Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: jaki rowerek magnetyczny kupic opinie

Strona 26 z 5000

  • ławka hertz master opinie ?

    witam jestem na kupnie ławki i nantrafiłem na tą http://allegro.pl/lawka hertz master do 140kg zestaw 130 kg olimpic i1967793286.html proszę o jakies rady i opinie o firmie hertz z góry dzięki

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 5385 | Data: 2011-12-04 20:34:06 | Liczba SOGów: 0
  • DOSWIADCZENE NA REDUKCJE-wasze opinie?

    bardzo dobrze sie czuje....ale do czego zmierzam. moj trening wyglada tak: 4 razy w tyg. 45 min areoby 30 min rowerek 45 min areoby 30 trening siłowy oraz 2 razy w tyg. 30 min areoby 3o rowerek 30 areoby zawsze w takiej kolejnosci

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 1768 | Data: 2006-11-21 09:26:43 | Liczba SOGów: 0
  • TRENING TRZY RAZY W TYGODNI

    z większym naciskiem na barki gdyż są nieco mniej rozwinięte i odstają od reszty. trening na 8 tygodni ewentualnie z jakimiś mdyfikacjami podczas tych 8 tygów. niewiem co lepiej czy jedna partia w tygodniu czy każda na sesji... posiadam full

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 758 | Data: 2009-04-20 15:06:41 | Liczba SOGów: 0
  • Jak rozbudować barki i plecy. Proszę o jakiś dobry trening?

    chce rozbudować barki oraz plecy, a żadnego dobrego treningu nie znalazłem. proszę was o jakiś dobry trening. płeć : mężczyzna wiek : 19 waga : 70 wzrost : 170 cel treningowy : masa

    Odpowiedzi: 22 | Ilość wyświetleń: 6746 | Data: 2008-06-02 18:42:38 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki atlas kupić?

    witam chciałbym kupić sobie jakiś atlas do domowego użytku po prostu nie mam czasu, aby bierać na siłkę tak często jakbym chciał. czy moglibyście

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 6335 | Data: 2003-10-26 15:23:04 | Liczba SOGów: 0
  • Trening dla dziewczyny-Pytanie i opinie:)

    chce popracować nad swoim ciałem 3 ogólnie to jeszcze nie miałem do czynienia z kobitką na siłce wiec zastanawiam się jaki trening jej ułożyć/polecić. macie jakieś pomysły dodam że chce ona troszkę centymetrów stracić,jak wiadomo sam trening

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 310 | Data: 2010-05-27 21:59:48 | Liczba SOGów: 1
  • Jaki orbitrek?

    witam poradzcie jaki orbitrek najlepiej kupić do domowego użytku. mam na oku takie dwa

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 6317 | Data: 2008-02-25 15:18:41 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki tran?

    panowie, jaki tran polecacie jako zrodlo omega3 czy w aptece kupic pierwszy lepszy w plynie czy w kapsulkach

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 3900 | Data: 2010-08-02 15:12:57 | Liczba SOGów: 0
  • [K] Siłownia sprzęt

    kupię sprzęt na siłownię: ławeczkę plus st jaki najlepiej marbo, kelton, magnus; obciążenie najlepiej od 1,25kg do 10kg otwór min. 29mm; rowerek magnetyczny

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 699 | Data: 2013-10-31 17:08:22 | Liczba SOGów: 0
  • FBW 2 razy w tygodniu - opinie, oceny, spostrzeżenia

    biceps uginanie ramion ze sztangą stojąc 2 x 12, 10 łydki wspinanie na palce siedząc 2 x 15, 15 brzuch 4 x maks rowerek stacjonarny plan b czwartek nogi przysiad 4 x 15, 15, 12, 12 plecy podciąganie na drążku 4 x maks plecy podciąganie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1697 | Data: 2008-12-16 19:45:29 | Liczba SOGów: 2
  • Rowerek magnetyczny HMS M2600

    witam, ktos ma jakies doswiadczenia z tym rowerkiem/marką ostanio widzialem w makro i prezentuje sie w miare solidnie. alternatywnie zapodajcie linki do aukcji ze sprzetem ktoremu warto sie przyjrzec. budżet ok 700 pln. pozdrawiam

