Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: jaki rowerek magnetyczny kupic opinie

Strona 26 z 1603

  • 20-24 Tyg boldenon, opinie, porady. Zapraszam %-)

    receptorow i jazda dalej. dobry pomysl wrzucac solo boldka fakt malo blokuje ale mimo wszystko jednak, moze jakis dlugi estr testa w mniejszych dawkach moze do tego cypio ale 20 tyg testa to chyba zbyt wiele. sugestie i opinie i porady

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 6055| Data: 2009-07-03 09:16:05| Liczba SOGów: 2
  • orbitrek czy rowerek

    co jej doradzić i proszę was o pomoc. ps: sprzęt ma być solidny, bo jest dla dużej osoby, ale nie szaleńczo drogi jakies 600 800 zł . z góry dziękuję.

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2250| Data: 2011-03-15 18:51:26| Liczba SOGów: 0
  • FBW na mase.Jaki najlepszy plan.Proszę o pomoc.

    o plan treningu aby jak najlepiej i najefektowniej wykorzystać sprzęt który posiadam z ilością serii i powtórzeń.oraz jakie obciążenia zastosować.nie wiem jaki rekord mam w wyciśnięciu, na pewno 70 kg podniosę bo tyle ostatnio próbowałem.oczywiście

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 6649| Data: 2008-04-03 12:20:49| Liczba SOGów: 1
  • Rower stacjonarny na redukcje. Jaki?

    planuje z kupic rower treningowy do aerobów. przy wadze 120 kg nie chce biegać, poniewaz boje sie o kolana i stawy. jaki zakupić rowerek żeby był jak najtańszy i wytrzymał moja wage wiadomo że co tańsze to gorsze, ale nie chce wydawac 1000

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1043| Data: 2010-09-02 19:50:21| Liczba SOGów: 0
  • TEST PROP - 100 - Opinie .

    2009/20090806175150 witam czy ktos juz moze wystawic opinie na temat tego środka . 3

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 6031| Data: 2009-08-06 17:51:50| Liczba SOGów: 0
  • OLIMP Egg Protein czy System Protein 80? i jaki smak?

    witam mam takie pytanie bo chcem kupić egg z mistrzowskiego zestawu i mam pytanie dotyczące smaku który wam najlepiej smakuje a drugie pytanie to co się opłaca bardziej kupić sp80 czy egg egg ma więcej białka 80% a sp 77,5 z góry dzięki za

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 4224| Data: 2006-10-31 20:41:55| Liczba SOGów: 2
  • Jaki rower stacjonarny wybrać?

    i do spalania zbędnego tłuszczyku. w sklepie sportowym sprzedawca mi polecał rowerki z takim mechanizmem magnetycznym. odradzal mi z paskiem czy czymś takim, bo mówił, że nie imitują dobrze rowerka normalnego a poza tym, że hałasują i że są

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 5019| Data: 2004-01-08 16:33:13| Liczba SOGów: 0
  • jaki monohydrat

    jaki monohydrat kreatyny na dzisiaj jest najlepszy. przymierzam się do kupna, dawno nie stosowałem kreatyny i jestem bardzo ciekaw.

    Odpowiedzi: 67| Ilość wyświetleń: 6616| Data: 2009-09-29 19:43:17| Liczba SOGów: 2
  • Jaki jabłczan ??

    zdecydowałem sie na zakup super whey gainer olimp a 3800g bo mam okazje kupic taniej. aha i do tego jakiś jabłczan kreatyny. gadałem z takim kolesiem i on chwalił biotech a tri creatine malate 300g cena około 35 zeta max .

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 5002| Data: 2007-03-25 23:15:07| Liczba SOGów: 1
  • Co kupić , aby wspomóc odchudzanie ???

    witam !!! muszę zrzucić ok. 10 kg aż 10 kg 2 jaki suplement kupić , aby wspomóc odchudzanie dietę i trening mam już ułożony do tego aeroby. proszę o nazwe jakiegoś

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 4201| Data: 2004-05-22 18:32:03| Liczba SOGów: 0
  • Rezonans Magnetyczny

    sprawa ma się tak. brat ma skierowanie na rezonans magnetyczny znacie jakieś ośrodki na linii kraków zakopane mieszkam +/ w połowie drogi8 . jakieś placówki gdzie nie trzebać czekać 0,5 roku i ewentualnie mają kontrakt z nfz

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2201| Data: 2012-12-11 09:55:26| Liczba SOGów: 0
  • Mutant Mass. Jaki smak polecacie?

    mass, 6,8kg. zastanawiam sie nad smakiem, mam do wyboru: wanilia, truskawka, ciastka z kremem, moze ktos z was juz jakis jadl i przypadl wam do gustu nie chce kupic gainera ktory bedzie mial ujowy smak i bede musial ponad 6kg wpierdzielac na sile.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 4198| Data: 2011-07-31 19:35:26| Liczba SOGów: 1
  • Jaki spalacz- dalsza redukcja

    witam, jaki spalacz na drugi cykl redukcji redline, lipo 6 man/woman viper jakiś inny wiek:21 waga: 68 70 trening:

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 2993| Data: 2010-04-06 19:03:54| Liczba SOGów: 2
  • tabaka zamiast kawy.. ? opinie..

    czy tabaka dobra jest na pobudzenie zamiast kawy chyba dzisiaj pojade kupic u nas na silowni biora to przed treningiem. prosze o opinie .

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 3560| Data: 2005-09-26 10:48:56| Liczba SOGów: 0
  • jaki wzor najlepszy do obliczania zapotrzebowania kcal

    mam pytanko jaki jest najlepszy i najbardziej sprawdzony wzor do obliczania zapotrzebowania na kalorie bo na kazdym wychodzi mi inaczej

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 6548| Data: 2009-07-17 17:39:32| Liczba SOGów: 0
  • DOSWIADCZENE NA REDUKCJE-wasze opinie?

    bardzo dobrze sie czuje....ale do czego zmierzam. moj trening wyglada tak: 4 razy w tyg. 45 min areoby 30 min rowerek 45 min areoby 30 trening siłowy oraz 2 razy w tyg. 30 min areoby 3o rowerek 30 areoby zawsze w takiej kolejnosci

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1942| Data: 2006-11-21 09:26:43| Liczba SOGów: 0
  • Pare pytanek o rowerek...

    i tani! ktoś może mi coś zaoferować kolejna rzecz to miałbym prośbę... jak komuś by się chciało to niech wypisze jakieś triki dla początkujących razem z opisem! następna akcja to skoki do wody... w czerwcu wyjadę se na działkę i chciałbym poskakać

    Odpowiedzi: 50| Ilość wyświetleń: 3941| Data: 2003-05-06 19:07:44| Liczba SOGów: 5
  • GuggulBolic - opinie

    guggulbolic: czytalem na www.bodybuild.. opis produktu, czekam na wasze opinie z czym laczyc aby uzyskac efekt synergii, moze ktos juz stosowal i podzieli sie spostrzezeniami.. dzieki z gory no pain, no gain

    Odpowiedzi: 89| Ilość wyświetleń: 5938| Data: 2003-03-16 20:53:28| Liczba SOGów: 1
  • JAKI GAJNER NAJLEPSZY???

    jaki gajner najlepszy według was pomocy

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 6526| Data: 2004-05-29 20:03:26| Liczba SOGów: 0
  • Body research opinie

    witam, chcialbym sie dowiedziec jakie ma opinie body research,mam zamiar kupic 3 flakony 10ml propa z body research, warto jak z walami sporo ich na rynku

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 3519| Data: 2012-02-07 14:54:36| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}