SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

inkospor opinie

  • creapure jakie?

    Post
    Odżywki i suplementy

    wielkie dzieki.ja chyba postawie na Kreatyne z Inkospor.Nie slyszalem zeby ktos z moich znajomych ja bral ale czytalem o niej i opinie byly raczej dobre wiec...biore Inkospor.Co o tym myslicie?i czy sa moze opakowanie 300g z tej firmy??

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 2398 Data: 2007-01-21 19:02:38 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH v2

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: sucha masa miesniowa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Trec - Creatine Micronized 200 mesh + taurine - 900 g; Gaspari Nutrition - Qualitine - 300g; Inkospor - Creatin - 500g 3) staż: 5 lat z przerwą, teraz około 9 msc 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Prośba o pomoc w doborze kreatyny, chcę zakupić mono. Ew

    Odpowiedzi: 642 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-01-28 12:59:24 Liczba szacunów: 0
  • Olimp - Baton Matrix Pro 32

    Post
    Olimp

    słyszalem opinie ze pomimo podobnego skladu ten baton olimpu (matrix) jest gorszy od batonow innych renomowanych firm np inkospor - studiowal ktos jakosc skladnikow batonow i np zawartosc bialka w bialku zawartego w nich ?

    Odpowiedzi: 121 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-08-01 00:24:42 Liczba szacunów: 0
  • TEST: Ja wam pokaze...i nie ma srania (C) - Pitt Bull - pods. str 140 !!

    Post
    Odżywki i suplementy

    erossi pajacu powiem tak: skoro Ty tak łatwo bys rzucił to Twoja sprawa. nie nauczyli czytania ze zrozumieniem? powyzsza kwestie wyjasnili juz wyzej. Po co ladowac tyle kasy w chemie. do kogos tam: od 1wszego cyklu do poczatku tego zrobił 3kg (jak dobrze pamietam) k44jpkchlopie na forum jestem 2x dluzej niz Ty... na banie mi taak nie zalezy. Wyra

    Odpowiedzi: 1531 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-05-06 21:23:04 Liczba szacunów: 0
  • Skąd takie różnice cen suplementów - otwarta dyskusja

    Post
    Odżywki i suplementy

    Zbawiony - mozna sprawdzic, ze creapure jest znakiem zastrzezonym dla okreslonego produktu, producenci informuja o tym - nawet na etykietach i broszurkach reklamowych (np inkospor, trec). W internecie mozna takowe informacje znaleźc. W wkestii suplementów i opini na ich temat - warto zlustrowac kto opinie umieszcza. Moja opinie w kwestii wielu sup

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1229 Data: 2009-11-26 09:36:33 Liczba szacunów: 0
  • Amerykańskie suple

    Post
    Odżywki i suplementy

    OK Dzięki. Inkospor albo PowerxSport bd Oni tam piszą że jakieś dawkowanie 3 g? I na jakimś forum gdzieś czytałem chyba sfd opinie mówią ze ok Ja to chce zapodać 10 g treningowe 5 nietreningowe Zmieniony przez - Mandel w dniu 2010-08-30 12:02:00

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 1880 Data: 2010-08-30 11:54:24 Liczba szacunów: 0
  • co sądzicie o takim pakiecie?-sogi-pytanie do specjalistow

    Post
    Odżywki i suplementy

    o zestawu? Porównywałeś zawartość kwasów omega-3? czy tylko ilość capsów? Mono (na to bym stawiał) - obojętnie- moze byc olimp, moze być trec, moze być vitalmax, mulipower, inkospor... jabłko_ TCM- Olimp, Cm3- Trec -chyba te 2 wychodzą najlepiej. Ester- Crester z Biogenixa przychodzi mi na myśl. 5. Nie jestem zwolennikiem gainerów, bo jestem end

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 1397 Data: 2007-08-20 22:28:04 Liczba szacunów: 0
  • Wybór stack'u

    Post
    Odżywki i suplementy

    plementacji mają wpływ... Swego czasu - przed wejsciem na rynek estrów, orotanów itp - ludzie podobnie relacjonowali dzialenie monohydratu kreatyny: na jednych działal lepiej inkospor, na innych uniwersal, na innych multipower, albo hi-tec - a np - olimp juz nie . Do tej pory przychodza do sklepu osoby które na 3kg mass xxl zrobili 5kg masy, a na 4

    Odpowiedzi: 56 Ilość wyświetleń: 3259 Data: 2009-09-17 13:23:34 Liczba szacunów: 0
  • Cel MASA - powrót do treningów

    Post
    Odżywki i suplementy

    mono: universal/ultimate/kaizen/inkospor a jeśli szkoda funduszy to poprostu vitalmax. Jesli koniecznie chcesz przedtreningowca to zacznij se od n.o.k.o , zbiera bardzo pochlebne opinie mimo ze jest bardzo prostym stakie i jest bardzo tani.

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 1305 Data: 2010-03-24 10:20:19 Liczba szacunów: 0
  • TREC

    Post
    Odżywki i suplementy

    Sukces tej firmy polega na dobrej reklamie i relacji cena/jakość. Stosowałem kreatyne 200 mesh( dałem sie nabrać na te mesh) i muszę stwierdzić, że o wiele lepiej działała na mnie kreatyna Inkospor firmy, która nie musi wypisywać na opakowaniach nic o "myszach", "creapurach" ani rozdrobnieniach, ponieważ od lat ma wyrobioną o

    Odpowiedzi: 54 Ilość wyświetleń: 4022 Data: 2003-11-30 21:56:40 Liczba szacunów: 0
  • jaka kreatyna?

    Post
    Odżywki i suplementy

    zy prolaba laduje multipowera na pierwsze miejsce??? i myslalem ze posypie sie w miare jednoznaczna odpowiedz, hmm jak widac troche sie pomylilem]...mialem juz multipowera i inkospora , i uwazam ze na mnie lepsza jest inkospor-a, ale wiadomo ze kazdy musi poprobowac na sobie roznych firm...... Ja osobiscie w najblizszym czasie sprawdze na sobie Pr

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 2516 Data: 2002-04-02 12:10:16 Liczba szacunów: 0
  • NITROBOLON2 vs MASSACRA

    Post
    Odżywki i suplementy

    my, mhp bsn ,weider,kaizen, dymatize, universal itp. porownasz efekt i sam zobaczysz ze w szczegolnosci trec jest do bani, nie mylic ze nie daja efektow, daja ale nie takie jakie mozna uzyskac sorstujac suple z za oceanu i nie tylko inkospor jest z rfn. nie robie tu czarnego pi-aru ta so moje i nie tylko opinie a zjadlem juz troche tego swinstwa.

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 2564 Data: 2009-06-18 18:14:39 Liczba szacunów: 0
  • kreatyna-która ???? ;))

    Post
    Odżywki i suplementy

    Tak naprawde to nie ma wiekszego znaczenia ktora wezmiesz. Opinie ktore przeczytasz beda zachwalaly popularne, sprawdzone i dosc tanie produkty typu Olimp, Vitalmax itp. Osobiscie polecilbym np. Inkospor, choc jest nieco drozszy. Ale merit jest taki jak w pierwszym zdaniu. Efekty bardziej zaleza od dobrej diety, treningu i regeneracji niz od tego,

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1278 Data: 2006-12-07 18:23:39 Liczba szacunów: 0
  • kreatyna creapure ktora

    Post
    Odżywki i suplementy

    a co powiecie na inkospor creapure natknolem sie i dobre opinie widze zbiera

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 376 Data: 2016-09-20 15:08:44 Liczba szacunów: 0