SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb opinie

  • Jaki cykl mogę z tego zrobić na MASĘ :)??

    Post
    Odżywki i suplementy

    Cześć. Co do hmb... podzielam niestety opinie chłopaków. Jednak glutamine wg mnie warto stosować chociażby dla poprawy odporności i trochę lepszej regeneracji. Do sedna: Białka wg braków w diecie na pewno uwzględnij porcje po treningu razem z carbo. Mono 5g rano, 5g po treningu Glutamina 5 g rano, przed treningiem, przed snem

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 879 Data: 2012-01-22 13:01:12 Liczba szacunów: 0
  • Trening na mase---Prosze o porady!

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    65kg i mam szybka przemiane materii;/ Trenuje 4-5 razy w tygodniu. Mój plan: dzień 1: Klatka, triceps, barki dzień 2: plecy, biceps, brzuch dzień 3: wolny dzień 4: taki jak 1 dzień 5: taki jak 2 dzień 6: uda, łydki, przedramiona, kaptury I biore takie smple jak: Gainer, hmb i kreatyne. Czy to wystarczy?? Prosze o opinie i porady. Z góry dzięki:)

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1600 Data: 2007-02-26 20:56:43 Liczba szacunów: 0
  • o hmb,dlaczego 6-10g...

    Post
    Odżywki i suplementy

    Koleś zadał pytanie które mnie też ciekawi. Przypuśćmy że mam 2 puchy HMB Ultimate, nio i lepiej wziąść 2 w miesiąc czy 2 w 2 miesiące. Co przyniesie lepsze rezulataty. Pewnie 2 w 2 miesiące z tytułu dłuższego czasu ,ale jeśli chodzi o przyrosty wynikające tylko i wyłączenie z tego środka. Pomórzcie. Jeśli ktoś stosował 2 puchy w jeden miech to pro

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 1760 Data: 2003-01-16 21:17:15 Liczba szacunów: 0
  • bialko i hmb

    Post
    Odżywki i suplementy

    polecam system protein 80, a co do hmb, to uwazam ze lepiej kupic w kapsulkach.Oczywiscie chodza opinie ze w plynie ponoc lepiej dziala, ale ja sie z nimi nie zgadzam ;]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1430 Data: 2004-03-02 23:48:46 Liczba szacunów: 0
  • POMOCY W ODZYWKACH

    Post
    Odżywki i suplementy

    hmb i glute wyrzuć nie działają(dział badania naukowe tam masz o tym) co do przed treningówek to ciężko bd coś dobrać zęby działało akurat na Cb bo nie na wszystkich dany produkt działają ale ogólnie dobre opinie zbierają; http://www.sfd.pl/sklep/Vpx_NO_Shotgun_MHF-1-opis25629.html http://www.sfd.pl/sklep/Iron_Horse_Iron_Pump-opis29189.html http://

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 408 Data: 2014-03-25 15:18:46 Liczba szacunów: 0
  • Jak rozniac miedzy L-Glutamina a peptydem?

    Post
    Odżywki i suplementy

    one,zaśpiewane(a nie wyrecytowane jak np. "Vłodi"-parodia)i nie sposób ich nie zauwazyć i nie polubic. Odpowiadając na pytanie..info pochodzi z własnych doświadczen(hmb),z doświadczeń zaufanych ludzi(np. Słabeusz,Vlad) z opini innych zjadaczy,oraz...z badań naukowych..nie popartych gruba forsą. ps.niedługo będziesz mógł zobaczyc wyniki ba

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1221 Data: 2003-12-13 14:46:51 Liczba szacunów: 0
  • Jakie odzywki na mase ?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Hrhr ... zaraz beda opinie na temat kreatyny jak na temat hmb i karnityny....coraz czesciej sie czyta tutaj na forum ze kreatyna nie zadzialala...ma prawo..ale... Moze cos nie tak bylo z dieta,treningiem nie wiem czym jeszcze ... i poprostu nie miales takich sporych przyrostow jak za 1 razem tj...sporo mniejsze i dlatego uznales ze za 2 razem na c

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1745 Data: 2004-09-11 10:13:34 Liczba szacunów: 0
  • Co jeszcze dokupić do mojego zestawu?

    Post
    Odżywki i suplementy

    napisz cos o bracie, hmb raczej nie potrzebne ale poczekaj na opinie bardziej doswiadczonych...

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 805 Data: 2005-12-11 15:33:14 Liczba szacunów: 0
  • AAKG Extreme + HMB - OLIMP jak brac ??

