Trening D 1. HT 4x10 (50/70) 90/100/105/110 2. RDL ze sztangą 4x10 60/60/60/60 3. Uginanie nogi stojąc na wyciągu 4x10 23/23/23/23 4. Wznosy z opadu ze sztangielką 4x15 24/24/24/24 5. Side clam z gumą 3x20 6. Odwodzenie nogi z gumą 3x20 7. Brzuch Robiliśmy wieczór z kuchnią wietnamską i gotowałam swoje pierwsze Pho. Jako dodatek były spring [...]
[...] szpinaku, 80g marchwii Suple: nic /SFD/Images/2016/5/20/fe70556a02424674bb9696af688bda57.jpg /SFD/Images/2016/5/20/0c5f65fba1a244a097c21adb64665a8b.jpg Dżemik truskawkowy z przepisu Andzi, w dziale kuchnia. Bardzo fajny wyszedł! /SFD/Images/2016/5/20/15f1194a19f74ee589740706c472b897.jpg Zmieniony przez - missInvincible w dniu 2016-05-20 10:01:06
[...] w tym zestawie filmików - na posladki na maszynie smitha. Tylko jak będzie mało ludzi, bo dosyć kłopotliwe może być przystawianie ławki przed maszynę, w miejscu, w którym jest wąskie przejscie. Ps. Night zauwazyłam, że chyba Cię ostatnio zachęciłam do zaglądania do działu kuchnia? %-) Zmieniony przez - missInvincible w dniu 05/05/2017 13:16:29
Kolega budował, co pojechałem zawsze coś pomagałem, to przy budowie sami robili lub fachowcom pomagali, elektryke sam ogarnął bo się coś zna, sufity to samo sobie podwiesił, nieraz pomagałem, płytki w kotłowni sam ułozył, kupił najgorszy sort, bo kto tam będzie ogladał, zaczął się uczyć od kotłowni, jak przyszło do łazienki to już coś umiał [...]
No i trzeba siezastanowić też czy kominek potrzebny, znajoma nie ma, bo mówi ze dodatkowy zbędny koszt, inny kolega ma i raz dwa przepali w nim. Co do kuchni jeden kolega też sobie nie wyobraża żeby kuchnia z salonem miała być, że ciągle te naczynia będzie widział %-)
http://kuchnia.wp.pl/fototematy/259/1/1/to-jedzenie-hamuje-wzrost.html Warto się zapoznać. Tak jak mówiłem, ja miałem MARKOWE płatki, Wy syf z Biedronki. Zmieńcie to...
Dzięki za kopniaka, ale +5tygodni to już coś co powinno być widać, jakieś efekty. (poprzednio efektów też chyba nie było - nie pamiętam przynajmniej; pamiętam, że monotonia mnie dobijała - ale to dawne dzieje, teraz myślenie mam inne) Na pakerni byłoby 4-6tyg treningów i modyfikacja. Tej modyfikacji jestem pozbawiony. Nic nie podmienię w [...]
@panteon-To są 2 różne tematy: 1. czy zdrowo TO jeść (np. nabiał) 2. czy TO (nabiał) jest zdrowy/naturalny produkt pod kątem procesu produkcji i zawartych w nim dodatków To zależy kogo spytasz. Dieta śródziemnomorska grecka,włoska ocieka serem,jogurtem,kefirem . Fakt że nie jest to krowi nabiał ale głównie owczy i kozi .Natomiast Chińczycy [...]
Przepisy wrzucaj w odpowiednim dziale, kuchnia sfd. Pamiętaj jednak o zachowaniu zasad wrzucania w tamtym dziale. http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html
Od soboty jakoś w miarę ładnie udaje mi się jeść. Trochę poczytałem o jedzeniu - wiem jak należy jeść, tylko mi nie wychodzi. Napisz co nowego czytasz. A jeśli chodzi o jedzenie to coraz bardziej przekonuję się do jedzenia według kuchni Polskiej.W końcu mieszkam w Polsce w klimacie gdzie jest prawie zawsze zimno,deszczowo,gdzie jest mało słońca [...]
[...] Kama zerka, ale się nie odzywa :-D Orzegów, Panteon - ostatnio widziałem gdzieś reprint "Kucharza doskonałego". To jest esencja polskiej kuchni szlacheckiej. Niestety ta kuchnia miał funkcję zbyt reprezentacyjną i np. z powodu nadmiaru przypraw bywała niejadalna dla cudzoziemców. A jedzono dużo, chętnie i często. Niekoniecznie zdrowo. Sporo [...]
[...] walki KBS z 2x20 złapię za ROP z 24 - tylko nie wiem, czy z kettlem ze sparty czy nowiutkim z CKB.... ;-) Wybadałem książkę pani Adamskiej: http://aros.pl/ksiazka/kuchnia-polska-smaczne-i-proste-przepisy W sumie jest kilka jej książek co w opisie mają - ponad 1000 przepisów i około 318stron.. Tutaj przekonało mnie stwierdzenie "proste".
Widzi Pan.. Zależy mi na sile i zamiast redukcji, to na masie :-) Redukcyjna kuchnia mi nie wychodzi. Jak to Pan ładnie pisze - nie chodzi o redukcję, ani o masę, tylko o poprawę sylwetki :-) Teraz pytanie - w którą stronę iść? 5x5 z 2x20kg to punkt wyjściowy. Czuję, ale jest co poprawiać i można podkręcić (tempo). a) 10x5 z 50-60% ciężaru [...]
Myślę sobie, że całe to nasze zamotanie z poszukiwaniem drogi itp. wynika z tego, że mamy wybór. Nie jestem pewien czy przeciętny starożytny Chińczyk czy inny pra-Hindus nie wciągnąłby dobrego stejka zamiast kiełków z mandarynkami i ryżem. W ciepłym klimacie mięso psuło się szybciej, było prawdopodobnie pełne pasożytów itp. Kuchnia chińska nie [...]
Dzięki za kopniaka, ale +5tygodni to już coś co powinno być widać, jakieś efekty. (poprzednio efektów też chyba nie było - nie pamiętam przynajmniej; pamiętam, że monotonia mnie dobijała - ale to dawne dzieje, teraz myślenie mam inne) Na pakerni byłoby 4-6tyg treningów i modyfikacja. Tej modyfikacji jestem pozbawiony. Nic nie podmienię w [...]
Tylko czy dojdę do 5 obwodów bez przerw?? 1. Chcę poprawić sylwetkę :-) 2. Chcę pocisnąć 36kg. 3. Chcę podreperować słabe punkty - drążek. Trochę zbyt dużo i każde w inną stronę. 1. kuchnia 2. siła maksymalna 3. siła maksymalna 5x5 czy 3-5SWAT, to w sumie na jedno wyjdzie. Ale raz w tygodniu każda grupa? Wydaje się mało.
Potrafisz połechtać moje ego! :-) Masywniejsze ramiona, MaGoriceps, teraz przedramiona.. Aż specjalnie zmierzyłem - mają tyle obwodu co zwykle.. Wiesz - białe, zimowe przedramiona w słonecznym blasku.. Białe pogrubia (ale czarne podobno też). Pomiary obecnie dla mnie zamykają się we wskazaniach wagi, obwód w rejonie korpusu: - talia - najwęższe [...]