SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb opinie

  • Kreatyna - Problem ?! Pytaj !!

    Post
    Odżywki i suplementy

    krete z bulkiem... myslisz troche pojęcia... o hmb są rózne opinie bulk jako uzupełnienie diety która mam nadzieje że posiadasz

    Odpowiedzi: 1700 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-02-25 20:18:56 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG]solaros - Na przekór stereotypom [Spis treści str. 1!]

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    Podbijam bo zrobił się lekki chaos. Widziałem że brałeś też HMB jakieś opinie ? Najważniejsze jak z tą glutaminą w dnt i dt ? ... Możesz podać swoja suplementacje i gdzieś widziałem na zdjęciach że miałeś glutamine, jak ją stosowałeś ? Daj spokój koleś z takimi pytaniami głupimi...poszukaj sobie odpowiedzi. Glutamina 30-50g dziennie możesz ładować

    Odpowiedzi: 16482 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-05-30 07:43:24 Liczba szacunów: 0
  • Dla 16 latkow

    Post
    Po siłowni, o siłowni

    edną odpowiedzią swoja na druga. sam napisałeś że:" ...właściwie po kreatynie zostają tylko sterydy bo nie ma od niej mocniejszego suplementu." a później piszesz że hmb jest bardzo mocnym suplementem i dla zawansowanych cytuje: "Po pierwsze hmb jest dla bardzo zaawansowanych" wiec po kreatynie tak jak napisałeś nie pozostają tyl

    Odpowiedzi: 18815 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2003-03-06 20:51:04 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG]solaros - Na przekór stereotypom [Spis treści str. 1!]

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    Podbijam bo zrobił się lekki chaos. Widziałem że brałeś też HMB jakieś opinie ? Najważniejsze jak z tą glutaminą w dnt i dt ? ... Możesz podać swoja suplementacje i gdzieś widziałem na zdjęciach że miałeś glutamine, jak ją stosowałeś ?

    Odpowiedzi: 16482 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-05-30 01:32:32 Liczba szacunów: 0
  • HMB - wyniki badań dla zainteresowanych tematem

    Post
    Odżywki i suplementy

    ciekawe, takie opinie są istotne w dyskusji o HMB, przyklad kolegi trzeba by przestudiować indywidualnie. jaka diete stosował itp, w jakim czasie to nastąpiło, czy jest duza roznica pomiedzy okresem kiedy cwiczyl i stosowal HMB, a czasem kiedy go nie stosował itp. Wg ankiety dotyczacej HMB, ktora pojawila sie na forum, ok 50% osob była zadowolona z

    Odpowiedzi: 72 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-01-17 14:48:26 Liczba szacunów: 0
  • HMB badania

    Post
    Odżywki i suplementy

    Biniu - fajnie., są jakies konkrety. SOG. Aczkolwiek przydalby się choc polski rzeczowy komentarz do tych badań i ich wyników, nie wszyscy na forum wladaja na tyle angielskim, zeby przyswoic podane przez Ciebie informacje. Dlatego nie dziwmy się, że temat nie wzbudzil wielkiego zainteresowania. Same badania na temat pewnego synergizmu pomiedzy krea

    Odpowiedzi: 103 Ilość wyświetleń: 10625 Data: 2008-01-25 13:31:31 Liczba szacunów: 0
  • HMB badania

    Post
    Odżywki i suplementy

    Po pierwsze - jestes autorem tego tekstu? Jak nie, to przypominam o prawach autorskich, ktore pozwalają jedynie na "przedruki" fragmentów, a nie calych artykułow (bez zgody ich autora), dodatkowo, upominam, iz nalezaloby podac autora i zrodlo. Nieznajomosc prawa nie zwalnia z jego przestrzegania. Jak widac na zalączomnym obrazku, HMB ma j

    Odpowiedzi: 103 Ilość wyświetleń: 10625 Data: 2008-01-14 13:18:22 Liczba szacunów: 0
  • NOWOŚĆ - OLIMP HMBOLON NX!!!

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    Bul - ja to widzę tak sprawę HMB: 1 badania - bardzo dobre 2 praktyka - 90% opinii bardzo pozytywnych 3 nasze Forum - kilku oponentów ignorujących fakty, kilku entuzjastów walczących o opinię HMB i cała reszta zdezorientowanych, młodych kolegów. Nie mam pojęcia, z czego powstały negatywne opinie o HMB na tym Forum? Wydaje mi się, że z faktu relatyw

    Odpowiedzi: 323 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-03-03 22:21:34 Liczba szacunów: 0
  • TEST - Alri Venom + Olimp Knockout by skorup pods.str.25

    Post
    Odżywki i suplementy

    PODSUMOWANIE Pora na podsumowanie mojej prawie 50-dniowej walki z fatem z czego 35 dni zostało zrelacjonowanych na forum. Pierwsze 2 tyg (okres "15" HST) nie został opisany z tej racji że nie miałem jeszcze wtedy supli które chciałem na sobie przetestować. Moja suplementacja ograniczona była wtedy tylko do TSE, HMB, carbo, protein i witam

    Odpowiedzi: 325 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-06-11 00:07:02 Liczba szacunów: 0
  • Dla 16 latkow

    Post
    Po siłowni, o siłowni

    magik_xx dzieki poczytam jeszcze troszke. Ciesze sie ze powstalo takie frum :) A jesli chodzi o HMB to czytalem bardzo duzo na ten temat i opinie byly b.dobre wiec kupilem HMB w plynie ale nie biore bo duzo osob mi odradza choć by nawet na tym forum ze jestem za mlody zeby cos brac itd wiec odstawilem w kat i lezy.

