Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: mass xxl opinie

Strona 1 z 1812

  • Trec - Mass XXL

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/mass_xxl_i615_d380x380[/img] mass xxl jest odżywką węglowodanowo białkową najwyższej jakości. powstał z myślą o osobach

    Odpowiedzi: 492 | Ilość wyświetleń: 148888 | Data: 2006-10-17 03:46:04 | Liczba SOGów: 23
  • MASS XXL - co to jest?

    mam pytanie na opakowaniu mass xxl jest napisane complete anabolic weight gain formula . male slowko anabolic wpedzilo w panike moja rodzine. czy

    Odpowiedzi: 54 | Ilość wyświetleń: 62916 | Data: 2004-06-01 09:44:29 | Liczba SOGów: 18
  • MASS XXL

    witam mam takie pytanie co sadzicie o tej odzywce czy jest dobra na mase bo zalezy mi bardzo na masie i nie wiem co kupić ten mass xxl z treca czy magnum 5000 z treca! proszę pomóżcie!! czekam na odpowiedzi!! dziekuje z góry

    Odpowiedzi: 32 | Ilość wyświetleń: 22309 | Data: 2005-10-08 12:32:11 | Liczba SOGów: 0
  • TREC Mass XXL

    [div style= float: left; padding left: 30px sklep/pics/trec mass xxl 1 kg width= 200 height= 300 [/div] [div style= float: left; padding left: 30px; padding right: 15px; width: 585px

    Odpowiedzi: 32 | Ilość wyświetleń: 7873 | Data: 2005-07-04 12:06:27 | Liczba SOGów: 5
  • Który gainer polecacie? Mass Activator czy Mass xxl?

    co do tych dwóch gainerów. od dawna gainer treca ma bdb opinie w internecie za 5,8 kg zapłacę 155zł. opinie co do mass activatora sa różne, głównie o zbyt słodki smak. jest to nowy produkt i nie jestem przekonany czy aby na pewno jest taki dobry.

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 5332 | Data: 2011-10-10 18:10:09 | Liczba SOGów: 0
  • MASS XXL

    http://i45.tinypic.com/2d9o19t opis 1. co to jest mass xxl mass xxl to kompleks długołańcuchowych węglowodanów oraz najwyższej jakości białek serwatki. jest produktem

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 6730 | Data: 2008-04-16 18:15:37 | Liczba SOGów: 0
  • Mass Xxl dobra odzywka na mase? skutki uboczne jakies wystepują? Prosze o pomoc

    mass xxl czy to dobra odzywka na mass chce troche nabrac cialka tylko nie wiem czy wybralem dobry produkt. wystepuja po tym jakies skutki uboczne

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 9315 | Data: 2006-10-15 22:04:31 | Liczba SOGów: 0
  • Monster mass, mass xxl czy MCT

    witam chciałem sie poradzić który gainer wybrać: 1 mass xxl 2 mact olipma 3 monster mass bx oraż jak brać cell pumpa duza pucha z ko. acha jakie sa smaki monstera

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 8888 | Data: 2005-07-15 15:51:47 | Liczba SOGów: 0
  • ile kilo masy po mass xxl - treca ?

    aktualnie biorę mass xxl treca od 3 dni. slyszałem że to dobry gainer. interesuje mnie to ile kilo można przytyć po opakowaniu 2kg oczywiście do tego dochodzi dieta na masę i odpowiedni trening. prosze o odpowiedź !!! ćwicz i czytaj

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 9593 | Data: 2003-11-27 20:26:10 | Liczba SOGów: 0
  • GAINER MASS XXL 2000g TREC

    2004/20040530174758 yo, co sądzicie o gainer mass xxl 2000g trec czy warto ją brać i czy daje dobre efekty np dla ludzi ktorzy są szczupli i czy branie tego jeżeli chodzi sie na siłownie raz w tygodniu jest sensem pozdro ] raymond.

    Odpowiedzi: 22 | Ilość wyświetleń: 9374 | Data: 2004-05-30 17:47:58 | Liczba SOGów: 4
  • czy to mozliwe po Mass XXL?

    od jakiegos czasu wrocilem do treningu, trwa to okolo miesiac, dla uzupelnienia diety dokupilem mass xxl oraz l glutamine, od jakichs dwoch tygodni odczuwalem nasilenie stresu, szybszy puls, mocne bicie serca, i ogolne

    Odpowiedzi: 58 | Ilość wyświetleń: 6753 | Data: 2005-12-08 14:06:01 | Liczba SOGów: 3
  • mass xxl czy solid mass?

    jak w temacie mam pytanie co lepsze mass xxl czy solid mass prosze o wasze opinie .. 1

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 3291 | Data: 2008-02-24 20:00:10 | Liczba SOGów: 0
  • Mass XXL czy Magnum 8000

    witam mam troche pieniedzy i chce me zainwestowac w odrzywke wysoko weglowodanową. tu moje pytanie lepszy bedzie mass xxl w którym jest wiecej białka czy moze lepszy magnum 8000 w ktorym jest kreatyna ale mniej bilałka. prosił bym o odpowiedz

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 9050 | Data: 2007-01-13 15:15:35 | Liczba SOGów: 2
  • Trec MASS XXL

    [div style= float: left; padding left: 30px sklep/pics/trec mass xxl 1 kg width= 200 height= 300 [/div] [div style= float: left; padding left: 30px; padding right: 15px; width: 585px

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 2831 | Data: 2004-01-20 11:39:18 | Liczba SOGów: 0
  • HYPER MASS 6000 OPINIE

    witam. co powiecie na temat: hyper mass 6000 dzwoniłem do sklepu z suplementami, odnoście gain bolica, oraz mass xxl i gość powiedział że najlepszym

    Odpowiedzi: 19 | Ilość wyświetleń: 2506 | Data: 2011-03-05 15:21:51 | Liczba SOGów: 0
  • trec mass xxl

    [div style= float: left; padding left: 30px sklep/pics/trec mass xxl 1 kg width= 200 height= 300 [/div] [div style= float: left; padding left: 30px; padding right: 15px; width: 585px

    Odpowiedzi: 34 | Ilość wyświetleń: 2555 | Data: 2004-07-15 22:56:07 | Liczba SOGów: 0
  • mass xxl gainer

    chciałbym, aby wypowiedzieli się ci którzy stosowali gainera mass xxl ile gram brali i ile po nim przytyli, ile poszlo na lawce i po jakim czasie widac było pierwsze efekty

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 8219 | Data: 2007-01-08 16:03:20 | Liczba SOGów: 0
  • Trec Mass XXL

    [div style= float: left; padding left: 30px sklep/pics/trec mass xxl 1 kg width= 200 height= 300 [/div] [div style= float: left; padding left: 30px; padding right: 15px; width: 585px

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 1889 | Data: 2005-07-30 14:29:26 | Liczba SOGów: 0
  • Gainer Na Mase? Mass xxl 4,8 czy MUTANT MASS 6,8kg

    gainer na mase mass xxl 4,8 czy mutant mass 6,8kg , tak jak w temacie czekam na opinie

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 2174 | Data: 2010-02-06 22:19:06 | Liczba SOGów: 0
  • Trec Mass xxl

    [div style= float: left; padding left: 30px sklep/pics/trec mass xxl 1 kg width= 200 height= 300 [/div] [div style= float: left; padding left: 30px; padding right: 15px; width: 585px

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 1566 | Data: 2004-05-28 15:17:45 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}