Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: kreatyna activlab opinie

Strona 1 z 2

  • Kreatyna Monohydrat ActivLab

    kusząca cena jak za 500 g kreatyny mikro, bo tylko 59 zł. ktoś już to stosował jakie macie opinie na temat tej kreatyny.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 10088| Data: 2010-12-27 23:00:05| Liczba SOGów: 0
  • Suplementacja po dłuższej przerwie. Opinie.

    tak więc: 1. gainer megabol 737 2x 3kg = 100zł 2. białko why protein concentrate 80 900g = 33zł 3. kreatyna vitalmaxa 300g = 26zł 4. bcaa activlab xtra l glutamina 500g = 50zł zastanawiam się głównie czy tego bcaa i

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 439| Data: 2011-09-02 13:51:38| Liczba SOGów: 0
  • Start za prawie 2000zł. Proszę o opinie i porady.

    jednak bez fachowej pomocy się nie obejdzie. cel waga ~80kg następnie rzeźba suplementy które wybrałem: kreatyna x2 trec cm3 kreatyna stack] universal storm hmb olimp stawy x2 activlab machine man joint & recovery witaminy

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 807| Data: 2013-10-11 15:40:53| Liczba SOGów: 0
  • Dieta/redukcja-dziennik [zdj. str. 10]

    fizycznej : trening domowy ławeczka, sztanga, hantle, stepper stosowane aktualnie i wcześniej preparaty kreatyna mono activlab , bcaa olimp , thermo stim olimp . czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : stosowane wcześniej diety :

    Odpowiedzi: 221| Ilość wyświetleń: 15363| Data: 2014-03-03 15:58:19| Liczba SOGów: 8
  • Universal Creatine Powder 500g+Activlab Bcaa Xtra

    5dni w tyg silownia zastanawiam sie nad tym zestawem: universal creatine powder 500g activlab bcaa xtra lub ta kreatyna universal creatine 1000g kreatyna i pytanie czy to nie bedzie dla niego za slabe czy produkty tej seri dadza rade

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 1701| Data: 2013-11-14 16:13:10| Liczba SOGów: 1
  • CREATINE XTRA - Wasze Opinie

    aerobowego, jak również anaerobowego. szczegóły: http:/ activlab pl/produkty/dla sportowcow/sila i muskulatura kreatyna view/344/creatine xtra przeczytaj też artykuł, który pojawił się jakiś czas temu na naszych stronach dotyczący

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 4626| Data: 2010-10-14 09:24:39| Liczba SOGów: 2
  • Suplementacja - kreatyna, przedtreningówki, aminokwasy, jakie połączenie wybrać?

    białko, bcaa itd teraz zastanawiam się nad: kreatyną i beta alaniną znalazłem activlab creatine beta alanine kreatyna wychodzi w miare tanio oraz opinie jakie znalazłem są na tak chciałem do tego dodać jeszcze jabłczan. przedtreningówka

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 528| Data: 2014-09-13 16:53:10| Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna Monohydrant + Beta Alanina .

    a po czasie dodać drugie przykładowo najpierw mono a później mono z betą . i czy takie podziały będą dobre kreatyna dt : 3 g na czczo, 3 g po treningu dnt : 3 g na czczo beta alanina: dt : 2 g przed treningiem, 2 g po treningu dnt :

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 315| Data: 2016-01-30 19:36:42| Liczba SOGów: 0
  • thermo surge - opinie + co do tego?

    bf 6 stosowane już wcześniej suplementy wszystko co możliwe oprócz ph i saa. próbowałem paru białek, 2 gainery, kreatyna spalacze oraz był cykl na shock + storm 7 stosowane wcześniej spalacze supercuts, thyroburn i coś activlab thermocostam

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 352| Data: 2015-04-20 21:49:38| Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna ActivLab Creatine Powder !

    jakie są wasze opinie na temat tej krety brać ją na pierwszy cykl czy zainwestować w coś lepszego

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 6318| Data: 2012-02-13 17:52:16| Liczba SOGów: 0
  • Opinie i porady.

