Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepiej pasujące tematy

Znalezione artykuły pod frazą: jaki rowerek magnetyczny kupic opinie

Strona 26 z 5000

  • Jaki orbitrek?

    witam poradzcie jaki orbitrek najlepiej kupić do domowego użytku. mam na oku takie dwa

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 6474 | Data: 2008-02-25 15:18:41 | Liczba SOGów: 0
  • Dobry rower

    mam nadzieje . chcem se kupic rower dosc przyzwoity cena zeby nie przekraczala 500 zl. moze mi ktos doradzic jaki rower powinieniem kupic i podac sklepy w ktorych taki rower dostane na terenie białegostoku. dzieki za wszytkie odpowiedzi

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 3666 | Data: 2008-03-29 20:06:32 | Liczba SOGów: 0
  • Elite Acera Magnum - jaki Amortyzator przedni ?

    ale to nic nie dawalo, teraz zaczalem duzo jezdzic po gorkach/lasach no i chcialbym go zmienic, ale nie mam pojęcia na jaki 7 w ogole sie na tym nie znam 7 moze ktos pomoc

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 3437 | Data: 2008-03-31 12:32:26 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki testosteron najlepszy do deki ???

    mam pytanie jaki testosteron bedzie najepszy do 10 ampułek deki holenderskiej propionat czy prolongatum i ile jednego i drugiego i ewentułalnie co do tego dziekuje za odpowiedzi

    Odpowiedzi: 51 | Ilość wyświetleń: 6831 | Data: 2005-03-20 17:49:31 | Liczba SOGów: 2
  • Rowerek Spinningowy

    od tych najtanszych mechanicznych, ale czy np po roku codziennego intensywnego uzytkowania, nie przyjdzie mi wymienic jakichs elekementow za ktore zaplace 200 300 pln dodam ze waze 100 kg, bf 16, 185 cm. przeznaczenie ciezki

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1828 | Data: 2012-02-01 14:31:41 | Liczba SOGów: 0
  • Tran...ale jaki ??

    witam jaki tran jest najlepszy firma, w jakiej jest postaci:kapsulka,plynny ,, ile kosztuje..aha i czy mozna zamiast tranu brac omega 3 pozdro i przepraszam jezeli temat juz sie powtorzyl

    Odpowiedzi: 22 | Ilość wyświetleń: 6819 | Data: 2005-03-09 21:32:36 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki tran?

    panowie, jaki tran polecacie jako zrodlo omega3 czy w aptece kupic pierwszy lepszy w plynie czy w kapsulkach

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 3999 | Data: 2010-08-02 15:12:57 | Liczba SOGów: 0
  • DOSWIADCZENE NA REDUKCJE-wasze opinie?

    bardzo dobrze sie czuje....ale do czego zmierzam. moj trening wyglada tak: 4 razy w tyg. 45 min areoby 30 min rowerek 45 min areoby 30 trening siłowy oraz 2 razy w tyg. 30 min areoby 3o rowerek 30 areoby zawsze w takiej kolejnosci

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 1794 | Data: 2006-11-21 09:26:43 | Liczba SOGów: 0
  • ze 120kg na 78kg w 6miesiecy!!! pomóżcie co kupic na mase?

    was o pomoc bo chciałbym pozbyc sie tej wiszacej skórki na brzuchu i przybrac troche miesni. co radzicie co kupic jakies białko 12 obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył : niewiem o co chodzi wiek : 33 waga : 81

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 1979 | Data: 2011-02-10 19:29:25 | Liczba SOGów: 1
  • TRENING TRZY RAZY W TYGODNI

    z większym naciskiem na barki gdyż są nieco mniej rozwinięte i odstają od reszty. trening na 8 tygodni ewentualnie z jakimiś mdyfikacjami podczas tych 8 tygów. niewiem co lepiej czy jedna partia w tygodniu czy każda na sesji... posiadam full

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 767 | Data: 2009-04-20 15:06:41 | Liczba SOGów: 0
  • co najlepsze na spalanie tluszczu (rowerek, bieznia, steper)

    miesni nie chcialbym spadac co byscie mi polecili zebym wybral, bede wykonywal ta czynnosc po treningu silowym rowerek stacionarny bieznia mechaniczna steper

