Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: minoxidil opinie

Strona 24 z 389

  • "hinduski 11 września..."

    na wstępie,świetny art z onetu,minuta po minucie jak to wszystko wyglądało: zamachy terrorystyczne w bombaju przeprowadzono w co najmniej siedmiu punktach miasta, w tym w dwóch luksusowych hotelach taj mahal i oberoi, na stacji kolejowej oraz

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1658| Data: 2008-12-08 02:34:21| Liczba SOGów: 2
  • Odchudzanie-dla kobiet

    w ramach wstępu 3 z góry zaznaczam, że treść tego postu przeznaczona jest głównie dla przedstawicielek płci pięknej a w każdym razie piękniejszej 5 3 , które często trafiają na sfd w poszukiwaniu złotego środka na stracenie kilku nastu

    Odpowiedzi: 778| Ilość wyświetleń: 14535| Data: 2003-01-26 20:28:15| Liczba SOGów: 176
  • PH - alternatywa dla SAA

    spadek, jak i znaczący wzrost libido na i po cyklu. konieczne kompleksowe pct z użyciem środków aptecznych. opinie stosujących ph: 1. nelson_7 bralem 2 opakowania mega h generic labz i jestem zadowolony 2. magnus600 superdrol

    Odpowiedzi: 3000| Ilość wyświetleń: 202425| Data: 2008-08-10 14:57:36| Liczba SOGów: 132
  • Mistrz sofistyki

    argumentowania, w którym na poparcie swojej tezy, dyskutant powołuje się na nasze, nie do końca związane z tematem, opinie lub zachowania. zabieg ten ma pokazać, że w gruncie rzeczy zgadzamy się z tezą przedstawioną przez dyskutanta, a jeżeli nadal

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 6222| Data: 2010-02-14 16:38:21| Liczba SOGów: 10
  • jak chronic nasze czuprynki!!

    wykazano, że szampon nizoral 2% używany 2 4 razy w tygodniu produkuje nowe włosy w porównywalnej ilości do minoxidilu 2% zażywanego 1 dziennie. istnieją także inne szampony, które także korzystnie wpływają na skórę głowy, szczególnie w przypadku

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 8255| Data: 2005-02-18 08:10:23| Liczba SOGów: 7
  • Artykuł o Kre-Alkalyn

    uprawianego sportu i zastosować dawki określone jako dobry punkt wyjścia. dyscypliny sportowe biegi otrzymaliśmy opinie od szeregu biegaczy, którzy stosując kre alkalyn® uzyskali doskonałe wyniki. zgodnie z niektórymi sprawozdaniami świetne

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 9133| Data: 2005-12-22 18:51:30| Liczba SOGów: 1
  • Wywiady po polsku - Mark Kerr

    chcesz kto to by był kerr:jedną z osób na świecie z która chciałbym bardzo walczyć jest alexander karelin.on ma opinie osoby nie do pokonania.w sumie to od 13 lat nikt go nie pokonał.ma on jednak cos jeszcze do udowodnienia chyba chodzi o

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 3556| Data: 2003-01-13 12:24:28| Liczba SOGów: 9
  • Tito Ortiz - wywiad

    ortiz odpowiadający na szeroki zakres pytań od dzieciństwa poprzez doświadczania z ufc, związek z jenną jameson po opinie na temat wojny w iraku. [walka z liddellem na ufc 66] q: po pierwsze, czy w tej chwili trenujesz w big bear calif

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 6112| Data: 2006-12-21 11:25:28| Liczba SOGów: 12
  • [ART]Największe mity suplementacji by faftaq

    wyższej skuteczności a taka była sugerowana nowszych form kreatyny nad monohydratem, wystarczy poczytać opinie przeciętnego konsumenta który miał okazje spróbować w/w preparatów czy samemu przetestować kilka rożnych form by stwierdzić, że nie ma

    Odpowiedzi: 74| Ilość wyświetleń: 26013| Data: 2008-03-02 18:13:10| Liczba SOGów: 94
  • Dietetyczne sposoby walki z tkanką tłuszczową

    ww wtedy organizm musi czerpać energie z innych zródeł czyli tłuszczy i białka i tu jest rozwiązanie ! są różne opinie na temat ilości spożywanych tłuszczy na diecie redukcyjnej ja osobiście uważam że całkowite unikanie ich jest niewskazane !

