Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: jaki rowerek magnetyczny kupic opinie

Strona 26 z 5000

  • Jaki prohormon na pierwszy cykl

    probiotyk, omege3, multiwitamine, liv52, animal flex zacznę wcześniej żeby podleczyć starą kontuzje barku , do tego jakieś carbo, białeczko i może na koniec jakiś stack jak środki pozwolą. proszę o konkretne odpowiedzi, za doradzanie saa albo

    Odpowiedzi: 17 | Ilość wyświetleń: 6573 | Data: 2010-12-18 15:08:17 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki trening polecicie??? - ZDJĘCIE + PLAN-

    tak jak w temacie, jak byście mi polecili trening, ile razy w tygodniu ćwiczyć każdą partię itd. napisze odrazu jakim planam ćwiczyłem do tej pory: poniedziałek: klata+ triceps+ przedramie wyciskanie na płaskiej 4x 12 10 8 6 wyciskanie

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 1151 | Data: 2008-01-29 14:13:27 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki izolat białka polecacie?

    witam. jak w temacie jaki izolat wszym zdaniem jest najlepszy zarówno pod względem cenowym jak i jakościowym

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 6549 | Data: 2009-10-04 14:45:58 | Liczba SOGów: 0
  • [S] Siłownia i obciązenie. Olsztyn

    wszelkie pytania proszę kierować pod nr tel 530 271 819 transport we własnym zakresie lub mogę pomóc w zorganizowaniu jakiejś ciężarówki maszyny: prasa do nóg maszyna na dwugłowe uda ławka rzymska ławka skos w dół na

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 345 | Data: 2013-12-14 11:53:40 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki kąt nachylenia modlitewnika???

    witam. spawal sobie modlitewnik, wszystko jest ok, mam tylko jeden problem. pod jakim katem ma byc oparcie rak na silowni w miescie bylo ok. 70 stopni. za to na allegro lawki maja w wiekszosci ok. 45

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 4546 | Data: 2006-12-18 17:56:56 | Liczba SOGów: 1
  • Jak wykorzystac rowerek treningowy aby schudnąć

    kilogramy. zakupilem wlasnie rower reebok fusion rev 10201 ma on w sobie kilka programow cwiczen z tym ze nie wiem jaki program wybrac na odchudzanie. dzieki płeć : mężczyzna wiek : 27 waga : 110 wzrost : 176 obwód klatki :

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2533 | Data: 2008-04-22 18:05:45 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki tran?

    panowie, jaki tran polecacie jako zrodlo omega3 czy w aptece kupic pierwszy lepszy w plynie czy w kapsulkach

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 3734 | Data: 2010-08-02 15:12:57 | Liczba SOGów: 0
  • Alchemia -Ostateczne opinie ...

    witam wertuje sfd od dluzszego czasu szukajac odpowiedzi co siedzi w alchemi i i czy warto co kolwiek jeszce tej firmy kupic czy omijac ja z dalek prosil bym o opinie o srodkach tej firmy wszelkie opinie pozytywne i negatywne mam nadzieje

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 1928 | Data: 2007-11-18 16:48:10 | Liczba SOGów: 0
  • co najlepsze na spalanie tluszczu (rowerek, bieznia, steper)

    miesni nie chcialbym spadac co byscie mi polecili zebym wybral, bede wykonywal ta czynnosc po treningu silowym rowerek stacionarny bieznia mechaniczna steper

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 4329 | Data: 2010-08-26 10:08:14 | Liczba SOGów: 0
  • Rowerek treningowy do 1500 zł

    zastanawiam się nad tymi dwoma: http://www.bene fit.pl/rower kettler giro 7631000 p 20.html http://www.fitness sport.pl/pl_pl/p/rower magnetyczny c220 perform york/403 który będzie lepszy a może znajdzie się coś lepszego do tej ceny

