Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: jaki rowerek magnetyczny kupic opinie

Strona 26 z 1893

  • Jaki stack kreatynowy? Masa+siła

    witam! rozglądam się ostatnio za jakimś dobrym stackiem kreatynowym, ale nie wiem jaki wybrać. mój budżet to ok 100zł. czytałem dobre opinie o xpandzie oraz

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 3304| Data: 2010-07-10 16:45:47| Liczba SOGów: 0
  • Rowerek czy bieganie

    jestem obecnie na redukcji, mam zamiar do końca wakacji spalić cały fat, żeby od września jechać na masie. 1.czy rowerek popołudniowy zastąpić normalnym bieganiem byłoby trochę gorzej bo mam słabszą kondycję i nie będę w stanie biegać 60 min,

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1393| Data: 2010-05-24 21:08:47| Liczba SOGów: 1
  • jaki olej?

    wiem o zaletach oliwy z oliwek ale mamuśka gada ze nie ma na to pieniedzy, na olej lniany zreszta tez nie wiec jaki olej w cenie przywoitej najlepiej kupic obecnie mam slonecznikowo kukurydziany czy jakos tak aha, dodam ze

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 2080| Data: 2005-06-18 15:11:44| Liczba SOGów: 0
  • Createston - Opinie

    no właśnie tak sobie przeglądałem k&f i wpadłem na reklame createston , spr w necie i skład jaki sie moim oczom ukazał jest dosyć fajny , co wy na ten temat sądzicie ... dobry produkt do uzupełnienia generalnie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 3014| Data: 2005-01-10 21:53:13| Liczba SOGów: 0
  • jaki steryd na pierwszy raz?

    trenuje juz jakies 2 lata z przerwami do tej pory nie bralem sterydow, tylko odzywki takie jak: gainer, kreatyna, bialko, hmb itp.. moja

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 8150| Data: 2010-11-06 13:57:58| Liczba SOGów: 0
  • meta 100 tab jaki cykl?

    białko:staram sie jak najwiecej węglowodany:ograniczam przed i po silowni, rano tłuszcz:ograniczam 7. ile i jakie przebyte cykle sterydowe:nie mialem 8. trening:poniedzialek wtorek czwartek piatek kazda grupa miesni raz w tygodniu 9. cel

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 2230| Data: 2010-12-20 09:44:27| Liczba SOGów: 1
  • Jaki to typ budowy? ekto, mezo, endo czy coś pośrodku?

    54 58 łydki 37 37,5 waga 66 70,9 a oto kilka zdjec jak wygladam po masówce i jaki to typ budowy, mam nadzieje ze ktos w oparciu o te dane szczegółowe dokładnie mi okresli jaki mam typ i jaka diete pod ten

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 5052| Data: 2008-06-11 18:34:42| Liczba SOGów: 2
  • jaki tren na chwilę obecną

    witam chłopaki jaki tren polecacie na dzień dzisiejszy trochę ostatnio nie jestem w temacie a planuję cykl na trenie wiec liczę na wasze

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 2954| Data: 2006-11-28 23:10:17| Liczba SOGów: 1
  • Jaki gainer

    zamierzam kupic gainer ale nie wiem jaki zastanawiam sie nad mutant mass duza sprzedawalnosc , olimp gain bolic tani, ale czy dobry ,universal gain fast 3100

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1036| Data: 2008-09-17 17:36:41| Liczba SOGów: 0
  • Jaki najlepszy plan treningowy?

    witam możecie mi powiedzieć, jaki będzie dla mnie najlepszy trening jeżeli od maja do września będe mieć karnet i bede mógł chodzić na siłownie

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 15375| Data: 2007-04-20 20:21:27| Liczba SOGów: 0
  • Gainer+Hmb jaki trening dla początkujacego?

    heja mam do was kilka pytan i licze, ze mi pomozecie: ćwicze intensywnie juz jakies 4 miesiace, ale tylko w domu pompki z krzesla, brzuszki, czasami sztanga, ale tez w domu mam 172 wzrostu i 67kg

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 3217| Data: 2007-03-21 10:31:19| Liczba SOGów: 0
  • HCA - opinie

    witam chciałbym poznac opinie forumowiczow na temat hca : jak dziala , czy daje efekty itp. za wszystkie odpowiedzi dzieki ruła musi być 7

    Odpowiedzi: 50| Ilość wyświetleń: 14010| Data: 2003-05-15 14:47:05| Liczba SOGów: 3
  • trans-x OPINIE

    kto z was stosowal trans x warto go kupic czy lepiej zaiwestowac w czysta kretke trzymaj sie ramy to sie nie posramy

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1786| Data: 2004-01-14 01:02:44| Liczba SOGów: 0
  • 800 pln i rowerek dla kobietki na sztywnym widelcu do spokojnej jazdy:)))

    zbliza sie wiosna i czas zamienic rowerek stacjonarny na ladniutka, wytrzymala i bezawaryjna damke do jazdy po sciezkach i lesie. cena nie moze przekroczyc

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 3812| Data: 2008-02-18 20:10:21| Liczba SOGów: 1
  • co najlepsze na spalanie tluszczu (rowerek, bieznia, steper)

    miesni nie chcialbym spadac co byscie mi polecili zebym wybral, bede wykonywal ta czynnosc po treningu silowym rowerek stacionarny bieznia mechaniczna steper

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 5077| Data: 2010-08-26 10:08:14| Liczba SOGów: 0
  • Testosteron propionate Malay Tiger opinie !

    elo planuje cyklon i w jego sklad bedzie wchodzil m.in. jak w temacie ten propek. prosilbym o szczere opinie .. zalozylem drugi taki sam post bo nie da sie wejsc w poprzedni zalozony, ktory prosilbym usunac ...

    Odpowiedzi: 48| Ilość wyświetleń: 13324| Data: 2007-06-24 22:22:28| Liczba SOGów: 2
  • jaki stack kupic?

    witam panowie. chcialem sie zapytac jaki stack crea. aktualnie jest na topie nie jestem cos ostatnio w temacie, a wy pewnie w tym dziale jestescie na biezaco z wiadomosciami. pozdro i dzieki za odp.

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 1523| Data: 2010-08-08 20:40:53| Liczba SOGów: 1
  • Jaki Orbitrek kupic?? doradzcie

    witam chce z kupic orbitrek! doradzcie mi jaki jest najlepszy ale w miare za nieduze pieniądze:] moge dac 800zł max. orbitrek ma sluzyc mi i zony :] ja waze 112kg

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1403| Data: 2013-10-17 21:36:20| Liczba SOGów: 0
  • J/NJ - prośba o opinie

    się do was doświadczonych forumowiczów z prośbą o pomoc i porady. aktualnie nie stosuje żadnej diety jednak wygląd jakiego się dopuściłem daje powody do zabrania się za siebie. po przeczytaniu kilkunastu wątków zainteresowała mnie dieta j/nj.

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1093| Data: 2012-02-08 18:24:42| Liczba SOGów: 0
  • Jaki Rower - Mech. Magn. czy Treningowy %-)

    siemano, chce kupic rower do cwiczen, tylko niewiem jaki wybrac, sa jakies mechaniczne, magnetyczne i treningowe, czym one sie roznia poza ceną, i ktoren z tych trzech wybrac

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1169| Data: 2008-05-19 13:04:46| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}