Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: m drol opinie

Strona 1 z 971

  • M DROL - opinie tych co brali

    jakie macie opinie na temat tego środka , czy faktycznie coś daje bo widziałem tylko relacje osób które ostro koksują a szukam wiarygodnych opinii dlatego ten temat , pozdro zmieniony przez czulenko w dniu 2013 04 03 17:58:23

    Odpowiedzi: 43 | Ilość wyświetleń: 5779 | Data: 2013-04-03 17:57:42 | Liczba SOGów: 1
  • m-drol pytanie

    dziale czy moze powinienem wrzucic to do suplementacji. ale interesuje mnie produkt competitive edge labs m drol . kolega bierze i polecił, ponoc bardzo dobrze idzie po tym masa, siła, obwody. nie wiem, nie dowierzam do konca dlatego chce poznac

    Odpowiedzi: 134 | Ilość wyświetleń: 53224 | Data: 2008-07-29 10:21:14 | Liczba SOGów: 5
  • Recalacja M-drol

    2010/20100204131208 witam! postanowilem zdac relacje z cyklu na m drol nie bede pisal o diecie bo prawda jest tak ze jem co popadnie 4 5 razy dzienie. trening pon. klatka i tyl barkow

    Odpowiedzi: 239 | Ilość wyświetleń: 26421 | Data: 2010-02-04 13:12:09 | Liczba SOGów: 16
  • H-DROL i inne PH

    1 tabletka h drol zawiera 25mg 4 chlorodehydromethylandrost 4 ene 3,17b diol. h drol jest pochodną oral turinabol wariant z grupą

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 18147 | Data: 2006-12-26 21:50:39 | Liczba SOGów: 4
  • H-drol czy p-plex? (sogi)

    chcialbym jeszcze zasiegnac waszej opinii. a mimnowice: zastanawiam sie nad wyborem dwoch srodkow: cel h drol 60kaps cel p plex 90kaps jest to moj piwerwszy kontakt z ph. w przesszlosic mialem przygode z saa meta nie chce

    Odpowiedzi: 30 | Ilość wyświetleń: 9413 | Data: 2008-09-10 14:40:39 | Liczba SOGów: 1
  • M-DROL + EPI

    historia z saa/ph: żadne cel: sucha masa, prosiakiem ze spuchniętą gębą nie chcę być i teraz: zamierzam łyknąć m drol + epi wg rozpiski pawsona: 1 2 m drol 1 kaps ed 3 4 m drol 2 kaps ed 3 6 epi 3 kaps ed oto pytania: 1 patrząc na

    Odpowiedzi: 25 | Ilość wyświetleń: 6638 | Data: 2008-10-13 00:40:04 | Liczba SOGów: 1
  • m drol, wasze opinie

    do sedesu, jedni twierdza ze warto inni ze szkoda zdrowia, podobno ostre turbulencje w zołądku odchodzą, wyczytałem ze drol wypadł z obiegu ale jeszcze mozna dostać w sieci, i niewiem czy warto się w to zaopatrzyć czy olać i polecieć metke w

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 12039 | Data: 2009-11-01 20:12:31 | Liczba SOGów: 0
  • prohormon filmy CEL h-drol

    wszystkich forach i sklepach internetowych gdzie dostepne sa ph dominuje firma fast action natomiast nabyłem ostatnio h drol rowniez amerykanskiej firmy cel czy mozecie mi cos powiedziec o tej firmie jakie ma opinie itp. za bardzo w necie nic na

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 6170 | Data: 2008-07-18 16:04:25 | Liczba SOGów: 0
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71 | Ilość wyświetleń: 33279 | Data: 2005-06-19 20:29:56 | Liczba SOGów: 7
  • Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie.

    dlatego postanowiłem ułatwić sprawę w wyborze takim ludziom poprzez założenie tematu, w którym będą mogli zobaczyć opinie użytkowników o danym sprzęcie. w temacie prosiłbym o wypowiedzi użytkowników którzy sami ćwiczą na danym sprzęcie bądź

    Odpowiedzi: 33 | Ilość wyświetleń: 45379 | Data: 2011-03-01 19:01:00 | Liczba SOGów: 10
  • [PH] Trenadrol vs M-Drol

    tak jak w temacie tren drol vs m drol czyli co mocniej klepie. co waszym zdaniem lepsze rozwazam któryś z tych czytałem juz cos o nich ale

