Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: jaki rowerek magnetyczny kupic opinie

Strona 26 z 5000

  • Alchemia -Ostateczne opinie ...

    witam wertuje sfd od dluzszego czasu szukajac odpowiedzi co siedzi w alchemi i i czy warto co kolwiek jeszce tej firmy kupic czy omijac ja z dalek prosil bym o opinie o srodkach tej firmy wszelkie opinie pozytywne i negatywne mam nadzieje

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 1919 | Data: 2007-11-18 16:48:10 | Liczba SOGów: 0
  • Jak wykorzystac rowerek treningowy aby schudnąć

    kilogramy. zakupilem wlasnie rower reebok fusion rev 10201 ma on w sobie kilka programow cwiczen z tym ze nie wiem jaki program wybrac na odchudzanie. dzieki płeć : mężczyzna wiek : 27 waga : 110 wzrost : 176 obwód klatki :

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2511 | Data: 2008-04-22 18:05:45 | Liczba SOGów: 0
  • Rowerek treningowy do 1500 zł

    zastanawiam się nad tymi dwoma: http://www.bene fit.pl/rower kettler giro 7631000 p 20.html http://www.fitness sport.pl/pl_pl/p/rower magnetyczny c220 perform york/403 który będzie lepszy a może znajdzie się coś lepszego do tej ceny

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 304 | Data: 2014-01-10 14:16:18 | Liczba SOGów: 0
  • co najlepsze na spalanie tluszczu (rowerek, bieznia, steper)

    miesni nie chcialbym spadac co byscie mi polecili zebym wybral, bede wykonywal ta czynnosc po treningu silowym rowerek stacionarny bieznia mechaniczna steper

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 4285 | Data: 2010-08-26 10:08:14 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki kąt nachylenia modlitewnika???

    witam. spawal sobie modlitewnik, wszystko jest ok, mam tylko jeden problem. pod jakim katem ma byc oparcie rak na silowni w miescie bylo ok. 70 stopni. za to na allegro lawki maja w wiekszosci ok. 45

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 4481 | Data: 2006-12-18 17:56:56 | Liczba SOGów: 1
  • Rower magnetyczny

    http://allegro.pl/item1179607313_magnetyczny_rower_rm_264f_rowerek_fitness_fitplay.html ewentualnie jak warto dopłacić http://allegro.pl/item1168911734_markowy_i_solidny_rower_laubr_bc_580_7_kg_kolo.html

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 1875 | Data: 2010-08-06 23:55:07 | Liczba SOGów: 0
  • 700zl na dobry cykl co za to kupic ?? by byly efekty silowe

    prosze o wasze opinie i propozycje

    Odpowiedzi: 66 | Ilość wyświetleń: 3471 | Data: 2007-05-15 21:16:12 | Liczba SOGów: 1
  • Jaki tran?

    panowie, jaki tran polecacie jako zrodlo omega3 czy w aptece kupic pierwszy lepszy w plynie czy w kapsulkach

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 3670 | Data: 2010-08-02 15:12:57 | Liczba SOGów: 0
  • Proszę o pomoc w ułożeniu jakiegoś treningu z posiadanym sprzętem

    witam! prosiłbym o ułożenie jakiegoś zestawu ćwiczeń ogólno rozwojowych. zacznę od tego, że mam 17 lat, mierzę zaledwie 169cm i ważę 60kg w okresie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 263 | Data: 2010-08-31 00:22:12 | Liczba SOGów: 0
  • Anglia - jakie suple kupic?

    jakie suplementy kupic w anglii chodzi mi o takie suple ktorych nie ma w polsce, oczywiscie lepsze a nie gorsze. a czy sa tam jakies tansze odzywki niz u nas a pytam sie bo ojciec mojego kolegi za niedlugo wraca z anglii do polski. czy wogule

