Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: mass freak czy mutant mass opinie

Strona 8 z 5000

  • Monster mass, mass xxl czy MCT

    witam chciałem sie poradzić który gainer wybrać: 1 mass /b> xxl 2 mact olipma 3 monster mass /b> bx oraż jak brać cell pumpa duza pucha z ko. acha jakie sa smaki monstera

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 9347| Data: 2005-07-15 15:51:47| Liczba SOGów: 0
  • mutant mass vs gainerator

    jak myslicie ktore bialko wybrac jako nadwyzke kcal dziennego zapotrzebowania. bardzo mi sie podobaja gainerator z olimpu, i mutant mass /b> z pvl. czekam na wasze opinie odnosnie do tych dwoch supli i moze jakies inne propozycje. cel masa

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 2123| Data: 2012-05-15 00:30:26| Liczba SOGów: 0
  • Mutant mass białko i kreatyna creankong

    dawkowanie mutant mass /b> 6800g i mutant creakong 300g kreatyna jak to połaczyć czy mozna zrobić tak w dni treningowe z rana mutant mass /b>

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1448| Data: 2013-10-15 21:04:57| Liczba SOGów: 0
  • WEIDER Mega Mass 4000 vs PVL Mutant Mass

    czy weider jest rzeczywiscie duzo slabszy mimo teoretycznie gorszego skladu ma wielu zagorzalych fanow 1 to mnie ciekawi... co sadzicie

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 5825| Data: 2008-04-29 16:42:01| Liczba SOGów: 0
  • Mono + Mutant Mass ???????? i pytanie o Treck Mass XXL

    witam. można po treningu np. zmieszać kreatynę z odżywką węglowodanową mutant mass /b> , czy lepiej z dextrexem olimpu, a po tym po 20 30 min dopiero mutanta . co jest lepsze mutant mass /b> czy treck mass /b> xxl z góry dzięki za odp

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1900| Data: 2009-12-30 09:58:06| Liczba SOGów: 0
  • [ F A Q ] Najczęstsze pytania działu uderzane / ARCHIWUM

    ale nie siłę ciosu! poprawić sylwetkę i wagę trening masowy =] siłownia , trochę się porozciągać, walczyć dobrze się bić na pewno się nie nauczysz! co robić: zapisz się do klubu, zacznij dojedżać na treningi,

    Odpowiedzi: 42| Ilość wyświetleń: 13452| Data: 2008-07-24 21:40:06| Liczba SOGów: 23
  • Mutant Mass miarka

    witam. mam pytanie ile ma gram jedna pełna miarka mutant mass /b> producent niestety nie podaje takiej informacji. szukałem na forum i znalazłem że ma 65 gram, ale ktoś wkleił zdjęcie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 4607| Data: 2010-10-14 16:22:06| Liczba SOGów: 0
  • Mutant mass + horse power - pomoc.

    witam. za jakiś czas zaczynam brac hp z mutant mass /b> mam jeden problem: horsa mam brac pod trening razem z mutant mass /b> jak mam rozplanowac dawkowanie mutant 260g

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 2600| Data: 2009-05-06 21:53:52| Liczba SOGów: 1
  • Czy można stosować Mutant Mass w wieku 17 lat

    okolo 65 kg nie cwicze z 3 miesiace z ostatnio zaczelem ponownie cwiczyc chcialbym sie dowiedziec czy mozna brac mutant mass /b> w moim wieku czy to cos da chodzi mi zeby zwiekszyc mase i sile zeby wyrzezbic sobie miesnie . jesli mozna stosowac mutant

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2192| Data: 2011-11-25 15:08:59| Liczba SOGów: 0
  • Shock+Storm+Mutant Mass 6,8kg + witaminy na stawy JAK TO WSZYSTKO PO KOLEI BRAC !!!??

    witam zaczynam nowy cykl: storm+shock mutant mass /b> witaminki i nie wiem jak to wszystko dawkować przed treningiem po treningu i ile tego brać bo na shocku i na

