Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: m drol opinie

Strona 1 z 417

  • M DROL - opinie tych co brali

    jakie macie opinie na temat tego środka , czy faktycznie coś daje bo widziałem tylko relacje osób które ostro koksują a szukam wiarygodnych opinii dlatego ten temat , pozdro zmieniony przez czulenko w dniu 2013 04 03 17:58:23

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 9845| Data: 2013-04-03 17:57:42| Liczba SOGów: 1
  • M-DROL + EPI

    historia z saa/ph: żadne cel: sucha masa, prosiakiem ze spuchniętą gębą nie chcę być i teraz: zamierzam łyknąć m drol + epi wg rozpiski pawsona: 1 2 m drol 1 kaps ed 3 4 m drol 2 kaps ed 3 6 epi 3 kaps ed oto pytania: 1 patrząc na

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 7940| Data: 2008-10-13 00:40:04| Liczba SOGów: 1
  • JAKIE PH Cykle i Opinie

    do przodu polecam moj drugi raz firma advance muscle science deca vol 1ml 3 x dzien firma 4everfit d drol 2 x dzien 1 cap z posilkiem arom x 2 x dzien po 1 ml + clomid oslonki live 52 2 tyg przed cyklem w trakcie i 2 tyg po cyklu

    Odpowiedzi: 95| Ilość wyświetleń: 8689| Data: 2010-03-03 15:36:28| Liczba SOGów: 6
  • M-drol - ART.

    kolejne zebrane z neta info. na temat słynnego ph jakim jest m drol m drol nazwa chemiczna: 2a,17a dimethyl 5a androst 3 one 17b ol 2a,17a dimethyl etiocholan 3 one 17b ol

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1804| Data: 2013-08-23 11:52:42| Liczba SOGów: 0
  • ..: H-DROL CYKLON :..

    witajcie. w najbliższym czasie chcę zacząć 6tyg. cykl oparty na h drol u. chcę poznać waszą opinię odnośnie tego środka oraz suplementów/preparatów towarzyszących temu cyklowi. h drol

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 2533| Data: 2010-02-14 00:40:34| Liczba SOGów: 0
  • H-drol czy p-plex? (sogi)

    chcialbym jeszcze zasiegnac waszej opinii. a mimnowice: zastanawiam sie nad wyborem dwoch srodkow: cel h drol 60kaps cel p plex 90kaps jest to moj piwerwszy kontakt z ph. w przesszlosic mialem przygode z saa meta nie chce

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 10397| Data: 2008-09-10 14:40:39| Liczba SOGów: 1
  • prohormon filmy CEL h-drol

    wszystkich forach i sklepach internetowych gdzie dostepne sa ph dominuje firma fast action natomiast nabyłem ostatnio h drol rowniez amerykanskiej firmy cel czy mozecie mi cos powiedziec o tej firmie jakie ma opinie itp. za bardzo w necie nic na

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 6515| Data: 2008-07-18 16:04:25| Liczba SOGów: 0
  • Fast Action s-drol / h-drol

    znalazlem przerozne ;/ koncze puche xp + z force suplement staly + jungle warfare dostalem wlasnie fast action s drol + h drol od brata z usa stad dylemat czy zarzucic teraz s drola samego potem novedex i potem h drola bo nigdy wczesniej

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 5559| Data: 2007-12-30 19:47:21| Liczba SOGów: 1
  • M drol+ nitrobolon

    witam, ma 18 lat waże 72kg i mam 189cm wzrostu i zdaje sobie sprawe z tego ze m drol nie jest środkiem dla mnie, znam konsekwencje jakie może wywołać ten środek u mnie. mój starz na siłowni to rok ćwiczeń

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1480| Data: 2010-10-03 21:30:13| Liczba SOGów: 0
  • M-DROL + OMNADREN 250

    witam mam do dyspozycji m drol 90 tab oraz omnadren 250 15 strzałów . cykl 30 dni zamierzam dawkować w taki oto sposób: dnt 2 tab m drol

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 2611| Data: 2010-05-25 17:56:40| Liczba SOGów: 0
  • cykl - h-drol- pytanie

    witam panów, jest sprawa. chce poleciec okolo grudnia cykl na h drol u. mam dwa pytania: 1. czy cykl powinien trwac 6 czy 7 tyg bo slyszalem rozne opinie ze 6, ze 7 bo to bo tamto. wiec

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2149| Data: 2010-08-13 17:24:09| Liczba SOGów: 1
  • m-drol pytanie

    dziale czy moze powinienem wrzucic to do suplementacji. ale interesuje mnie produkt competitive edge labs m drol . kolega bierze i polecił, ponoc bardzo dobrze idzie po tym masa, siła, obwody. nie wiem, nie dowierzam do konca dlatego chce poznac

    Odpowiedzi: 134| Ilość wyświetleń: 56447| Data: 2008-07-29 10:21:14| Liczba SOGów: 5
  • Stano-drol w pigułce - for beginners

    o skompletowanie informacji do tego postu i bieżącą moderację syfu. ten post chciałbym poświęcić wspomnianemu stano drolowi chciałbym aby w poście znalazły się standardowe informacje czyli: jak ułożyć cykl w zależności od masy ciała i

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1998| Data: 2012-10-26 16:40:54| Liczba SOGów: 0
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 10306| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 12859| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • kilka pytan o M-drol i odblok

    opiniamii albo nie udało mi się znaleźć ich w ogóle. aby nie przeciągać. przedstawiam sprawę. jestem na cyklu z m drolem, wcześniej próbowałem h drola, nie czułem żadnych skutków ubocznych w czasie ani po cyklu. m drol to jednak już znacznie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1577| Data: 2010-05-28 12:20:00| Liczba SOGów: 0
  • Jak dawkować M drol podczas drugiego brania

    2009/20090228014406 witam mam pytanie, po raz drugi zamierzam brać m drol cel, poprzednio brałem go tak: 2 2 3 2 1 przez 5 tyg. pomimo wielu informacji o tym jak to on silnie blokuje musze

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 7310| Data: 2009-02-28 01:44:06| Liczba SOGów: 0
  • M-drol pare pytan!

    witam mam pare pytan co do tego srodka m drol powiem tak chcial bym to wziasc nie chodzi tu o to zebyscie mnie pytali o diete czy o ankiete itp itd poprostu pytanie

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 1280| Data: 2010-12-05 19:29:49| Liczba SOGów: 0
  • M-drol -> H-drol -> Cissus-drol

    do lysienia lub porostu owlosienia:lekka łysienia 15.wyniki silowe klata : martwy ciag : przysiad : m drol ] h drol ] cissus drol przeżyje to organizm chodzi mi głównie o m drola i h drola po sobie oczywiście z osłonkami itp. jeśli

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 4383| Data: 2008-09-24 12:12:23| Liczba SOGów: 3
  • [PH] Trenadrol vs M-Drol

    tak jak w temacie tren drol vs m drol czyli co mocniej klepie. co waszym zdaniem lepsze rozwazam któryś z tych czytałem juz cos o nich ale

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 9594| Data: 2008-08-31 22:56:00| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}