Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: mass freak czy mutant mass opinie

Strona 8 z 5000

  • mutant mass vs nutrabolic mass fusion

    jak w temacie, proszę o wasze opinie na temat tych 2 produktów. zastanawiam się co kupić i mam dylemat. mam dietę. jeśli macie jakieś sugestię z tańszych produktów dziękuje i pozdrawiam :

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1122| Data: 2011-03-31 14:52:56| Liczba SOGów: 0
  • GLUTAMINA -badania naukowe, czyli przeznacz pieniądze na co innego ;)

    aged 18 24 years, were randomly allocated to groups double blind to receive either glutamine 0.9 g x kg lean tissue mass /b> 1 x day 1 ; n = 17 or a placebo 0.9 g maltodextrin x kg lean tissue mass /b> 1 x day 1 ; n = 14 during 6 weeks of total

    Odpowiedzi: 415| Ilość wyświetleń: 80266| Data: 2009-01-07 11:38:13| Liczba SOGów: 23
  • [b][białko] Myofusion, SP80, 100% Whey Protein Complex czy inne?[b]

    1. normalna budowa 2. 19 3. 69/176 4. niecały rok z krótkimi przerwami 5. masa 6. pvl mutant mass /b> ostrowia, olimp mct, carbo, kreatyna vitalmaxu 7. brak 8. przez ostatnie 60 dni nic 9. będzie już z 3 4 miesiące

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2881| Data: 2010-09-17 23:55:07| Liczba SOGów: 0
  • Pvl - Mutant Mass - 6800g + Trec - SAW - 120 kap

    siemka szykuje sobie kupic odżywki czy będzie ok połączyć pvl mutant mass /b> 6800g + trec saw 120 kap i wiadomo dieta do tego .

    Odpowiedzi: 57| Ilość wyświetleń: 1776| Data: 2013-07-20 02:38:10| Liczba SOGów: 4
  • MUTANT MASS czy MAGNUM 8000??

    witam. mam pytanie. co bedzie lepsze na podbicie kcal w diecie mutant mass /b> czy magnum 8000

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 3616| Data: 2008-10-28 21:47:01| Liczba SOGów: 0
  • Mutant Mass vs. Mass Mutation

    gainera. jestem ekto . dużee zapotrzebowanie na węgle ok.415g,na białko 104,tłuszcze 122 g. kcal:3167. wiem,że mutant mass /b> jest b.dobrym gainerem,ale czytałem właśnie o tym mass /b> mutation,jest tańszy i podobne wartości ma. liczę na pomoc. pozdr

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1543| Data: 2010-12-25 20:35:02| Liczba SOGów: 0
  • Dieta Na Mase czy dobra?

    białka 2x jogut naturaly sugar free :p okolo 30 g białka suma 235 g białka z diety suplementy: mutant mass /b> białko ostrovia prosze mi nie wymieniac innych bialek bo polowa ludzi na tym forum nawet niezna skladu chemicznego ani

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1495| Data: 2008-11-06 00:24:36| Liczba SOGów: 0
  • Mutant Mass, BCAA, kreatyna - dawkowanie i rozmieszczenie

    tymi używkami i ich rozmieszczeniem. dt: przed ] 10g bcaa i 5g kreatyna z cukrami po ] 100g mutant mass /b> i 5g kreatyna dnt: po przebudzeniu ] 5g kreatyna z cukrami osoba 70kg. trening pod siłę z efektem ubocznym masy plus

    Odpowiedzi: 50| Ilość wyświetleń: 1289| Data: 2014-02-24 18:30:03| Liczba SOGów: 1
  • ACTIVLAB MASS UP 7000g GAINER MUTANT MASS XXL

    panowie wiem że mutant jest dobrą odżywką ale 7 kg za 99 zł orientujecie się po ile chodzi mutant

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1496| Data: 2013-05-05 14:30:20| Liczba SOGów: 0
  • Mutant Mass + Cell Pump dawkowanie

    witam! mam pytanko jak dawkowac: mutant mass /b> 6,8kg cell pump 655g dt: rano 130g mutanta + cp 9,5g po treningu 130g mutanta + cp 9,5g dnt: rano