    Odpowiedzi: 18815 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2003-09-09 09:00:58 Liczba szacunów: 0
  • Piotr Kaczka specjalista ds. badawczo-rozwojow - odpowiada na Wasze pytania ! ! !

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    misyogi40: Rozumiem, że ciężko zaakceptować takie dawki HMB, ale wydaje mi się, że nie powinieneś żałować poczynionej inwestycji. Schemat suplementacji HMB, który przedstawiłeś jest w porządku i możesz na nim bazować. Suplementuj tak, szczególnie jak wchodzą Ci ciężkie treningi albo gdy już zaczynasz dokładać HMB, to właśnie zmień treningi, bo jak

    Odpowiedzi: 2724 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-06 21:56:57 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: jakościowa masa mięśniowa 2a) nazwa produktu/produktów*: Jabłczan kreatyny CM3 360 caps 1250 mg, HMB Olimp 1250 mg, białko Vitafit 80% 3) staż: 3 lata 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: to będzie pierwszy cykl kreatynowy 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: brak 6) dokładny opis problemu/konkretne pyt

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-05-29 21:06:52 Liczba szacunów: 0
  • NOWOŚĆ - OLIMP HMBOLON NX!!!

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    ależ rozumiem, że Sławek sam odpowiada za swoje słowa, nie wymagam też byś Ty brał za mnie odpowiedzialność, przedstwiłem je gdyż częśc mojej własnej, zacytownej na poprzedniej stronie wypowiedzi odnosi się również do tychże słów, chcialem tylko aby kontekst był kompletny - proste. mylisz apokalipso pojęcia, "literacka maniera" to jeszcz

    Odpowiedzi: 323 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-03-13 17:47:27 Liczba szacunów: 0
  • UWAGA!!!-Ocena jakości odżywek wysokobiałkowych na rynku polskim

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    OFF TOPIC ON Można by tutaj wkleić kilka badań potwierdzających brak działania HMB, do tego można dołączyć np glutaminę i kilka innych supli. Tylko po co zaśmiecać ten temat? no wlasnie po co robic to tutaj - zapraszamy do zakladania nowych watkow w dziale z takimi pytaniami sprawa z HMB jak i innymi skladnikami przerabiana byla z 'milion razy' i

    Odpowiedzi: 1719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-06-15 07:43:05 Liczba szacunów: 0
  • Experyment z TT ZMA ALC

    Post
    Odżywki i suplementy

    ale tylko na tym przykładzie padają opinie, że to nie działa, to chyba trochę upraszcza to zagadnienie, ZMA jest na licencji i ja w tym przypadku bym zaufał takiemu produktowi, i jeszcze ktoś przedstawił opinie Zulaka, ja z taką jego opinią się nie spotkałem, ale jeżeli tak jest to jak wierzyć facetowi, który tak często zmienia zdanie/przyp. hmb/.

    Odpowiedzi: 118 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-02-25 22:51:35 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: sucha masa, spalić niepotrzebny tłuszcz 2a) nazwa produktu/produktów*: monohydrat multipowera, HMB all american EFX, białko ostrowii + ewentualnie jakaś glutamina 3) staż: ponad dwa lata 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 2 miesiące 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: stack kreatynowy dymatize i ami

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-01 14:48:14 Liczba szacunów: 0
  • HMB - wyniki badań dla zainteresowanych tematem

    Post
    Odżywki i suplementy

    HMB hehe kolejny temat rzeka i tak kiedys sprobuje wiadome wtedy ma sie najlepiej wyrobiona opinie co do nagu jem teraz po silowni tylko z 8-10g na porcje i regeneracja ok

    Odpowiedzi: 72 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-01-16 19:36:09 Liczba szacunów: 0
  • HMB dla kobiety

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    rzyznaje, ze trudno mi mierzyc sie z waszą wiedza ale swoje opinie kieruje na podstawie doswiadczen miich i wielu znajomych Ambroziak pisze w K&F iz zadje sobie sprawe ze hmb przepadło jako suplement w usa ale kładzie to na kark powrzechności ph Uwazam ze to nie tak, wiele supli które nie przynosi oszałamiajacych efektów sprzedaje sie dość dobr

    Odpowiedzi: 74 Ilość wyświetleń: 15539 Data: 2003-01-31 17:36:04 Liczba szacunów: 0
  • TEST HP XP; kark Zawodny na masie%-) pozdro MDRAGON%-)

    Post
    Odżywki i suplementy

    jak tam efekty? daj cos (wymiary, waga) moze jakies foto co do tego hmb to rozne sa opinie

    Odpowiedzi: 537 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-01-30 07:43:10 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel masa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: wlasnie nie wiem :) 3) staż 2 lata 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Siema, skonczylem cykl z HMB i teraz me pytanie, jechac na sucho, kreta czy może sam białko? 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: HMB 6) możliwości finansowe: 100 zl 7) uwagi

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-07-19 16:14:32 Liczba szacunów: 0