Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: mass freak czy mutant mass opinie

Strona 8 z 5000

  • inny Mutant Mass ale to nie PVL

    2009/20091208142638 trafił mi do rąk mutant mass /b> 6.8kg ,ale zauważyłem że to nie pvl nutrients tylko mutant canada. na pierwszy rzut oka ,kolorystycznie opakowanie

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 3875| Data: 2009-12-08 14:26:38| Liczba SOGów: 1
  • PVL Mutant Mass czy Mass XXL czy może inna

    o którym wczesniej wspominałem prosiłbym bardzo o porade wsprawie odzywki osobiscie zastanawialem sie nad mutant mass /b> i mass /b> xxl i do tego prosze o pomoc w wyborze kreatyny, zaznaczam ze nigdy nie bralem odzywek...czy do gainera i kreatyny

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1256| Data: 2010-02-28 13:13:24| Liczba SOGów: 0
  • Mutant Mass po dwóch tyg. ćwiczeń

    witam! mam takie pytanie. ćwiczę na siłowni już 2 tygodnie i chciałem kupić sobie mutant mass /b> + może do tego jakaś kreatyna. wiek 21 lat waga 71 72 kg wzrost 171 cm posturę mam dosyć szczupłą, ale brzuch za

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1846| Data: 2010-05-15 15:27:08| Liczba SOGów: 1
  • Mutant mass + horse power - pomoc.

    witam. za jakiś czas zaczynam brac hp z mutant mass /b> mam jeden problem: horsa mam brac pod trening razem z mutant mass /b> jak mam rozplanowac dawkowanie mutant 260g

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 2624| Data: 2009-05-06 21:53:52| Liczba SOGów: 1
  • Przestroga odnośnie KOKSU - przedewszsytkim dla Młodych !

    a raczej ogólnym braniem dopingu. wiadomo, że im wcześniej się zacznie tym gorzej. ale warto zadać sobie pytanie czy w ogóle warto jak wiadomo w każdym sporcie istnieje niedozwolony doping. ale to kulturystyka, trójbój wszystko związane z

    Odpowiedzi: 256| Ilość wyświetleń: 26409| Data: 2003-05-28 14:21:20| Liczba SOGów: 53
  • PHARMA FREAK Mass Freak 6800g pytanie

    witam, mógłby mi ktoś powiedzieć czym różni się to: http://www.sfd.pl/sklep/pharmafreak mass freak opis26498.html od tego: http://www.sfd.pl/sklep/pharmafreak mass freak opis26518.html oprócz ceny

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2163| Data: 2011-09-04 22:14:53| Liczba SOGów: 0
  • co lepsze ? który GAINERek mutant mass czy mega mass 4000?

    pvl mutant mass /b> 6,8 kg 180zł czy weider mega mass /b> 4000 7kg 180zł który polecacie który lepszy

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 5893| Data: 2008-07-23 17:52:56| Liczba SOGów: 0
  • Mutant Mass + Mass XXL czy Magnum 800

    witam narazie jem mass /b> xxl hmbolon i tribulon chodzi mi o mase nawet i tluszczowa bo jestem chudy pozniej chce brac mutant mass /b> + do tego

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 4791| Data: 2008-05-10 12:43:03| Liczba SOGów: 0
  • MUTANT MASS 6,8kg 160PLN!!!

    sprzedam nowe zafoliowane mutant mass /b> 6,8kg posiadam tego 10x razem 68kg sprzedaje po 6.8kg cena: 160pln! p.s smaki: wanilowy, czekoladowy na allegro

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2046| Data: 2009-09-09 19:43:14| Liczba SOGów: 1
  • Mutant Mass vs Mass XXL

    który gainer byłaby lepszy do cyklu na kreatynie olimpa mega caps 1250 mutant mass /b> czy mass /b> xxl do kretyny olimpu

