Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: karczek wieprzowy smażyć

Strona 3 z 207

  • Czy smażenie i pieczenie zwiększa bilans kaloryczny potrawy?

    witam, pytanko tak jak w temacie. mówiąc o smażeniu mam na myśli oczywiście smażenie na teflonie, bez kropli oleju. przyznam szczerze, że chętnie zjadłbym sobie np. smażonego cyca, a nie w kółko taki rozgotowany jakiś:d pozddrawiam al

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 4118| Data: 2006-11-12 20:43:49| Liczba SOGów: 0
  • Co do smażenia, OLIWA???

    czy smażenie na oliwie zwiększa znacznie kaloryczność potraw może znacie coś zdrowszego

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 6032| Data: 2005-05-11 15:42:43| Liczba SOGów: 0
  • Smażony kurczak na oleju?

    rozbijam filet tak jak na schabowy tylko trochę grubszy, przyprawiam papryką i jakiś czostkiem w proszku. następnie wlewam trochę oleju słonecznikowego i smażę. smakuje super tylko martwi mnie ten tłuszcz 4 co radzicie zamiast oleju dodam

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 5871| Data: 2009-04-07 16:07:55| Liczba SOGów: 1
  • Ryż smażony z dynia by malinowa

    2009/20090901234909 2009/20090901234636 2009/20090901234626 2009/20090901234615 2009/20090901234605 2009/20090901234556 2009/20090901234547 2009/20090901234539 2009/20090901234525 2009/20090901234510 ryż z dynią i kurczakiem

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 4591| Data: 2009-09-01 23:45:10| Liczba SOGów: 7
  • Smażenie przy redukcji(teflon)

    widziałem wiele tematów na temat smażenia, jednakże we wszystkich chodziło o smażenie na oliwie,oleju itd.przeczytałem tam, że wydzielają się szkodliwe związki, a potrawa traci na wartościach, zwiększa kaloryczność i wsiąka w nią tłuszcz. mi chodzi

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2862| Data: 2009-02-18 19:09:03| Liczba SOGów: 1
  • Schab wieprzowy

    witam, czy schab wieprzowy będzie dobry jako zamienne źródło białka dla kurczaka 3 4 dni w tygodniu i czy będzie to dobre rozwiązanie jako posiłek przed/potreningowy

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 622| Data: 2014-02-06 13:18:39| Liczba SOGów: 0
  • Olej z pestek winogron - smażenie

    cześć. ostatnio słyszałem że smażenie na oleju z pestek winogron jest niewskazane. wydawało mi się, że to dość zdrowy olej zawszę daje do sałatek. czyzby nie nadawał się do smażenia chodzi o utlenianie

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 4262| Data: 2009-08-05 21:21:38| Liczba SOGów: 0
  • wątróbka i schab wieprzowy

    jakie makro ma wątróbka i schab wieprzowy a raczej ile gram tłuszczu na 100 g nieraz podają 10 nieraz 4 i sam nie wiem i 2 sprawa człowiek potrzebuje min.8 godzin snu a czy jeżeli ja leżę do też ten czas zalicza się do regeneracji

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 311| Data: 2015-07-09 07:44:18| Liczba SOGów: 1
  • boczek wieprzowy

    jakie wartości ma boczek wieprzowy delikatnie wędzony

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 299| Data: 2014-02-22 12:00:19| Liczba SOGów: 0
  • Smażenie

    postów było kilka i wszystkie przeczytałem. chodzi mi dlaczego nie mogę smażyć na oliwie jeśli naleje jej 15g na teflon i przypuśćmy że wszystko się wchłonie w tą pierś to i tak to zjem i tak to

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 3269| Data: 2007-02-08 19:09:47| Liczba SOGów: 2
  • Gotować czy smażyć?

    cześć wszystkim.mógłby mi ktoś powiedzieć czy pierś z kurczaka lepiej gotować czy smażyć jestem na masie ekto ,dotychczas smażyłem na smalcu ale ojciec mi coś mówi że lepiej gotować chodzi o to by nie było

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2871| Data: 2008-12-25 14:10:07| Liczba SOGów: 0
  • Smażenie niezdrowe? Ale czemu?

    kwitowane: nie bo nie. a jak to jest dokładnie i czemu i czy przy spełnieniu ww. warunków można spokojnie sobie smażyć nawet codziennie

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1050| Data: 2013-07-08 17:29:55| Liczba SOGów: 1
  • smażenie rybki na diecie

    tak się zastanawiam... jak się już smaży na teflonie to też należy ją obtoczyć w mące, jajku i bułce, czy po prostu smażyć taką samą

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 2612| Data: 2006-03-07 17:55:39| Liczba SOGów: 0
  • Smażyć na maśle klarowanym czy kupić teflon?

    też sporo gazu : d co do gotowania, to uwielbiam jakieś pulpety z mielonego indyka, a tak to nic poza tym. czy mogę smażyć pierś z kurczaka na maśle klarowanym ostatnio go trochę zrobiłem, a rzadko go używam, czasami daję rano na pieczywo. czy

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1581| Data: 2012-08-11 17:45:33| Liczba SOGów: 0
  • Smażenie piersi z kurczaka

    witam, slyszalem ze gdy sie smaży piersi to one tracą bialko,czy to jest prawda. nie znam innych przepisów na piersi macie jakies propozycje.

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 4309| Data: 2006-10-31 20:20:57| Liczba SOGów: 1
  • Smażone mięsko-jak liczyć białka i tłuszcze i kcal.

    jak liczyć kaloryczność oraz zawartość tłuszczy białek w mięsku smażonym np pierś z kuraka prawie 0 tłuszczu 99 kcal i 20 g białka. jak ją usmaże bez panierki na kujawskim z 1 szego tłoczenia to jak się wartości zmienią często jem sobie takie

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 4303| Data: 2008-03-01 21:16:20| Liczba SOGów: 0
  • Smażone potrawy

    jak jest z tym u was preferujecie bardziej smażone czy gotowane potrawy czy duże ilosci smazonego miesa w ciagu dnia naprawde, aż tak bardzo szkodzą czy doznał ktoś z was jakiegoś uszkodzenia organizmu, w związku z jedzeniem takich potraw

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 3086| Data: 2008-07-20 22:46:34| Liczba SOGów: 0
  • Smażenie w tosterze?

    tak jak w temacie, czytałem troszkę, o smażeniu kury w tosterze sandwichu,opiekaczu , co o tym myślicie czy lepiej poprostu na teflonie smażyć na smalcu lub gotować

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 2775| Data: 2008-02-17 22:46:36| Liczba SOGów: 7
  • smażenie piersi

    witam, mam takie pytania odnośnie smażenia piersi 1. na czym smażyć przeczytałem kilka tematów z forum, raz ludzie piszą żeby smażyć na oliwie, innym razem na smalcu, jak w końcu jest

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1571| Data: 2011-11-16 19:31:09| Liczba SOGów: 1
  • Smażenie na oliwie z oliwek

    witam serdecznie, wiem, że smażenie jest najgorszą z metod przyrządzania potraw ze względu na spalanie się w wysokich temperaturach tłuszczu, który jest szkodliwy. jak natomiast sytuacja wygląda na smażeniu na oliwie z oliwek czy tu panuje ta sama

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1937| Data: 2013-01-30 10:11:31| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}