Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: lipo opinie

Strona 1 z 3

  • Trec Lipo x Pack opinie

    2011/20110403182334 zapraszam do zamieszczania waszych opinii na temat produktu lipo x pack firmy trec nutrition. lipo x pack z 9 kompleks składników redukujących tkankę tłuszczową preparat nie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 8181| Data: 2011-04-03 18:23:34| Liczba SOGów: 0
  • redukcja LIPO BURN kilka istotnych pytan

    chciałem skorzystać z pomocy jakiś spalaczy tłuszczu, żeby jak najlepiej się wyciąć dieta + aeroby są . zakupiłem lipo burn fa bedę go stosował 2 x 2 tabl, i w tym momencie mam pytanie odnośnie co można do niego ew. dołączyć czytałem na

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 15462| Data: 2010-06-24 15:29:36| Liczba SOGów: 0
  • Arson vs Lipo .. który na redukcje

    proste pytanie: arson czy lipo 6 posiadam juz bcaa xtra i ostrowie: potrzebuje jeszcze dobrego spalacza ktory z tych dwóch aeroby są dieta

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1068| Data: 2010-01-27 21:18:01| Liczba SOGów: 0
  • Dieta redukcyjna dla kobiety - wasze opinie

    poł godziny trening siłowy 40 60min trening aerobowy około 1200 kalorii idzie do piachu ; .dodatkiem do diety bedzie lipo 6 black hers oraz kompleks witaminowy. czekam na wasze opinie i sugestie, poniżej przedstawiam rozpiske. pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1185| Data: 2011-02-22 12:55:20| Liczba SOGów: 0
  • Lipo Rush vs Oxyelite pro ?

    witam czy jest ktoś w stanie porównać te dwa suplementy oxyelite pro z tego co wiem jest topowym spalaczem + słyszałem że podobno ma lepszy skład od lipo rush jakie są wasze opinie co wybierać

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 9595| Data: 2013-04-13 23:02:36| Liczba SOGów: 0
  • Mex Lipo Shred

    witam, próbował ktoś ten spalacz mex lipo shred bo ja się dałem skusić na zachwalanie w sklepie i teraz łącze go z yohą... a z tego co widzę mało jest opinii

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 963| Data: 2013-08-17 22:16:54| Liczba SOGów: 0
  • Spalacz- Lipo Rush czy Hyperlean?

    witam, rozważam zakup jednego z dwóch spalaczy hyperlean a albo lipo rusha, który waszym zdaniem jest lepszy o mnie waga ok 110kg ostatnio brałem olimp thero speeda ale to znacznie za

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 519| Data: 2013-09-19 23:53:25| Liczba SOGów: 0
  • Nutrex Lipo 6 vs Dorian Yates Black Bombs

    witam jak sądzicie który spalacz lepszy nutrex lipo 6 czy dorian yates black bombs z osobna widze ze obydwa zbierają pozytywne opinie ale nie znalazłem żadnego porównania

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1237| Data: 2014-03-08 13:19:35| Liczba SOGów: 0
  • trec lipo z-9 OPINIE

    witam czy spalacz lipo z 9 jest godny kupienia i czy jest taka samo silny i skuteczny co scorch lub animal cuts

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1026| Data: 2010-04-23 09:46:36| Liczba SOGów: 0
  • Ginekomastia/Lipo?a to ciekawe....

    witam chciałbym wam przedstawić temat sam w sobie ciekawy a dotyczący ginekomastii/lipomastii.jestem ciekaw waszych opinni na ten temat,nie ukrywam ,ze po cichu licze tez na jakies ciekawe pomysły

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 3736| Data: 2006-08-22 00:45:07| Liczba SOGów: 0
  • DecaJect + Testosterone Enanthate 250 - Odblok proszę o porady, opinie

    rozrywkowego trybu życia. przejdę do sedna: obawiam się że mam skłonność do gino. obecnie najprawdopodobniej mam lipo dlatego inwestuję w clom i tamox. nie wiem czy zakupić hcg bo ostatnio ciężko z flotą. jeżeli coś złego zacznie się dziać z

