SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb opinie

  • HMB - OPINIE

    Temat
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Witam. Czy jest wśród Was choć jedna osoba, której hmb słuzy? Słyszałem o tym wiele negatywnych opinii. Jednak sam brałem wiele spalaczy jak cla czy karnityna, jak również efedryna (z tussi), clenbuterol, thermal i wszystko to totalny shiy działało ledwo lub wcale jednak na tle tego wszystkiego hmb jak brałem kiedyś to pamiętam zadziałało najlepiej

    Odpowiedzi: 59 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-10-19 18:41:47 Liczba szacunów: 32
  • hmb opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    nic mi po tym nie bedzie wiecie jakies skutki uboczne..?? mam 15 lat jakąś diete prowadze schudłeb bez hmb 8 kg i przydałoby sie zrobic teraz rzeźbe....ale czy mi to pomoże..?? w sumie teraz juz nic nie wiem po przeczytaniu komentarzy nie wiem czy kupowac czy nie

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2509 Data: 2011-08-31 07:09:52 Liczba szacunów: 0
  • glutamina i hmb opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Siema.Czytalem juz kilka wszelakich artykułów o tych środkach.Co WY o tym sądzicie?czemu te opinie odbiegają od siebie?jedni promują super działanie tych suplementów,drudzy wbrew przeciwnie.pozdro

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 2006 Data: 2012-02-08 10:24:22 Liczba szacunów: 0
  • dziwaczne opinie na temat hmb

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Tu na forum często spotykam się z jakimiś chorymi opiniami na temat hmb. Ito wypowiadają się ludzie którzy znją się na rzeczy. Ciąggle czytam, że hmb działa na co 20 osobę, że to kit, że ewentualnie jest tylko antykatabolikiem i to mało skutecznym. Powiem tak HMB jest drogie tzn żeby zastsować skuteczny cykl trzeba poświęcić trochę kasy, ale to nap

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2002-09-07 02:30:52 Liczba szacunów: 0
  • Olim HMB Mega Caps (opinie)

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam. Mam pytanie odnośnie HMB Mega Caps: Chciałbym zakupić sobie od razu 300 tabletek, ale najpierw chciałbym sie od Was dowiedzieć na jakie efekty moge liczyć po opchnięciu tych 300 tabsów. Chodzi mi o to ile każdy z Was (kto to stosował) nabrał masy, ile tłuszczu mu zeszło, jak zmieniły sie wymiary, itp.

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 3874 Data: 2005-06-27 22:17:38 Liczba szacunów: 0
  • Poprosze o opinie i oceny HMB

    Temat
    Trec

    Witam, a wiec tak jak w temcie poprosze o ocene i opinie HMB: http://allegro.pl/item481187146_najmocniejsze_hmb_trec_44okap_15oomg_od_megamasa.html

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 5222 Data: 2008-11-26 08:36:11 Liczba szacunów: 0
  • HMB - WASZE OPINIE

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam Bardzo dużo już przeczytałem o HMB i chciałbym się dowiedzieć co wy o tym produkcie sądzicie?? Czy jest to dobry suplement na dobre wyrzeźbienie się. I jakie jest dzienne zapotrzebowanie. Jak sądzicie, piszczcie. Dzięki. Zmieniony przez - spoko_loko w dniu 2006-11-26 18:39:28

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1953 Data: 2006-11-26 18:33:57 Liczba szacunów: 0
  • Nitrobolon + HMB + BCA + magnez i witaminki opinie.. HELP!

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witka a co myslicie o cyklu: Nitrobolon II powder 250q (TREC) HMB 180 liquid (TREC) BCA Mega Camps - 300 kaps (OLIMP) + witaminki, bca, witamina CeTeBe Po tym chyba poprawie ogolna wydolnosc, kondycje i sile? masy pojdzie nie wiele ale to chyba w sam raz? - prosze o opinie !!!!!!!!!! Trening jest, dieta jest.. Pozdro!

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1798 Data: 2005-09-28 01:23:04 Liczba szacunów: 0
  • HMB firmy QNT prosze o opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam, zastanawiam sie nad zakupem hmb firmy QNT. Jak próbował ktoś to niech da opinie i czy to jest oczyszczone hmb, bo słyszałem opinie ze w tych polskich hmb ( olimp, trec, hi-tec) jest nieoczyszczone i nie warto go jeść.

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 2724 Data: 2010-03-02 15:24:52 Liczba szacunów: 0
  • cykl HMB + BCA + serwatka 85% - wasze opinie..

