Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: mass xxl opinie

Strona 1 z 625

  • Trec - Mass XXL

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/mass_xxl_i615_d380x380[/img] mass xxl jest odżywką węglowodanowo białkową najwyższej jakości. powstał z myślą o osobach

    Odpowiedzi: 495| Ilość wyświetleń: 178283| Data: 2006-10-17 03:46:04| Liczba SOGów: 23
  • TREC Mass XXL

    [div style= float: left; padding left: 30px sklep/pics/trec mass xxl 1 kg width= 200 height= 300 [/div] [div style= float: left; padding left: 30px; padding right: 15px; width: 585px

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 9850| Data: 2005-07-04 12:06:27| Liczba SOGów: 5
  • trec mass xxl

    [div style= float: left; padding left: 30px sklep/pics/trec mass xxl 1 kg width= 200 height= 300 [/div] [div style= float: left; padding left: 30px; padding right: 15px; width: 585px

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 3225| Data: 2004-07-15 22:56:07| Liczba SOGów: 0
  • Trec MASS XXL

    [div style= float: left; padding left: 30px sklep/pics/trec mass xxl 1 kg width= 200 height= 300 [/div] [div style= float: left; padding left: 30px; padding right: 15px; width: 585px

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3151| Data: 2004-01-20 11:39:18| Liczba SOGów: 0
  • Trec Mass xxl

    [div style= float: left; padding left: 30px sklep/pics/trec mass xxl 1 kg width= 200 height= 300 [/div] [div style= float: left; padding left: 30px; padding right: 15px; width: 585px

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1756| Data: 2004-05-28 15:17:45| Liczba SOGów: 1
  • Trec Mass XXL

    [div style= float: left; padding left: 30px sklep/pics/trec mass xxl 1 kg width= 200 height= 300 [/div] [div style= float: left; padding left: 30px; padding right: 15px; width: 585px

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 2217| Data: 2005-07-30 14:29:26| Liczba SOGów: 0
  • Który gainer polecacie? Mass Activator czy Mass xxl?

    co do tych dwóch gainerów. od dawna gainer treca ma bdb opinie w internecie za 5,8 kg zapłacę 155zł. opinie co do mass activatora sa różne, głównie o zbyt słodki smak. jest to nowy produkt i nie jestem przekonany czy aby na pewno jest taki dobry.

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 8740| Data: 2011-10-10 18:10:09| Liczba SOGów: 0
  • TEST - MULTIPOWER CREATINE + KRE-ALKALYN + BG PRO LONGATUM + MASS XXL + TOP MASS

    powder creatine 500g 89zł olimp kre alkalyn 1500mg 3 listki 27zł biogenix pro longatum 2300g 149zł trec mass xxl 750g 34zł olimp top mass 3000g 130zł na cykl zużyłem tylko połowę opakowania jak tego użyłem multipower powder

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1708| Data: 2006-07-13 16:10:43| Liczba SOGów: 1
  • HYPER MASS 6000 OPINIE

    witam. co powiecie na temat: hyper mass 6000 dzwoniłem do sklepu z suplementami, odnoście gain bolica, oraz mass xxl i gość powiedział że najlepszym

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 3199| Data: 2011-03-05 15:21:51| Liczba SOGów: 0
  • mass xxl czy solid mass?

    jak w temacie mam pytanie co lepsze mass xxl czy solid mass prosze o wasze opinie .. 1

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 6282| Data: 2008-02-24 20:00:10| Liczba SOGów: 0
  • mono+hmb+nitro2+mass xxl

    tym zestawie mam zamiar to brac tak: dt; rano : mono 5g , hmb 1 ml , po śnadaniu : mass xxl 50g po obiedzie : mass xxl 50g przed treningiem : nitro2 15g, hmb 1ml po treningu :

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1213| Data: 2007-05-30 16:35:03| Liczba SOGów: 0
  • MASS XXL - co to jest?

    mam pytanie na opakowaniu mass xxl jest napisane complete anabolic weight gain formula . male slowko anabolic wpedzilo w panike moja rodzine. czy

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 66631| Data: 2004-06-01 09:44:29| Liczba SOGów: 18
  • Gainer Na Mase? Mass xxl 4,8 czy MUTANT MASS 6,8kg

    gainer na mase mass xxl 4,8 czy mutant mass 6,8kg , tak jak w temacie czekam na opinie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2753| Data: 2010-02-06 22:19:06| Liczba SOGów: 0
  • Mass XXL przed czy po?

    witam! mam juz diete ulozona, cwicze juz od 5 miechow, kupilem sobie 4,8 kg mass xxl i teraz mam pytanie mass xxl brac przed czy po posilku np sniadanie pierwsze mam o 7.00 to pierw wypic mass xxl i

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1912| Data: 2008-10-31 21:30:49| Liczba SOGów: 0
  • Trec - Magnum 8000 a Mass XXL

    to znowu ja, jak zwykle z pytaniem mianowicie chciałbym kupić jeden z tych produktów, ale nie wiem który lepszy mass xxl jest polecany przez wielu ludzi magnum 8000 sprawdzałem sam 1kg i powiem ze ciekawe efekty bo było dodatkowe 3kg bylem w

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1313| Data: 2014-02-27 00:46:44| Liczba SOGów: 1
  • Hard Mass vs. Mass XXL ( trec )

    amatorski, 7/10 razy w życiu treningi z szkoły ] + pompki itp w domu ; moje pytanie; który gainer wybrać hard mass czy mass xxl hard mass http://trec.com.pl/iron_body/hard mass php mass xxl http://trec.com.pl/iron_body/mass xxl php

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2925| Data: 2010-05-09 17:50:02| Liczba SOGów: 0
  • Problem z Mass XXL ? A może Hi-Tec Protein ?

    i po 2 dniach czułem się już dobrze. czy to był czysty przypadek czy skutek uboczny za dużo węglowodanów dzięki mass xxl przytyłem ok. 1,5kg, ale przez te 2 3 dni gdzie się czułem nienajlepiej schudłem o 2kg, więc wyszedłem na tym

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2190| Data: 2004-12-06 21:32:57| Liczba SOGów: 1
  • Trec Reactor Pro 3 i Mass XXL dobrze rozpisane ?

    trec reactor pro 3 300 kaps. i mass xxl to wlasnie posiadam chce jesc to nastepujaco: 1.trec reactor pro 3 300 kaps. na pusty zolądek po przebudzeniu

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1858| Data: 2006-01-28 12:26:32| Liczba SOGów: 0
  • Mass XXL porada

    mam 16,5 lat i potrzebuje rady wzrost 1,82m i masa krytyczna przy tym 58kg !! rady jak przytyc na wadza za pomoca mass xxl i czy dobrze kombinuje z mass xxl słyszałem ze właśnie mass xxl jest na przybranie na masie w 3 4 miesiecy ;]

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1431| Data: 2008-03-01 19:24:03| Liczba SOGów: 0
  • Mass xxl + kreatyna+ dextroza(glukoza)

    36 cm i nic nie bralem, czyli na sucho lecialem. teraz po 2 miechach przerwy zamierzam cwiczyc i doradzono mi kuracje mass xxl + kreatyne + dextroze glukoze . z tego co wiem to malo prawdopodobne jest, by ta kuracja mogla mi zaszkodzic w jakis

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 2686| Data: 2005-12-02 19:30:54| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}