    może mi to polecić i druga sprawa to suplementacja. chcę kupić carb bx biogenix podobno dobre do krety , s.a.w, kreatyna olimp mega caps, scitec ornithine i activlab vitality complex plus mam jeszcze białeczko które mi zostało sprzed okresu

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 532| Data: 2013-07-28 17:35:08| Liczba SOGów: 0
  • bialko ostrowia, kreatyna universal. bcaa activlab

    kreatynowej brac aminokwasy i pozniej spowrotem kreatyne czy takie rozwiazanie jest dobre czekam na wasze opinie pozdrawiam:

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 657| Data: 2012-03-18 17:18:18| Liczba SOGów: 0
  • Ocena suplementacji i planów ;)

    i teraz pytanie czy tę mizenrną ilość kapsów nie zszamać na początek cyklu bądź co bądź ale to ponoć mocna kreatyna i nie licze na efekt, ale jak by napełnienie mocną kreatyną tak na początek no chyba że to nie ma sensu :p i jak sie to dawkuje

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 828| Data: 2014-08-18 12:30:45| Liczba SOGów: 1
  • Prośba o ocene zestawów supli do treningu i korekty

    zaplanować. złożyłem takie zestawy zamierzałem je brać kolejno jeden po drugim zestaw 1: universal kreatyna monohydrat 500g optimum whey gold standard 100% 2270g universal animal pak 44 pakiety zestaw 2: activlab crea

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 726| Data: 2011-07-28 18:17:07| Liczba SOGów: 0
  • NOWOŚĆ! CREATINE+BETA-ALANINE

    tych dwóch składników udało nam się już bardzo interesująco dyskutować w naszym dziale [url=http://www.sfd.pl/kreatyna_%2b_beta_alanina_%3d_lepsze_efekty_treningu___ t883293.html]kliknij tutaj[/url] a w międzyczasie pięciu użytkowników sfd

    Odpowiedzi: 95| Ilość wyświetleń: 10563| Data: 2012-12-11 15:08:35| Liczba SOGów: 0
  • Jaki pakiet supli?

    beta alanine activlab glutamine 1000 activlab activlab amino complex activlab crea shot 2.0 500g kreatyna aakg pomarańc hmb 1250 tabs activlab co najlepiej kupić na masę mogę pozwolić sobie na max 3 suple. które będę

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 535| Data: 2014-01-26 21:47:14| Liczba SOGów: 0
  • Pomocyyy

    nigdy nie bralem supli w takiej ilosci, w sumie to zaczalem brac dopiero od maja posiadam suple takie jak kreatyna cm3 monohydrat kreatyny sfd napalm beta alanina sfd białko sfd bcaa sfd spalacz hi tec thermo speed

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 316| Data: 2013-08-20 21:10:48| Liczba SOGów: 0
  • Pomocyyy

    nigdy nie bralem supli w takiej ilosci, w sumie to zaczalem brac dopiero od maja posiadam suple takie jak kreatyna cm3 monohydrat kreatyny sfd napalm beta alanina sfd białko sfd bcaa sfd spalacz hi tec thermo speed

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 440| Data: 2013-08-20 21:11:01| Liczba SOGów: 0
  • Cykl masowy + suple, dawkowanie i porady

    zadowalające. poczytalem sporo na forum, siegnelem rady starszych stazem i moj wybor padl na takie suple: kreatyna olimp xplode, do tego stamina booster activlab a do tego jakies białko, kreatyne i bcaa juz mam pozostalo mi kupno bialka,

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1024| Data: 2013-01-23 14:18:20| Liczba SOGów: 1
  • Plan po skręceniu kolana do oceny

    opinie ;] p.s. mam nadzieję, że zrozumiecie te opisy ćwiczeń ;] suplementy i dieta ogólny zarys: * rano kreatyna 1 omlet z 2 3 jaj plus pieczywo 2 jakiś posiłek * przed treningiem cell pump+hmb+glutamina * po treningu

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 946| Data: 2009-01-13 20:46:23| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}