Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: kolagen na stawy opinie

Strona 1 z 1127

  • Kolagen lub cos na stawy

    myslicie o tych flexit tez bralem i nic moze za mało za krotko bo jedna puche. http://allegro.pl/flexit 400g nutrend kolagen oryginalny stawy mega i4591755373.html http://allegro.pl/megabol flexit 400g drink kolagen stawy ochrona i4556016515.html

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 510 | Data: 2014-09-20 21:11:47 | Liczba SOGów: 0
  • Wzmocnij Stawy !

    subatancje te maja wielostronne działanie przyrost masy mięsniowej, regeneracji itd. no i na koniec został nam kolagen który pominołem wyżej... dostępny jest z firmy olimp. przeznaczony jest dla osób narażonych na znaczne obciążenia stawów,

    Odpowiedzi: 97 | Ilość wyświetleń: 45188 | Data: 2005-08-02 17:10:07 | Liczba SOGów: 20
  • Kreatyna i kolagen w urazach - zobaczcie co znalazłem.

    gdy puchnie i boli pomaga kolagen glikokoniugaty surowiec dla zdrowia gdy stłuczona lub „skręcona noga, czy ręka puchnie to mamy do

    Odpowiedzi: 17 | Ilość wyświetleń: 22877 | Data: 2002-04-22 21:49:39 | Liczba SOGów: 15
  • Środki wzmacniające stawy i tkankę łączną

    w łokciach i innych stawach znalazłem ciekawy artykuł i postanowiłem sie z wami nim podzielic !! koncentrat kolagenu w proszku dostępny w polsce pod marką olimp jest preparatem zalecanym do stosowania w profilaktyce schorzeń związanych ze

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 23659 | Data: 2006-03-18 13:08:49 | Liczba SOGów: 4
  • Na stawy: leki itd

    do pracy 14 więc lista bedzie dość długa: olimp arthroblock olimp omega 3 mam jeszcze joint therapy z treca kolagen chyba tez z olimpu zinaxin selen reumaherb reumapharm naklofen gel wapń 1000mg na dzień witamina c 1500 mg

    Odpowiedzi: 74 | Ilość wyświetleń: 28994 | Data: 2005-07-14 22:48:34 | Liczba SOGów: 7
  • Stawy: Animal czy "Flexus" . Ważne

    info o flexus ie opis flexus pierwszy preparat oparty o nowoczesną formułę biocell collagen ii. kolagen typu ii stymuluje biosyntezę tkanki chrzęstnej w chondrocytach zwiększa odporność stawów na obciążanie: kwas hialuronowy:

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 14543 | Data: 2009-10-11 17:26:14 | Liczba SOGów: 0
  • OLD SCHOOL : STAWY REANIMOWANE

    do nieco zapomnianej historii zelaznych sportow. a wiec do rzeczy. kiedy ktos mnie pyta o moje stawy kosci czy kregoslup bedacy swoistym zbiorem stawow i kosci ja mowie ze sa niezniszczalne. kilka lat temu tak nie uwazalem. zazwyczaj

    Odpowiedzi: 191 | Ilość wyświetleń: 42595 | Data: 2006-08-29 00:06:01 | Liczba SOGów: 50
  • Kolagen?

    witam. jakiś czas temu chciałem kupić kolagen olimpa. moim problemem jest skóra niepodatna do wzrostu mięśni od razu rozstępy więc chcę użyć kolagenu w celu

    Odpowiedzi: 32 | Ilość wyświetleń: 10913 | Data: 2002-09-16 22:23:17 | Liczba SOGów: 2
  • PIASCLEDINE 300 - opinie/uwagi

    to jakiś preparacik na stawy .. miał ktoś coś z nim do czynienia wrzuce troche info, choć skład wydaje mi się dziwny: piascledine® 300

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 23844 | Data: 2004-10-14 20:25:31 | Liczba SOGów: 0
  • NOWY PRODUKT!!! CISSUS - ODNÓW STAWY, ŚCIĘGNA I WIĘZADŁA !!!