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 3369| Data: 2008-06-30 11:08:32| Liczba SOGów: 2
  • Mutant Mass + kreatyna

    kreatyny mono 1250 olimpu, aakg mega hardcore treca, carb bx biogenixa i mam zamiar zakupić niecałe 7 kg mutant mass /b> ważę 76kg przy prawie 190 cm wzrostu, przez niecały miesiąc na samej szamie i carbo tylko po treningu przytyłem 3kg. cel

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1292| Data: 2009-11-04 20:59:30| Liczba SOGów: 0
  • Mutant Mass+Xpand+L-Glutamina Jak to łączyć/ dawkowac??

    witam mam problem m.i niewiem jak łączyc te odzywki.mutant mass /b> xpand,l glutamina,poniewarz cwicze na siłowni rano o godz 9 30,i niewiem jak te suple brac bo o xpandzie wyczytałem ze

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1224| Data: 2010-02-02 18:19:13| Liczba SOGów: 0
  • Mutant mass

    witam jak temat mowi mam pytanie na temat mutant mass /b> mam zamiar go kupic poniewaz slyszalem ze jest jednym z najlepszych na mase wiec: 1.jak go brac. 2.ile razy.

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1057| Data: 2009-11-21 19:44:03| Liczba SOGów: 0
  • Zestaw suplementów - proszę o opinie.

    suplementacja 3m ce 2*fish oil stała suplementacja 3m ce 2*zma pro faza 1 budowanie masy 60 dni mutant mass /b> stała suplementacja 3m ce 100% whey protein gold standard stała suplementacja 3m ce

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1038| Data: 2008-06-28 03:28:24| Liczba SOGów: 0
  • Dawkowanie gainera MUTANT MASS

    wiec tak zamówiłem gainera mutant mass /b> waze malo bo tylko 46kg w dawkoiwaniu pisze zeby spozywac go 260 garm dziennie najlepiej 3 razy dziennie,ma on 52g

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 4862| Data: 2008-08-17 13:47:31| Liczba SOGów: 0
  • Mutant Mass + cm3 po 3 miesięcznej przerwie

    staram się jednak jeść treściwe posiłki ,chciałbym uzupełnić je gainerem na co już się zdecydowałem będzie to mutant mass /b> powiedzcie mi tylko czy mogę dorzucić do tego kreatyne cm3, czy na razie się wstrzymać i jechać tylko na diecie

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1564| Data: 2010-03-02 18:42:37| Liczba SOGów: 1
  • Mutant Mass i SUMAMED

    już prawie wogóle ich nie mam, mimo to kuracja ko czy sie dopiero w połowie czerwca. czy w tym czasie moge brać mutant mass /b> czy antybiotyk nie wpłynie na mm i odwrotnie z góry dziękuję za informacje zmieniony przez lopek91 w dniu 2009 05

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1216| Data: 2009-05-16 11:10:24| Liczba SOGów: 1
  • jak stosowac gainera mutant mass

    czy barc go przed czy po treningu czy rano pomóżcie pozdro

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 16999| Data: 2008-11-11 19:49:55| Liczba SOGów: 2
  • Mutant Mass + Shock Therapy

    cześć,taka mała prośba o pomoc,kuiłem własnie sobie mutant mass /b> + shock therapy,wczoraj zarzuciłem pierwsza dawke,tylko teraz takie pytanie : shock therapy,biore normalnie pol godz

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1050| Data: 2009-10-07 13:44:46| Liczba SOGów: 1
  • SERIOUS MASS czy MUTANT MASS ?

    co lepiej wybrac chodzi o jakosc zeby jak nalepsze efekty były. co lepiej serious czy mutant a moze gain fast o smakach nie piszczie o i tak czekoladę wezmę. a chce brac dziennie tak 100gr zeby sie nie zalac.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1935| Data: 2008-04-15 22:03:32| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}