Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: jak napisać recenzję artykułu z gazety

Strona 1 z 5000

  • jak napisać rymowanki o kurczaku

    jak napisać rymowanki o kurczaku

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1994| Data: 2012-03-29 21:05:39| Liczba SOGów: 1
  • Jak znaleźć sponsora?

    potrzebuje porady na temat szukania sponsora... chce znalezc dla klubu sportowego kogos takiego.. nie mam pojęcia jak sie za to zabrac.. jak napisać podanie do firmy co w takim podaniu zamieścic poporstu nie wiem od czego zaczac pozdrawiam

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 9344| Data: 2008-01-13 20:27:22| Liczba SOGów: 0
  • jak napisac do tych z inso ?!

    od razu mowie: sorry ze tutaj ale naprawde nie mam pojecia gdzie to napisac. dostalem bana na 2 konta na insomni, chce zeby mi jedno odblokowali tylko jak to im napisac jak nawet sie zalogowac tam nie moge

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1026| Data: 2007-07-01 18:38:18| Liczba SOGów: 0
  • Ocena jakości odżywek wysokobiałkowych na rynku polskim - stanowisko HI TEC NUTRITION

    konkurencyjnej firmy olimp. publikacja artykułu pana profesora mleko ukazała się w niezależnym magazynie sdw nie jak w przypadku artykułu pana dr. kaczki pracownika firmy olimp publikacja odbyła się na łamach gazety pb której właścicielem jest

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 37048| Data: 2013-06-10 09:00:01| Liczba SOGów: 0
  • Redukcja dla Juniora,czyli jak się do tego zabrać

    że tak bardzo polubiliście swój tłuszcz. ba, skoro do tej pory wam nie przeszkadzał to najwyraźniej traktujecie prawie jak wasze domowe zwierzątko. na szczęście, z tego co widzę, przestaliście się z nim dogadywać i macie zamiar pozbyć się

    Odpowiedzi: 69| Ilość wyświetleń: 53213| Data: 2013-02-01 11:58:39| Liczba SOGów: 81
  • Plecy jak stodoła - czyli Godzilla kontratakuje %-)

    o rozmiar w klatce, rzucimy niedbale 150 7 1 budowa pleców zasadniczo w kulturystyce nie istnieje takowe coś jak plecy czy grzbiet . mówiąc plecy mamy na myśli tylną część tułowia, która składa się przecież z kilku mięśni. nikt z nas

    Odpowiedzi: 146| Ilość wyświetleń: 46148| Data: 2006-05-15 11:25:20| Liczba SOGów: 58
  • RECENZJE AMERYKAŃSKICH SUPLEMENTÓW - podziel się wg wzoru :)

    jak w temacie piszemy recenzje amerykańskich suplementów , tych ktore mielismy okazje spróbować czy testować przez

    Odpowiedzi: 162| Ilość wyświetleń: 23568| Data: 2005-04-01 21:30:41| Liczba SOGów: 10
  • BETA BOLIC - RECENZJE

    2011/20110201124344 w tym temacie prosze wpisywać recenzje otrzymanych beta bolic do testów składniki w: 5 kapsułkach matrix kreatynowy 3800 mg alfa ketoglutaran kreatyny / ester etylowy kreatyny hcl / chelat magnezowy kreatyny /

    Odpowiedzi: 122| Ilość wyświetleń: 30230| Data: 2011-02-01 12:43:44| Liczba SOGów: 1
  • Ocena jakości odżywek wysokobiałkowych na rynku polskim - Recenzja artykułu

    serdecznie zapraszamy do lektury recenzji artykułu dr inż. piotra kaczki zatytułowanego „ocena jakości odżywek wysokobiałkowych na rynku polskim” autorstwa dr pawła przychodzeń specjalisty do spraw badań i rozwoju

    Odpowiedzi: 821| Ilość wyświetleń: 36643| Data: 2013-05-17 15:18:00| Liczba SOGów: 27
  • [art] Jak najłatwiej spieprzyć redukcję.

    może to dziwnie zabrzmieć, ale widziałem ludzi, którzy zaczynali redukcje tłuszczu od przybierania na wadze. jak to w ogóle możliwe ludzie, aby wynagrodzić sobie trudy treningu siłowego i cardio, zjadają po treningu kotlety schabowe albo

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 32237| Data: 2009-11-22 14:03:49| Liczba SOGów: 26
  • Oryginalny Niemiecki Trening Objetościowy - tłumaczenie artykułu Charlesa Poliquina

    się do niego. jednakże istnieje system wybijający się spośród wszystkich innych metod. jest brutalnie trudny, ale jak się okazało jest niezwykle skuteczną metodą by dopakować szybko masę mięsni.

