Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: mass freak czy mutant mass opinie

Strona 8 z 5000

  • Cykl SAA+ odżywki - proszę o opinie

    odżywki na utrzymanie po cyklu. 1.hi tec nutrition carbo plus 3000g 2.trec glucosamine 180 kaps 3.pvl mutant mass /b> 6,8kg 4.hi tec bcaa powder 500g x2 5.optimum whey gold standard 2270g 6.trec cm3 powder 500g 7.fa detonator 800g 8.trec

    Odpowiedzi: 42| Ilość wyświetleń: 1328| Data: 2013-03-10 20:42:36| Liczba SOGów: 1
  • Glukozamina - działa? czy efekt placebo?

    wyciągnęła w polsce z kieszeni naiwnych ludzi co najmniej 100 milionów złotych. hipokryzja w farmakoterapii nie dot czy lekarstw bezwartościowych, a dopuszczonych do obrotu, stosowanych na podstawie urzędowych rejestrów lub nawet naukowych

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 6293| Data: 2010-02-17 10:41:45| Liczba SOGów: 1
  • Plan na mase, zastoj w bicepsie + kilka pytan

    zeby uzupelnic niedobor . przeciwskaznania medyczne : nadcisnienie zażywane suplementy : gainerek mutant mass /b> jeszcze z 2,5kg mi zostalo.

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1839| Data: 2010-04-05 15:14:34| Liczba SOGów: 2
  • PVL Mutant Mass a Mutant Mass pro

    jakie są różnice między tymi dwoma produktami mutant mass /b> pro ma trochę inny skład. są jakieś różnice poza tym to ten sam producent jest autorem tych produktów bo na mutant mass /b> pro nie ma loga pvl pozdrawiam

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 3258| Data: 2011-01-05 13:37:49| Liczba SOGów: 1
  • Mono + Mutant Mass ???????? i pytanie o Treck Mass XXL

    witam. można po treningu np. zmieszać kreatynę z odżywką węglowodanową mutant mass /b> , czy lepiej z dextrexem olimpu, a po tym po 20 30 min dopiero mutanta . co jest lepsze mutant mass /b> czy treck mass /b> xxl z góry dzięki za odp

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1959| Data: 2009-12-30 09:58:06| Liczba SOGów: 0
  • Cykl CM3 + Mutant mass

    siema właśnie robię cykl na cm3 i biorę mutant mass /b> i amino fuel zrobiłem na tym juz 4 tyg . cm3 biorę w dt 4 rano i 4 po treningu w dnt 4 rano + amino fuel 3 rano i 3 po

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 4174| Data: 2011-03-09 20:43:42| Liczba SOGów: 0
  • Białko i nie ma mocnych ....

    od miesiacqa na silownie,chcialbym wspomoc trening suplementami,kolega doradzil mi jakas odzywke wiec kupilismy mega mass /b> 2000 czy on wysta czy czy trzeba zaopatrzyc sie w bialko dodatkowo zaznaczam ze nie mam dostatecznej wiedzy na ten temat

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1509| Data: 2007-09-22 20:55:32| Liczba SOGów: 0
  • chce spróbować trójboju, czy już moge???

    witam wszystkich! najpierw troche o mnie mam 18 lat, waże 67 kg, staż 7 miesięcy, dotąd ćwiczylem na mase. moje wymiary . klatka 105 cm, kabel 32 cm, udo 56 cm, brzuch 75 cm. wyniki:na klatke okolo 90 kg,

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 3753| Data: 2007-01-18 11:33:55| Liczba SOGów: 1
  • Czy można stosować Mutant Mass w wieku 17 lat

    okolo 65 kg nie cwicze z 3 miesiace z ostatnio zaczelem ponownie cwiczyc chcialbym sie dowiedziec czy mozna brac mutant mass /b> w moim wieku czy to cos da chodzi mi zeby zwiekszyc mase i sile zeby wyrzezbic sobie miesnie . jesli mozna stosowac mutant