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 19252| Data: 2005-02-12 17:31:33| Liczba SOGów: 11
  • Nowy Super Stack? oceńcie skład

    przekłamują ilości substancji o niewiadomo jak duży procent. no ale podchodzę do sprawy pozytywnie i czekam na opinie a także szczerze polecam taką opcję każdemu.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 3056| Data: 2007-02-06 22:31:08| Liczba SOGów: 1
  • JAKI STYL WALKI WYBRAĆ - przeczytaj zanim zadasz pytanie

    te same pytania, postanowiłem uściślić kilka podstawowych spraw, które poniżej wypunktuję. zaznaczam, że zawarte tu opinie są czysto subiektywne a zatem pozwolę sobie nie pisać za każdym razem „moim zdaniem , bo i pytanie jest zbyt obszerne, żeby

    Odpowiedzi: 391| Ilość wyświetleń: 139897| Data: 2007-07-27 12:38:37| Liczba SOGów: 114
  • kreatyna [info]

    długodystansowe . czasami donoszono nawet o skutkach niekorzystnych, np. o stwardnieniu mięśni po dłuższym wysiłku. opinie są jednak sprzeczne: w określonych sytuacjach podczas biegu przyśpieszenie, finisz , kreatyna może wywierać korzystny wpływ

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 3388| Data: 2005-06-29 23:08:27| Liczba SOGów: 4
  • WSZYSTKO O KREATYNIE

    długodystansowe . czasami donoszono nawet o skutkach niekorzystnych, np. o stwardnieniu mięśni po dłuższym wysiłku. opinie są jednak sprzeczne: w określonych sytuacjach podczas biegu przyśpieszenie, finisz , kreatyna może wywierać korzystny wpływ

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 4564| Data: 2004-05-22 19:58:14| Liczba SOGów: 4
  • [art] Aeroby od A do Z i nie tylko.

    a rurka oporowa polega na zakładaniu gumek elastycznych, które stanowią opór dla ćwiczących mięśni. istnieją różne opinie na temat tego, który program ćwiczeń siłowych jest najlepszy. generalnie, najlepiej sprawdzonym sposobem rozwijania siły jest

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 31966| Data: 2008-02-07 19:30:17| Liczba SOGów: 73
  • [ART]Suplementacja w sportach walki by faftaq

    sie z opiniami, ze monohydrat najszczesliwszym rozwiazaniem nie jest, ze wzgledu na retencje plynow. cóż, skoro opinie sie pojawiają nie nalezy ich lekcewazyc, aczkolwiek z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jesli nie stosuje sie zbyt wysokich dawek

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 31474| Data: 2008-03-29 14:25:06| Liczba SOGów: 17
  • SYSTEM SPRZEZEN NAPRZEMIENNYCH - REWOLUCJA! ;)

    wlasnych slabości, to nie tylko przyjemność, lecz wręcz styl życia. buźka 27 komentarze oraz wszelkie opinie mile widziane 14 pzdr, c. ps. nie bijcie jesli gdzieś jest błąd, tekst pisany z głowy na szybko, nie mam co ze sobą

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 3902| Data: 2010-02-14 20:37:13| Liczba SOGów: 7
  • INSULINA

    bezsensowny. w wielu kręgach kulturystycznych panuje przekonanie, że jest to środek całkowicie bezpieczny. tego typu opinie biorą się najczęściej z faktu, iż insulina postrzegana jako środek ratujący życie, a nie preparat mogący zagrozić zdrowiu.

    Odpowiedzi: 85| Ilość wyświetleń: 28766| Data: 2004-07-05 11:33:07| Liczba SOGów: 22
  • Trening cykliczny dla figtera !!!

    siłowego nie można z powodzeniem włączać do programu treningowego fightera. ciężary są złe często słyszy się opinie trenerów, że ciężary są złe. ale co definiuje ciężar czy machanie młotem dwuręcznym w ramach ćwiczeń kondycyjnych liczy się

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 6022| Data: 2009-12-22 12:19:11| Liczba SOGów: 5
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    3 staż: 4 przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 5 stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: 6 dokładny opis problemu/konkretne pytanie: 7 uwagi np: jestem po cyklu na saa *nazwy produktów które zamierzamy

    Odpowiedzi: 3062| Ilość wyświetleń: 116707| Data: 2010-02-12 09:26:35| Liczba SOGów: 171

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}