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 692 | Data: 2010-04-01 21:45:52 | Liczba SOGów: 0
  • Trening + żywienie nowego - mój plan, mój dzień - wasze opinie

    to kawał mięsa, ziemniaki i jakaś surówka. przed snem staram się nie jeść węgli, najczęściej kolacja to serek wiejski z jakimś dodatkiem, np. rukolą. białego pieczywa nie jem prawie w ogóle, zastąpiłem je waflami sonko jakieś 2 lata temu.

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 284 | Data: 2012-11-13 08:32:45 | Liczba SOGów: 0
  • Tran...ale jaki ??

    witam jaki tran jest najlepszy firma, w jakiej jest postaci:kapsulka,plynny ,, ile kosztuje..aha i czy mozna zamiast tranu brac omega 3 pozdro i przepraszam jezeli temat juz sie powtorzyl

    Odpowiedzi: 22 | Ilość wyświetleń: 6667 | Data: 2005-03-09 21:32:36 | Liczba SOGów: 0
  • Rowerek stacjonarny

    posiadam takie cudo w domu rowerek stacjonarny romet universal. i przyszła mi myśl, żebym zaczoł jeździć w zimie. no i tu nasuwa się problem jak

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 4239 | Data: 2004-09-20 19:09:30 | Liczba SOGów: 0
  • ze 120kg na 78kg w 6miesiecy!!! pomóżcie co kupic na mase?

    was o pomoc bo chciałbym pozbyc sie tej wiszacej skórki na brzuchu i przybrac troche miesni. co radzicie co kupic jakies białko 12 obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył : niewiem o co chodzi wiek : 33 waga : 81

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 1822 | Data: 2011-02-10 19:29:25 | Liczba SOGów: 1
  • Jaki spalacz- dalsza redukcja

    witam, jaki spalacz na drugi cykl redukcji redline, lipo 6 man/woman viper jakiś inny wiek:21 waga: 68 70 trening:

    Odpowiedzi: 33 | Ilość wyświetleń: 2610 | Data: 2010-04-06 19:03:54 | Liczba SOGów: 2
  • Rower magnetyczny

    http://allegro.pl/item1179607313_magnetyczny_rower_rm_264f_rowerek_fitness_fitplay.html ewentualnie jak warto dopłacić http://allegro.pl/item1168911734_markowy_i_solidny_rower_laubr_bc_580_7_kg_kolo.html

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 2001 | Data: 2010-08-06 23:55:07 | Liczba SOGów: 0
  • Anglia - jakie suple kupic?

    jakie suplementy kupic w anglii chodzi mi o takie suple ktorych nie ma w polsce, oczywiscie lepsze a nie gorsze. a czy sa tam jakies tansze odzywki niz u nas a pytam sie bo ojciec mojego kolegi za niedlugo wraca z anglii do polski. czy wogule

    Odpowiedzi: 30 | Ilość wyświetleń: 4599 | Data: 2003-09-17 20:20:51 | Liczba SOGów: 3
  • boldenon EC - opinie?

    witam, probowal ktos boldka z eurochemu jesli tak to prosze o opinie oraz takie male pytanko:p stosowanie go bez tescia to chyba zly pomysl

    Odpowiedzi: 36 | Ilość wyświetleń: 5195 | Data: 2006-09-03 11:39:52 | Liczba SOGów: 3
  • Jak wykorzystac rowerek treningowy aby schudnąć

    kilogramy. zakupilem wlasnie rower reebok fusion rev 10201 ma on w sobie kilka programow cwiczen z tym ze nie wiem jaki program wybrac na odchudzanie. dzieki płeć : mężczyzna wiek : 27 waga : 110 wzrost : 176 obwód klatki :

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2575 | Data: 2008-04-22 18:05:45 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}