Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: jaki rowerek magnetyczny kupic opinie

Strona 26 z 1623

  • jaki prop

    chce sobie kupic propa na drugi cykl. jaki polecacie i ile mam tego kupic zeby mi starzylo na cykl

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1140| Data: 2006-10-18 13:03:04| Liczba SOGów: 0
  • boostery testosteronu jaki najlepszy

    mam pytanie do specjalistow waszym zdaniem na dzien dzisiejszy jakie byscie polecili boostery testosteronu dostepne w polsce ktore sa godne uwagi i najlepiej dzialaja prosze o opinie

    Odpowiedzi: 44| Ilość wyświetleń: 8246| Data: 2009-02-15 13:30:24| Liczba SOGów: 2
  • Pomóżcie doradzić jaki ułozyć plan treningowy

    tygodnia planuje zacząć intensywne treningi różnych partii najlepiej wszytskich.planuje jeszcze kupic gainerka sobie jakiegos bo w szkole mało jem a w dom u za to za dużo i tak to jest.czekam juz tylko na obciazenia i gryfik i zaczynam nowe życie

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 2359| Data: 2007-05-11 19:13:18| Liczba SOGów: 0
  • Jaki licznik?

    siemka. jaki licznik kupic chodzi mi o jakis tani. 60 70 zl. i jeszcze jedno pytanko. ile wytrzymuje bateria w takim liczniku

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 7797| Data: 2005-05-10 12:56:59| Liczba SOGów: 1
  • Jaki gryf do obciążeń betonowych ?

    raz i pierwszy post : , a więc , chciałbym sobie zrobić betonowe obciążenia , ale do tego kupić gryf , tylko nie wiem jaki , mógłby mi ktoś doradzić coś z allegro tak do stówy ps: myślałem o takie ale ten chyba się nie nadaje

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1012| Data: 2008-11-08 18:51:22| Liczba SOGów: 0
  • Pulsometr jaki?

    witam chciała bym kupić pulsometr w przystępnej cenie tak ok. 100 do 300 zł do biegania czy jazdy na rowerze. ale nie wiem jaki wybrać polar czy sigmę, a może jeszcze jakiś inny. proszę o pomoc.

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 6990| Data: 2011-05-28 11:39:14| Liczba SOGów: 0
  • Jaki kupic ?

    od jakiegos czasu zamierzam kupic rower, jestem szczerze mowic laikiem w tych sprawach. nie za bardzo sie orientuje czym sie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 5220| Data: 2004-10-10 23:40:55| Liczba SOGów: 0
  • Jaki spalacz tłuszczu na 2 redukcje ?

    potem chcę zrobić lekką redukcje tak z ~30dni. brałem kiedyś lipoxpacka i było całkiem całkiem, ale bez rewelacji. jaki spalacz polecacie na 2 redukcje oczywiście regularne treningi siłownia, mata i dieta. nie chcę czegoś mega mocnego,

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1241| Data: 2012-07-03 14:36:50| Liczba SOGów: 1
  • jaki steryd na pierwszy raz?

    trenuje juz jakies 2 lata z przerwami do tej pory nie bralem sterydow, tylko odzywki takie jak: gainer, kreatyna, bialko, hmb itp.. moja

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 7813| Data: 2010-11-06 13:57:58| Liczba SOGów: 0
  • Jaki stack kreatynowy i dawkowanie?

    jaki stack kreatynowy polecacie chcialem kupic xpand, ale kasy brak. zalezy mi na stacku gdzies do ok. 100 zl. na razie jestem zdecydowany na nitrobolon 2 109zl . czy to dobry wybor wystarczy na jeden cykl jak to dawkowac moja waga to troche

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 4760| Data: 2005-12-24 17:52:36| Liczba SOGów: 0
  • Plan na spalanie tłuszczyku...i jaki najlepszy wspomagacz??

