Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: kolagen na stawy opinie

Strona 1 z 1221

  • Kolagen lub cos na stawy

    myslicie o tych flexit tez bralem i nic moze za mało za krotko bo jedna puche. http://allegro.pl/flexit 400g nutrend kolagen oryginalny stawy mega i4591755373.html http://allegro.pl/megabol flexit 400g drink kolagen stawy ochrona i4556016515.html

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1028 | Data: 2014-09-20 21:11:47 | Liczba SOGów: 0
  • Wzmocnij Stawy !

    subatancje te maja wielostronne działanie przyrost masy mięsniowej, regeneracji itd. no i na koniec został nam kolagen który pominołem wyżej... dostępny jest z firmy olimp. przeznaczony jest dla osób narażonych na znaczne obciążenia stawów,

    Odpowiedzi: 97 | Ilość wyświetleń: 52553 | Data: 2005-08-02 17:10:07 | Liczba SOGów: 20
  • Kreatyna i kolagen w urazach - zobaczcie co znalazłem.

    gdy puchnie i boli pomaga kolagen glikokoniugaty surowiec dla zdrowia gdy stłuczona lub „skręcona noga, czy ręka puchnie to mamy do

    Odpowiedzi: 17 | Ilość wyświetleń: 26015 | Data: 2002-04-22 21:49:39 | Liczba SOGów: 15
  • Środki wzmacniające stawy i tkankę łączną

    w łokciach i innych stawach znalazłem ciekawy artykuł i postanowiłem sie z wami nim podzielic !! koncentrat kolagenu w proszku dostępny w polsce pod marką olimp jest preparatem zalecanym do stosowania w profilaktyce schorzeń związanych ze

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 31871 | Data: 2006-03-18 13:08:49 | Liczba SOGów: 4
  • Stawy: Animal czy "Flexus" . Ważne

    info o flexus ie opis flexus pierwszy preparat oparty o nowoczesną formułę biocell collagen ii. kolagen typu ii stymuluje biosyntezę tkanki chrzęstnej w chondrocytach zwiększa odporność stawów na obciążanie: kwas hialuronowy:

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 17384 | Data: 2009-10-11 17:26:14 | Liczba SOGów: 0
  • Na stawy: leki itd

    do pracy 14 więc lista bedzie dość długa: olimp arthroblock olimp omega 3 mam jeszcze joint therapy z treca kolagen chyba tez z olimpu zinaxin selen reumaherb reumapharm naklofen gel wapń 1000mg na dzień witamina c 1500 mg

    Odpowiedzi: 74 | Ilość wyświetleń: 31200 | Data: 2005-07-14 22:48:34 | Liczba SOGów: 7
  • Kolagen?

    witam. jakiś czas temu chciałem kupić kolagen olimpa. moim problemem jest skóra niepodatna do wzrostu mięśni od razu rozstępy więc chcę użyć kolagenu w celu

    Odpowiedzi: 32 | Ilość wyświetleń: 15191 | Data: 2002-09-16 22:23:17 | Liczba SOGów: 2
  • OLD SCHOOL : STAWY REANIMOWANE

    do nieco zapomnianej historii zelaznych sportow. a wiec do rzeczy. kiedy ktos mnie pyta o moje stawy kosci czy kregoslup bedacy swoistym zbiorem stawow i kosci ja mowie ze sa niezniszczalne. kilka lat temu tak nie uwazalem. zazwyczaj

    Odpowiedzi: 191 | Ilość wyświetleń: 50120 | Data: 2006-08-29 00:06:01 | Liczba SOGów: 50
  • PIASCLEDINE 300 - opinie/uwagi

    to jakiś preparacik na stawy .. miał ktoś coś z nim do czynienia wrzuce troche info, choć skład wydaje mi się dziwny: piascledine® 300

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 29195 | Data: 2004-10-14 20:25:31 | Liczba SOGów: 0
  • NOWY PRODUKT!!! CISSUS - ODNÓW STAWY, ŚCIĘGNA I WIĘZADŁA !!!

