Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: lyreco praca opinie

Strona 10 z 545

  • Praca a siłownia da się pogodzic ?

    witam aktualnie mam nowa prace w której min to 8 a max 10 jak nie wiecej godzin praca na 8 i koniec o 16:30 17:00 zanim dotrze do domu 18 am itd i teraz nie wiem co mam zrobić kiedy treningi a co

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2945| Data: 2010-05-10 20:20:21| Liczba SOGów: 1
  • Praca=spadek formy

    lat. ćwiczyłem na siłowni parę ładnych latek, doszedłem niemal do wymarzonej sylwetki, gdy... przyszła matura, teraz praca i studia zaoczne... pracuję od rana do wieczora, a co gorsza nie mam możliwości regularnego jedzenia, jem kiedy mam czas ;/

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 2437| Data: 2014-10-09 19:43:22| Liczba SOGów: 0
  • Ciezka praca Fizyczna a Kreatyna

    poniewaz zastanawiam sie na zakupem kreatyny np. creatine micronized 200 mesh pracuje na elektrowni jest to ciezka praca fizyczna przychodze wykamany nie mam czasu na chodzenie na silke jedynie to co w domu no i w pracy 8godzin dziennie.doradzcie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 6847| Data: 2009-06-12 08:56:29| Liczba SOGów: 0
  • Praca fizyczna, jakiś gainer?

    około 10 godzin dziennie, cykl senny nieco rozregulowany. wstaję 4:30, pracuję do 16:20, nie jest to przewaznie łątwa praca no i jak się domyślacie ciężko z jedzeniem...właściwie za mało czasu i możliwości, żebym mógł dać organizmowi to, czego

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1563| Data: 2007-04-08 21:49:21| Liczba SOGów: 0
  • Praca Licencjacka Związana z MMA

    jakie ze sobą ten sport niesie. mógłbym szukać w googlach, ale łatwo jest trafić na jakies bzdury, a jak wiadomo praca licencjacka to nie wypracowanie na polski w gimnazjum. potrzebuje porządnych źródeł, zawierających solidne i prawdziwe info.

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1523| Data: 2012-10-24 08:44:05| Liczba SOGów: 0
  • SCITEC PRO MIX 3021g - opinie

    to ekonomiczność dieta jest więc nie potrzebuje jakiegoś kosmicznego białka ewentualnie proszę o jakieś opinie o tym białku czy jest ono dobre do codziennej suplementacji przez 2 miesiące głównie chodzi mi o rozbudowę masy mięśniowej więc

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 9544| Data: 2012-10-01 13:34:38| Liczba SOGów: 0
  • Moja rozpiska na mase... prosze o opinie!

    unoszenie nog w lezeniu na lawce skośnej brzuszki 4 xmax spiecia brzucha 4 x 20 staż;7miesiecy prosze o opinie tej rozpiski:

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1066| Data: 2010-01-14 11:54:16| Liczba SOGów: 0
  • czy oliwki tucza ? sprzeczne opinie ;/

    witam. probowalem znalesc odpowiedz na pytanie czy zielone oliwki jak i czarne tucza, jednak opinie byly sprzeczne wiec pytam sie tutaj was. uwielbiam zajadac sie oliwkami zielonymi, jednak nie jestem pewien czy

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 15196| Data: 2009-01-16 18:53:51| Liczba SOGów: 1
  • praca w herbalife?

    wie ktos na czym dokladnie polega praca w herbalife otrzymalem propozycje pracy wlasnie w tej firmie. moze ktos z was mial juz jakies doswiadczenie z

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 8751| Data: 2009-01-26 08:52:58| Liczba SOGów: 0
  • Ciężka praca jakie odżywki

    bardzo ciężką pilarz, potocznie zwany drwalem :p , w pracy przenoszę sporo dużych ciężarów. myślałem, że sama praca pozwoli mi zrzucić kilka kilo oraz nabrać mięśni, niestety po roku pracy waga została taka sam 93 96kg przy wzroście 182cm