    witam panowie mam pytanie, jaki plan zastosować na spalanie tłuszczyku główni brzuch mnie martwi, 94 cm w pasie przy wzroscie 178, chciałbym także

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1165| Data: 2011-12-29 16:36:26| Liczba SOGów: 0
  • "LA-121" Mam zamiar kupić ... Co o tym sadzicie ..

    czesc czy to prawda że na tych tabletkach można schudnąć 1 kg w 2 dni czyli regułka : 1 tabletka 2 dni 1 kilogram :d hehehe mam zamiar kupić 10 tableteczek ... prosze o opinie moze ktos to juz zakupil pozdrawiam

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2356| Data: 2005-11-06 21:20:11| Liczba SOGów: 1
  • DIETA CKD -proszę Was o opinię

    bieżnia 1h przedstawiam dietę którą sobie rozpisałem ckd , mam zamiar zacząć od poniedziałku.prosiłbym o opinie i jakieś korekty. dzięki . pozdrawiam dzień 1 3 5 1. 3 jajka na twardo,ser gouda 50g,sałata,oliwa z oliwek 30g 2.łosoś

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 3480| Data: 2008-02-23 20:44:35| Liczba SOGów: 5
  • Power rack kupic nie kupić?

    decyzji :] wcześniej u keltona zakupiłem drążek do ściany i wyciąg python 1 jestem bardzo zadowolony ze sprzętu jaki oferujecie ;] czy mogę też liczyć na jakiś rabat, wtedy zastanowię się nie tylko nad power rackiem i ławeczką typu tryton +

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 2219| Data: 2008-12-03 22:50:06| Liczba SOGów: 2
  • JAKI trening dla grubaska??? :D

    weidera. opłaca się przy takim brzucholu : pozatym robie juz 4 dzień i ledwo wytrzymałem. ogólnie mówiąc prosiłbym o jakiś lekki zarys, plan tygodniowy jakie sporty jak, w jakiej ilości uprawiać itd. i czy trening kulturystyczny ma być na budowe

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2425| Data: 2006-08-11 10:41:22| Liczba SOGów: 1
  • Jaką yohimbine i gdzie kupić?

    witam postanowiłem zakupić owy specyfik w celu wspomagania w zrzuceniu z okolic brzucha zbędnego fatu. acha, zależy mi równiez na zwiększeniu libido hehe. króry, jaki rodzaj y polecacie, no i gdzie to kupić. pozdrawiam greo

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 6292| Data: 2005-02-25 15:02:17| Liczba SOGów: 1
  • Oimp Gain Bolic 6000 - jaki smak ??

    jaki smak polecacie, zamierzam kupic 2 torebki po 1kg i chcialbym wiedziec jakie smaki sa w miare znosne

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 6489| Data: 2006-06-06 16:14:15| Liczba SOGów: 2
  • jaki no booster po miedzy cyklami na mase??

    robie za niedlugo cykl na 2xp i chce odrazu z kupic jakis no booster po cyklu ..jaki waszym zdaniem byl by najlepszy i najtanszy co sadzicie o vasobolanie czytalem

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 2709| Data: 2006-05-18 23:57:08| Liczba SOGów: 0
  • Jaki napój izotoniczny najlepszy?

    nie wiem czy był już taki temat ale ciekawi mnie jaki izotonik jest najlepszy waszym zdaniem.ja piłem takie jak powerade, gatorade, izostar, kite, oshee. czy mniejsza cena

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 21722| Data: 2009-08-27 15:32:32| Liczba SOGów: 2
  • Jaki BLENDER kupić ??? Pomocy ?

    reklama tv fv i2977470864.html co o tym myślicie, da rade a jak nie to podajcie swoje propozycje, może wy macie jakieś sprawdzone tego typu zabawki zaproponujcie mi coś :p za wszystkie odpowiedzi serdeczne dzięki :p

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 3956| Data: 2013-02-11 19:09:09| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}