Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: lecytyna opinie

Strona 1 z 3

  • Lecytyna...dla golebi %-)

    przegladajac allegro w poszukiwaniu ciekawych supli natknalem sie na takie cos lecytyna dla gołębi, gołąb, gołębie 500 ml i dalej lecithin + energie ol 500 ml skład: lecytyna olej palmowy, olej

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 8887| Data: 2007-01-24 01:38:14| Liczba SOGów: 2
  • NOWY MASS ACTIVATOR OD SFD!!!!!!!!!!!!! opinie.

    tapioka di skrobia manioku , wzmacniacz smaku hydrolizat kolagenu , aromaty: guma ksantanowa zgęstik, lecytyna słonecznikowa emulgator, substancje słodzące acesulfam k, cyklaminian sodu, sacharynian sodu zalecane dawkowanie jedną porcję

    Odpowiedzi: 539| Ilość wyświetleń: 57675| Data: 2011-12-19 17:08:51| Liczba SOGów: 5
  • suplementacja- proszę o wasze opinie

    suplementy: 1. monohydrat kreatyny zielone mono vitalmaxa w ilości 15gramów dni treningowe, 10g. nt. 2. lecytyna olimp w ilości 12g t i 5g nt. choć pewnie wielu dziwi ta pozycja, uważamy, że powinna dobrze spisać się jako neurotransmiter i

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 582| Data: 2010-12-07 18:33:14| Liczba SOGów: 0
  • Opinie o Ultralife Lean Gain

    ; kompleks cukrów o niskim ig ryboza, trehaloza, fruktoza ] ultimate healthy fat blend 5g [cla, mct, lecytyna i omega 3,6 i 9] prebiotic soluble fibre 5g inullina z cykorii prebiotic organisms friendly bacteria

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 852| Data: 2014-07-12 19:43:27| Liczba SOGów: 0
  • moj zestaw suplementacyjny - prosba o opinie i kilka pytan

    firmy lekam, rano i wieczorem po 1 tab zawierającej 500mg siarczanu magnezu i 5mg b6 chlorowodorek pirodyksyny lecytyna ze 3 razy dziennie po 8 10 tabletek naturel a kompleks witaminowo mineralowy vitaral raz dziennie w środku dnia

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 987| Data: 2006-05-19 11:30:56| Liczba SOGów: 0
  • Redukcja - proszę o opinie i doświadczenia (czy warto) z suplami, które wymieniłem.

    3. zma 4. jakis ester stack no ale tu niedawno skończyłem cykl z mono . 5. no2 6. glutamina 7. lecytyna 8. może coś ochronne na stawy mniejsze ciężary wprawdzie, ale intensywność i szybkość ruchów większa . 9. herbatka zielona

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1284| Data: 2007-03-13 13:52:41| Liczba SOGów: 1
  • Płatki Corny - prosze o opinie

    roslinny, maka przenna, platki ryzowe, wiorki kokosowe, herbatniki, syrob skrobiowy, slonecznik, sol, emulgator lecytyna aromat identyczny z naturalnym smietankowy. platki sa bardzo bardzo bardzo pyszne, zarowne z mlekiem jak i na sucho ;

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2233| Data: 2006-03-15 08:14:52| Liczba SOGów: 2
  • Nietypowe dawkowanie - prośba o opinie.

    godzinny marsz średnio męczący . od początku jadę na bcaa 3x5g i l glutaminie 3x5g plus witaminy, minerały, lecytyna i glukozamina na stawy. dieta ogólnie 2 3g b 1 1,5g w 0,5 1g t. przez pierwsze 2 miesiące było fajnie, siła i

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 283| Data: 2015-06-29 12:30:42| Liczba SOGów: 0
  • Nietypowe dawkowanie - opinie?

    godzinny marsz średnio męczący . od początku jadę na bcaa 3x5g i l glutaminie 3x5g plus witaminy, minerały, lecytyna i glukozamina na stawy. dieta ogólnie 2 3g b 1 1,5g w 0,5 1g t. przez pierwsze 2 miesiące było fajnie, siła i

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 173| Data: 2015-06-29 11:58:14| Liczba SOGów: 0
  • [ART] Twoja redukcja na suplementach by faftaq

    właśnie zwiększenie dawek może się przyczynić do zwiększenia efektywności. kolejnym środkiem wartym uwagi jest lecytyna pomijając przypisywane jej właściwości, które mają wspomagać układ nerwowy, wspomnę, że lecytyna jest doskonałym źródłem

