Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: kreatyna activlab opinie

Strona 1 z 4

  • CREATINE XTRA - Wasze Opinie

    aerobowego, jak również anaerobowego. szczegóły: http:/ activlab pl/produkty/dla sportowcow/sila i muskulatura kreatyna view/344/creatine xtra przeczytaj też artykuł, który pojawił się jakiś czas temu na naszych stronach dotyczący

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 4660| Data: 2010-10-14 09:24:39| Liczba SOGów: 2
  • Kreatyna Monohydrat ActivLab

    kusząca cena jak za 500 g kreatyny mikro, bo tylko 59 zł. ktoś już to stosował jakie macie opinie na temat tej kreatyny.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 11071| Data: 2010-12-27 23:00:05| Liczba SOGów: 0
  • ActivLab Creatine - opinie

    witam, czy ktoś testował monohydrat powyższej keratyny dodam,że będzie to moje pierwsze spotkanie z kreatyną :

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 166| Data: 2016-08-01 10:08:39| Liczba SOGów: 0
  • Suplementacja po dłuższej przerwie. Opinie.

    tak więc: 1. gainer megabol 737 2x 3kg = 100zł 2. białko why protein concentrate 80 900g = 33zł 3. kreatyna vitalmaxa 300g = 26zł 4. bcaa activlab xtra l glutamina 500g = 50zł zastanawiam się głównie czy tego bcaa i

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 453| Data: 2011-09-02 13:51:38| Liczba SOGów: 0
  • Universal Creatine 1000g + BCAA Xtra ActivLab 800g + Controlled Labs White Flood 444g

    dawno dawno temu jakiś gainer + kreatynka ale nazwy nie podam bo nie pamiętam, w ostatnim cyklu universal creatine, activlab bcaa xtra, activlab beta alanina 7 spalaczy brak : 8 specyfiki z pkt 6 stosowane marzec kwiecień 2014 9 jw, czyli ok

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 508| Data: 2014-06-05 20:22:44| Liczba SOGów: 1
  • Start za prawie 2000zł. Proszę o opinie i porady.

    jednak bez fachowej pomocy się nie obejdzie. cel waga ~80kg następnie rzeźba suplementy które wybrałem: kreatyna x2 trec cm3 kreatyna stack] universal storm hmb olimp stawy x2 activlab machine man joint & recovery witaminy

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 846| Data: 2013-10-11 15:40:53| Liczba SOGów: 0
  • Dieta/redukcja-dziennik [zdj. str. 10]

    fizycznej : trening domowy ławeczka, sztanga, hantle, stepper stosowane aktualnie i wcześniej preparaty kreatyna mono activlab , bcaa olimp , thermo stim olimp . czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : stosowane wcześniej diety :

    Odpowiedzi: 221| Ilość wyświetleń: 15608| Data: 2014-03-03 15:58:19| Liczba SOGów: 8
  • Universal Creatine Powder 500g+Activlab Bcaa Xtra

    5dni w tyg silownia zastanawiam sie nad tym zestawem: universal creatine powder 500g activlab bcaa xtra lub ta kreatyna universal creatine 1000g kreatyna i pytanie czy to nie bedzie dla niego za slabe czy produkty tej seri dadza rade

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 1719| Data: 2013-11-14 16:13:10| Liczba SOGów: 1
  • ActivLab Creatine Capsules - 300 kaps - dawkowanie

    witam wszystkich potrzebuje pomocy, zakupiłem ostatnio activlab creatine capsules 300 kaps. jest to pierwsza odzywka którą kupiełem ale mam problem z dawkowaniem, na opakowaniu

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3654| Data: 2011-12-04 09:56:21| Liczba SOGów: 0
  • thermo surge - opinie + co do tego?

    bf 6 stosowane już wcześniej suplementy wszystko co możliwe oprócz ph i saa. próbowałem paru białek, 2 gainery, kreatyna spalacze oraz był cykl na shock + storm 7 stosowane wcześniej spalacze supercuts, thyroburn i coś activlab thermocostam

