Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: lniany opinie

Strona 3 z 4

  • Koszykarska Masa DT (balmarek)

    wleci jakis stek, poledwiczka wieprzowa. no i jaja, sporo jajek, twaróg tłuszcze: oliwa z oliwek, prawdziwa, olej lniany budwingowany z apteki, orzechy włoskie, wiórki kokosowe, płatki migdałowe, migdały

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 444| Data: 2013-04-05 17:05:28| Liczba SOGów: 0
  • redukcja do lata, prośba o pomoc , dieta do oceny

    posiłek 2 100g ryżu, kaszy, makaronu zależy na co masz ochotę 170g pierś z kurczaka 15g oliwy z oliwek, olej lniany +warzywa. to już zależy jakie lubisz posiłek 3 po treningowy 370g ziemniaki 170g pierś z kurczaka 15g oliwa

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 681| Data: 2016-03-28 13:25:25| Liczba SOGów: 0
  • Kilka pytań do Pani Katarzyny Matelli

    100g kury, warzywa 250g 5.makaron z mąki durum/kasza jęczmienna 50g, 100g kury, warzywa 250g 6.owsiane 50g, olej lniany 15g jak na ten czas zmieniać coś zwiększyć, zmniejszyć ilości danych składników odżywczych będę wdzięczny za opinie i

    Odpowiedzi: 179| Ilość wyświetleń: 8572| Data: 2010-07-21 10:48:30| Liczba SOGów: 6
  • Dieta do oceny-Redukcja

    makaron pełnoziarnisty, kasza, ewentualnie ziemniaki na weekend. 3. olej kokosowy zamieniam na oliwę z oliwek , olej lniany jak nie muszę smażyć. planuję dołączyć jakieś aeroby sobota, niedziela – rowerek, marsz przed pierwszym posiłkiem. piję

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 206| Data: 2017-02-03 10:00:06| Liczba SOGów: 0
  • Dopracowanie diety

    go w szkole. 3 posiłek: obiad ogólnie mięso z grilla , pieczone , gotowane , ryż/makaron , warzywa , olej lniany 4 posiłek : tutaj proszę tez o propozycje 5 posiłek : serek wiejski / ryba z puszki planuje siłownie 3 razy w

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 340| Data: 2012-12-17 21:49:35| Liczba SOGów: 0
  • turanabol firmy moldawia balkan 10 mg

    30% bialka róznego pochodzenia ale pelnowartosciowe 20% tłuszczy głównie zdrowe oliwa z oliwek , tran , olej lniany 50% weglowodonaow głownie złożone staram sie jesc czeste nie za duze posilki , dieta u mnie ma tyle wegli gdyz pracuje

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 9921| Data: 2011-05-10 23:07:28| Liczba SOGów: 2
  • 5-ty tydzień na Propionacie Alchemii - ZERO EFEKTÓW.

    z racji długiego stażu wszystko na cyklu jest dopracowane: dieta: białko ok 3 gr, węgle 4 6 gr, tłuszcze olej lniany z oliwek, tran 0,5 gr 1 gr. cała profilaktyka: witaminy, omega 3, cynk itp itd. też jest. trening i odpowiednia ilość

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1832| Data: 2012-10-02 00:33:21| Liczba SOGów: 0
  • Dieta redukcyjna do sprawdzenia

    oraz warzywa ] 38 białko/ 26 tłuszcze/ 44 węgle/ 553 kcal 2.śledź solony z warzywami i oliwą z oliwek i olejem lnianym ] 39 białko/ 65 tłuszcze/ 750 kcal 3.wołowinka z kaszą gryczaną i oliwą z oliwek ] 37 białko/ 21 tłuszcze/ 34

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1250| Data: 2008-11-15 21:30:11| Liczba SOGów: 0
  • Cidoteston 250mg/1ml prośba o pomoc w rozłożeniu dawek i odbloku.

    drób, cielęcina, wołowina, jaja, ryby/kus kus, makaron durum, ryż paraboiled, płatki owsiane/oliwa z oliwek, olej lniany orzechy włoskie/warzywa/owoce/uzupełnienie braków białka diecie odżywką wysokobiałkową białko: 3 węglowodany: 5

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 2414| Data: 2009-03-07 14:37:31| Liczba SOGów: 4
  • Eksperyment dietetyczny na redukcje

    jeczmienna, rzadko ryz/makaron , warzywa sa. 5. zastapienie tluszczy nasyconych wielonienasyconymi tran, olej lniany rzepakowy, oliwa z oliwek , praktycznie tluszcze nasycone prawie 0, max 1x w tygodniu udko kurze, 7jaj i 1l mleka pelnego na