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 36289| Data: 2011-05-09 01:09:46| Liczba SOGów: 10
  • Jak walczyć z otłuszczeniem na brzuchu

    oponka na brzuchu pozbądź się jej. z czym to się je i jak skutecznie walczyć z tłuszczem. autor charles poliquin chcesz się pozbyć zbędnej tkanki tłuszczowej istnieje

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 20368| Data: 2011-10-13 18:31:44| Liczba SOGów: 2
  • Recenzje produktow Mr Big i Big Zone

    moze byc przydatna. odrazu mowie ze nie jestem sponsorowany ,nie mam zadnego interesu w tym, bo sam place za suple jak i kazdy klijent atlety. to takie info dla troli i napinaczy, wiec za spam dziekuje odrazu, chyba ze cos konstruktywnego to

    Odpowiedzi: 95| Ilość wyświetleń: 19972| Data: 2012-02-21 16:13:04| Liczba SOGów: 4
  • AMINOKWASY - jak ich używać !!!

    dostałem pozwolenie od sona więc wrzucam 14 aminokwasy jak ich używać i osiągać rezultatu!!!!!! to nie wystarcza wrzucić w siebie garść suplementów i oczekiwać, że same

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 47160| Data: 2004-01-20 09:32:16| Liczba SOGów: 16
  • Jak być szerokim bez noszenia 10 bluz?Barki by KOniu ;-D

    są najważniejsze położenie barków w najszerszej części ciała człowieka sprawia, że barki mają ogromny wpływ na to, jak wygląda nasza sylwetka. wszyscy dążą do ideału szerokich barków i wąskiej talii, tego drugiego zmienić nie można, natomiast

    Odpowiedzi: 133| Ilość wyświetleń: 63620| Data: 2006-08-29 15:50:02| Liczba SOGów: 113
  • [ART] Jak podnieść TESTOSTERON ?

    odpowiada on też za nasze zachowanie. niski poziom testosteronu powoduje szybsze odkładanie tkanki tłuszczowej, gorsze jakość mięśnie oraz trudności w ich budowaniu. poziom testosteronu u mężczyzny warunkowany jest głównie genetycznie. nie

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 31452| Data: 2010-04-09 13:28:08| Liczba SOGów: 16
  • Jak zbudować silne nogi i zdrowe kolana

    jak zbudować silne nogi i zdrowe kolana parę wskazówek jak zrównoważyć siłę i wzrost masy mięśniowej w obrębie nóg autor

    Odpowiedzi: 84| Ilość wyświetleń: 35925| Data: 2011-06-22 13:21:41| Liczba SOGów: 11
  • 12 najlepszych rad jak poprawić podciągnie na drążku

    12 najlepszych rad jak poprawić podciągnie na drążku szybki sposób na rozwój siły ruchów z grupy pull przyciągających by charles

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 24386| Data: 2011-11-14 21:12:15| Liczba SOGów: 5
  • MASA, SIŁA CZY RZEŹBA- JAK ZACZĄĆ? WSZYSTKO NA TEMAT.

    najbliższe 2 3 lata powinny robić nieustającą „masę” bo nie mają absolutnie czego „rzeźbić”! jeśli chcesz wyglądać jak osobnicy z okładek prasy dla mężczyzn ... najpierw zdobywasz masę mięśniową trening siłowy fbw 3x w tygodniu „na masę”,

    Odpowiedzi: 74| Ilość wyświetleń: 69294| Data: 2012-01-13 12:43:02| Liczba SOGów: 7
  • HST PUSH & PULL - czyli jak podrasować HST

    witam! chciałbym zaprezentować wam modyfikację treningu hst, o której to myślałem już jakiś czas temu. jest to trening opierający się na założeniach hst, ale zbudowany na zasadzie ćwiczeń push oraz pull.

    Odpowiedzi: 176| Ilość wyświetleń: 48889| Data: 2010-04-22 17:11:14| Liczba SOGów: 26

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}