Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: meridia opinie

Strona 17 z 992

  • podstawa i inne wspomagacze - opinie?

    wpływa na hormony tzn.,że ingeruje wiadomo,że nie tak jak sam hormon..ale wskazane to nie jest ale wiadomo,że na opinie lekaarzy w spr.kulturystyki trzeba patrzeć z dystansu będę wdzięczny za opinie o takich preparatach ich użytkowników. pozdr

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 920 | Data: 2006-01-26 14:11:31 | Liczba SOGów: 0
  • co z tym pierwszym cyklem - wasze opinie

    panowie powiedzcie mi co na pierwszy cykl, mysle ze 15 tetosteronu + 300 mety. wyrazcie swoja opinie pozdrawiam

    Odpowiedzi: 54 | Ilość wyświetleń: 2111 | Data: 2009-11-14 11:08:25 | Liczba SOGów: 3
  • buty do biegania - opinie

    witam, jeśli ktoś ma lub miał buty nike dual fusion st 2 to proszę napisać opinie o nich. pozdrawiam

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2099 | Data: 2012-01-11 16:59:46 | Liczba SOGów: 0
  • Trening redukcja - PUSH PULL SIŁA HIPERTROFIA OPINIE

    200b 300w 60t wiek: 23 staż: 15 miesięcy trening do tej pory split 4xtydz, od miesiąca wrzucony niżej proszę o opinie rady. sugestie...ilość serii powtórzeń dobra nadmienie, że w seriach stosuje stały ciężar a dokładam z tyg na tydz kg...co

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 2090 | Data: 2015-03-09 16:10:42 | Liczba SOGów: 1
  • Vast Pharma opinie spotrzeżenia

    jeśli ktoś brał niech wyrazi swoją opinie w tym temacie o tym labie nie interesują mnie opinie kolega kolegi brał i ... lub wziołem flakon na próbe...

    Odpowiedzi: 23 | Ilość wyświetleń: 888 | Data: 2012-10-20 15:51:01 | Liczba SOGów: 0
  • Program komputerowy dla ćwiczących - zbieram opinie

    tak to ile bylibyście skłonni za niego zapłacić co chcielibyście, żeby się w nim znalazło ogólnie chce poznać wasze opinie na ten temat, żeby stworzyć program jak najlepiej spełniający oczekiwania przyszłych użytkowników. pozdrawiam

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 2085 | Data: 2008-11-28 18:56:23 | Liczba SOGów: 0
  • Nietypowy 5 dniowy plan na masę - opinie

    intensywności , lub 4 5 dni przy wysokiej intensywności . ćwiczenia dobiorę później, chciałbym tylko znać wasze opinie na temat tego planu.

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 2078 | Data: 2006-05-09 06:27:25 | Liczba SOGów: 0
  • Opinie o spalaczach - duże rozbieżności

    ale wybrałem jednak pierwszą opcję. konto założyłem jakieś 2 tygodnie temu. mniej więcej od tego czasu czytam opinie nie tylko na tym forum o spalaczach. i muszę przyznać,że szlag mnie powoli trafia. co wątek to różna opinia. np. o thermo

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 872 | Data: 2012-03-10 21:54:29 | Liczba SOGów: 0
  • Malay Tiger Mix - kto bił? opinie !!!

    jak w temacie jestem ciekaw jakie są opinie osób, które stosowały tego mixa chodzi mi o mix propa, npp i metaxa . rozważam to jako opcję na drugi cykl.