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 6535| Data: 2009-09-02 18:41:50| Liczba SOGów: 1
  • PVL mutant mass + Nitrobolon Energizer + Cell pump

    takie polaczenie jak w temacie moze byc tylko niewiem czy ten mutant mass /b> to moze byc albo pvl mutant mass /b> + no xplode bsn + cel mass /b> bsn hmm co sadzicie

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 2364| Data: 2008-01-06 09:47:01| Liczba SOGów: 0
  • ODŻYWKI Z ALLEGRO OPINIE

    witam zamówiłem odżywki z allegro trec i mutant mass /b> przesyłka szybka i ogólnie super. żadnych śladów otwierania itp. kupowałem od super sprzedawcy z mnóstwem pozytywnych

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2390| Data: 2010-03-15 17:59:36| Liczba SOGów: 0
  • TREC WHEY 100 oraz MUTAN MASS

    mi trec whey 100 i bez obaw mogę śmiało w nią zainwestować : oraz 2 moje pytanie dosyć podobne: 2.mutant mass /b> 6,8 kg cena 200 zł również dość mocno znany i zachwalany gainer. tak samo dość często kupowany. też chciałbym was

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1073| Data: 2014-12-07 22:05:02| Liczba SOGów: 1
  • PVL Mass freak. Co wy na to?

    maske troszku. chciałem zamawiać jako odżywke i motywator :p mutanta, ale zobaczyłem na allegro coś takiego jak pvl mass /b> freak podobno świetny jest, ale ile w tym prawdy. nie ma jego opinii na forum w kartotece supli. próbowął go już ktoś

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1897| Data: 2011-03-18 21:37:50| Liczba SOGów: 0
  • mex size max vs mutant mass - smaki

    hej, mutant jak wiadomo od dawna jest chwalony pod katem smaku, szczegolnie ten o smaku ciastek, a macie moze porownanie miedzy

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 4105| Data: 2012-12-13 19:03:25| Liczba SOGów: 0
  • Odzywki na mase ,Wasze opinie...

    czy nie jezeli ktos testowal : witam. co myslicie o takim polaczeniu : animal nitro universal x2 pvl mutant mass /b> 6.8kg oh ultimate whey protein 4.54kg 10.0lb reflex l glutamine 250g reflex creapure creatine monohydrate 500g

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1632| Data: 2009-12-22 16:47:51| Liczba SOGów: 1
  • [S] Mass freak'a 6,7 kg

    witam mam do sprzedaży mass /b> freak a 6,7 kg bez folii , zużyłem 100g smak truskawkowy i do tego cytocell smak fruit punch waga 707g w opakowaniu więc też jest go sporo . cena za wszystko to 180 zł kontakt mati141991@o2.pl

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 2145| Data: 2012-02-22 06:58:22| Liczba SOGów: 0
  • PVL Mutant Mass czy Scitec Volumass 35

    7 kompletuje powoli zamówienie i zastanawiam się nad gainerem, dużo już różnych zjadlem ale nie: pvl mutant 7 mass /b> 6.8kg za 269zł i scitec vol mass /b> 35 6kg za 300zł. w sumie cena mnie zbytnio nie przeraża, skład bardziej mi pasuje scitec.

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 6085| Data: 2008-01-18 22:17:43| Liczba SOGów: 1
  • Shock+Storm+Mutant Mass 6,8kg + witaminy na stawy JAK TO WSZYSTKO PO KOLEI BRAC !!!??

    witam zaczynam nowy cykl: storm+shock mutant mass /b> witaminki i nie wiem jak to wszystko dawkować przed treningiem po treningu i ile tego brać bo na shocku i na

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2979| Data: 2008-02-29 17:02:00| Liczba SOGów: 0
  • mutant mass i coś jeszcze ?

    72,5 przysiad: 70 mc: nie pamiętam bo teraz nie robię 12 . czy masz dietę mam !! zamówiłem w piątek mutant mass /b> będę miał 6,8kg + 1kg , tylko nie wiem czy to wystarcza. czy powinienem coś dołączyć do niego jakąś kreatynę

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2236| Data: 2008-12-07 17:06:09| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}