Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: hyper fusion opinie

Strona 1 z 405

  • Hyper Fusion vs TCM Olimp (Jabłczan kreatyny)

    kreatyny nie trzeba pic tak dużo wody jak w przypadku mono, natomiast nie wiem jak się am sprawa 3 w przypadku hyper fusion czytając opinie na tym forum wysnuć można że jest to dobry produkt. zwraca się do was z prośbą, doradźcie mi co by było

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 3052| Data: 2009-01-27 17:41:50| Liczba SOGów: 0
  • Hi Tec Hyper Fusion VS Storm

    jak sadzicie co lepsze pod wzgledem ceny/ skladu hyper fusion składniki na porcję 6 kapsułek jabłczan tri kreatyny 500 mg orotonian tri kreatyny 500 mg hm ß tri

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 6073| Data: 2008-10-06 08:54:30| Liczba SOGów: 0
  • N.O.K.O 800g/Animal Pump + Hyper Fusion

    witam chciał bym się dowiedzieć które połączenie jest lepsze, n.o.k.o + hyper fusion czy animal pump + hyper fusion oraz doradzenia, ponieważ super się nie znam na łączeniu suplementów.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1525| Data: 2009-03-26 20:57:03| Liczba SOGów: 0
  • Problem z Hyper Fusion

    nowy temat dlatego że to indywidualny przypadek i wątpie abym znalazł podobny... otóż: dostałem 140 tabletek hyper fusion z hi teca od ziomka który zaprzestał brać... brakuje 100 którą on już zjadł wiec na cykl mi nie wystarczy... moje pytanie

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1181| Data: 2009-08-30 13:31:10| Liczba SOGów: 0
  • CM3 czy Hyper Fusion?

    dla mnie trochę słabe. pomyślałem o jakieś kreatynie. myślałem o jabłczanie, ale znalazłem dość tani i złożony stack hyper fusion czy ktoś stosował taki suplement czy będzie lepszy od zwykłego cm3, i czy można go stosować na pierwszy cykl

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 2124| Data: 2009-05-17 08:03:38| Liczba SOGów: 0
  • Whey mass gain + Hyper fusion, cos do tego ???

    witam, mam pytanie jestem po cyklu nitro ii, teraz zaczynam whey mass gain + hyper fusion czy cos jeszcze dorzucic, cel oczywiscie masa sila dzieki za odp

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1323| Data: 2009-04-01 11:43:51| Liczba SOGów: 3
  • Hyper fusion + ????

    witajcie. mam puche hyper fusion 240 kaps. planuje zrobic jakiś porządny cykl. mam jeszcze na wykorzystaniu 40 50 zl na jakies mono. co radzicie kupic podajcie odrazu dawkowanie.

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1099| Data: 2009-06-21 17:35:02| Liczba SOGów: 1
  • CYKL NA JACK3D+HYPER FUSION! POMOC W DAWKOWANIU?

    witam. w kwietniu postanawiam zacząc cykl. posiadam 2 kreatyny, jack3d przed treningowe i kreatyne hyper fusion do tego mam zakupione bcaa xtra 500g, mutant mass i witaminy. moglibyscie mi pomoc w dawkowaniu, ile i kiedy

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1053| Data: 2011-03-09 09:21:06| Liczba SOGów: 2
  • Leucine Fusion-opinie

    witam ! mam pytanie o opinie na temat tego produktu czy ktos juz moze go testowal moze sa jakies lepsze aminokwasy, z czym najlepiej polaczyc leucine aby uzyskac jak najlepszy przyrost z gory gzieki za podpowiedzi

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 9960| Data: 2010-11-11 21:38:54| Liczba SOGów: 1
  • Leucine Fusion [opinie]

    witam , tak jak w temacie prosilbym was o opinie tego produktu bo na forum i ogólnie w internecie jest ich mało , tzn. z czym dawkować i efekty i czy wgl. działa

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1294| Data: 2013-02-17 17:22:35| Liczba SOGów: 0
  • Test Black Devil by polaco_92 - Dziennik Postepow!!!

