[...] Tłuszcz: żółtka jaj, masło orzechowe , oliwa z oliwek, , orzechy, suplementy omega 3 V - TRENING Trenuje sobie albo On Off, On, Off albo , zalezy jak sie zregeneruje i mam sile On, On Off, On itd Barki i tricepsy - Unoszenie bokiem w górę 4s 20*, 15*, 10+rest pasue x2 - Wyciskanie na smith'cie 3s 12*, 10*, 8+rest pause x2 - Unoszenie sztangielek [...]
[...] 23:31:47 Na pewno pamiętasz takiego gościa ASP.net, ostatnio przeglądałem właśnie archiwum animala i natknąłem się na jego post właśnie co do naprawy lipidów po cyklu. O ile sam tego nie zdążyłem przetestować, to jednak jemu można uwierzyć, że wie co pisze. Zasady były proste Lekki deficyt Trening codziennie, krótki, intensywny, żadnego [...]
[...] 23:31:47 Na pewno pamiętasz takiego gościa ASP.net, ostatnio przeglądałem właśnie archiwum animala i natknąłem się na jego post właśnie co do naprawy lipidów po cyklu. O ile sam tego nie zdążyłem przetestować, to jednak jemu można uwierzyć, że wie co pisze. Zasady były proste Lekki deficyt Trening codziennie, krótki, intensywny, żadnego [...]
Ogólnie to dzisiaj zamienilem 2 posiłek bo szły 2 bułki orkiszowe z 200g fileta i owoc 100ww to juz wogole zamułało , dziskan dalem juz makaron i na chwilkę tylko odcieło , a o 13 już nie zmuliło ale też dałem po 250mg ALA do tych dwóch posiłków ogólnie to zaczęło się pierniczyc trochę po ładowaniu z miecha temu jak załadowałem 1200ww w dzień [...]
Poza tym makrela i śledź to chyba jedyne słuszne źródła omega 3. Reszta to albo syf zanieczyszczony metalami ciężkim, albo hodowlane nie mające nic wspólnego z o3. Są jescze sardynki, szprotki, anchois ale ile zabawy z tym żeby uklepać te powiedzmy 300g "mięsa"
[...] się tak, po prostu wszędzie wszyscy widzą spisek, bo widzieli na jutubie filmik jak indyjskiej taśmie pompowane są kurczaki. Tyle ucieka jak się niefortunnie podda obróbce, ile razy robiłem steka 200g z kawałka i zostawalo ok 180g, a resztę w kostkę na kilka dni dusilem i uciekło 40%, dla zobrazowania z 3kg zostaje ok 1,8-2kg. Wystarczy tutaj [...]
Panowie zmienię temat. Ptanie do osób, nie na utrzymaniu, redukcji, tylko chcących dowalić mięsa, w połowie/szczycie masy ile czasu Wam zajmuje trening?
Panowie zmienię temat. Ptanie do osób, nie na utrzymaniu, redukcji, tylko chcących dowalić mięsa, w połowie/szczycie masy ile czasu Wam zajmuje trening? Rozgrzewka 15-20 min trening 1h max 1.5 h
Panowie zmienię temat. Ptanie do osób, nie na utrzymaniu, redukcji, tylko chcących dowalić mięsa, w połowie/szczycie masy ile czasu Wam zajmuje trening? Jak 2 partie np.klata i triceps to maksymaknie godzina. Ogolnie nie trenuje dluzej jak godzina
[...] Tygodniowa objętość z której będziemy się w stanie zregenerować będzie tym wyższa im większą częstotliwościa trenujemy daną partie. Pomijam już tak kuriozalna rzecz, że o ile lekkie ćwiczenia, izolowane, jakieś maszyny powiedzmy czy robimy na początku czy w środku trejingu to zrobimy je tak samo dobrze, tak ciężkie wiosła, ciagi czy [...]
