Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: kreatyna activlab opinie

Strona 1 z 887

  • Kreatyna ActivLab Creatine Powder !

    jakie są wasze opinie na temat tej krety brać ją na pierwszy cykl czy zainwestować w coś lepszego

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 5826| Data: 2012-02-13 17:52:16| Liczba SOGów: 0
  • kreatyna activlab

    witam zakupiłem kreatynę activlab 120 tabs. i na opakowaniu pisze że dzienna porcja wynosi 4 tabletki, czyli znaczy że np. przed treningiem mam 4 tabletki i po treningu 4 czy jak

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 5431| Data: 2012-04-08 12:45:28| Liczba SOGów: 1
  • Uzupełnienie diety gainerem MASS UP ActivLab opinie!

    mam ułożony trening, mam dietke co najmniej 5 posiłków dziennie+ owoce,jogurt , dodatkowo teraz biore białko sojowe activlabu i jabłaczan kreatyny od paru dni i chciałbym jeszcze uzupełnić to wszystko jakimś gainerem i mam pytanie co sądzicie o

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 2280| Data: 2013-03-23 10:47:45| Liczba SOGów: 0
  • kreatyna activlab pytanie

    witam, mam takie dość dziwne pytanie, bo kupiłem sobie kreatynę mono activlab 250 kaps, i mam takie pytanie czy muszę łykać kapsułki czy mogę sobie wysypać ten proszek co jest w środku i go

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2174| Data: 2010-10-25 17:27:15| Liczba SOGów: 0
  • Mutant mass + kreatyna

    zbudowac mase do ok 65 67 samej masy miesnoiwej. mam diete a suple zamierzam kupic takie mutant mass 6,8 kg i kreatyna activlab czy to jest dobrze połączenie czy kreatyna wspomorze w budowaniu masy

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1122| Data: 2011-05-01 22:24:32| Liczba SOGów: 0
  • czy ka kreatyna się nadaje ?

    witam, kreatyna activlab creatine powder . nie wiem czy powinna mieć takie grudki np bcaa nie ma [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/bbe4756b9c5d447faa7582b22c144f2b[/img]

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1127| Data: 2013-07-10 15:49:51| Liczba SOGów: 1
  • fosfokreatyna podobno najmocniejsza kreatyna.. Wasze opinie?

    fosf kreatyna podobno najmocniejsza kreatyna . wasze moj kolega niedawno wrocił ze stanów zakupił tam ce2 phospho creatine

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 7519| Data: 2006-08-05 20:46:34| Liczba SOGów: 1
  • KREATYNA - wszystko(chyba)

    jest obszerny post o kreatynie,bo robi sie smietnik,jak co chwila są te same pytania na temat kreatyny. kreatyna to jeden z najczęściej używanych suplementów stosowanych w kulturystyce. niewielkie ilości kreatyny przechowywane są w komórkach

    Odpowiedzi: 2448| Ilość wyświetleń: 575821| Data: 2005-01-18 18:18:03| Liczba SOGów: 649
  • Kreatyna - Problem ?! Pytaj !!

    przy pierwszym cyklu kreatynowym możesz uzyskać od 4 do 6 kg beztłuszczowej masy mięśniowej. co to jest kreatyna kreatyna to jeden z najczęściej używanych suplementów stosowanych w kulturystyce. jest substancją podobną do białek,

    Odpowiedzi: 1700| Ilość wyświetleń: 135134| Data: 2003-09-12 13:24:54| Liczba SOGów: 141
  • TEST RYWALIZACJA 5 OSÓB - ACTIVLAB FIRESTARTER !

    i 4,5g beta alaniny zwiększające wydolność fizyczną podczas krótkotrwałych ćwiczeń o wysokiej intensywności. kreatyna zwiększa wydolność fizyczną, a zawarta w preparacie beta alanina wydłuża czas treningu, dzięki opóźnieniu uczucia zmęczenia. dla

    Odpowiedzi: 403| Ilość wyświetleń: 30326| Data: 2014-03-04 19:14:24| Liczba SOGów: 10
  • [ART]Kreatyna dla 'laików'.

    zanim zaczniecie czytać i jeśli do tej pory nie przeczytaliście tego warto się zapoznać z tematem fataq a: kreatyna a staż czyli dlaczego należy poczekać: http://www.sfd.pl/kreatyna_a_staż__czyli_dlaczego_nalezy_poczekać.