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 365| Data: 2015-04-20 21:49:38| Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna Monohydrant + Beta Alanina .

    a po czasie dodać drugie przykładowo najpierw mono a później mono z betą . i czy takie podziały będą dobre kreatyna dt : 3 g na czczo, 3 g po treningu dnt : 3 g na czczo beta alanina: dt : 2 g przed treningiem, 2 g po treningu dnt :

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 325| Data: 2016-01-30 19:36:42| Liczba SOGów: 0
  • Suplementacja - kreatyna, przedtreningówki, aminokwasy, jakie połączenie wybrać?

    białko, bcaa itd teraz zastanawiam się nad: kreatyną i beta alaniną znalazłem activlab creatine beta alanine kreatyna wychodzi w miare tanio oraz opinie jakie znalazłem są na tak chciałem do tego dodać jeszcze jabłczan. przedtreningówka

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 554| Data: 2014-09-13 16:53:10| Liczba SOGów: 0
  • Uzupełnienie diety gainerem MASS UP ActivLab opinie!

    mam ułożony trening, mam dietke co najmniej 5 posiłków dziennie+ owoce,jogurt , dodatkowo teraz biore białko sojowe activlabu i jabłaczan kreatyny od paru dni i chciałbym jeszcze uzupełnić to wszystko jakimś gainerem i mam pytanie co sądzicie o

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 2621| Data: 2013-03-23 10:47:45| Liczba SOGów: 0
  • Activlab suplementy

    witam zauwazylem ze activlab ma promocje na cały asortyment 40% i zastanawiam sie nad wyborem suplementow z tej firmy tj. bialko, kreatyna bcaa i ba. uzywal ktos z was tej firmy prosze o opinie i pozdrawiam ;

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 513| Data: 2017-02-01 20:47:31| Liczba SOGów: 0
  • Plan suplementacyjny- opinie

    w odstępstwie 6 8 godz. od pierwszej porcji tr: 1 porcja na czczo, 2 porcje ok. 40 min. przed treningiem activlab machine man combo 1 porcja= 8 kaps. popić wodą ntr: 1 porcja najlepiej do śniadania, 1 porcja najlepiej do kolacji tr: 1

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 614| Data: 2011-05-01 19:52:37| Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna ActivLab Creatine Powder !

    jakie są wasze opinie na temat tej krety brać ją na pierwszy cykl czy zainwestować w coś lepszego

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 6344| Data: 2012-02-13 17:52:16| Liczba SOGów: 0
  • NO Booster po kreatynie.

    kap. hi tec nutrition vasobolan 240cap trec nitrobolon energized 550 g megabol nitrox 30 sasz. activlab no muscle pump 750g olimp aakg extreme mega caps 120 kap. czy warto inwestować w którykolwiek z tych produktów

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1404| Data: 2011-05-07 01:07:37| Liczba SOGów: 0
  • Opinie i porady.

    może mi to polecić i druga sprawa to suplementacja. chcę kupić carb bx biogenix podobno dobre do krety , s.a.w, kreatyna olimp mega caps, scitec ornithine i activlab vitality complex plus mam jeszcze białeczko które mi zostało sprzed okresu

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 597| Data: 2013-07-28 17:35:08| Liczba SOGów: 0
  • Kretana Jablczan Pytania.

    witam! mam zamiar zaczac brac jablczan kreatyny firmy activlab w kapsulkach. i mam do tego kilka pytan: 1. proszek czy tabsy 2. jablczan czy monohydrat pierwszy cykl 3.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1141| Data: 2015-10-20 15:22:21| Liczba SOGów: 0
  • bialko ostrowia, kreatyna universal. bcaa activlab

    kreatynowej brac aminokwasy i pozniej spowrotem kreatyne czy takie rozwiazanie jest dobre czekam na wasze opinie pozdrawiam:

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 684| Data: 2012-03-18 17:18:18| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}