Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: meridia opinie

Strona 17 z 995

  • NANDROLONE PHENYLOPROPIONATE DURAJECT EUROCHEM OPINIE

    testolica 10ml i chcialbym dokupic duraject eurochema. i tu nasowa sie moje pytanie: czy warto jakie macie opinie na temat eurochema, moze ktos bil juz duraject kolega stosowal enanthan tej firmy i nie byl zadowolony. moj cykl wygladalby

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 2168| Data: 2010-04-01 10:34:19| Liczba SOGów: 0
  • Trening redukcja - PUSH PULL SIŁA HIPERTROFIA OPINIE

    200b 300w 60t wiek: 23 staż: 15 miesięcy trening do tej pory split 4xtydz, od miesiąca wrzucony niżej proszę o opinie rady. sugestie...ilość serii powtórzeń dobra nadmienie, że w seriach stosuje stały ciężar a dokładam z tyg na tydz kg...co

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2168| Data: 2015-03-09 16:10:42| Liczba SOGów: 1
  • testo diol opinie

    hej testował ktos nada sie na mase prosze o opinie

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 2158| Data: 2009-06-15 20:37:04| Liczba SOGów: 0
  • nitrobolon opinie

    nitrobulon opinie

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2156| Data: 2010-05-25 21:56:31| Liczba SOGów: 0
  • podstawa i inne wspomagacze - opinie?

    wpływa na hormony tzn.,że ingeruje wiadomo,że nie tak jak sam hormon..ale wskazane to nie jest ale wiadomo,że na opinie lekaarzy w spr.kulturystyki trzeba patrzeć z dystansu będę wdzięczny za opinie o takich preparatach ich użytkowników. pozdr

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 920| Data: 2006-01-26 14:11:31| Liczba SOGów: 0
  • co z tym pierwszym cyklem - wasze opinie

    panowie powiedzcie mi co na pierwszy cykl, mysle ze 15 tetosteronu + 300 mety. wyrazcie swoja opinie pozdrawiam

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 2118| Data: 2009-11-14 11:08:25| Liczba SOGów: 3
  • buty do biegania - opinie

    witam, jeśli ktoś ma lub miał buty nike dual fusion st 2 to proszę napisać opinie o nich. pozdrawiam

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2103| Data: 2012-01-11 16:59:46| Liczba SOGów: 0
  • Vast Pharma opinie spotrzeżenia

    jeśli ktoś brał niech wyrazi swoją opinie w tym temacie o tym labie nie interesują mnie opinie kolega kolegi brał i ... lub wziołem flakon na próbe...

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 892| Data: 2012-10-20 15:51:01| Liczba SOGów: 0
  • Program komputerowy dla ćwiczących - zbieram opinie

    tak to ile bylibyście skłonni za niego zapłacić co chcielibyście, żeby się w nim znalazło ogólnie chce poznać wasze opinie na ten temat, żeby stworzyć program jak najlepiej spełniający oczekiwania przyszłych użytkowników. pozdrawiam

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2089| Data: 2008-11-28 18:56:23| Liczba SOGów: 0
  • Nietypowy 5 dniowy plan na masę - opinie

    intensywności , lub 4 5 dni przy wysokiej intensywności . ćwiczenia dobiorę później, chciałbym tylko znać wasze opinie na temat tego planu.

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2082| Data: 2006-05-09 06:27:25| Liczba SOGów: 0
  • Opinie o spalaczach - duże rozbieżności

    ale wybrałem jednak pierwszą opcję. konto założyłem jakieś 2 tygodnie temu. mniej więcej od tego czasu czytam opinie nie tylko na tym forum o spalaczach. i muszę przyznać,że szlag mnie powoli trafia. co wątek to różna opinia. np. o thermo

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 873| Data: 2012-03-10 21:54:29| Liczba SOGów: 0
  • Malay Tiger Mix - kto bił? opinie !!!

    jak w temacie jestem ciekaw jakie są opinie osób, które stosowały tego mixa chodzi mi o mix propa, npp i metaxa . rozważam to jako opcję na drugi cykl.

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2071| Data: 2009-04-13 17:40:08| Liczba SOGów: 0
  • Trening po przerwie 2 letniej - opinie

    się zmotywowałem i od dziś wróciłem na siłownie, starałem się ułożyć w miarę standardowy plan 4 dniowy, proszę o opinie na jego temat oraz o ewentualne uwagi. poniedziałek klata wyciskanie sztangi na ławce płaskiej 16/16/14/14 wyciskanie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2066| Data: 2013-08-05 11:17:07| Liczba SOGów: 0
  • Najlepszy booster NO - opinie subiektywne

    witam, chciałbym poznać wasze opinie na temat boosterów no. nie chodzi mi tutaj o analizę chemiczną , bo tą jestem w stanie sam sobie przeczytać: chodzi

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 865| Data: 2013-12-08 19:34:19| Liczba SOGów: 1
  • efedryna opinie

    co sądzicie o efedrynie czy daje takiego speeda jak feta jak wpływa na serce gdzieś czytałem że efka ma dużo krótsze działanie euforyzujące od amfy , natomiast na dłużej niż ona powoduje wzrost ciśnienia tętniczego , prosze was o opinie

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2065| Data: 2003-09-04 09:32:50| Liczba SOGów: 0
  • Redukowanie low fat / low carb / zbilanowana - wasze opinie, doświadczenia

    pod dostatkiem. jednocześnie, przy nakręconym metaboliźmie małe cięcie ww może dać spore efekty. jakie są wasze opinie w stosunku do obu diet bo sam bym coś chciał pokombinować u siebie, a tu głosno sobie myślę ; to co pisałem to na chłopski

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2030| Data: 2013-07-03 20:27:29| Liczba SOGów: 0
  • C4 Decanoate - KILOSPORTS - jakie macie opinie??

    ciekawi mnie jakie są po ty rezultaty i czy w miarę przyzwoicie działa. jakie macie opinie na temat tego produktu,czy ktoś stosował

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2022| Data: 2010-03-10 16:33:38| Liczba SOGów: 0
  • Prosze o Opinie !!!!!!!!!

    ulozylem sobie cykl z kilku odrzyweczek i chcialbym poznac opinie wiec z glutaminką, bialeczko ostrowii, magnum 800, animal pump i animal stak. prosze o opinie czy moze cos dodac lub cos jest nie potrzebne.

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 817| Data: 2009-03-24 21:46:12| Liczba SOGów: 0
  • Pierwszy cykl - Prop i bold. WASZE OPINIE

    witam panowie, na moj pierwszy cykl wybralem propa z boldenonem, czytajac opinie nie jest to zbyt popularny cykl ze wzgledu na krotki estr tescia w stosunku do bolda ale te 2 srodki czytajac rozne

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 808| Data: 2015-07-19 18:07:29| Liczba SOGów: 1
  • Licznik Author Logic - opinie ???

    witam chciałem poznać opinie użytkowników tego licznika. cena jest zachęcająca 39 zł. nie wiem czy kupować ten licznik czy dozbierać do czegoś lepsze tj. sigmasport bc800

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1996| Data: 2004-07-25 18:15:58| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}