Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: m drol opinie

Strona 1 z 5

  • m drol, wasze opinie

    do sedesu, jedni twierdza ze warto inni ze szkoda zdrowia, podobno ostre turbulencje w zołądku odchodzą, wyczytałem ze drol wypadł z obiegu ale jeszcze mozna dostać w sieci, i niewiem czy warto się w to zaopatrzyć czy olać i polecieć metke w

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 15937| Data: 2009-11-01 20:12:31| Liczba SOGów: 0
  • Boldenon + enan + prop + h-drol pytanie o odblok

    pomidorem, suple: omega 3, prostatan, garlicin czosnek , inh ar megabola, esseliv forte po tym posiłku biorę 25 mg h drola posiłek 2 : 100 g kaszy gryczanej, 150 g piersi z kurczaka, oliwki, ogórek, brokuły, sałata, wszystko polane oliwą z

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 690| Data: 2013-04-26 19:30:01| Liczba SOGów: 1
  • M-DROL + EPI

    historia z saa/ph: żadne cel: sucha masa, prosiakiem ze spuchniętą gębą nie chcę być i teraz: zamierzam łyknąć m drol + epi wg rozpiski pawsona: 1 2 m drol 1 kaps ed 3 4 m drol 2 kaps ed 3 6 epi 3 kaps ed oto pytania: 1 patrząc na

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 8153| Data: 2008-10-13 00:40:04| Liczba SOGów: 1
  • JAKIE PH Cykle i Opinie

    do przodu polecam moj drugi raz firma advance muscle science deca vol 1ml 3 x dzien firma 4everfit d drol 2 x dzien 1 cap z posilkiem arom x 2 x dzien po 1 ml + clomid oslonki live 52 2 tyg przed cyklem w trakcie i 2 tyg po cyklu

    Odpowiedzi: 95| Ilość wyświetleń: 8976| Data: 2010-03-03 15:36:28| Liczba SOGów: 6
  • H-drol czy p-plex? (sogi)

    chcialbym jeszcze zasiegnac waszej opinii. a mimnowice: zastanawiam sie nad wyborem dwoch srodkow: cel h drol 60kaps cel p plex 90kaps jest to moj piwerwszy kontakt z ph. w przesszlosic mialem przygode z saa meta nie chce

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 10597| Data: 2008-09-10 14:40:39| Liczba SOGów: 1
  • M-drol czy Meta - krótka historia

    roku w październiku ważyłem równe 70 kg a wymiary były takie jak podałem w profilu. w tym czasie zdecydowałem się na h drol w końcu siadłem, rozpisałem trening zacząłem zapisywać wyniki i wzbogaciłem miche tzn. jadłem więcej,bo apetyt po tym był

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 865| Data: 2013-07-06 14:07:53| Liczba SOGów: 0
  • prohormon filmy CEL h-drol

    wszystkich forach i sklepach internetowych gdzie dostepne sa ph dominuje firma fast action natomiast nabyłem ostatnio h drol rowniez amerykanskiej firmy cel czy mozecie mi cos powiedziec o tej firmie jakie ma opinie itp. za bardzo w necie nic na

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 6580| Data: 2008-07-18 16:04:25| Liczba SOGów: 0
  • Fast Action s-drol / h-drol

    znalazlem przerozne ;/ koncze puche xp + z force suplement staly + jungle warfare dostalem wlasnie fast action s drol + h drol od brata z usa stad dylemat czy zarzucic teraz s drola samego potem novedex i potem h drola bo nigdy wczesniej

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 5703| Data: 2007-12-30 19:47:21| Liczba SOGów: 1
  • M drol+ nitrobolon

    witam, ma 18 lat waże 72kg i mam 189cm wzrostu i zdaje sobie sprawe z tego ze m drol nie jest środkiem dla mnie, znam konsekwencje jakie może wywołać ten środek u mnie. mój starz na siłowni to rok ćwiczeń

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1550| Data: 2010-10-03 21:30:13| Liczba SOGów: 0
  • M-DROL + OMNADREN 250

    witam mam do dyspozycji m drol 90 tab oraz omnadren 250 15 strzałów . cykl 30 dni zamierzam dawkować w taki oto sposób: dnt 2 tab m drol

