Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: interpretacja wyników Tsh 3

Strona 6 z 13

  • wyniki badań tsh jak czytać

    jak interpretować wynik z drugiego dnia cyklu fsh 5,94

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1773 | Data: 2010-05-11 13:16:17 | Liczba SOGów: 0
  • ANALIZA WYNIKÓW BADAŃ

    wiek 27 lat . ostatni cyklon skonczylem w polowie sierpnia poszlo prolo,npp,omo , masteron i wino w tab. . odblok byl z hcg 10000 jm. i w okolo 8 tygodniu tez przybilem 10000jm. provi 50 mg 25mg i clomid 36 tab . za soba mam juz okolo 10 cyklow

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 1337 | Data: 2010-10-09 21:23:54 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki tarczycy tsh 0,680 ulU/ml 0,250-5,000

    czy mój wynik jest dobry 0511 mlu/l kobiety: 0,27 4,20 ................. ............. ............... .............. ............ ........... .............. ................ .............. ............ ............... ................

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 887 | Data: 2010-11-27 22:03:13 | Liczba SOGów: 0
  • wynik badania tsh

    3,0

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 877 | Data: 2010-06-04 15:47:23 | Liczba SOGów: 1
  • prawidłowe wyniki tsh

    mam wynik1 t s h ,1,004 czy jest to dobry wynik,ostatnio 3 miesiące temu miałam 8, 375 co on oznacza, jest to duża różnica, bardzo źle się czuję ostatnio, jestem senna,pocę się , kręci mi sie w głowie co to oznacza

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 832 | Data: 2011-06-12 15:50:08 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki tarczycy tsh

    czy mój wynik jest dobry 0,680 uiu/ml 0,250 5,000 ........... .......... . ............................. ...................... .................... .......................... ..................... ..........................

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 757 | Data: 2010-11-27 21:49:36 | Liczba SOGów: 0
  • tsh powyżej normy

    obecny wynik 8,39. jestem 8 lat po operacji usunięcia tarczycy. przyjmuję 1 raz dziennie 0,75 euthyrox.ogólnie czuję się dobrze mam 60lat.czy mam coś zmienić chodzi mi o dawkę przyjmowanego leku,którą to dawkę przyjmuję od początku.b.ż.

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 735 | Data: 2011-02-25 11:05:05 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki badan

    mam wyniki badan i jak ktos moze mi cos powiedziec o nich czy maja wpływ na owłosienie. jestem mezczyzna. wiek 20 lat badamnie wynik norma Tsh 3 cia generacja : 1.39 ulu/ml 0.4 4.0 lh .

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 581 | Data: 2008-09-01 17:55:02 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki tsh tarczycy4.22 ulU/l

    taki mam wynik czy to o czymś świadczy.odebrałam ten wyniki dzisiaj,może spotkałaś się z takim wynikiem jak mój.czekam na odpowiedz.jest to dla mnie nowość podziel się zemną wrażeniami.życzę zdrowia i powodzenia.danuta

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 381 | Data: 2011-02-18 18:06:57 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki badań tsh

    3,956mlu/ml ostatnie badanie na tarczycę, pytanie brzmi czy trzeba brać leki, biore dwa lata eltroxin jedna całą tabletkę i pół, ma także podwyższony wynik z badania na triglicerydy = 385,0 mg/dl, leukocyty 10,15 tys/ml a erytrocyty 3,87 mln/ml

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 335 | Data: 2010-12-21 14:54:50 | Liczba SOGów: 0
  • tsh wyniki

    wynik 1.51 o czym świadczy

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 305 | Data: 2010-06-15 20:28:43 | Liczba SOGów: 0
  • tarczyca wyniki

    od lat lecze sie na niedoczynnosc tarczycy , obecnie przykmuje eutyrox 125 mg. wlasnie dzis odebralam wynik badania Tsh 0,005 mlu. logicznie myslac powinnam zmniejszyc dawke leku ,tylko o ile , czy 100 mg dzienna dawka bedzie wystarczajaca

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 298 | Data: 2011-06-29 17:03:54 | Liczba SOGów: 0
  • hormon tarczycy TSH

    mój wynik tego hormonu to 12,424 gdzie normą jest 0,55 4,00.czy mam sie czego obawiac i zgłosic sie lekarza

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 287 | Data: 2012-04-17 16:01:49 | Liczba SOGów: 0
  • wynik badań tsh

    0.029

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 278 | Data: 2010-08-18 22:49:48 | Liczba SOGów: 0
  • tsh

    mam taki wynik czy to dobry czy zły. tsh3 1.61

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 271 | Data: 2010-08-04 14:47:22 | Liczba SOGów: 0
  • wynik badania

    proszę o odczyt badania laboratoryjnego , Tsh 0,1 ft4 18,05 tt3 7,91 trzy miesiace temu urodziłam dziecko mam 15kg nadwagi,podczas badania tarczycy wykryto u mnie dwa guzki na tarczycy mam 33lata w dziecinstwie już chorowałam na tarczycę i

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 251 | Data: 2011-01-05 16:36:38 | Liczba SOGów: 0
  • tsh 0,988 zinterpretuj

    proszę o interpretację powyższych wyników czy to prawidłowy poziom hormonów tarczyzy, jednocześnie informuję, że mam usuniętą tarczycę, pozostały tylko

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 234 | Data: 2011-04-23 10:56:12 | Liczba SOGów: 0
  • Pomoc w interpretacji wyników badań

    cześć jak zinterpretować następujące dane, czy przy następnym badaniu kontrolnym, poprosić o zbadanie dodatkowych rzeczy. Tsh 2,45 uiu/ml wartości referencyjne: 0,30 4,00 uiu/ml bilirubina 0,52 mg/dl wartości referencyjne: 0,2 1,2 mg/dl glukoza

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 207 | Data: 2011-09-01 21:23:45 | Liczba SOGów: 0
  • tsh

    wynik 4,780 u dziecka 7 letniego waga 52 kilogramy dostaliśmy skierowanie do endokrynologa jaka możne być przyczyna tak wysokiego wyniku o czym powinniśmy wiedzieć udając się do lekarza jakie czeka nas leczenie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 197 | Data: 2011-03-03 17:59:08 | Liczba SOGów: 0
  • tsh 4 .80 i ft33.12 ft4 13.81

    co znaczy ten wynik

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 168 | Data: 2013-09-10 18:58:42 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}