Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: mass xxl opinie

Strona 1 z 11

  • mass xxl czy solid mass?

    jak w temacie mam pytanie co lepsze mass xxl czy solid mass prosze o wasze opinie .. 1

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 6596| Data: 2008-02-24 20:00:10| Liczba SOGów: 0
  • Dieta z odżywkami - opinie

    zakupiłem sobie suplementy: mass xxl b:20g ww:71,5g tł:0,5g en:370,5kcal kreatyna b:0 ww:0,54g tł:0,05g en:2,6kcal kreatyna:1000mg ; w 1 tabletce

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2273| Data: 2005-11-15 16:42:07| Liczba SOGów: 0
  • Prośba o opinie, rady i sprostowania- trening/dieta/suplementy na siłe i masę.

    niesamowita pompa, siła rośnie z treningu na trening a co do energii i samopoczucia to nie idzie opisać trec mega mass bulk : planuje zmienić na trec mass xxl uwaga! dlaczego aż tyle ćwiczeń, taka dieta i te suple 1. dieta mam dziwny

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 667| Data: 2010-10-26 20:48:18| Liczba SOGów: 1
  • Który gainer polecacie? Mass Activator czy Mass xxl?

    co do tych dwóch gainerów. od dawna gainer treca ma bdb opinie w internecie za 5,8 kg zapłacę 155zł. opinie co do mass activatora sa różne, głównie o zbyt słodki smak. jest to nowy produkt i nie jestem przekonany czy aby na pewno jest taki dobry.

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 9607| Data: 2011-10-10 18:10:09| Liczba SOGów: 0
  • TRENING 4-DNIOWY PROSZĘ O SPRAWDZENIE I OPINIE

    staż 4 miesiące intensywnego treningu ogółem to rok z przerwami odżywki: mass xxl dieta:jest wiek: 18 mężczyzna wzrost: 170 cm waga: 73 kg cel: masa + siła od niedawna zacząłem cykl

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 366| Data: 2010-02-18 17:11:03| Liczba SOGów: 0
  • SCITEC PRO MIX 3021g - opinie

    chodzi mi o rozbudowę masy mięśniowej więc dodatkowo z rańca i po treningu do każdej porcji białka dodaję porcję trec mass xxl tak aby zrobić bulka zostało mi 2 kg trec mass xxl więc co się będzie marnować :/

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 9912| Data: 2012-10-01 13:34:38| Liczba SOGów: 0
  • Trec Mass XXL

    jakie opinie na temat tego gainerka treca głównie chodzi mi o smak i o działanie http://www.sfd.pl/sklep/trec_mass xxl opis615.html opinie

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 1130| Data: 2015-12-16 01:47:30| Liczba SOGów: 1
  • HYPER MASS 6000 OPINIE

    witam. co powiecie na temat: hyper mass 6000 dzwoniłem do sklepu z suplementami, odnoście gain bolica, oraz mass xxl i gość powiedział że najlepszym

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 3246| Data: 2011-03-05 15:21:51| Liczba SOGów: 0
  • Trening masa/sila z dodatkami, opinie poprawki pls:D

    celem jest jak najwieksze zlapanko masy miesniowej, a co za tym idzie sily. w celu brakow w diecie kupilem: mass xxl 4,8kg bede dawkowal rano i 30 min po treningu 70g[porcja] 7 lyzek stolowych, tak ostrowia wpc 80 30g 3 lyzki

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 925| Data: 2006-06-09 06:35:05| Liczba SOGów: 0
  • Trening masa/sila z dodatkami, opinie poprawki pls:D

    celem jest jak najwieksze zlapanko masy miesniowej, a co za tym idzie sily. w celu brakow w diecie kupilem: mass xxl 4,8kg bede dawkowal rano i 30 min po treningu 70g[porcja] 7 lyzek stolowych, tak ostrowia wpc 80 30g 3 lyzki stolowe

