Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: hyper fusion opinie

Strona 1 z 407

  • Hyper Fusion vs TCM Olimp (Jabłczan kreatyny)

    kreatyny nie trzeba pic tak dużo wody jak w przypadku mono, natomiast nie wiem jak się am sprawa 3 w przypadku hyper fusion czytając opinie na tym forum wysnuć można że jest to dobry produkt. zwraca się do was z prośbą, doradźcie mi co by było

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 3067| Data: 2009-01-27 17:41:50| Liczba SOGów: 0
  • N.O.K.O 800g/Animal Pump + Hyper Fusion

    witam chciał bym się dowiedzieć które połączenie jest lepsze, n.o.k.o + hyper fusion czy animal pump + hyper fusion oraz doradzenia, ponieważ super się nie znam na łączeniu suplementów.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1536| Data: 2009-03-26 20:57:03| Liczba SOGów: 0
  • Problem z Hyper Fusion

    nowy temat dlatego że to indywidualny przypadek i wątpie abym znalazł podobny... otóż: dostałem 140 tabletek hyper fusion z hi teca od ziomka który zaprzestał brać... brakuje 100 którą on już zjadł wiec na cykl mi nie wystarczy... moje pytanie

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1184| Data: 2009-08-30 13:31:10| Liczba SOGów: 0
  • Hi Tec Hyper Fusion VS Storm

    jak sadzicie co lepsze pod wzgledem ceny/ skladu hyper fusion składniki na porcję 6 kapsułek jabłczan tri kreatyny 500 mg orotonian tri kreatyny 500 mg hm ß tri

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 6087| Data: 2008-10-06 08:54:30| Liczba SOGów: 0
  • Whey mass gain + Hyper fusion, cos do tego ???

    witam, mam pytanie jestem po cyklu nitro ii, teraz zaczynam whey mass gain + hyper fusion czy cos jeszcze dorzucic, cel oczywiscie masa sila dzieki za odp

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1327| Data: 2009-04-01 11:43:51| Liczba SOGów: 3
  • CYKL NA JACK3D+HYPER FUSION! POMOC W DAWKOWANIU?

    witam. w kwietniu postanawiam zacząc cykl. posiadam 2 kreatyny, jack3d przed treningowe i kreatyne hyper fusion do tego mam zakupione bcaa xtra 500g, mutant mass i witaminy. moglibyscie mi pomoc w dawkowaniu, ile i kiedy

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1060| Data: 2011-03-09 09:21:06| Liczba SOGów: 2
  • CM3 czy Hyper Fusion?

    dla mnie trochę słabe. pomyślałem o jakieś kreatynie. myślałem o jabłczanie, ale znalazłem dość tani i złożony stack hyper fusion czy ktoś stosował taki suplement czy będzie lepszy od zwykłego cm3, i czy można go stosować na pierwszy cykl

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 2137| Data: 2009-05-17 08:03:38| Liczba SOGów: 0
  • Hyper fusion + ????

    witajcie. mam puche hyper fusion 240 kaps. planuje zrobic jakiś porządny cykl. mam jeszcze na wykorzystaniu 40 50 zl na jakies mono. co radzicie kupic podajcie odrazu dawkowanie.

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1105| Data: 2009-06-21 17:35:02| Liczba SOGów: 1
  • Leucine Fusion-opinie

    witam ! mam pytanie o opinie na temat tego produktu czy ktos juz moze go testowal moze sa jakies lepsze aminokwasy, z czym najlepiej polaczyc leucine aby uzyskac jak najlepszy przyrost z gory gzieki za podpowiedzi

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 10009| Data: 2010-11-11 21:38:54| Liczba SOGów: 1
  • Leucine Fusion [opinie]

    witam , tak jak w temacie prosilbym was o opinie tego produktu bo na forum i ogólnie w internecie jest ich mało , tzn. z czym dawkować i efekty i czy wgl. działa

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1305| Data: 2013-02-17 17:22:35| Liczba SOGów: 0
  • 7 składkowy test przed treningówek-opinie

    1.fearless smak psycho punch 2.venom 2.0 smak packin punch 3.hyper max smak watermelon 4.bombshell smak watermelon burst 5.lunacy smak fruit punch 6.alpha blast smak ruby grapefruit

    Odpowiedzi: 180| Ilość wyświetleń: 7892| Data: 2016-03-31 13:14:34| Liczba SOGów: 10
  • Test Black Devil by polaco_92 - Dziennik Postepow!!!