    ścięgien i chrząstek. jeśli to prawda, stałby się on jeszcze bardziej pomocny dla kulturystów i sportowców. liczne opinie osób stosujących cissus donoszą o szybkim leczeniu długotrwałej choroby ścięgien. działanie prozdrowotne oprócz

    Odpowiedzi: 255 | Ilość wyświetleń: 38227 | Data: 2009-06-23 11:14:09 | Liczba SOGów: 11
  • AndroChem - opinie (temat zbiorczy)

    nandro dec npp aromasin na tą chwilę testowane jest test cyp, tren e, tren a i nandro dec profilaktycznie na stawy u kolegi. od dzisiaj ja wchodzę na npp i test cyp. bold zostaje na wycinkę od stycznia.

    Odpowiedzi: 87 | Ilość wyświetleń: 36048 | Data: 2013-10-23 19:43:35 | Liczba SOGów: 2
  • Nowości na stawy kolanowe?

    czy ktoś słyszał o jakiś nowych lekach lub preparatach dostępnych na stawy kolanowe chodzi mi o coś nowego co ewentualnie mogło się ukazać ostatnio aptekach lub it. może coś się ukazało

    Odpowiedzi: 30 | Ilość wyświetleń: 26748 | Data: 2002-07-14 13:54:39 | Liczba SOGów: 3
  • jaką maść na stawy ??????????

    witam a więc jak w temacie pytanie moje jaka masc na stawy polecacie trenuje bardzo intensywnie i na duzych obciazeniach uzywam glukozamine,jem galaretki itp oprocz tego

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 26074 | Data: 2006-01-05 11:49:03 | Liczba SOGów: 2
  • Co NAJLEPSZEGO na kolana i STAWY - kolagen???

    temat bez linku tym razem co by mi nikt nie skasował 7 mój kolega sporo biega i ma problem z kolanami. bierze kolagen 4flex ale średnio jest z niego zadowolony. w jednej saszetce jest 10g hydrolizatu kolagenu. co możecie polecić lepszego

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 10951 | Data: 2011-04-04 18:01:15 | Liczba SOGów: 0
  • Nasze Stawy

    tuńczyk, a także oleje roślinne, tj. rzepakowy, lniany, z orzechów włoskich i pestek. a na deser galaretka kolagen jest białkiem stanowiącym 30% białek naszego organizmu, występującym w największych ilościach w miejscach takich jak:

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 4451 | Data: 2007-01-14 23:41:18 | Liczba SOGów: 2
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71 | Ilość wyświetleń: 49124 | Data: 2005-06-19 20:29:56 | Liczba SOGów: 7
  • Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie.

    dlatego postanowiłem ułatwić sprawę w wyborze takim ludziom poprzez założenie tematu, w którym będą mogli zobaczyć opinie użytkowników o danym sprzęcie. w temacie prosiłbym o wypowiedzi użytkowników którzy sami ćwiczą na danym sprzęcie bądź

    Odpowiedzi: 39 | Ilość wyświetleń: 62339 | Data: 2011-03-01 19:01:00 | Liczba SOGów: 11
  • To co lubia nasze stawy-zajrzyj

    tuńczyk, a także oleje roślinne, tj. rzepakowy, lniany, z orzechów włoskich i pestek. a na deser galaretka kolagen jest białkiem stanowiącym 30% białek naszego organizmu, występującym w największych ilościach w miejscach takich jak:

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 3954 | Data: 2008-11-04 13:43:31 | Liczba SOGów: 2
  • Olimp - Kolagen Activ®

    olimp kolagen activź 400g [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd3_large/7fa4f9d948b24493b97822178c059aff[/img] opis

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 11795 | Data: 2006-10-17 03:46:04 | Liczba SOGów: 1
  • Termogeniki- prosze o opinie panie co braly

    prosze o opinie osoby najchetniej panie ktore stosowaly eca lub inne termogeniki w celu pozbycia sie zbednego tluszczu... chodzi

    Odpowiedzi: 35 | Ilość wyświetleń: 44981 | Data: 2002-09-02 21:01:54 | Liczba SOGów: 9

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}