    Odpowiedzi: 30 | Ilość wyświetleń: 4460 | Data: 2003-09-17 20:20:51 | Liczba SOGów: 3
  • [K] Rowerek treningowy KUPIĘ

    jak ktoś ma do sprzedania to proszę o info co i jak. zwykły , nie poziomy. wygodny % , z jakims licznikiem podstawowe funkcje , czas/predkosc itd nie mam preferencji co do tego czy to ma byc magnetyczny czy

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 259 | Data: 2013-04-07 13:51:45 | Liczba SOGów: 0
  • Pare pytanek o rowerek...

    i tani! ktoś może mi coś zaoferować kolejna rzecz to miałbym prośbę... jak komuś by się chciało to niech wypisze jakieś triki dla początkujących razem z opisem! następna akcja to skoki do wody... w czerwcu wyjadę se na działkę i chciałbym poskakać

    Odpowiedzi: 50 | Ilość wyświetleń: 3454 | Data: 2003-05-06 19:07:44 | Liczba SOGów: 5
  • spalacz dla kobiety.

    siemka. jaki spalacz dla kobietki wiek 20lat, wzrost 165, waga 70kg. kondycja jest, biegam po lasach i chodze na bierznie na silownie, rowerek itd. jaki spalacz moglabym kupic

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 245 | Data: 2014-02-07 17:09:19 | Liczba SOGów: 0
  • FA Xtreme Anabolic Stack opinie

    nox pump ultra life i zastanawiam sie nad anabolic stack do tego purple wraath zma i wiadomo bialeczko proszę o jakieś opinie na temat fa xtreme anabolic stack pozdrawiam

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 4643 | Data: 2012-05-16 12:29:18 | Liczba SOGów: 0
  • jaki napinacz????

    nawet przy niewielkim skoku spada mi łańcuch. tam gdzie kupowałem bika są napinacze ale niepasują do mojej ramy jaki napinacz mam kupić i czy dalej będzie mi spadał łańcuch to dane tech. i zdięcie www.rowerymerida.com.pl/rowery.php id=2

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 3027 | Data: 2003-06-18 23:26:03 | Liczba SOGów: 0
  • Moj trening na mase - Wasze opinie

    krótki staż raczej nie zrezygnuję z tego co zaplanowałem. trening 3 razy w tygodniu hmm, może 4 , początek to rowerek w dzień gdy będę ćwiczył nogi rowerek zamienię na wiosła . dzien 1: bary, nogi ** dzien 3: klata, triceps ** dzien 5:

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 1435 | Data: 2008-12-20 22:31:35 | Liczba SOGów: 1
  • alchemia winstrol opinie?

    witam, mial ktos moze stycznosc w winstrolem w strzalach z alechemii jakies opinie o tym srodku, szukalem w wyszukiwarce ale wsumie zbyt duzo sie nie dowiedzialem, sog za jakies info 3

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 5222 | Data: 2008-07-16 19:06:40 | Liczba SOGów: 1
  • [art] W jaki sposób źle przeprowadzony trening siłowy negatywnie wpływa na kręgosłup.

    kopia z fitness authority 08 09 2007 w jaki sposób źle przeprowadzony trening siłowy negatywnie wpływa na stabilizację kręgosłupa „ale bolą mnie plecy!

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 6023 | Data: 2007-12-23 20:36:23 | Liczba SOGów: 2
  • ze 120kg na 78kg w 6miesiecy!!! pomóżcie co kupic na mase?

    was o pomoc bo chciałbym pozbyc sie tej wiszacej skórki na brzuchu i przybrac troche miesni. co radzicie co kupic jakies białko 12 obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył : niewiem o co chodzi wiek : 33 waga : 81

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 1620 | Data: 2011-02-10 19:29:25 | Liczba SOGów: 1
  • Jaki izolat białka polecacie?

    witam. jak w temacie jaki izolat wszym zdaniem jest najlepszy zarówno pod względem cenowym jak i jakościowym

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 6426 | Data: 2009-10-04 14:45:58 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}