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 2699| Data: 2010-05-25 17:56:40| Liczba SOGów: 0
  • cykl - h-drol- pytanie

    witam panów, jest sprawa. chce poleciec okolo grudnia cykl na h drol u. mam dwa pytania: 1. czy cykl powinien trwac 6 czy 7 tyg bo slyszalem rozne opinie ze 6, ze 7 bo to bo tamto. wiec

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2190| Data: 2010-08-13 17:24:09| Liczba SOGów: 1
  • m-drol pytanie

    dziale czy moze powinienem wrzucic to do suplementacji. ale interesuje mnie produkt competitive edge labs m drol . kolega bierze i polecił, ponoc bardzo dobrze idzie po tym masa, siła, obwody. nie wiem, nie dowierzam do konca dlatego chce poznac

    Odpowiedzi: 134| Ilość wyświetleń: 56836| Data: 2008-07-29 10:21:14| Liczba SOGów: 5
  • h-drol

    czesc. pytanie o dlugosc cyklu. mam ponad 150 kapsow chcialbym pociagnac 9 tygodni zeby zluzyc calosc. slyszalem opinie ze h drol dziala do 7 tygodni. prosze o opinie bedzie to moj drugi cykl na ph.

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 372| Data: 2013-03-02 15:39:41| Liczba SOGów: 0
  • ph m-drol firmy cel opinie

    witam chcialbym sie dowiedziec cos o ph m drol prosze o opinie jesli ktos to bral jak to dziala i czy warto kupic ten specyfik z gory dzieki

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 820| Data: 2011-04-29 20:26:57| Liczba SOGów: 0
  • M-drol pare pytan!

    witam mam pare pytan co do tego srodka m drol powiem tak chcial bym to wziasc nie chodzi tu o to zebyscie mnie pytali o diete czy o ankiete itp itd poprostu pytanie

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 1332| Data: 2010-12-05 19:29:49| Liczba SOGów: 0
  • [PH] Trenadrol vs M-Drol

    tak jak w temacie tren drol vs m drol czyli co mocniej klepie. co waszym zdaniem lepsze rozwazam któryś z tych czytałem juz cos o nich ale

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 9698| Data: 2008-08-31 22:56:00| Liczba SOGów: 0
  • S-Drol Co i Jak ?;)

    dobrze no ale cozz nie wiem czy zalezy to od genetyki cz od czegos... ale bardzo slabo rosne. postanowilem zakupic s drol juz go mam ale jeszcze nie biore. wiem ze jest od lat 21. itd... ale postanowilem brac i go wezme ... ale mam pare pytan.

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1251| Data: 2009-12-15 23:41:06| Liczba SOGów: 0
  • M drol krwawienie z nosa

    witam chciałbym usłyszeć opinie na temat problemu aktualnego u mnie. biore m drol juz 10 dni i od wczoraj zaczeła obficie leciec mi krew z nosa, ktorą bardzo cieżko jest zatamowac. wczoraj 2x dzis rano

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1552| Data: 2010-03-19 10:00:20| Liczba SOGów: 0
  • Meta/Drol/Epi? Czysto teoretycznie ... ;-)

    by kreatyna począwszy juz od ostatniego tygodnia ma mecie po kreatynie znów meta przez jakies 6 tygodni.pozniej jakis drol ewentualnie epi na ubicie i kreta zeby utrzymac to z trudem zdobyte mięcho ; czy to rozsądny pomysł zmieniony przez

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 796| Data: 2011-12-29 23:39:15| Liczba SOGów: 0
  • wino + h drol

    2 lata kiedyś wino i anavar waga 113 wzrost 187 proszę o pomoc czy winko stanax 10 razak 100szt 3na dzień h drol 60 2 na dzień anadrox gh uniwersal aminokwasy gaspari białko izolat 97 oczywiście witaminy flex na stawy glutaminka

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 630| Data: 2011-03-24 23:53:50| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}