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 5008| Data: 2014-02-05 04:32:17| Liczba SOGów: 11
  • KrEaTyNa !!!!!!!!!!!!!!!

    kreatyna już po kilku dniach stosowania kreatyny, mięśnie stają się większe i bardziej napompowane jest to efekt zwiększenia ilości kreatyny w mięśniu o około

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 4652| Data: 2005-09-22 14:17:47| Liczba SOGów: 0
  • KreatyNa

    kreatyna już po kilku dniach stosowania kreatyny, mięśnie stają się większe i bardziej napompowane jest to efekt zwiększenia ilości kreatyny w mięśniu o około

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2909| Data: 2005-09-22 14:35:25| Liczba SOGów: 1
  • kreatyna [info]

    nie potrzebne lub cos takiego to mozna usunac tego topica. historia kreatyny w sporcie od dawna wiadomo, że kreatyna wspomaga wyczyn sportowy. w latach siedemdziesiątych i osiemdziesiątych wielu sztangistów próbowało zwiększać zapasy kreatyny w

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 3389| Data: 2005-06-29 23:08:27| Liczba SOGów: 4
  • Kreatyna - kofeina + kreatyna = złe połączenie?

    słowo wyjaśnienia: kreatyna jest transportowana do mięśni przez specjalne transportery. ich aktywność zależy od poziomu sodu i na przykład

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 17392| Data: 2011-08-08 05:04:24| Liczba SOGów: 6
  • TEST - ActivLab (masa + siła) / by debee / podsumowanie s. 85

    jakości koncentrat białka serwatki i węglowodany, wzbogacona o witaminy, minerały i 4 dodatkowe składniki: kreatyna stymuluje wzrost mięśni, potęguje siłę skurczu mięśni oraz zwiększa nawodnienie komórek mięśniowych. dzięki połączeniu z

    Odpowiedzi: 1011| Ilość wyświetleń: 48973| Data: 2010-03-15 08:05:55| Liczba SOGów: 39
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    jakiś czas temu poproszony zostałem przez firmę activlab o opinię w kwestii kilku produktów, które otrzymałem na test. tak więc, aby sprawiedliwości stało się za dość,

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 12756| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • Test Sponsorowany: Activlab by misio91 - pods.str.18!

    kulturystyka, trójbój siłowy, sporty walki . http://www.activlab.pl/produkty/dla sportowcow/sila i muskulatura kreatyna view/88/crea shot 3.nitro caps nitro caps to suplement dostarczający składników zwiększających produkcję tlenku

    Odpowiedzi: 201| Ilość wyświetleń: 21869| Data: 2011-03-13 12:41:23| Liczba SOGów: 6
  • Test Sponsorowany Activlab by misio91

    trójbój siłowy, sporty walki . [url]http://www.activlab.pl/produkty/dla sportowcow/sila i muskulatura kreatyna view/88/crea shot[/url] 3.nitro caps nitro caps to suplement dostarczający składników zwiększających produkcję tlenku azotu

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 2632| Data: 2011-03-12 22:19:45| Liczba SOGów: 2
  • Kreatyna - wzrost wytrzymałosci,siły i masy miesniowej

    na jakże często omawiane spadki po cyklu. http://www.sfd.pl/kompendium_wiedzy_o_kreatynie t521393.html kreatyna jest naturalnym zwiazkiem syntetyzowana glownie z argininy,glicyny i metioniny.

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 14678| Data: 2011-02-07 02:54:32| Liczba SOGów: 4

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}