Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: kreatyna activlab opinie

Strona 1 z 1

  • Kreatyna Monohydrat ActivLab

    kusząca cena jak za 500 g kreatyny mikro, bo tylko 59 zł. ktoś już to stosował jakie macie opinie na temat tej kreatyny.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 8493| Data: 2010-12-27 23:00:05| Liczba SOGów: 0
  • TEST RYWALIZACJA 5 OSÓB - ACTIVLAB FIRESTARTER !

    i 4,5g beta alaniny zwiększające wydolność fizyczną podczas krótkotrwałych ćwiczeń o wysokiej intensywności. kreatyna zwiększa wydolność fizyczną, a zawarta w preparacie beta alanina wydłuża czas treningu, dzięki opóźnieniu uczucia zmęczenia. dla

    Odpowiedzi: 403| Ilość wyświetleń: 30083| Data: 2014-03-04 19:14:24| Liczba SOGów: 10
  • Universal Creatine Powder 500g+Activlab Bcaa Xtra

    5dni w tyg silownia zastanawiam sie nad tym zestawem: universal creatine powder 500g activlab bcaa xtra lub ta kreatyna universal creatine 1000g kreatyna i pytanie czy to nie bedzie dla niego za slabe czy produkty tej seri dadza rade

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 1428| Data: 2013-11-14 16:13:10| Liczba SOGów: 1
  • CREATINE XTRA - Wasze Opinie

    aerobowego, jak również anaerobowego. szczegóły: http:/ activlab pl/produkty/dla sportowcow/sila i muskulatura kreatyna view/344/creatine xtra przeczytaj też artykuł, który pojawił się jakiś czas temu na naszych stronach dotyczący

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 4538| Data: 2010-10-14 09:24:39| Liczba SOGów: 2
  • Dieta/redukcja-dziennik [zdj. str. 10]

    fizycznej : trening domowy ławeczka, sztanga, hantle, stepper stosowane aktualnie i wcześniej preparaty kreatyna mono activlab , bcaa olimp , thermo stim olimp . czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : stosowane wcześniej diety :

    Odpowiedzi: 221| Ilość wyświetleń: 14115| Data: 2014-03-03 15:58:19| Liczba SOGów: 8
  • Kreatyna ActivLab Creatine Powder !

    jakie są wasze opinie na temat tej krety brać ją na pierwszy cykl czy zainwestować w coś lepszego

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 5715| Data: 2012-02-13 17:52:16| Liczba SOGów: 0
  • NOWOŚĆ! CREATINE+BETA-ALANINE

    tych dwóch składników udało nam się już bardzo interesująco dyskutować w naszym dziale [url=http://www.sfd.pl/kreatyna_%2b_beta_alanina_%3d_lepsze_efekty_treningu___ t883293.html]kliknij tutaj[/url] a w międzyczasie pięciu użytkowników sfd

    Odpowiedzi: 95| Ilość wyświetleń: 10154| Data: 2012-12-11 15:08:35| Liczba SOGów: 0
  • BSN No Xplode 1025g + Cell Mass 800g + Nitrix 360tab.

    przed kazdym treningiem . ogolnie odzywki dziele na podstawowe miesiac w miesiac i dodatkowe ot takie wlasnie jak kreatyna : podstawowe: mutant mass pvl 2x dziennie po 130g, activlab whey protein 80 na noc przed snem jedna miarka dla

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2355| Data: 2011-09-06 12:38:34| Liczba SOGów: 0
  • Suple.

    bcaa z aminostara ale jak mówiłem trza wpierdzielać 10 kaps na porcje. jeżeli będzie dobre takie połączenie : kreatyna + białko wpc lub sojavit + carbonox + body fire albo thermo stim te witaminki i ew jakiś booster napalm albo coś słabszego i

    Odpowiedzi: 63| Ilość wyświetleń: 2383| Data: 2011-12-29 13:05:35| Liczba SOGów: 1
  • Pomoc w doborze suplementow na mase.

    4 staż treningowy : ok. 1,5 roku 5 cel cyklu : czysta masa miesniowa 6 stosowane już wcześniej suplementy: kreatyna olimp mega caps zadzialala na mnie mega dobrze, nie wiem ile uroslem, ale na pewno sporo, jak przestalem uzywac, nie

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 1610| Data: 2010-08-05 18:32:35| Liczba SOGów: 2
  • TREC Creatine Micronized 200 mesh + taurine + Dextrose

    witam wszystkich :d chciałbym się zapytać czy ta kreatyna będzie dobra na 1 cylk i prosił bym o opinie i coś więcej o tek kreatynie. mam zamiar kupić ja po feriach razem

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 1135| Data: 2012-01-21 22:43:11| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}