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 43126| Data: 2008-07-01 23:15:18| Liczba SOGów: 30
  • [ART]Suplementacja w sportach walki by faftaq

    nieprzetworzonej, dlatego uwazam, ze dieta sportowca powinna w swych założeniach wziąc ten aspekt pod uwagę. lecytyna moglaby sie w tym zestawieniu wydawac dziwadłem. moim zdaniem jej obecnosc tutaj ma swoje uzasadnienie. pomijajac subtelny

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 32599| Data: 2008-03-29 14:25:06| Liczba SOGów: 17
  • [ART] Rodniki i muskuły - Sławomir Ambroziak

    po przebudzeniu olimp anabolic amino 5500 6 kapsułek przy śniadaniu olimp whey pro isolate + olimp lecytyna powder mix 1 porcja + 1 łyżeczka olimp vita min multiple sport 1 kapsułka witamin + 1 kapsułka minerałów przed

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 2145| Data: 2009-01-23 14:53:41| Liczba SOGów: 1
  • Rodniki i muskuły.

    po przebudzeniu olimp anabolic amino 5500 6 kapsułek przy śniadaniu olimp whey pro isolate + olimp lecytyna powder mix 1 porcja + 1 łyżeczka olimp vita min multiple sport 1 kapsułka witamin + 1 kapsułka minerałów przed

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1912| Data: 2007-01-19 16:37:17| Liczba SOGów: 0
  • Suplementy poprawiające efektywność pracy umysłowej

    ok. 50zł powinny się wspierać przede wszystkim osoby jedzące mało mięsa w roślinach są śladowe ilości lc. lecytyna fosfatydylocholina] skuteczność 3/5 łatwo dostępna. jest źródłem m.in. choliny. magnez skuteczność 3/5 niedobór

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 9902| Data: 2007-06-15 21:40:51| Liczba SOGów: 2
  • Kompletny cykl do oceny. (dieta, trening, suple, doping)

    : off s u p l e : śniadanie 1 x prostatan + 1 x q10 + 2 x omega3 + 3 x orange triad + 1 x animal flex + lecytyna 5g + 1 x uro complex + 1 x garlicin + 1 x chela ferr + 1 x fitoprost + 1 x esseliv + 2 x sylimarol + 1 x hepatil + 2 x

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1373| Data: 2010-05-21 16:51:56| Liczba SOGów: 4
  • (Prawie)Pierwszy cykl Korekta

    i treningu. aktualnie skupię się na tych dwóch pierwszych aspektach. suplementy: wątroba: esseliv, lecytyna gold, hepatan mam jeszcze cholinę ale chyba zbędna , na po cyklu 10tabs heparegenu mam serce: omega 3, garlicin, koenzym q10 stawy:

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 446| Data: 2014-05-01 21:53:31| Liczba SOGów: 0
  • --->Pomoc w wyborze suplementów na cykl siłowy<---

    pod kątem siły maksymalnej i myslalem o kilku zestawach supli: i stak kreatynowy + kreatyna jabłczan + witaminy + lecytyna ii orotan kreatyny orogenix lub firmy kaizen + kreatyna jabłczan + witaminy + lecytyna iii kreatyna jabłczan + bcaa +

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1257| Data: 2010-04-01 16:53:46| Liczba SOGów: 0
  • Kompletny cykl do oceny. (dieta, trening, suple)

    : off s u p l e : śniadanie 1 x prostatan + 1 x q10 + 2 x omega3 + 3 x orange triad + 1 x animal flex + lecytyna 5g + 1 x uro complex + 1 x garlicin + 1 x chela ferr + 1 x fitoprost + 1 x esseliv + 2 x sylimarol + 1 x hepatil + 2 x

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 721| Data: 2010-05-21 16:53:48| Liczba SOGów: 0
  • Redukcja - dieta, suple, trening do oceny

    tym problemu. suplementacja: omega 3 olimp wapń calcium 500 polfa wpc ostrowia hmb olimp mega caps lecytyna vitalmax w proszku zma pro universal nutrition dawkowanie: po przebudzeniu wapń, 2 kapsy hmb, wpc 30g i

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1541| Data: 2007-06-21 22:44:10| Liczba SOGów: 0
  • Regeneracja , frustracja & hard work

    tak. wpc + carbo + kreatynę + witaminy i minerały + omega 3 + magnez chelatowy , wit.c 4g. guarana , lecytyna , osłona wątroby. czy stosujesz spalacze/pobudzacze: guarana / pre workout z 1.3 ****pomiary poziomu tłuszczu nie wymagane

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 282| Data: 2015-06-14 22:05:06| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}