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1372| Data: 2011-02-18 16:55:40| Liczba SOGów: 1
  • Let's play !

    z otrębami, rosliny zielone, makaron, tunczyk w sosie walsnym wodzie , jajeczka okolo 20 tygodniowo , olej lniany i oliwa z oliwek do salatek, ryz, ziemniaki, ciemne pieczywo i oczyiwscie owoce do tego wszystkiego witaminy i mineraly w

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 768| Data: 2006-01-09 00:55:01| Liczba SOGów: 0
  • POMOC W 3 CYKLU

    dodaję je do jajecznicy posiłek ii pierś z kurczaka surówka z kapusty, marchewki i buraczków olej lniany posiłek iii łosoś szpinak posiłek iv pierś z kurczaka kasza gryczana posiłek v wołowina ryż biały posiłek

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 868| Data: 2010-02-06 14:53:41| Liczba SOGów: 0
  • Boldenon + Oxandrolone

    białka na kilogram masy ciała i 2 gr węgli, ograniczyłem niezdrowe tłuszcze a na noc do odżywki białkowej dodaje olej lniany jestem ciekaw opini znających sie na temacie osób na temat mojego drugiego cyklu czy jeszcze warto podbic białko

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 2655| Data: 2012-12-10 17:16:44| Liczba SOGów: 0
  • Ocenienie Treningu !!!!

    nie muszę sie rozpisywać bo mam bardzo dobrą i inwestuję w nią sporo .. tuńczyki , ciemny makaron , ciemny ryż , olej lniany budwigowy , pierś z kurczaka , orzechy kilka rodzajów , owoce , warzywa itd.. zero jedzenia z białej mąki .. czasami diete

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 776| Data: 2013-11-18 17:32:40| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na mase do poprawy : )

    5 kolacja, zazwyczaj po 20 serek wiejski lub jakis twarog zaleznie co z nabialu znajduje sie lodowce + olej lniany 10 ml b:24g w:5 t:22 razem b:158 w:368 t:91 kcal=2923 owocow i warzyw nie wliczalem do bilansu i staram sie je

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 404| Data: 2012-02-20 16:24:16| Liczba SOGów: 1
  • CKD

    29/46/6 kcal 552 zielona herbata co się zwie yerba mate jajka gotowane 250g + trochę pieprzu kajeńskiego olej lniany 25g pomidor 200g, ogórek 100g + co się nawinie rzodkiewka np tabletka vita miner 2. b/t/w 28/32/4 kcal 420

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 412| Data: 2012-09-15 00:09:48| Liczba SOGów: 0
  • CEL MASA- moja pierwsza dieta( do korekty)

    itp. posiłek6 22:00 posiłek 30 minut przed snem ser biały 150gram chudy dowolnie wybrane warzywo olej lniany 20gram oto moja pierwsza dieta, chciałbym o opinie czy wszystko jest z nią ok. byłbym wdzięczny za polecenie dobrej

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 465| Data: 2011-02-09 15:08:04| Liczba SOGów: 0
  • Do sprawdzenia - Dieta na redukcję / rzeźbę - 2500 kcal + pytanie

    51 g tł.: 14 g kalorie: 461 kcal posiłek 3 chleb żytni pełnoziarnisty 100 g ser twaróg chudy 125 g olej lniany 13 g papryka czerwona 100 g razem: b zwierzęce : 24 g ww: 56 g tł.: 15 g kalorie: 483 kcal posiłek 4 przed

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 474| Data: 2013-08-22 22:00:49| Liczba SOGów: 0
  • Do sprawdzenia - Dieta na redukcję / rzeźbę - 2500 kcal + pytanie

    51 g tł.: 14 g kalorie: 461 kcal posiłek 3 chleb żytni pełnoziarnisty 100 g ser twaróg chudy 125 g olej lniany 13 g papryka czerwona 100 g razem: b zwierzęce : 24 g ww: 56 g tł.: 15 g kalorie: 483 kcal posiłek 4 przed

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 385| Data: 2013-08-22 22:00:19| Liczba SOGów: 0
  • Do sprawdzenia - Dieta na redukcję / rzeźbę - 2500 kcal + pytanie

    51 g tł.: 14 g kalorie: 461 kcal posiłek 3 chleb żytni pełnoziarnisty 100 g ser twaróg chudy 125 g olej lniany 13 g papryka czerwona 100 g razem: b zwierzęce : 24 g ww: 56 g tł.: 15 g kalorie: 483 kcal posiłek 4 przed

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 284| Data: 2013-08-22 21:57:48| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}