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 4538 | Data: 2010-08-26 10:08:14 | Liczba SOGów: 0
  • Trening dla dziewczyny-Pytanie i opinie:)

    chce popracować nad swoim ciałem 3 ogólnie to jeszcze nie miałem do czynienia z kobitką na siłce wiec zastanawiam się jaki trening jej ułożyć/polecić. macie jakieś pomysły dodam że chce ona troszkę centymetrów stracić,jak wiadomo sam trening

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 318 | Data: 2010-05-27 21:59:48 | Liczba SOGów: 1
  • [K] Siłownia sprzęt

    kupię sprzęt na siłownię: ławeczkę plus st jaki najlepiej marbo, kelton, magnus; obciążenie najlepiej od 1,25kg do 10kg otwór min. 29mm; rowerek magnetyczny

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 715 | Data: 2013-10-31 17:08:22 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki przyrost masy prawidłowy????????????

    kilka lat sporty walki, coś tam sporadycznie dźwigałem, a teraz chciałbym trochę masy mięśniowej. moje pytanie brzmi: jaki przyrost masy mięśniowej można uznać za prawidłowy w okresie miesiąca lub dowolnym innym, przy założeniu poprawnej pracy na

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 6314 | Data: 2003-10-17 10:43:32 | Liczba SOGów: 2
  • FBW 2 razy w tygodniu - opinie, oceny, spostrzeżenia

    biceps uginanie ramion ze sztangą stojąc 2 x 12, 10 łydki wspinanie na palce siedząc 2 x 15, 15 brzuch 4 x maks rowerek stacjonarny plan b czwartek nogi przysiad 4 x 15, 15, 12, 12 plecy podciąganie na drążku 4 x maks plecy podciąganie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1709 | Data: 2008-12-16 19:45:29 | Liczba SOGów: 2
  • jaki trening do cyklu z metą ?

    zaczynam cykl z metą i clenbusterolem prosiłbym o wasze opinie jaki trening zastosowac 3 4 razy w tygodniu celem jest oczywiscie masa a po cyklu troche rzeźby. mam 19 lat ćwicze około 3

    Odpowiedzi: 23 | Ilość wyświetleń: 4102 | Data: 2006-09-12 17:00:23 | Liczba SOGów: 0
  • Rowerek magnetyczny HMS M2600

    witam, ktos ma jakies doswiadczenia z tym rowerkiem/marką ostanio widzialem w makro i prezentuje sie w miare solidnie. alternatywnie zapodajcie linki do aukcji ze sprzetem ktoremu warto sie przyjrzec. budżet ok 700 pln. pozdrawiam

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 700 | Data: 2010-04-01 21:45:52 | Liczba SOGów: 0
  • Trening + żywienie nowego - mój plan, mój dzień - wasze opinie

    to kawał mięsa, ziemniaki i jakaś surówka. przed snem staram się nie jeść węgli, najczęściej kolacja to serek wiejski z jakimś dodatkiem, np. rukolą. białego pieczywa nie jem prawie w ogóle, zastąpiłem je waflami sonko jakieś 2 lata temu.

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 298 | Data: 2012-11-13 08:32:45 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki spalacz- dalsza redukcja

    witam, jaki spalacz na drugi cykl redukcji redline, lipo 6 man/woman viper jakiś inny wiek:21 waga: 68 70 trening:

    Odpowiedzi: 33 | Ilość wyświetleń: 2691 | Data: 2010-04-06 19:03:54 | Liczba SOGów: 2
  • Anglia - jakie suple kupic?

    jakie suplementy kupic w anglii chodzi mi o takie suple ktorych nie ma w polsce, oczywiscie lepsze a nie gorsze. a czy sa tam jakies tansze odzywki niz u nas a pytam sie bo ojciec mojego kolegi za niedlugo wraca z anglii do polski. czy wogule

    Odpowiedzi: 30 | Ilość wyświetleń: 4678 | Data: 2003-09-17 20:20:51 | Liczba SOGów: 3

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}