Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: jaki rowerek magnetyczny kupic opinie

Strona 26 spośród 5000 stron dla zapytania: jaki rowerek magnetyczny kupic opinie

  • co najlepsze na spalanie tluszczu (rowerek, bieznia, steper)

    miesni nie chcialbym spadac co byscie mi polecili zebym wybral, bede wykonywal ta czynnosc po treningu silowym rowerek stacionarny bieznia mechaniczna steper

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 4199 | Data: 2010-08-26 10:08:14 | Liczba SOGów: 0
  • BCAA + Thermo Speed + Białko - dawkowanie

    mój pierwszy post a jedyny wątek o podobnym zestawieniu suplementów widziałem na innym forum. jeśli waga i wzrost ma jakieś znaczenie to ważę 75kg, wzrost 172cm. trenuję na ławce w domu, do tego gryf prosty, łamany, rowerek magnetyczny

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 199 | Data: 2014-01-08 16:39:11 | Liczba SOGów: 0
  • Pare pytanek o rowerek...

    i tani! ktoś może mi coś zaoferować kolejna rzecz to miałbym prośbę... jak komuś by się chciało to niech wypisze jakieś triki dla początkujących razem z opisem! następna akcja to skoki do wody... w czerwcu wyjadę se na działkę i chciałbym poskakać

    Odpowiedzi: 50 | Ilość wyświetleń: 3390 | Data: 2003-05-06 19:07:44 | Liczba SOGów: 5
  • jaki napinacz????

    nawet przy niewielkim skoku spada mi łańcuch. tam gdzie kupowałem bika są napinacze ale niepasują do mojej ramy jaki napinacz mam kupić i czy dalej będzie mi spadał łańcuch to dane tech. i zdięcie www.rowerymerida.com.pl/rowery.php id=2

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 2987 | Data: 2003-06-18 23:26:03 | Liczba SOGów: 0
  • Anglia - jakie suple kupic?

    jakie suplementy kupic w anglii chodzi mi o takie suple ktorych nie ma w polsce, oczywiscie lepsze a nie gorsze. a czy sa tam jakies tansze odzywki niz u nas a pytam sie bo ojciec mojego kolegi za niedlugo wraca z anglii do polski. czy wogule

    Odpowiedzi: 30 | Ilość wyświetleń: 4379 | Data: 2003-09-17 20:20:51 | Liczba SOGów: 3
  • ćwiczenia na wszystkie partie

    witam! proszę o zestaw ćwiczeń na wszystkie partie mięśni. do dyspozycji mam: ławkę skośną bieżnię rowerek magnetyczny ławkę prostą stanowisko na nogi i rozpiętki też gryf łamany hantle drążek :d z góry dzięki

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 174 | Data: 2013-03-21 21:57:13 | Liczba SOGów: 0
  • FBW na mase.Jaki najlepszy plan.Proszę o pomoc.

    o plan treningu aby jak najlepiej i najefektowniej wykorzystać sprzęt który posiadam z ilością serii i powtórzeń.oraz jakie obciążenia zastosować.nie wiem jaki rekord mam w wyciśnięciu, na pewno 70 kg podniosę bo tyle ostatnio próbowałem.oczywiście

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 6370 | Data: 2008-04-03 12:20:49 | Liczba SOGów: 1
  • Proszę o opinie na temat wybranego przezemnie sprzętu

    witam. ćwiczyłem jakiś czas na profesjonalnej siłowni, ale postanowiłem wrócić do swojej domowej. ze względu na męczące dojazdy i wielki

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 1969 | Data: 2013-01-03 01:58:57 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki kąt nachylenia modlitewnika???

    witam. spawal sobie modlitewnik, wszystko jest ok, mam tylko jeden problem. pod jakim katem ma byc oparcie rak na silowni w miescie bylo ok. 70 stopni. za to na allegro lawki maja w wiekszosci ok. 45

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 4368 | Data: 2006-12-18 17:56:56 | Liczba SOGów: 1
  • XYLO - opinie?

