Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: jaki rowerek magnetyczny kupic opinie

Strona 26 z 5000

  • Jaki olej do smażenia

    siema . czytałem ze najlepszym olejem jest oliwa z oliwek i olej lniany . to więc jaki olej jest najzdrowszy do smazenia a jaki na zimno . czy mozna używać tylko jeden olej do wszystkiego np. oliwe z oliwek.

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 7257 | Data: 2005-05-29 23:16:08 | Liczba SOGów: 1
  • czy oplaca sie kupic ten rowerek?

    witam czy olaca sie taki rowerek kupic za 350 zl mam okazje kupic go za tyle w komisie u mni w miescie.pozdrawaim

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 855 | Data: 2007-02-27 21:42:59 | Liczba SOGów: 0
  • Tran...ale jaki ??

    witam jaki tran jest najlepszy firma, w jakiej jest postaci:kapsulka,plynny ,, ile kosztuje..aha i czy mozna zamiast tranu brac omega 3 pozdro i przepraszam jezeli temat juz sie powtorzyl

    Odpowiedzi: 22 | Ilość wyświetleń: 7631 | Data: 2005-03-09 21:32:36 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki pulsometr doradzacie?

    witam wszyskich! nie wiem czy temat jest w odpowiednim dziale, ale chodzi o to jaki pulsometr polecacie dla osoby biegającej przeciętnie 4x w tygodniu po 10 15km. mam na oku pulsometr firmy polar rs300x

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 7626 | Data: 2011-11-11 12:46:09 | Liczba SOGów: 0
  • Energy Fitness Club Palace Mokotów - prośba o opinie

    wydaje mi się że chyba zjadłem wszelkie rozumy chcąc tam ćwiczyć. głównie chodzi mi o ludzi którzy tam przychodzą oraz jakieś wew. zasady. właśnie przeczytałem ich regulamin... zabraniają ćwiczenia w klapeczkach : co jak co ale nie chce mi się

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 6212 | Data: 2013-12-03 21:23:54 | Liczba SOGów: 0
  • ze 120kg na 78kg w 6miesiecy!!! pomóżcie co kupic na mase?

    was o pomoc bo chciałbym pozbyc sie tej wiszacej skórki na brzuchu i przybrac troche miesni. co radzicie co kupic jakies białko 12 obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył : niewiem o co chodzi wiek : 33 waga : 81

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 2608 | Data: 2011-02-10 19:29:25 | Liczba SOGów: 1
  • Luteina, jaki preparat wybrać.

    szukam preparatu z luteiną, ale sporo tego jest. czy ktoś może mi polecić jakiś konkretny preparat, biorąc pod uwagę zawartość luteiny w tabletce i cenę. może ktoś z was używa jakiś preparat z luteiną i może go polecić.

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 7200 | Data: 2008-11-08 12:57:52 | Liczba SOGów: 1
  • Rezonans magnetyczny

    mam pytanie czy rezonans magnetyczny kolana polega na całkowitym umieszczeniu ciała w komorze rezonansowej czy tylko połowy ciała od pasa w dół ; pytam bo mam problemy klałstrofobiczne

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2996 | Data: 2011-09-14 10:43:00 | Liczba SOGów: 0
  • Zrzucenie brzucha - jaki przyrząd kupić?

    witam. potrzebuję dla mojej dziewczyny kupić do 200zł jakiś przyrząd na, którym szybciej zgubi nadmiar brzucha : co polecacie stappery to dobre rozwiązanie na to czy jest coś innego lepszego co przyspieszy spalanie na brzuchu

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 7590 | Data: 2011-03-07 12:35:37 | Liczba SOGów: 0
  • efektywne spalanie? rowerek + steper ?

    zwiekszac o 10 a wieczorem chodzic na steperze...aha i zpoamnialem dodac rano robie tez trening brzucha... wiec jakie jest wasze zdanie jesli uwazacie ze rowerek ze steperem da lepsze efekty to jak to polaczyc aa co do diety to oczywiscie ja

