SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb trec opinie

  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: Nabranie masy miesniowej bez tłuszczowej 2a) nazwa produktów : Trec Nutritoin - Creapure + ALA + B1 Olimp -Dextro Trec - HMB(wiem ze różnie mówią o HMB ale jak nie spróbuje to sie nie przekonam ;P ) Olimp L-Glutamina Powder Trec Nutrition - MultiPack 36 Białko UNS 80% 3) staż: 9 miesiecy 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynoweg

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-19 10:21:10 Liczba szacunów: 0
  • Cykl marzeń!!! - Proszę o opinie - każde spostrzeżenie jest wartościowe ;-D

    Post
    Odżywki i suplementy

    , do 60g dziennie PS. Preparat AAEFX HBM nazywa się inaczej niż HMB mimo tego, że jest to w zasadzie jeden sort, słyszałem opinie od znajomych, że w odróżnieniu od większości hmb tego działanie da się poczuc (konkretnie - wzrost siły)chodzi ponoc o inna postac związku pozdrawiam serdecznie i jeśli masz jakieś uwagi to śmiało, rozmowa nikomu nie zas

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 2907 Data: 2009-03-27 18:57:13 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    Witam prosze o pomoc 1) cel- jakosciowa masa miesniowa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Trec ZMA Original 90 kapsułek -Trec TriBulon 60 kapsułek- Trec CM3 1250 360 kapsułek 3) staż: 2 lata 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Jak najlepiej stosowac owe prodykty by i czy mooge dozucic jakies białko lub HMb i czy wgl j

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-04-09 20:58:59 Liczba szacunów: 0
  • Efekty brania kreatyny

    Post
    Odżywki i suplementy

    9:41 Suplementacja Jakie brac pdzywki zeby szybko przytyc?? 2003-08-06 15:04:30 Odżywianie Creapure + Super Whey Gainer, czy to ma sens? 2003-08-05 23:42:05 OLIMP kreatyna+hmb+deribose 2003-08-05 23:24:01 Suplementacja Suplement na poczatek 2003-08-05 21:06:08 Suplementacja susta, omka, oxy, meta. 2003-08-05 11:09:57 Doping Proszę o poradę...

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 5008 Data: 2003-08-17 09:39:53 Liczba szacunów: 0
  • Zma&Dibencozide magnum

    Post
    Odżywki i suplementy

    P efekty uboczne stosowania zma 2003-06-22 14:39:30 Suplementacja ALC i ZMA 2003-06-20 13:12:09 Suplementacja ZMA czy PRO-ZMA? 2003-06-17 16:39:50 Suplementacja Cykl zma, hmb i l-glutamina 2003-06-17 16:25:55 Suplementacja Program odchudzajacy i wzmacniajacy miesnie brzuch 2003-06-10 18:13:07 Trening ZMA 2003-06-09 14:15:50 Suplementacja ZMA

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1847 Data: 2003-08-13 00:10:21 Liczba szacunów: 0
  • Ciekawe wiadomości o suplementach

    Post
    Odżywki i suplementy

    to o czym akurat pamiętam, jeśli cos sobie przypomnę to o tym napiszę. Nie wiem kiedy następnym razem będę się widział z moim znajomym, ale jeśli przez ten czas na sfd będziemy mieli jakieś wątpliwości odnośnie suplementów (jak ostatnio z hmb czy karnityną) to postaram się rozwiązać je u źródła. SONBATY

    Odpowiedzi: 75 Ilość wyświetleń: 14258 Data: 2002-09-02 14:35:47 Liczba szacunów: 0
  • HMB + KREATYNA

    Post
    Odżywki i suplementy

    mój cykl planuje na 6 tygodni i mam zamiar brać te suple: KREATYNA OLIMP 1250mg MEGA CAPS - 240 kapsułek + AAKG TREC - 108 kapsułek Zastanawiam sie czy może dodać (lub zamienić za AAKG)do tego HMB ?? Siodema odradza ale czekam jeszcze na opinie innych. HMB Olimp - ?? kapsułek + KREATYNA OLIMP 1250mg MEGA CAPS - 240 kapsułek lub HMB Olimp - ?? kapsu

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1368 Data: 2008-05-24 12:06:21 Liczba szacunów: 0
  • kreatyna CHROM i carbo

    Post
    Odżywki i suplementy

    uplementy Kreatyna - Problem ?! Pytaj !! 2003-09-12 13:24:54 Odżywki, Suplementy witaimny 2003-09-06 14:07:54 Odżywki, Suplementy tluszcz ?co brac Ultra Ripped thermal pro hmb czy 2003-09-05 12:49:51 Odżywki, Suplementy Fat Burner czy L-karnityna? 2003-09-04 15:17:22 Fitness HMB ?? 2003-09-03 21:53:37 Odżywki, Suplementy Chrom? 2003-09-02 15

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1629 Data: 2004-07-19 15:38:05 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa i ładna rzeźba 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Biogenix Cell Pump 665g . 3) staż: 2 lata z przerwami. 4 miesiace intesywnego cwiczenia 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Nie wiem zczym połaczyc Pumpa, czy z HMB czy z jabłczanem. Brak pomysłu 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich te

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-30 20:51:56 Liczba szacunów: 0
  • Tylko Siła // To wystarczy czy za dużo ??