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2420| Data: 2009-05-05 15:52:52| Liczba SOGów: 0
  • Lipo?

    wstawiam zdjęcia kumpla, który wg mnie ma lipomastie. prosze o opinie i porade co z tym shitem zrobic. z góry dzieki. informacje dodatkowe: wiek 22lata staż na

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2346| Data: 2011-05-12 12:13:23| Liczba SOGów: 0
  • Co dalej na redukcje? Opinie.

    jeszcze ze 4tyg na innym spalaczu stad moje pytanie co polecacie na dalszy etap; scorch [ to jest chyba top lipo 6x [ to drugi srodek o niezlych recenzjach dyma burn x treme [ tez duzo recenzji tight [ sporo recenzji ale dziwny sklad

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 446| Data: 2011-03-18 11:03:42| Liczba SOGów: 1
  • Nitro X-Pack opinie

    można to stosować w momencie kiedy jestem w trakcie redukcji znaczy ogólnie chodzi mi o zrobienie rzeźby biore do tego lipo z 9 pack zjechałem już z wagi jakieś 10 kg więcej zapewne już nie zjadę od dłuższego czasu stoję w miejscu więc może to co

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1261| Data: 2010-06-30 17:02:39| Liczba SOGów: 0
  • Ergopharm Ergoleam AMP 2 vs. Lipo 6 (zwykly, X, Black)

    ktory z nich byscie bardziej polecili moze konkretne opinie i doswiadczenia

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 1597| Data: 2009-12-26 01:33:35| Liczba SOGów: 0
  • lipo/gino?...

    tutaj zamieszczam moje fotki i prosze o opinie http://rapidshare.de/files/39207588/pulpit.rar.html. co o tym sadzicie ginomastia czy lipomastia

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 721| Data: 2008-04-23 15:40:23| Liczba SOGów: 0
  • Półmetek wycinki - potrzebny mocny spalacz!

    b 2,2g/kg t 0,7g/kg w 1,8g/kg w czasie tych 11 tygodni zjadłem puszkę scorcha, a kilka dni temu rozpocząłem lipo 6 black. zdecydowanie bardziej odczuwalny jest lipo ale posiada jeden minus przy dawkowaniu 2x 3kaps. jest

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1590| Data: 2010-07-04 10:31:36| Liczba SOGów: 0
  • Przykładowy 6-miesieczny plan na cykle PH

    dla najlepszych koksow 2 opak /4 kaps dziennie/ dodatkowe spalacze: mm4 syntrax 90 kaps 2 3 kaps dziennie lipo derm ultra 4oz. 2x1,5 2ml dziennie w sprayu 30 40 dni do cyklu dodatki do diety białko 2x 2270g, fish oil 2x 100

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 3056| Data: 2004-12-23 01:09:59| Liczba SOGów: 2
  • Dwa pytania.

    po lutym zaczynam masowac moze nawet w ostatnim tygodniu zaczne i tutaj sie rodza u mnie dwa pytania: 1 czy majac lipo oplaca mi sie zaczynac mase czy lipo sie nie powiekszy bo czytalem skrajne opinie jedni pisza nawet, ze podczas

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 239| Data: 2014-02-03 21:54:37| Liczba SOGów: 0
  • 17lat - 8 miesięcy efekty redukcja

    http://img638.imageshack.us/img638/299/sdc16375 jak widać,dalej mam problem z lipo i nie wiem jak się tego pozbyć,robię dużo ćwiczeń rozciągających,a to dalej nic nie idzie 7 w najbliższych dniach chcę zacząć cykl shock+storm bądź

    Odpowiedzi: 100| Ilość wyświetleń: 54053| Data: 2010-12-12 10:22:06| Liczba SOGów: 27

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}