Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: jaki rowerek magnetyczny kupic opinie

Strona 26 z 1617

  • "LA-121" Mam zamiar kupić ... Co o tym sadzicie ..

    czesc czy to prawda że na tych tabletkach można schudnąć 1 kg w 2 dni czyli regułka : 1 tabletka 2 dni 1 kilogram :d hehehe mam zamiar kupić 10 tableteczek ... prosze o opinie moze ktos to juz zakupil pozdrawiam

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2355| Data: 2005-11-06 21:20:11| Liczba SOGów: 1
  • DIETA CKD -proszę Was o opinię

    bieżnia 1h przedstawiam dietę którą sobie rozpisałem ckd , mam zamiar zacząć od poniedziałku.prosiłbym o opinie i jakieś korekty. dzięki . pozdrawiam dzień 1 3 5 1. 3 jajka na twardo,ser gouda 50g,sałata,oliwa z oliwek 30g 2.łosoś

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 3468| Data: 2008-02-23 20:44:35| Liczba SOGów: 5
  • JAKI trening dla grubaska??? :D

    weidera. opłaca się przy takim brzucholu : pozatym robie juz 4 dzień i ledwo wytrzymałem. ogólnie mówiąc prosiłbym o jakiś lekki zarys, plan tygodniowy jakie sporty jak, w jakiej ilości uprawiać itd. i czy trening kulturystyczny ma być na budowe

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2417| Data: 2006-08-11 10:41:22| Liczba SOGów: 1
  • Power rack kupic nie kupić?

    decyzji :] wcześniej u keltona zakupiłem drążek do ściany i wyciąg python 1 jestem bardzo zadowolony ze sprzętu jaki oferujecie ;] czy mogę też liczyć na jakiś rabat, wtedy zastanowię się nie tylko nad power rackiem i ławeczką typu tryton +

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 2196| Data: 2008-12-03 22:50:06| Liczba SOGów: 2
  • Jaką yohimbine i gdzie kupić?

    witam postanowiłem zakupić owy specyfik w celu wspomagania w zrzuceniu z okolic brzucha zbędnego fatu. acha, zależy mi równiez na zwiększeniu libido hehe. króry, jaki rodzaj y polecacie, no i gdzie to kupić. pozdrawiam greo

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 6242| Data: 2005-02-25 15:02:17| Liczba SOGów: 1
  • jaki no booster po miedzy cyklami na mase??

    robie za niedlugo cykl na 2xp i chce odrazu z kupic jakis no booster po cyklu ..jaki waszym zdaniem byl by najlepszy i najtanszy co sadzicie o vasobolanie czytalem

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 2706| Data: 2006-05-18 23:57:08| Liczba SOGów: 0
  • Żel do włosów - jaki i jak stosować ?

    a prawdziwego łupieżu nie mam bo myje codziennie włosy szamponem na łupież. może źle stostuje ten żel prosze o rady i jaki wy żel stosujecie. aha włosy mam gęste. pozdro

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 67509| Data: 2006-05-18 18:47:26| Liczba SOGów: 1
  • Oimp Gain Bolic 6000 - jaki smak ??

    jaki smak polecacie, zamierzam kupic 2 torebki po 1kg i chcialbym wiedziec jakie smaki sa w miare znosne

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 6442| Data: 2006-06-06 16:14:15| Liczba SOGów: 2
  • Spalacz tkanki tłuszczowej- jaki polecacie na początek?

    nigdy wczesniej nie stosowalem zadnych spalaczy i kompletnie sie na tym nie znam. dlatego prosze was o pomoc. powiedzcie, jaki spalacz tkanki tluszczowej kupic na poczatku wazne, zeby nie wywolywal zadnych skutkow ubocznych. czekam na odpowiedzi.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 3046| Data: 2008-06-22 00:53:09| Liczba SOGów: 2
  • Jaki BLENDER kupić ??? Pomocy ?

    reklama tv fv i2977470864.html co o tym myślicie, da rade a jak nie to podajcie swoje propozycje, może wy macie jakieś sprawdzone tego typu zabawki zaproponujcie mi coś :p za wszystkie odpowiedzi serdeczne dzięki :p

