[...] chcącej kształtować swoją sylwetkę. Z drugiej strony zaobserwować można, że w zdecydowanej większości diet dominuje drób, a dokładnie pierś z kurczaka. Z czego to wynika i jak dalece powyższe poglądy są prawdziwe? Przeanalizujmy szczegółowo te dwa rodzaje mięs i zastanówmy się, które rzeczywiście warto spożywać częściej. Drób – co to takiego? [...]
[...] ( z Twoją pomocą ;-) ) zgłębić trochę tajniki szamaństwa ;-) póki od dziś zaczynam testować te liściaste cuda ( żadnych ekspresówek - wszystko suszone liście ). Swoją drogą jak tylko tam weszłam to nie wiedziałam na co patrzeć i co wąchać - wszystko pachniało ;-) i kobitka miała tam takie zioła o których nigdy w życiu nie słyszałam :) a teraz [...]
[...] składniki w diecie, cóż... nie ma tam np. pozycji "gulasz wołowy", albo "sos śmietanowy". Dlatego dodaję na listę gł. składniki potraw, żeby było jak najbardziej przybliżone. Oliwy nie cierpię, więc całkowicie odpada (chyba, że do smażenia). Nie dam rady utrzymać 6-u posiłków o równej wartości odżywczej przez cały [...]