    5kaps przed treningiem,5kaps po treningu hmb 2kaps rano,2kaps przed treningiem,2kaps po treningu,2 kaps na noc hyper fusion 6kaps po treningu black devil 8kaps na noc bcaa powder około 13g w trakcie treningu power guarana 2 kaps

    Odpowiedzi: 124| Ilość wyświetleń: 19717| Data: 2011-11-27 22:54:27| Liczba SOGów: 5
  • Zestawienie Staków Doradzcie !! Który najlepszy ??

    no xtreme 4.bsn no xplod 5.horse power ultimate 6.nutrabolics deca stack 7.universal shock therapy 8.myogenix hyper shock 9.trec nitro x pack c 13 10.german american xc4 11.vpx cex xs6470 12.hi tec hyper fusion prosze o opinie co do

    Odpowiedzi: 52| Ilość wyświetleń: 2574| Data: 2009-03-14 08:41:49| Liczba SOGów: 1
  • jaka kreta ?

    na inny produkt moze creatnie mega caps 1250 ale to raczej mono a lepsze jest chyba jablczan od mono .ostatnio bralem hyper fusion reklamowany super ,a mi ch..a poszlo po mim odzywialem sie odpowiednio ,raczej unikalem tluszczy ,jak jadlem to

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 1575| Data: 2011-04-17 14:57:19| Liczba SOGów: 0
  • trening na rozbudowe masy miesniowej

    2 tygodnie, rezultaty sa, ale czy to dobrze dobrany trening w mojej sytuacji zakupilem odzywki: hmbolon, hmb olimpa, hyper fusion hi tec a, i aminoanabol hi tec a. mam przetrenowac miesiac na sucho, nastepnie miesiac zwyklego hmb, i pozniej reszta

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2818| Data: 2008-11-20 13:29:44| Liczba SOGów: 1
  • Hyper Pump

    jeszcze poruszany więc napiszę pierwszy. właśnie pare minut temu dowiedziałem się o nowym produkcie burneika sports hyper pump http://burneikasports.com/20 hyper pump.html . co o nim sądzicie jak ktoś testuje niech pisze tu swoje odczucia i

    Odpowiedzi: 84| Ilość wyświetleń: 40113| Data: 2012-08-27 15:12:29| Liczba SOGów: 0
  • HYPER MASS 6000 OPINIE

    witam. co powiecie na temat: hyper mass 6000 dzwoniłem do sklepu z suplementami, odnoście gain bolica, oraz mass xxl i gość powiedział że najlepszym

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 3148| Data: 2011-03-05 15:21:51| Liczba SOGów: 0
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9132| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Rozpiska dawkowania , wyboru Hi-Tec zestaw prosba

    moze cos doupić lub odrzucic itd produktów hi tec. zakupilem zestaw: anabolic protein createston vitamin a z hyper fusion bcaa tst 500 gluta fusion universal uni liver x pump zostało wlasnie do dokupienia pytanie x pump hi tec x pump

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1205| Data: 2010-01-24 12:50:42| Liczba SOGów: 1
  • Jak zmniejszyc pozim kreatyniny we krwi?

    moje wyniki sa ok ale jest maly problem. mialem badanie na poziom kreatyniny we krwi w czasie cyklu kreatynowego. hyper fusion moje wyniki okazaly sie za wysokie. tlumaczenie lekarzowi ze to przez kreatyne na nic sie zdaly i wmawia mi chorobe

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 13781| Data: 2009-06-09 22:41:12| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}