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 8993 | Data: 2008-08-31 22:56:00 | Liczba SOGów: 0
  • m-drol + ephitin pierwszy cykl relacja

    lawka 130kg, przysiad 180kg, martwy 190kg, wyciskanie na barki za karku 100kgx3 bede bral tak 1 2 tydz. 10mg m drol 2 3 tydz 20mg m drol 3 6 tydz 30mg epi suplementacja + oslonki wyglada nastepujaco: po sniadani 1g omega 3, wita min

    Odpowiedzi: 65 | Ilość wyświetleń: 11552 | Data: 2008-10-13 13:08:37 | Liczba SOGów: 0
  • Fast Action s-drol / h-drol

    znalazlem przerozne ;/ koncze puche xp + z force suplement staly + jungle warfare dostalem wlasnie fast action s drol + h drol od brata z usa stad dylemat czy zarzucic teraz s drola samego potem novedex i potem h drola bo nigdy wczesniej

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 5092 | Data: 2007-12-30 19:47:21 | Liczba SOGów: 1
  • H-Drol - relacja :)

    wszystkich. postanowiłem założyć tutaj taki dział, po to aby pomóc nie którym osobom zastanawiającym się nad wzięciem h drolu. lub dla tych ktorzy mają wątpliwości i mętlik jaki środek wybrac. ponizej wypełniam również ankietę. otóż tak: cel

    Odpowiedzi: 164 | Ilość wyświetleń: 12623 | Data: 2010-10-03 14:35:28 | Liczba SOGów: 6
  • Termogeniki- prosze o opinie panie co braly

    prosze o opinie osoby najchetniej panie ktore stosowaly eca lub inne termogeniki w celu pozbycia sie zbednego tluszczu... chodzi

    Odpowiedzi: 35 | Ilość wyświetleń: 39097 | Data: 2002-09-02 21:01:54 | Liczba SOGów: 9
  • Gain Fast - TESt, UWAGI, OPINIE

    po treningu może mnie zapychac sprawdze jutro. kolejne smaki sprawdze jutro. piszcie swoje uwagi, spostrzeżenia, opinie zdr. ps. fa szykuje zmiany na przyszły rok. od stycznia ceny universala mają spaść w końcu, bo na razie są to produkty

    Odpowiedzi: 109 | Ilość wyświetleń: 25739 | Data: 2005-12-31 00:59:39 | Liczba SOGów: 5
  • Opinie o kre-alkalyn!!! (kiedys i teraz)

    swoje zdanie teraz go zachwalaja! ciekaw jestem czy wypowiedza sie w tym temacie i przedstawia swoje nowe opinie : playa i ambroziak bez urazy :

    Odpowiedzi: 105 | Ilość wyświetleń: 35993 | Data: 2006-04-06 19:07:38 | Liczba SOGów: 12
  • KOSMETYKI - prywatne testy, opinie

    w tym temacie wypisujcie swoje opinie na temat kosmetyków których ostatnio użyliście 1 chodzi o różnego rodzaju kremy/balsamy/mascie/żele/peelingi itp

    Odpowiedzi: 68 | Ilość wyświetleń: 20555 | Data: 2007-03-03 17:23:49 | Liczba SOGów: 5
  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    na czczo i po treningu gdyz wtedy jest najwieksze zapotrzebowanie na kreatyne w tym miejscu prosze rowniez o wasze opinie o tym produkcie

    Odpowiedzi: 44 | Ilość wyświetleń: 56659 | Data: 2007-04-01 09:56:35 | Liczba SOGów: 1
  • MERIDA 15 - WASZE OPINIE ( tych co brali oczywiście)

    i skutki uboczne bo mi głównie zależy na odchudzeniu brzucha czekam na odpowiedz pozdrawiam 1 chodzi mi o opinie tych co to brali na temat tego preparatu merida 15 chce zżucić 3 4 kg kobieta lat 17 wzrost 166 waga 55

    Odpowiedzi: 54 | Ilość wyświetleń: 94220 | Data: 2007-05-04 15:52:56 | Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}