Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: mass active opinie

Strona 1 z 1

  • Incarnate+Jungle, nowy cykl z kreatyną - proszę o opinie

    przerwa w treningu ponad miesiąc. 2.wzrost 172 3.dieta uzupełniania prolongatum i ostrowią oraz gainerem mass active b 3,0, w 5 , t 2 4.wiek wlaściwie już 25 5.cel siła + powrót do wagi 6.trening 4 razy w tyg co drugi dzień + 2 razy w

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1867| Data: 2007-09-15 21:01:41| Liczba SOGów: 1
  • ocena cyklu i pytanie o dawkowanie i opinie

    witam! zakupilem dzis nastepujace produkty: universal micronized creatine nano bapor mass active z fitmaxa i dobra mieszanka a i brał ktos cos z tych produktow jak efekty moge sie czegos dobrego spodziewac

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 379| Data: 2010-11-16 21:20:58| Liczba SOGów: 0
  • Mass Active 20

    siema co sądzicie o tej odżywce i jakie są wasze opinie ..

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 377| Data: 2010-08-17 20:37:18| Liczba SOGów: 0
  • FITMAX Mass Active 20

    opinie

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 303| Data: 2013-02-16 16:05:25| Liczba SOGów: 0
  • Wakacyjny konkurs z firmą TREC (lipiec) by IneTheEnd - Beta-alanina

    and twd after three weeks of training were displayed p [ 0.05 . increases in vo2peak, vo2tte, twd and lean body mass were only significant for the ba group after the second three weeks of training. conclusion the use of hiit to induce

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 7611| Data: 2011-07-30 23:48:31| Liczba SOGów: 26
  • "Dzień Figtera" - najlepsze prace konkursowe - dowiedz się jak żyć i walczyć!!

    węglowodanów szczególnie polecana około treningowo fitmax mct oil jako uzupełnienie diety w tłuszcze fitmax mass active 20 jako zamiennik posiłku fitmax mineral fit uzupełnienie diety o niezbędne minerały suplementacja dodatkowa

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 1627| Data: 2011-01-11 13:07:04| Liczba SOGów: 0
  • Rozpisanie cyklu

    myślałem nad sfd econo v2, jest w miarę tanie i ma b. dobre opinie mam tylko problem z gainerem, ostatnio biorę mass activatora i nawet po małej dawce po wypiciu czuję się wzdęty, brzuch mam tak jakby zamulony, nieciekawe uczucie. wiem, że jest

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 608| Data: 2012-06-21 20:58:36| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na masę do oceny 3000kcal.

    półtłusty 100g kasza jęczmienna 50g słonecznik 30g białko: 30,1g tłuszcze: 18,8g węglowodany: 44,03g gainer mass active 20 50g + 250ml wody ok. 13:45 piję go, gdyż nie mam jak zjeść posiłku : iii/ posiłek przed treningowy 16:00

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 390| Data: 2012-09-30 22:56:06| Liczba SOGów: 0
  • Test otrzymanych próbek FITMAX

    więc otrzymałem od firmy fitmax kilka próbek produktów więc wyrażę o nich opinie mass active dobry gainer za rozsądną cenę. smaki jakie dostałem to truskawka i wanilia, jeśli chodzi o truskawkę

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1720| Data: 2009-04-09 15:46:18| Liczba SOGów: 1
  • Planuje zakupy u Fitmaxa :) Doradzajcie xD

    kaps 3x base l carnitine 90 kaps 2x bcaa stack ii + eaa 240 tabs 1x cissus zastanawiam sie nad zakupem: 1x mass active 20 5000g nie wiem jakie smaki sa dobre 1x easy gai mass 5000g na cykl kreatynowy xd tez nie wiem jakie smaki sa

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1889| Data: 2009-11-04 23:07:38| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}