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 2066 | Data: 2009-04-13 17:40:08 | Liczba SOGów: 0
  • Najlepszy booster NO - opinie subiektywne

    witam, chciałbym poznać wasze opinie na temat boosterów no. nie chodzi mi tutaj o analizę chemiczną , bo tą jestem w stanie sam sobie przeczytać: chodzi

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 855 | Data: 2013-12-08 19:34:19 | Liczba SOGów: 1
  • Trening po przerwie 2 letniej - opinie

    się zmotywowałem i od dziś wróciłem na siłownie, starałem się ułożyć w miarę standardowy plan 4 dniowy, proszę o opinie na jego temat oraz o ewentualne uwagi. poniedziałek klata wyciskanie sztangi na ławce płaskiej 16/16/14/14 wyciskanie

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 2053 | Data: 2013-08-05 11:17:07 | Liczba SOGów: 0
  • efedryna opinie

    co sądzicie o efedrynie czy daje takiego speeda jak feta jak wpływa na serce gdzieś czytałem że efka ma dużo krótsze działanie euforyzujące od amfy , natomiast na dłużej niż ona powoduje wzrost ciśnienia tętniczego , prosze was o opinie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2046 | Data: 2003-09-04 09:32:50 | Liczba SOGów: 0
  • C4 Decanoate - KILOSPORTS - jakie macie opinie??

    ciekawi mnie jakie są po ty rezultaty i czy w miarę przyzwoicie działa. jakie macie opinie na temat tego produktu,czy ktoś stosował

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2019 | Data: 2010-03-10 16:33:38 | Liczba SOGów: 0
  • Prosze o Opinie !!!!!!!!!

    ulozylem sobie cykl z kilku odrzyweczek i chcialbym poznac opinie wiec z glutaminką, bialeczko ostrowii, magnum 800, animal pump i animal stak. prosze o opinie czy moze cos dodac lub cos jest nie potrzebne.

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 816 | Data: 2009-03-24 21:46:12 | Liczba SOGów: 0
  • REDUKCJA - prośba o Opinie/ Poprawki

    czuje. przedstawię wam poniżej mój przykładowy dzień diety oraz plan treningowy fbw, i chciałbym usłyszeć wasze opinie na ten temat. co poprawić co ewentualnie zrobić lepiej czy są jakieś karygodne błędy mam już spory kontakt z

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 794 | Data: 2013-04-05 18:15:40 | Liczba SOGów: 1
  • suplementy - opinie na temat poszczegolnych produktow

    na temat odzywek w gazetach wszystko tak kolorowo opisane jakie to te niektore odzywki sa wypasione, a jak czytam opinie na forum to zupelna klapa moze sie wypowiecie jaki zestaw odzywek jest najlepszy na mase i ocenicie dzialania poszczegolnych

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 792 | Data: 2009-11-09 14:58:42 | Liczba SOGów: 0
  • Licznik Author Logic - opinie ???

    witam chciałem poznać opinie użytkowników tego licznika. cena jest zachęcająca 39 zł. nie wiem czy kupować ten licznik czy dozbierać do czegoś lepsze tj. sigmasport bc800

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 1990 | Data: 2004-07-25 18:15:58 | Liczba SOGów: 0
  • Redukowanie low fat / low carb / zbilanowana - wasze opinie, doświadczenia

    pod dostatkiem. jednocześnie, przy nakręconym metaboliźmie małe cięcie ww może dać spore efekty. jakie są wasze opinie w stosunku do obu diet bo sam bym coś chciał pokombinować u siebie, a tu głosno sobie myślę ; to co pisałem to na chłopski

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1989 | Data: 2013-07-03 20:27:29 | Liczba SOGów: 0
  • Pierwszy cykl - Prop i bold. WASZE OPINIE

    witam panowie, na moj pierwszy cykl wybralem propa z boldenonem, czytajac opinie nie jest to zbyt popularny cykl ze wzgledu na krotki estr tescia w stosunku do bolda ale te 2 srodki czytajac rozne

    Odpowiedzi: 26 | Ilość wyświetleń: 787 | Data: 2015-07-19 18:07:29 | Liczba SOGów: 1
  • Prosilbym o opinie czy to sa podrobki ( Testosteron i Deca )

    witam, kolega ma do was jedno pytanie , jesli ktos ma czas i checi to zobaczyc i dac mala opinie na ten temat to bym byl wdzieczny. http://www.audisporting.de/lol pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi simo

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 1979 | Data: 2005-02-08 19:37:26 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}