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 4172 | Data: 2007-08-15 18:55:58 | Liczba SOGów: 0
  • Spiningowy, mechaniczny, magnetyczny? 200-1000zł

    aerobów to moge uzywac takiego rowerka, ale czy w pozniejszych etapach redukcji zeby bardziej sie dociąć taki rowerek sie nada, czy jednak i tak i tak trzeba bedzie biegać

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 1365 | Data: 2011-03-12 21:28:19 | Liczba SOGów: 1
  • plan treningowy silka+rowerek (pomocy)

    rodzice chca sobie kupic rowerek ze wzgledu ze jestem szczuply chcialbym tez z niego skorzystac nogi , ale nie wiem w jakie dni i przez jaki czas mam cwiczyc na rowerku, czy dnt, czy dt przed lub po zestawie cwiczen wyzej wymienionych prosze o

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 708 | Data: 2009-02-10 17:19:26 | Liczba SOGów: 0
  • Reactor Pro 3 - Wasze opinie

    na temat reactor pro 3 trec a czy ktoś mógłby się podzielić swoją opinią na temat tego suplementu mam zamiar to kupic jeżeli okaże się być dobrym produktem , do tego dla uzupełnienia olimp sp 80 i tran. dziękuje za wszystkie odpowiedzi i

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 4295 | Data: 2006-05-06 09:53:24 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki magnez i cynk?

    nie znalazlem podobnego tematu a mam pytanie. nie wiem czy wystarczy kupic pierwszy lepszy magnez i cynk czy macie jakies sprawdzone produkty i polecicie mi je wzgledem magnez zastanawiam sie nad: mgb6, tabletki hasco , 30 szt cena

    Odpowiedzi: 27 | Ilość wyświetleń: 5295 | Data: 2009-07-03 13:37:16 | Liczba SOGów: 0
  • co kupic i w jakiej ilosci?????

    przerwy 6.dieta od 2tygodni jest i jej sie trzymam bialko: 155g na dzien weglowdany: 174g tluszcz: 85g 7.ile i jakie przebyte cykle sterydowe: w wieku 19nastu lat 7testosteronu i 5omadrynu w wieku 22 5decki i okolo 3lat temu 5decki i 5

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 887 | Data: 2009-01-21 16:19:41 | Liczba SOGów: 0
  • Pare rowerkow- prosba fachowcow o maly komentarz :)

    co juz robie warto dolozyc rowerek :d mozna polaczyc przyjemne z pozytecznym . a ze jestem zielony zupelnie nie wiem jaki rowerek kupic slyszalem ze kyllys jest dobra firma. nie musi to bys rower np z 2009r. wolalbym nawet zeby byl to z

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 664 | Data: 2009-02-08 18:22:43 | Liczba SOGów: 0
  • JAKI TUNCZYK NAJLEPSZY NA NOC???

    jaki tunczyk w puszcze jest najlepszy na noc w sosie wlasnym czy w wodzie a moze jakis inny

    Odpowiedzi: 64 | Ilość wyświetleń: 7456 | Data: 2004-09-12 18:08:17 | Liczba SOGów: 1
  • Rowerek treningowy

    robi tyle halasu ze to jest porpstu szok ;] wiec jesli by ktos z was sie nudzil i mial ochote mi doradzic cos na temet jaki kupic na co zwracac uwage przy zakupie itp. bardzo chcial bym by rowerek ten jak najmniej halasowal, nie zajmowal zbyt

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 633 | Data: 2009-06-13 21:08:41 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki krokomierz dla początkującej?

    jako, że to mój pierwszy post tutaj więc witam bardzo serdecznie. chciałabym się was poradzić w sprawie zakupu pierwszego krokomierza. jaki najlepiej kupić/ewentualnie na co zwrócić uwagę

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 7416 | Data: 2011-03-15 13:09:44 | Liczba SOGów: 0
  • Stepper czy rowerek? co lepiej dziala?

    stepper czy rowerek co lepiej dziala

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 4994 | Data: 2004-06-14 10:24:18 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}