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dzięki wielkie za tak szybkie odpowiedz, na siłce sporo spędzam, 3 x w tygodniu trenuje od pasa w górę tylko na siłę, musi być maksymalna siła przy stałem wadze, diete mam rygorystyczną, mam spore samozaparcie i wygórowane cele które chcę spełnić. w takim razie z HMB zrezygnuję i UNIVERSAL Shock Therapy także podziękuję oraz odstawię R-Types . Tak

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1397 Data: 2008-08-04 00:43:24 Liczba szacunów: 0
  • P H

    Post
    Doping

    cznych a specyfik jest „kosa” proszę wymieńcie jakieś – ja niestety jestem zielony – jak dotąd używałem tylko samych odżywek creatynki hmb, nitrobolon itp. – i na nich znam się dobrze natomiast w temacie ph jestem zielony. Superdrol miałem zamiar stosować z jakąś odżywką białkową z firmy trec, plus

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 7742 Data: 2008-08-20 18:16:26 Liczba szacunów: 0
  • Tutaj składamy swoje " CV " - Wasze ANKIETY!

    Post
    Trec

    Witam TRECowców, zastanawiałem się długo czy prowadzić dziennik z mojej redukcji i jednak się skusiłem Fotka z aktualnej formy: Więcej zdjęć jak założę bloga. ANKIETA: - CEL: redukcja - WIEK: 25 lat - STAŻ TRENINGOWY : ćwiczę od kiedy pamiętam z małymi przerwami - PRZEBYTA SUPLEMENTACJA: sporo tego było Białka: Olimp Whey Protein, Syntrax Matr

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 4931 Data: 2011-02-18 13:43:05 Liczba szacunów: 0
  • co sądzicie o takim pakiecie?-sogi-pytanie do specjalistow

    Post
    Odżywki i suplementy

    2. Nie kupuje HMB - uważam że szkoda kasy. <no nie wiem uważam że pomaga ale długo trzeba brac Tak mówią reklamy i sprzedawcy w sklepie... 3. IMO szkoda kasy na KA ( poczytaj opinie na forum) JA bym kupil samo mono, jabłko lub ester i polaczył z XP <a jaki konkretnie bys polecal do tego zestawu? Porównywałeś zawartość kwasów omega-3? czy

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 1392 Data: 2007-08-20 22:28:04 Liczba szacunów: 0
  • Suplementacja przy treningu na wyskok

    Post
    Inne dyscypliny

    Siema Troszkę może nie w temacie ale nie chciałem zakładać nowego postu.Mam zamiar w najbliższym czasie rozpoczać suplementację z HMB oraz L-Karnityną . Mam zamiar do tego dobrać jakąś odżywkę białkową. Mój staż treningowy to ok.2 lat. Celem jest oczywiście rzeźba wraz ze zrzuceniem paru kilogramów. Może to trochę głupie pytanie ale czy można miesz

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 3316 Data: 2006-04-08 20:23:31 Liczba szacunów: 0
  • Megabol Nitrox - PRZETESTOWAŁEM (na sobie)

    Post
    Odżywki i suplementy

    extroze i ATP ale to tylko przed treningiem wytrzymałościowym. Mój brat natomiast zero pompy zero przyspieszonej akcji serca, i zero porpawy wyników diety nie mial bral tylko hmb i mono Jaka jest moja opinia?? W sumie średnio to się opłaca trochę to kosztuje... może taniej niż inne ale kosztuje... wole pozostac przy mojej starej strategi... gaine

    Odpowiedzi: 100 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-08-07 13:20:40 Liczba szacunów: 0
  • Cykl marzeń!!! - Proszę o opinie - każde spostrzeżenie jest wartościowe ;-D

    Post
    Odżywki i suplementy

    kupiłes to wiesz jak brać....!! Dorian Yates Ultimate Nox Pump (15 saszetek na najcięższe treningi) tu juz jest odp sam ja zapisałes AAEFX HBM (2 x 240 caps) tu chyba mowa o hmb mimo to zbedne..... Hi-Tec Tribulus Terrestris professional (160 caps) razem z zma po to kupiłes bustera tt tak?? Animal Pak 44 - 2 puchy witaminy dobre pewnie tez wiesz j

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 2907 Data: 2009-03-27 18:26:23 Liczba szacunów: 0