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2264| Data: 2011-11-25 15:08:59| Liczba SOGów: 0
  • Mutant mass pomoc

    siema co możecie mi powiedzieć o tej masówce mutant mass /b> czy jest dużo lepsza od mass /b> xxl dzięki

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 17174| Data: 2007-09-09 18:46:52| Liczba SOGów: 0
  • New MASS MUTATION

    new mass /b> mutation znalazłem takie cos na allegro bo mam mały dylemat ten produkt albo mutant mass /b> oczywiscie 6.8 kg jeden jak i drugi cena mass /b> mutationa mniejsza o jakies 50 zł i wiecej białka co o tym myslicie co lepiej kupic

    Odpowiedzi: 187| Ilość wyświetleń: 64020| Data: 2009-08-07 20:58:52| Liczba SOGów: 4
  • Mutant mass plus InsulGain

    witam, dzisiaj otrzymałem gainera mutant mass /b> z allegro i dostałem do tego insulgain 60 kapsułek [ wie ktos z was co to jest od sprzedawcy nie otrzymałem

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2043| Data: 2009-06-19 14:18:23| Liczba SOGów: 1
  • inny Mutant Mass ale to nie PVL

    2009/20091208142638 trafił mi do rąk mutant mass /b> 6.8kg ,ale zauważyłem że to nie pvl nutrients tylko mutant canada. na pierwszy rzut oka ,kolorystycznie opakowanie

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 3922| Data: 2009-12-08 14:26:38| Liczba SOGów: 1
  • storm shock theraphy mutant mass ciężkie odychanie

    siema kupiłem sobie shock theraphy storm mutant mass /b> już po pierwszym dniu brania na wieczór zaczęło mi brakować powietrza myślałem że zaraz się przewrócę trening poszedł

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1783| Data: 2008-01-29 10:04:14| Liczba SOGów: 0
  • PVL Mutant Mass czy Mass XXL czy może inna

    o którym wczesniej wspominałem prosiłbym bardzo o porade wsprawie odzywki osobiscie zastanawialem sie nad mutant mass /b> i mass /b> xxl i do tego prosze o pomoc w wyborze kreatyny, zaznaczam ze nigdy nie bralem odzywek...czy do gainera i kreatyny

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1266| Data: 2010-02-28 13:13:24| Liczba SOGów: 0
  • Mutant Mass po dwóch tyg. ćwiczeń

    witam! mam takie pytanie. ćwiczę na siłowni już 2 tygodnie i chciałem kupić sobie mutant mass /b> + może do tego jakaś kreatyna. wiek 21 lat waga 71 72 kg wzrost 171 cm posturę mam dosyć szczupłą, ale brzuch za

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1863| Data: 2010-05-15 15:27:08| Liczba SOGów: 1
  • Mutant mass + horse power - pomoc.

    witam. za jakiś czas zaczynam brac hp z mutant mass /b> mam jeden problem: horsa mam brac pod trening razem z mutant mass /b> jak mam rozplanowac dawkowanie mutant 260g

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 2634| Data: 2009-05-06 21:53:52| Liczba SOGów: 1
  • Dawkowanie Mutant Mass

    witam. wlasnie dolaczylem do swojej diety mutant mass /b> tylko wydaje mi sie ze dawka 260 g jest troche przesadzona.jak myslicie czy 100 g przed treningiem i 100 g po treningu

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 13582| Data: 2009-04-02 17:50:08| Liczba SOGów: 0
  • co lepsze ? który GAINERek mutant mass czy mega mass 4000?

    pvl mutant mass /b> 6,8 kg 180zł czy weider mega mass /b> 4000 7kg 180zł który polecacie który lepszy

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 5947| Data: 2008-07-23 17:52:56| Liczba SOGów: 0
  • ODŻYWKI Z ALLEGRO OPINIE

    witam zamówiłem odżywki z allegro trec i mutant mass /b> przesyłka szybka i ogólnie super. żadnych śladów otwierania itp. kupowałem od super sprzedawcy z mnóstwem pozytywnych

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2444| Data: 2010-03-15 17:59:36| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}