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2214| Data: 2012-01-17 06:42:44| Liczba SOGów: 0
  • PRACA PRZEZ INTERNET WARTO

    i wypełnij zgłoszenie. na końcu wpisz kod:436044 nie musisz mieć ukończonych 18 lat! praca polega głównie na czytaniu maili i wypełnianiu ankiet. za ankiety dostajemy od 1.50 zł do 8.00 zł. jest to oferta bardzo opłacalna w porównaniu z

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 3292| Data: 2006-06-30 23:12:55| Liczba SOGów: 0
  • PATRYK BUCZKO - OPINIE PRODUKTÓW SCITEC

    ! , nie zawiera aspartamu ! , beda alanina , acetylo l karnityna ! smaki dostępne : gruszka, jabłko ! same pozytywne opinie , na tym środku można zrobić naprawdę hardcorowy trening ! a więc lece na siłownie ! dzisiaj zrobimy plecy + biceps +

    Odpowiedzi: 264| Ilość wyświetleń: 5719| Data: 2014-02-12 16:48:10| Liczba SOGów: 6
  • Wyjazd-Praca-Siłka

    moze jak się postaram to 3x ale wątpie... chciałbym abyscie mi doradzili co moge zakupić zeby masa nie spadła cięzka praca + siłka = wysiłek ogromny a także moze zeby troszke przybrać na wadze bo kazdy kg się liczy, więc licze na waszą wene

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1062| Data: 2006-05-18 17:34:32| Liczba SOGów: 3
  • Najlepsza/najsolidniejsza ławka uniwersalna, proszę o opinie;)

    od ławki laubr 555 oprócz firmy i ceny , czy warta jest wydania na nią blisko 500zł z góry dzięki za wszytskie opinie i rady;

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 7149| Data: 2008-05-26 19:55:06| Liczba SOGów: 0
  • Incarnate - prosze o opinie i info o tym suplu!

    witam! tak jak w temacie prosze o opinie na temat incarnate. czy warto w to zainwestować ktoś testował jakie odczucia z tego co zdołałem znaleźć to

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 3526| Data: 2007-11-14 10:24:49| Liczba SOGów: 0
  • Ciezka praca fizyczna (dieta,suplementacja)

    sens pic odzywke bialkowa i jaka diete byscie proponowali dodam ze mysle o silowni ale dopiero jak sie ogarne z praca na zmiany. mam 36 lat 184 cm 90 kilo,mam delikatny brzuszek a chcialbym sie go pozbyc. z gory dziekuje za powazne

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 4239| Data: 2010-07-26 13:33:36| Liczba SOGów: 1
  • Black Bulldog - opinie

    witam czy ktoś używał tego specyfiku, jeśli tak to prosiłbym o jakieś opinie to na czym mi zależy to informację jak to wchodzi, czyli czy nie siedzi w żołądku. jak z argininą czuć jej

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 6751| Data: 2013-03-03 21:52:25| Liczba SOGów: 0
  • Plan do oceny. Prosze o opinie.

    1. skos skręty 4xmax 2. unoszenie prostych nóg 4xmax 3. ławka rzymska 4xmax w piątki trening lekki. prośba o opinie i uwagi. dzięki

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1135| Data: 2006-06-15 10:34:35| Liczba SOGów: 1
  • NITRIX od BSN, 360 tab. WASZE OPINIE

    witam , jakie sa wasze opinie na temat tego produktu zastanawiam sie teraz czy nie zakupic tego cuda , prosze o podzielenie sie swoimi odczucicami , najlepiej jakby ktos kto to bral opisal jak sie czul itp . z gory dzieki pozdrawiam

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 15252| Data: 2007-10-08 23:57:39| Liczba SOGów: 0
  • Trening siłowy a praca fizyczna

    wysiłku, tym nie mniej po kilku godzinach w szybkim tempie, zaczynam odczuwać mięśnie. jestem świadom, że tego rodzaju praca zupełnie odbiega od założeń treningu typowo siłowego. czy jest jakiś sposób, aby zminimalizować destrukcyjne oddziaływanie

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1186| Data: 2012-10-27 19:17:53| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}