    5kaps przed treningiem,5kaps po treningu hmb 2kaps rano,2kaps przed treningiem,2kaps po treningu,2 kaps na noc hyper fusion 6kaps po treningu black devil 8kaps na noc bcaa powder około 13g w trakcie treningu power guarana 2 kaps

    Odpowiedzi: 124| Ilość wyświetleń: 19611| Data: 2011-11-27 22:54:27| Liczba SOGów: 5
  • Hyper Pump

    jeszcze poruszany więc napiszę pierwszy. właśnie pare minut temu dowiedziałem się o nowym produkcie burneika sports hyper pump http://burneikasports.com/20 hyper pump.html . co o nim sądzicie jak ktoś testuje niech pisze tu swoje odczucia i

    Odpowiedzi: 84| Ilość wyświetleń: 39466| Data: 2012-08-27 15:12:29| Liczba SOGów: 0
  • Nowy stack z Kre-Alkalyn HYPER SHOCK

    2006/20060421191244 hyper shock™ opakowanie: 780g ilość porcji: 40 1 porcja: 19,5 w sprzedaży od 26 kwietnia 2006 wspomaga

    Odpowiedzi: 124| Ilość wyświetleń: 18195| Data: 2006-04-21 19:12:54| Liczba SOGów: 5
  • HYPER PUMP -tylko 2 dni do ogloszena !!!

    w natloku pracy zwiazanej z hardkorowa paczka wypadl nam temat z hyper pump wiec prosze tylko wpisywac kto ma ochote na testy: wybieramy jeszcze 2 osoby. reguly minimum 18 lat i chec

    Odpowiedzi: 528| Ilość wyświetleń: 48101| Data: 2012-12-05 07:56:05| Liczba SOGów: 22
  • Nutrabolics - Mass Fusion

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/mass_fusion_i2607_d380x380[/img] nutrabolics mass fusion 7260g opis wszyscy wiedzą, że jeśli chcesz zbudować

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 15503| Data: 2011-01-27 11:57:33| Liczba SOGów: 0
  • crea FUSION -nowość!!!!

    2004/20040331114830 witamy serdecznie, mamy przyjemność zaprezentować wam drodzy forumowicze nasz najnowszy produkt crea fusion wysokozaawansowaną formułę prokreatynową

    Odpowiedzi: 416| Ilość wyświetleń: 21217| Data: 2004-03-31 11:48:30| Liczba SOGów: 7
  • maszynka Gillette Fusion Power - brac czy nie ???

    witam... mam pytanko: mam możliwosc kupienia maszynki gillette fusion power za połowe ceny od znajomego cena maszynki w sklepie to 53,99 pln wersja z bateryjką i nie wiem czy kupować

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 42271| Data: 2007-06-26 14:26:16| Liczba SOGów: 3
  • Jak zmniejszyc pozim kreatyniny we krwi?

    moje wyniki sa ok ale jest maly problem. mialem badanie na poziom kreatyniny we krwi w czasie cyklu kreatynowego. hyper fusion moje wyniki okazaly sie za wysokie. tlumaczenie lekarzowi ze to przez kreatyne na nic sie zdaly i wmawia mi chorobe

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 13685| Data: 2009-06-09 22:41:12| Liczba SOGów: 0
  • Trec - Crea9 Xtreme

    xtreme porcja 3kap. ilość porcji w opakowaniu 40 opakowanie 120kap. zawartość jednej porcji zaw: crea9 hyper fusion 3750mg cytrynian kreatyny jabłczan kreatyny jabłczan kreatyny azotan kreatyny chlorowodorek kreatyny

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 11821| Data: 2012-08-29 18:06:16| Liczba SOGów: 0
  • Bsn - Hyper Shred

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/hyper_shred_i27760_d400x400[/img] [size=big] hyper shred [/size] opis bsn hyper shred został zaprojektowany aby

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 10697| Data: 2012-08-22 12:20:01| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}