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 3902| Data: 2013-02-11 19:09:09| Liczba SOGów: 1
  • WOK - jaki kupić ??

    może nie ten dział to proszę przenieść do odpowiedniego; chciałbym się dowiedzieć, jakiego woka warto kupić z tego co wyszukałem w sieci wynika, że żeliwnego.. ma ktoś doświadczenie z tym urządzeniem

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 3974| Data: 2010-04-09 20:19:23| Liczba SOGów: 0
  • Jaki stack kreatynowy? Masa+siła

    witam! rozglądam się ostatnio za jakimś dobrym stackiem kreatynowym, ale nie wiem jaki wybrać. mój budżet to ok 100zł. czytałem dobre opinie o xpandzie oraz

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 3280| Data: 2010-07-10 16:45:47| Liczba SOGów: 0
  • jaki steryd najmniej szkodliwy?

    siemanko tak z czystej ciekawosci chcialbym sie dowiedziec jaki steryd jest najmniej szkodliwy za odp z gory thx

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 11206| Data: 2007-07-19 17:48:43| Liczba SOGów: 1
  • Jaki najlepiej ?

    jakie polecacie jabłczany kreatyny bo będe kupował a nie wiem jeszcze jaki zastanawiałem się nad cell pumpem, ale to stack dlatego zachowam to na później. interesuje mnie jakiś porządny jabłczan może tcm olimpu piszcie tutaj swoje opinie

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1731| Data: 2006-01-24 17:15:39| Liczba SOGów: 3
  • Spalacz jaki? -dyma burn- dawkowanie/cm 3

    wiec chce kupic spalacz najlepsza na ta chwile opcja to dyma burn xtreme. z tego co sie orientowalem pare miesiecy temu jak dluzej

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 2112| Data: 2010-08-20 15:05:01| Liczba SOGów: 0
  • Createston - Opinie

    no właśnie tak sobie przeglądałem k&f i wpadłem na reklame createston , spr w necie i skład jaki sie moim oczom ukazał jest dosyć fajny , co wy na ten temat sądzicie ... dobry produkt do uzupełnienia generalnie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2989| Data: 2005-01-10 21:53:13| Liczba SOGów: 0
  • meta 100 tab jaki cykl?

    białko:staram sie jak najwiecej węglowodany:ograniczam przed i po silowni, rano tłuszcz:ograniczam 7. ile i jakie przebyte cykle sterydowe:nie mialem 8. trening:poniedzialek wtorek czwartek piatek kazda grupa miesni raz w tygodniu 9. cel

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 2212| Data: 2010-12-20 09:44:27| Liczba SOGów: 1
  • Jaki sprzęt dobrać???

    sprzęt, żadne gówno poskręcane śrupkami itp. chciałbym troche przypakować na klate i bicepsy. nie chodzi tu o jakieś wielkie wyczyny, zeby nie wiadomo jak mnie wy****ło :p. planuje zakup ławeczki, paru obciążników i gryfu. jaki sprzęt polecacie

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1103| Data: 2007-12-30 22:51:05| Liczba SOGów: 2
  • rowerek

    jakie rowery są najlepsze tak na co dzień zamierzam kupić, mam 16 lat i bede dużo po wszystkim jeździł { znacie jakieś linki, strony o rowerach i nie tylko,ruch drogowy, pierwsza pomoc, jak naprawić rower

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1004| Data: 2004-03-04 14:21:58| Liczba SOGów: 0
  • jaki jest najbardziej ,wiarygodny pomiar tkanki tłuszczowej?wagi apteczne?

    mase ciala, itp jest wiarygodny a najwazniejsze czy wagi te odrozniaja zawartosc wody w ciele od tluszczu na jakiej zasadzie one mierza tkanke tluszczowa czy mozna kupic jakis podobny przyrzad do mierzenia wody i tkanki tluszczowej w ciele gdzie

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 3005| Data: 2006-08-19 17:16:23| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}