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Co sadzicie o cyklu BCA + HMB + serwatka.. Jakie firmy polecacie? HMB + BCA do 200 zl z jakiej firmy? PS. z jakiej firmy moge kupic HMB i BCA w tabletach ale nie w kapsulkach? bo ostatnio to same kapsulki widuje i w jakiej cenie w tabletach beda? kiedys byly z HI-TEC 100 tab BCA za 44 zł.. Prosze o pomoc

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1822 Data: 2005-09-27 18:56:41 Liczba szacunów: 0
  • HMB activita- opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam interesuja mnie opinie na temat tego preparatu. Czy wystepuja skutki uboczne? Czy jest skuteczny? Przymojwalem wczesniej kreatyne firmy trec i odczulem mocne efekty uboczne. Czy z HMB moze byc podobnie? Jak dawkowac ?

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1403 Data: 2008-06-25 15:15:15 Liczba szacunów: 0
  • Hmb olimp + kreatyna olimpa opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam mam pytanko odnośnie tych suplementów. Nie wiem czy warto je połączyć czy też zastosować inne połączenie. Proszę o pomoc w tym temacie .

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 660 Data: 2012-11-14 15:58:09 Liczba szacunów: 0
  • HMB Konkretne Opinie !?

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Siema HMB czy to działa chodzi mi o opinie ludzi co brali to co osiągnli same Konkrety DZIEKI

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1043 Data: 2008-04-18 18:39:51 Liczba szacunów: 0
  • COCKTAIL™ - CREATINE AKG + ZMA + HMB + AMINO ACIDS opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    COCKTAIL™ - CREATINE AKG + ZMA + HMB + AMINO ACIDS opinie

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 919 Data: 2012-07-15 20:56:46 Liczba szacunów: 0
  • Hmb Revolution treca bral ktos? jakies opinie?:)

    Temat
    Odżywki i suplementy

    hmm?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 679 Data: 2008-10-14 10:14:52 Liczba szacunów: 0
  • Aminki, ZMA, Białko...

    Post
    Odżywki i suplementy

    jesz z pozywienia, to nie ma najmniejszego sensu nic kupowac. HMB - opinie skrajne...polowa uwaza ze dziala, polowa ze nie... kwestia jest co bys chcial osiagnac przez branie hmb? Hmb jest dobrym antykatabolikiem, wykazuje jakies tam dzialanie synergistyczne z kreatyna (ludzie chwala takie polaczenia), ale nie wierzylbym w zadne cuda typu tluszcz m

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1559 Data: 2007-06-17 17:34:24 Liczba szacunów: 0
  • Oczekiwane HMB+ Największa dawka HMB na rynku!!!

    Post
    FITMAX

    To prawda,że co do działania i skuteczności HMB opinie są podzielone. Znam zawodników, którzy przygotowuja się z HMB, ja jednak wolę inne suplementy. Trzeba jednak samemu spróbować i to przez co najmniej 2 miesiące systematycznej suplementacji ok.3000mg dziennie

    Odpowiedzi: 65 Ilość wyświetleń: 8796 Data: 2008-10-30 13:50:19 Liczba szacunów: 0
  • zaproponujh cos

    Post
    ATLETA

    Jeśli chodzi o witaminy to proponuję Maxivit Naturella lub Hi-Tec A-Z. Glutaminę ja osobiście biorę Vitalmaxa, ale jeśli chcesz zapłacić więcej to możesz wziąć Ultimate lub Olimpa. Co do HMB opinie są zróżnicowane, ja biorę cały czas Vitalmaxa i jestem zadowolony. Z innych HMB proponuję Olimpa lub Treca.

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 986 Data: 2004-06-02 16:32:53 Liczba szacunów: 0
  • Plan do oceny

    Post
    Trening dla początkujących

    przysiady (ogólnie ćwiczenie nóg) pomaga w rozwoju innych mięśni, ostatnio jednak miałem problemy z kolanami dlatego nie uwzględniłem nóg w treningu, bałem się nawrotów. Dorzucę je do pleców i barków, może małym ciężarem się nic nie stanie :) co do hmb, opinie są podzielone z tego co wyczytałem, chce spróbować, może akurat... dzięki za odpowiedzi

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 488 Data: 2011-08-27 16:16:13 Liczba szacunów: 0
  • Początkowy trening

    Post
    Trening dla początkujących

    Co do HMB - opinie są podzielone. Zajrzyj sobie do dzialu odpowiedniego.

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 728 Data: 2009-03-08 10:59:52 Liczba szacunów: 0