    witam, muszę dokupić kilka gryfów i obciążeń, miał ktoś do czynienia z produktami marki xylo jeżeli tak, bardzo proszę o opinie http://allegro.pl/listing/user.php us_id=22553737

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 5163 | Data: 2012-06-01 19:09:37 | Liczba SOGów: 0
  • wioslowanie w opadzie - jaki ciezar ?

    naszlo mnie zeby zapytac was jaki ciezar udalo wam sie wziac w tym rewelacyjnym cwiczeniu na plecy. dzis na 5serie ostatnia z wioslowan zmierzylem sie

    Odpowiedzi: 66 | Ilość wyświetleń: 5958 | Data: 2006-02-15 17:53:43 | Liczba SOGów: 10
  • Redukcja!

    w tyg absy. jakoś na dniach kupuję rowerek magnetyczny co zrobić by stracić jak najmniej mięśni pytanie czy dodać już jakieś suplementy jeśli tak, to jakie i jak często je przyjmować i czy przed treningiem czy przed posiłkami z góry dziękuję.

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 145 | Data: 2014-01-08 20:30:52 | Liczba SOGów: 0
  • Na jaki stack sie zdecydowac?

    opinie na jego temat typu w tej cenie mozna kupic cos z lepszym składem stad tez pojawia sie moje pytanie.. jaki stack polecacie w podobnym przedziale cenowym ;]

    Odpowiedzi: 29 | Ilość wyświetleń: 944 | Data: 2009-10-08 19:16:21 | Liczba SOGów: 0
  • [art] W jaki sposób źle przeprowadzony trening siłowy negatywnie wpływa na kręgosłup.

    kopia z fitness authority 08 09 2007 w jaki sposób źle przeprowadzony trening siłowy negatywnie wpływa na stabilizację kręgosłupa „ale bolą mnie plecy!

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 5936 | Data: 2007-12-23 20:36:23 | Liczba SOGów: 2
  • Jaki tran?

    panowie, jaki tran polecacie jako zrodlo omega3 czy w aptece kupic pierwszy lepszy w plynie czy w kapsulkach

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 3536 | Data: 2010-08-02 15:12:57 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki rower kupic?

    witam ; mam prozbe abyscie m idoradzili jaki mam kupic rower.. rower tak do 1200 zl na wycieczki rowerowe po scierzkach drochach lasach.. nie do skakania..

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 2131 | Data: 2008-02-16 13:11:39 | Liczba SOGów: 0
  • ze 120kg na 78kg w 6miesiecy!!! pomóżcie co kupic na mase?

    was o pomoc bo chciałbym pozbyc sie tej wiszacej skórki na brzuchu i przybrac troche miesni. co radzicie co kupic jakies białko 12 obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył : niewiem o co chodzi wiek : 33 waga : 81

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 1529 | Data: 2011-02-10 19:29:25 | Liczba SOGów: 1
  • Redukcja ! Czy dodać już jakieś suplementy ? pomocy!

    w tyg absy. jakoś na dniach kupuję rowerek magnetyczny co zrobić by stracić jak najmniej mięśni pytanie czy dodać już jakieś suplementy jeśli tak, to jakie i jak często je przyjmować i czy przed treningiem czy przed posiłkami z góry dziękuję.

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 130 | Data: 2014-01-09 16:33:00 | Liczba SOGów: 0
  • alchemia winstrol opinie?

    witam, mial ktos moze stycznosc w winstrolem w strzalach z alechemii jakies opinie o tym srodku, szukalem w wyszukiwarce ale wsumie zbyt duzo sie nie dowiedzialem, sog za jakies info 3

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 5126 | Data: 2008-07-16 19:06:40 | Liczba SOGów: 1
  • Duży zjazd wagi- Dieta+Ćwiczenia+Jakiś spalacz?

    iść sobie biegać koło 30 60 min potem koło 9 10 rowerek do 2 godzin a popołudniu brzuszki,dużo brzuszków. polecacie mi jakiś spalacz dobry dla kogoś kto nigdy z nim nie miał stycznośći i to co napisałem jest szansa na zrzucenie większej ilości

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 325 | Data: 2013-06-23 20:06:11 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}