyświetleń: 94385| Data: 2008-06-13 18:55:12| Liczba SOGów: 70
  • W kuchni Studenta - Przepisy na pakerskie dania

    temu będą mogli zobaczyć, co zjeść np na śniadanie, co po treningu, itp. kto wykona dane danie, niech wkleja swoje opinie jak smakowało, ew. co by można jeszcze dodać żeby było lepsze. również kto jest chętny, może wklejać swoje przepisy i

    Odpowiedzi: 155| Ilość wyświetleń: 47736| Data: 2008-07-27 11:07:58| Liczba SOGów: 69
  • Nasza Siłka (Pitt Bull & Luk4sz)!

    siemka postanowislismy ze nadeszla pora by pokazac nasza silke swiatu 7 , z gory dziekujemy za opinie te dobre oraz te zle napewno takie sie znajda ... pzdr. pitt bull , luk4sz zmieniony przez pitt bull w dniu 2007 08 23

    Odpowiedzi: 172| Ilość wyświetleń: 22270| Data: 2006-09-02 13:57:00| Liczba SOGów: 68
  • Coca Cola

    co znów w połączeniu z kofeiną. może ktoś mądrzejszy wypowie się jeszcze na ten temat chętnie poznam jego opinie i przekona lub odwiedzie od picia “coli . dodam na marginesie, że jeśli wejdziecie na stronę jednego z producentów i

    Odpowiedzi: 58| Ilość wyświetleń: 26741| Data: 2009-04-06 08:17:07| Liczba SOGów: 64
  • POLSKIE REALIA - czyli co warto brać, vol.2

    więc teraz tu, tylko panowie, żeby temat nie zrobił takim spamem jak ostatnio, piszmy tylko kto co bierze i jakie opinie a nie że kuzyn znajomego słyszał, że ktoś komuś poddziadział, że coś tam niby działa. i panowie ten temat służy też do

    Odpowiedzi: 2925| Ilość wyświetleń: 111568| Data: 2012-05-07 16:22:03| Liczba SOGów: 46

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}