SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb opinie

  • Prośba o zmianę nazwy tematu!!

    Post
    Administracja i Moderatorzy

    Proszę o zmianę nazwy tematu : http://www.sfd.pl/_KURACJA_Ma%C5%82a_Pomoc__-t353471.html na : HMB+CP+MShock+WPC+CARBO DAWKOWANIE i jeszcze jedna sprawa, jeśli byłaby możliwośc zmiany wyrazu Wasze na Waszą w zdaniu " Czekam na Wasze Fachową (mam nadzieję :D ) opinie i korektę w razie potrzeby " to byłbym wdzięczny :), ostatnia rzecz, usu

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 873 Data: 2007-09-25 06:37:02 Liczba szacunów: 0
  • Prosze o porade.

    Post
    Odżywki i suplementy

    nie warto kupowac kolego, wpisz w wyszukiwarke i zobacz jakie sa opinie o hmb

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 784 Data: 2010-01-18 15:39:13 Liczba szacunów: 0
  • HMBolon Olimp jakie opinie

    Post
    Odżywki i suplementy

    ...jak może byc gorsze skoro masz w nim hmb wlaśnie... i jeszcze inne dodatki/jablczan kreatyny i argininę/. opinie sa jak zwykle gdy nie chodzi o kreatyne podzielone- każdy suplement bowiem, który nie działa w ten sposób i tak szybko może byc odrzucony przez niecierpliwych... pewnie Koksik się do nich zalicza- oby tylko nick nie "wdzierał&quo

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 2147 Data: 2007-10-25 22:43:46 Liczba szacunów: 0
  • Pytanie o krete

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ten artykuł już od dłuższego czasu "krąży" po necie, nawet nie wiem kto jest jego autorem: Już po kilku dniach stosowania kreatyny, mięśnie stają się większe i bardziej "napompowane" jest to efekt zwiększenia ilości kreatyny w mięśniu o około 50%. Dochodzi wtedy do szeregu reakcji, które powodują, iż komórki mięśniowe wchłaniaj

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 791 Data: 2005-08-15 17:50:23 Liczba szacunów: 0
  • Co wybrac?

    Post
    Odżywki i suplementy

    tse dobre tylko ja proponuje zwiekszyc dawke. co do hmb ja sobie chwale ale to juz sa podzielone opinie

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 702 Data: 2007-10-27 23:48:18 Liczba szacunów: 0
  • Co użyc ?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Jedno i drugie bezpieczne. Jeśli masz wszystko dopracowane dietę, areo to dożuć jakiś spalacz i fat poleci. HMB bym nie brał, różne opinie jedni chwalą inni mówią że nic nie działa.

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 845 Data: 2007-04-21 17:34:44 Liczba szacunów: 0
  • Pytanie o HMB

    Post
    Odżywki i suplementy

    jeżeli ktoś ma dobrą opinie o hmb to uzna że jest dobre, jeżeli nie to przeciwnie- jest po równo przeciwnikow i zwioolennków, więc myse,że jeżeli nie chcesz mieć większego mętliku w głowie to nie pytaj lecz wypróbuj

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 663 Data: 2008-03-17 20:39:55 Liczba szacunów: 0
  • Na wytrzymałość

    Post
    Odżywki i suplementy

    Witam :) pisze tutaj poniewaz mam male pytanko, a nie chcialem zasmiecac forum tworzac nowy temat wiec sie wpisuje tutaj. Mam 20 lat, wzrost 180 waga 80 kg, ale jest troche tluszczyku na brzuchu. trenuje od 3 miesiecy muay thai 2 razy w tyg. czasem sparuje tez z kolega w sobote. Wszczesniej trenowalem MMA przez ok 1,5 roku. Mialem przerwe miedzy M

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 899 Data: 2009-12-09 00:59:50 Liczba szacunów: 0
  • HMB

    Post
    Odżywki i suplementy

    Stanowczo tabsy lecz słyszałem opinie ze na niektórych HMB nie działa.Ale kup i zobacz co będziesz miał po tym

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 921 Data: 2007-07-01 23:53:57 Liczba szacunów: 0
  • Jak przyjmowac BCAA wraz z HMB ?

    Post
    Odżywki i suplementy

    co do hmb sa sprzeczne opinie...wiec nie piszcie ze to szit bo ja np odczoowam dzialanie jak i kilka osob z forum... sa tez tacy ktorzy nic nie czuja i okej... dlatego przed wydaniem osadu zastanowcie sie czy nie dziala w waszym mniemaniu czy w ogolnym mniemaniu...

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 1475 Data: 2004-09-20 11:07:51 Liczba szacunów: 0
  • Pytanko !!

    Post
    Odżywki i suplementy

    ja bym w to nie inwestował kasy, na temat hmb było już sporo pisane tutaj, poszukaj to sam zobaczysz jakie są opinie;)

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 439 Data: 2009-12-03 12:44:29 Liczba szacunów: 0
  • HMB

    Post
    Szybkie pytania bez logowania

    Hmb nic nie daje już witamina C ma większe działanie chociaż antyoksydacyjne,poczytaj opinie o tym nic nie dającym suplemencie.

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 479 Data: 2013-02-13 08:52:43 Liczba szacunów: 0