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2968| Data: 2008-02-29 17:02:00| Liczba SOGów: 0
  • Nowy Cykl Opinie..

    na mase chyba 6 7 trening hst dieta jest. mianowicie... power horse + mono. mega caps olimpu mutant mass /b> na uzupelnienie diety x 5 protein olimp po treningu zma+tribulus vital max glukozamine trec omega3 olimp hmbolon

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1162| Data: 2009-07-12 20:29:26| Liczba SOGów: 2
  • BCAA XTRA+ L-Glutamine + Storm Therapy + Shock Therapy + Mutant Mass + ActivLab_Trib

    pobudzony 8 9 tygodni, zależy na jak długo suplementy starczą : cykl: storm therapy + shock therapy mutant mass /b> 2 x 6800g activlab tribuactiv b6 dawka męskości 24h: zwiększa libido podwyższa poziom testosteronu

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1362| Data: 2009-10-28 12:48:40| Liczba SOGów: 0
  • NATURE'S BEST Isopure Mass

    [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd3_large/3220794ad3c44a04a8220719bc2f9f59[/img] isopure mass /b> to odżywka białkowo węglowodanowa zaprojektowana w ten sposób, aby umożliwić osiągnięcie przyrostów beztłuszczowej

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 9154| Data: 2006-10-17 03:46:04| Liczba SOGów: 0
  • ASP Mesomorph + Green Magnitude + Mutant Mass + Gold Whey Standard + Plasma Jet + Glu

    myślę, że plasme można zostawić na następny cykl, ale czekam na wasze opinie asp mesomorph + green magnitude + mutant mass /b> + gold whey standard + plasma jet + glutamina. staż ok 2,5 roku. trening albo o 16 albo o 19. waga ok 80 kg. cel czysta masa

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1715| Data: 2010-09-06 07:28:15| Liczba SOGów: 0
  • **KAIZEN**ULTRA MASS**PROMOCJA**

    2006/20060406100234 z dniem 1 kwietnia wprowadzilismy promocje na produkt ultra mass /b> teraz opakowanie zbiorcze 3 sztuki 1550g o wadze 4650g zostało obniżone w cenie hurtowej o 10%. my jako

    Odpowiedzi: 88| Ilość wyświetleń: 8285| Data: 2006-04-06 10:02:39| Liczba SOGów: 6
  • mutant mass kiedy brać?

    na mase 6 posiłków 2,5g białko 5g wegli 1,5g tł wszystko oczywiscie obliczone: zatsanawiam sie nad zakupieniem mutant massa z pvl czy jest sens go brać jak mam diete czy moze lepiej wyrzucic ze dwa posiłki z tej mojej diety i dodac w to miesce

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 4596| Data: 2008-09-01 00:12:43| Liczba SOGów: 1
  • MUTANT MASS czy MAGNUM 8000??

    witam. mam pytanie. co bedzie lepsze na podbicie kcal w diecie mutant mass /b> czy magnum 8000

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 3594| Data: 2008-10-28 21:47:01| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na mase i mutant mass

    witam mam zamiar kupić gainera mutant mass /b> i mam pytanie ;p czy 200g mutant mass /b> po treningu to dobre rozwiązanie czy to wszystko się wchłonie mutant mass /b>

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1373| Data: 2013-03-10 13:03:13| Liczba SOGów: 0
  • PVL mutant mass + Nitrobolon Energizer + Cell pump

    takie polaczenie jak w temacie moze byc tylko niewiem czy ten mutant mass /b> to moze byc albo pvl mutant mass /b> + no xplode bsn + cel mass /b> bsn hmm co sadzicie

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 2356| Data: 2008-01-06 09:47:01| Liczba SOGów: 0
  • methadienone + kreatyna mono + mutant mass

    witam! panowie co byście powiedzieli o cyklu metki 100, kreatyny monohydrate i do tego mutant mass /b> 6.8kg.. bardzo proszę o samą opinię..

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 1477| Data: 2009-07-11 01:07:45| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}