[...] i schabie/karkówce. Pierś to czasem wpadnie jak już nie mam wyżej wymienionych mięs. Wiem, że te sklepowe kurczaki i wieprzki marnej zapewne jakości, ale cóż czynić;-) Powiedz mi i jak liczysz z tego miecho np kupuje paczkę 600g 2 podudzia to ile masz mniej-więcej tam miecha, uwielbiam podudzia szkoda że tłuste bo bym mógł codziennie wcinac
[...] mięs. Wiem, że te sklepowe kurczaki i wieprzki marnej zapewne jakości, ale cóż czynić;-) Powiedz mi i jak liczysz z tego miecho np kupuje paczkę 600g 2 podudzia to ile masz mniej-więcej tam miecha, uwielbiam podudzia szkoda że tłuste bo bym mógł codziennie wcinac Jedno takie podudzie liczę na około 17 g białka. Tłuszczu wcale nie mają [...]
Dobry kawal miesa nie jest zly. A co do zrobienia tez zadna sztuka. Ja robie na masle klarowanym,nagrzac na maksa palelnie z tluszczem i mieso,a ile trzeba smazyc zalezy kto jakie lubi i jaka grubosc. Ja lubie krwiste i srednio wysmazone. To smaze okoko 2 min jedna strona i troche soli,pieprzu i zajadam. [...]
[...] i schabie/karkówce. Pierś to czasem wpadnie jak już nie mam wyżej wymienionych mięs. Wiem, że te sklepowe kurczaki i wieprzki marnej zapewne jakości, ale cóż czynić;-) Ile mniej więcej takich udek da mi białka co 200g fileta z kurczaka? /SFD/2019/12/29/f88f1810e48943ada516c29c1f160e55.jpg Zmieniony przez - Ketchup123 w dniu 2019-12-29 19:02:51
[...] już nie mam wyżej wymienionych mięs. Wiem, że te sklepowe kurczaki i wieprzki marnej zapewne jakości, ale cóż czynić;-) Ile mniej więcej takich udek da mi białka co 200g fileta z kurczaka? /SFD/2019/12/29/f88f1810e48943ada516c29c1f160e55.jpg Zmieniony przez - Ketchup123 w dniu 2019-12-29 19:02:51 Roznie podaja Udo ma okolo 16-18g bialka na [...]
[...] dzień ;-) ja staram się nie jadać i tyle ;-) Dobra, ale jaki to ma wpływ na jakość chleba? Jak mi nie będzie smakował to nie kupię ponownie i tyle. Nie jem tego nie wiadomo ile, ale Oskroba zawsze mi smakuje i te z worka i te odpiekane na miejscu. Dokładnie. Mrożenie to nie żadna czarna magia. Badania robili z rozmrażaniem i ponownym mrożeniem [...]
[...] dzień ;-) ja staram się nie jadać i tyle ;-) Dobra, ale jaki to ma wpływ na jakość chleba? Jak mi nie będzie smakował to nie kupię ponownie i tyle. Nie jem tego nie wiadomo ile, ale Oskroba zawsze mi smakuje i te z worka i te odpiekane na miejscu. Dokładnie. Mrożenie to nie żadna czarna magia. Badania robili z rozmrażaniem i ponownym mrożeniem [...]
[...] dzień ;-) ja staram się nie jadać i tyle ;-) Dobra, ale jaki to ma wpływ na jakość chleba? Jak mi nie będzie smakował to nie kupię ponownie i tyle. Nie jem tego nie wiadomo ile, ale Oskroba zawsze mi smakuje i te z worka i te odpiekane na miejscu. Dokładnie. Mrożenie to nie żadna czarna magia. Badania robili z rozmrażaniem i ponownym mrożeniem [...]
[...] dzień ;-) ja staram się nie jadać i tyle ;-) Dobra, ale jaki to ma wpływ na jakość chleba? Jak mi nie będzie smakował to nie kupię ponownie i tyle. Nie jem tego nie wiadomo ile, ale Oskroba zawsze mi smakuje i te z worka i te odpiekane na miejscu. Dokładnie. Mrożenie to nie żadna czarna magia. Badania robili z rozmrażaniem i ponownym mrożeniem [...]
Z białkiem w hoooy indywidualna sprawa, raz ze ktoś może mieć więcej miesa to juz samo utrzymanie wymaga więcej.Srodki lecą gesto to tez zwiekszyć by wypadało zeby wykorzystać potencjal.No i ile zdrowie tez pozwala - nerki , trawienie , No i hajs :D