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 627| Data: 2006-06-08 22:11:46| Liczba SOGów: 0
  • Mass XXL + Hard Mass

    jestem po cyklu kreatynowym creatine mega caps olimpu + olimp gain bolic i chciałbym zacząć brać mass xxl pomiędzy posiłkam a hard mass przed i po treningu. czy takie połączenie moze dać dobre efekty prosze o opinie i

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1098| Data: 2008-09-05 13:32:00| Liczba SOGów: 0
  • Gainer Na Mase? Mass xxl 4,8 czy MUTANT MASS 6,8kg

    gainer na mase mass xxl 4,8 czy mutant mass 6,8kg , tak jak w temacie czekam na opinie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2790| Data: 2010-02-06 22:19:06| Liczba SOGów: 0
  • Pvl mutant mass v trec mass xxl

    witam planuje sobie kupic gainera w celu uzupelnienia diety i chcialbym wybrac jak najlepiej. czytalem dobre opinie o pvl mutant mass i mass xxl treca. ktory znich jest lepszy a moze powinienem kupic jakis inny prosze o radę. pozdro ;

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 525| Data: 2015-10-16 21:01:17| Liczba SOGów: 0
  • Gainer lub bulk dla ektomorfika

    kalorie się przydadzą . szperając po internecie znalazłem kilka propozycji: http://www.sfd.pl/sklep/sfd_sfd_mass_activator opis26680.html http://www.sfd.pl/sklep/trec_mass xxl opis1187.html http://www.sfd.pl/sklep/pvl_mutant mass

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1466| Data: 2015-11-07 16:55:45| Liczba SOGów: 3
  • Mass XXL Trec vs Whey Gainer Activita

    zastanawiam sie na gainerem, ze względu na ograniczony budżet chcę wybrać pomiędzy mass xxl treca a whey gainer activita doradzcie mi czy ktoraś z nich jest zdecydowanie lepsza od drugiej,czy sa moze

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1276| Data: 2004-02-20 23:53:13| Liczba SOGów: 1
  • Prosze o fachowe opinie

    pucha na cykl horse power jaka pucha na cykl olimp system protein 80® 750g folia trec mass xxl 4800g cos na regeneracje propozycje 2.universal storm jaka pucha na cykl universal shock therapy jaka pucha

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 822| Data: 2008-11-11 14:58:58| Liczba SOGów: 0
  • NOZ Full Throttle + Mass XXL + Nitrix + Protein

    widoczny efekt z oczywiscie dobrana dieta... ja zlozylem sobie taki zestaw: noz full throttle 950 g mass xxl 4800g nitrix 360tab. protein 80% 2500g hi tec i chcialbym uslyszec wasze opinie czy moze cos odjac cos zamienic

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1076| Data: 2007-08-13 15:36:59| Liczba SOGów: 1
  • Gainer TRECA mass xxl czy Olimp gain bolic???

    2006/20060408101804 nie wiem jakiego wybrać gainera i chciełem zapytac sie was o porade stosunkowo to słyszałem lepsze opinie o mass xxl ale gain bolic jest tanszy a ma dobry skład prosze o odpowiedzi dzieki z gory.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2614| Data: 2006-04-08 10:18:07| Liczba SOGów: 0
  • Mass XXL + Massacra + Glutamina ?? wasze zdanie...

    prawie roku do tej pory na sucho, bez supli a od pazdziernika zamiezam kupic moje pierwsze suple. tak jak w temacie mass xxl + massacra + glutamina potrzebna jak i teraz chodzi mi o wasze opinie jak ocenianie powyzszy zestaw czy ma on

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1227| Data: 2008-09-06 21:18:19| Liczba SOGów: 0
  • jabczan,hmb,mass xxl?

    po wakacyjnej przerwie chce wrócić do treningów i chciałbym zastosować te odzywki: jabłczan kreatyny hmb i mass xxl w efekcie chodzi o duży przyrost masy mięśniowej i siły i spalenie tłuszczu ale to na drugim planie i zastanawiam

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 639| Data: 2009-09-14 23:27:17| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}