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 322 | Data: 2014-01-10 14:16:18 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki spalacz- dalsza redukcja

    witam, jaki spalacz na drugi cykl redukcji redline, lipo 6 man/woman viper jakiś inny wiek:21 waga: 68 70 trening:

    Odpowiedzi: 33 | Ilość wyświetleń: 2523 | Data: 2010-04-06 19:03:54 | Liczba SOGów: 2
  • Rower magnetyczny

    http://allegro.pl/item1179607313_magnetyczny_rower_rm_264f_rowerek_fitness_fitplay.html ewentualnie jak warto dopłacić http://allegro.pl/item1168911734_markowy_i_solidny_rower_laubr_bc_580_7_kg_kolo.html

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 1915 | Data: 2010-08-06 23:55:07 | Liczba SOGów: 0
  • Najlepsza/najsolidniejsza ławka uniwersalna, proszę o opinie;)

    od ławki laubr 555 oprócz firmy i ceny , czy warta jest wydania na nią blisko 500zł z góry dzięki za wszytskie opinie i rady;

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 5316 | Data: 2008-05-26 19:55:06 | Liczba SOGów: 0
  • Anglia - jakie suple kupic?

    jakie suplementy kupic w anglii chodzi mi o takie suple ktorych nie ma w polsce, oczywiscie lepsze a nie gorsze. a czy sa tam jakies tansze odzywki niz u nas a pytam sie bo ojciec mojego kolegi za niedlugo wraca z anglii do polski. czy wogule

    Odpowiedzi: 30 | Ilość wyświetleń: 4508 | Data: 2003-09-17 20:20:51 | Liczba SOGów: 3
  • Potrzebuje opinie na temat Crea9 Xtreme oraz S.A.W'a

    s.a.w. http://katalog.trec.pl/pl/show/126 firmy trec. czy sa to dobre preparaty jesli chodzi o cyklowanie poczatkowe jakies dziwne oddzialywanie po nich np. bole watroby/glowy czy zoladka trenuje intensywnie od 2 lat i chcialbym zaczac cykl

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 5311 | Data: 2012-10-31 19:40:59 | Liczba SOGów: 0
  • 700zl na dobry cykl co za to kupic ?? by byly efekty silowe

    prosze o wasze opinie i propozycje

    Odpowiedzi: 66 | Ilość wyświetleń: 3501 | Data: 2007-05-15 21:16:12 | Liczba SOGów: 1
  • Pare pytanek o rowerek...

    i tani! ktoś może mi coś zaoferować kolejna rzecz to miałbym prośbę... jak komuś by się chciało to niech wypisze jakieś triki dla początkujących razem z opisem! następna akcja to skoki do wody... w czerwcu wyjadę se na działkę i chciałbym poskakać

    Odpowiedzi: 50 | Ilość wyświetleń: 3488 | Data: 2003-05-06 19:07:44 | Liczba SOGów: 5
  • Proszę o pomoc w ułożeniu jakiegoś treningu z posiadanym sprzętem

    witam! prosiłbym o ułożenie jakiegoś zestawu ćwiczeń ogólno rozwojowych. zacznę od tego, że mam 17 lat, mierzę zaledwie 169cm i ważę 60kg w okresie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 271 | Data: 2010-08-31 00:22:12 | Liczba SOGów: 0
  • [K] Rowerek treningowy KUPIĘ

    jak ktoś ma do sprzedania to proszę o info co i jak. zwykły , nie poziomy. wygodny % , z jakims licznikiem podstawowe funkcje , czas/predkosc itd nie mam preferencji co do tego czy to ma byc magnetyczny czy

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 271 | Data: 2013-04-07 13:51:45 | Liczba SOGów: 0
  • alchemia winstrol opinie?

    witam, mial ktos moze stycznosc w winstrolem w strzalach z alechemii jakies opinie o tym srodku, szukalem w wyszukiwarce ale wsumie zbyt duzo sie nie dowiedzialem, sog za jakies info 3

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 5273 | Data: 2008-07-16 19:06:40 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}