    ścięgien i chrząstek. jeśli to prawda, stałby się on jeszcze bardziej pomocny dla kulturystów i sportowców. liczne opinie osób stosujących cissus donoszą o szybkim leczeniu długotrwałej choroby ścięgien. działanie prozdrowotne oprócz

    Odpowiedzi: 255 | Ilość wyświetleń: 24397 | Data: 2009-06-23 11:14:09 | Liczba SOGów: 11
  • Nowości na stawy kolanowe?

    czy ktoś słyszał o jakiś nowych lekach lub preparatach dostępnych na stawy kolanowe chodzi mi o coś nowego co ewentualnie mogło się ukazać ostatnio aptekach lub it. może coś się ukazało

    Odpowiedzi: 30 | Ilość wyświetleń: 22958 | Data: 2002-07-14 13:54:39 | Liczba SOGów: 3
  • jaką maść na stawy ??????????

    witam a więc jak w temacie pytanie moje jaka masc na stawy polecacie trenuje bardzo intensywnie i na duzych obciazeniach uzywam glukozamine,jem galaretki itp oprocz tego

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 21078 | Data: 2006-01-05 11:49:03 | Liczba SOGów: 2
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71 | Ilość wyświetleń: 34147 | Data: 2005-06-19 20:29:56 | Liczba SOGów: 7
  • Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie.

    dlatego postanowiłem ułatwić sprawę w wyborze takim ludziom poprzez założenie tematu, w którym będą mogli zobaczyć opinie użytkowników o danym sprzęcie. w temacie prosiłbym o wypowiedzi użytkowników którzy sami ćwiczą na danym sprzęcie bądź

    Odpowiedzi: 33 | Ilość wyświetleń: 48771 | Data: 2011-03-01 19:01:00 | Liczba SOGów: 10
  • Nasze Stawy

    tuńczyk, a także oleje roślinne, tj. rzepakowy, lniany, z orzechów włoskich i pestek. a na deser galaretka kolagen jest białkiem stanowiącym 30% białek naszego organizmu, występującym w największych ilościach w miejscach takich jak:

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 3626 | Data: 2007-01-14 23:41:18 | Liczba SOGów: 2
  • Termogeniki- prosze o opinie panie co braly

    prosze o opinie osoby najchetniej panie ktore stosowaly eca lub inne termogeniki w celu pozbycia sie zbednego tluszczu... chodzi

    Odpowiedzi: 35 | Ilość wyświetleń: 39408 | Data: 2002-09-02 21:01:54 | Liczba SOGów: 9
  • Gain Fast - TESt, UWAGI, OPINIE

    po treningu może mnie zapychac sprawdze jutro. kolejne smaki sprawdze jutro. piszcie swoje uwagi, spostrzeżenia, opinie zdr. ps. fa szykuje zmiany na przyszły rok. od stycznia ceny universala mają spaść w końcu, bo na razie są to produkty

    Odpowiedzi: 109 | Ilość wyświetleń: 25957 | Data: 2005-12-31 00:59:39 | Liczba SOGów: 5
  • Opinie o kre-alkalyn!!! (kiedys i teraz)

    swoje zdanie teraz go zachwalaja! ciekaw jestem czy wypowiedza sie w tym temacie i przedstawia swoje nowe opinie : playa i ambroziak bez urazy :

    Odpowiedzi: 105 | Ilość wyświetleń: 36612 | Data: 2006-04-06 19:07:38 | Liczba SOGów: 12
  • KOSMETYKI - prywatne testy, opinie

    w tym temacie wypisujcie swoje opinie na temat kosmetyków których ostatnio użyliście 1 chodzi o różnego rodzaju kremy/balsamy/mascie/żele/peelingi itp

    Odpowiedzi: 68 | Ilość wyświetleń: 21856 | Data: 2007-03-03 17:23:49 | Liczba SOGów: 5
  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    na czczo i po treningu gdyz wtedy jest najwieksze zapotrzebowanie na kreatyne w tym miejscu prosze rowniez o wasze opinie o tym produkcie

    Odpowiedzi: 44 | Ilość wyświetleń: 57888 | Data: 2007-04-01 09:56:35 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}