    Post
    Odżywki i suplementy

    O AAKG slyszalem same dobre opinie wiec kupilem a HMB do tego polecil mi sprzedawca ... najbardzie interesuje mnie wyrzezbienie miesni :)

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1545 Data: 2010-04-13 11:56:59 Liczba szacunów: 0
  • HMB

    Post
    Odżywki i suplementy

    i oby zawsze przyswiecala nam zasada o ktorej piszesz faftaq... z perspektywy wlasnych doswiadczen , produkt, o ktorym pisalem spelnia oczekiwania, na hmb hi tec'a nie ma wzmianki o stosowaniu przez okres dluzszy niz 5 m-cy (notabene proces budowania sylwetki to lata nie 2-3 miesiace o czym zdaje sie mlodsi adepci silowni i innych sportow czesto za

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1162 Data: 2010-11-17 09:49:51 Liczba szacunów: 0
  • HMB

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    Najlepiej polaczyc to z glutamina i tauryna, no i do tego tj. koledzy wyzej jakies bialeczko! Rózne sa opinie na temat HMB!

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1935 Data: 2004-02-24 19:24:18 Liczba szacunów: 0
  • thermo speed i tcm

    Post
    Odżywki i suplementy

    widze ze opinie sa dosc podzielone.hmb to dosc drogi suplement wiec i oczekiwania sa wysokie,wiec nie dziwie sie rozczarowaniu sporej czesci osob.

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 1222 Data: 2005-07-12 21:04:56 Liczba szacunów: 0
  • HMB CARBO Profi Whey Mass

    Post
    Odżywki i suplementy

    wszystko w zyciu jest sprzeczne sa badania zaprzeczajace kreatynie ba co powiesz o badaniachna temat optymalnej ilosci bialka dla sportowcow :D ?? ile chchesz abym ci znalazl opinii ??:D jednak wiekszosc potwierdza dobra opinie o HMB ale pamitajmy ze to nie M1T :D efektow nie ma po 2 tygodniach :D ale zdrowie tez jest inne !! :D

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1267 Data: 2005-02-28 16:32:13 Liczba szacunów: 0
  • HMB pierwszy raz..

    Post
    Odżywki i suplementy

    Jasieniek ile mial kaps 500 czy 1000 mcg ? Poza tym czytalem na forum rozne opinie na temat HMB ,dobre i zle ,ale sam sie musze przekonac :))) dzieki za odpowiedzi ,pozdro!

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1137 Data: 2004-11-10 08:57:26 Liczba szacunów: 0
  • Spalenie tkanki tluszczowej...?

    Post
    Odżywki i suplementy

    No ja zaczynam od jutra cykl na Clenie dam opinie po cyklu;D . Ale jak ktoś się nie bawi w te cukierki to rób aero po treningu, Bcaa glutamina to oczywiste , HMB wielka lipa chyba ze masz kase to mozesz sie w to zabawić chodź musisz tego dużo wpierdzielać . Trening FBW zarzuć i gicio

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 542 Data: 2012-01-17 12:48:04 Liczba szacunów: 0
  • Ultimate vs. olimp

    Post
    Odżywki i suplementy

    bigger chłopaki w nowej soli nie jedzą tylko jaj, ja ogólnie preferuje odrzywki zagraniczne. W moim otoczeniu wszyscy kolesie co brali odrzywki olimpu nie byli nimi zachwycenie, sam bralem glutarol i Hmb i tez nie byłem zadowolony. A wsumie olimp nie jest taki tani. A wracając do pytania to chyba wszyscy sie zgodzą ze mną ze w obecnym czasie Ultima

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 2110 Data: 2003-01-10 23:33:46 Liczba szacunów: 0
  • redukcja tkanki tluszczowej przy jednoczesnym zachowaniu wagi ...pomocy..

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    ięciu treningach piłki tygodniowo? Co do suplementów - kreatyna nie jest wskazana przy takich treningach - szybko nabawiłbyś się "ciężkich nóg" (spompowane mięśnie) hmb to strata kasy - nie działa w żaden sposób i zostało to udowodnione naukowo glutamina - kolejne placebo, choć niektórzy twardo upierają się że działa... l-karnityna - nawe

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 926 Data: 2010-01-06 19:44:17 Liczba szacunów: 0
  • KREATYNA !!

    Post
    Odżywki i suplementy

    HMB powyżej 3 gram dziennie jest podobno dawką dla konia, a co do jego skuteczności opinie są raczej negatywne

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 1619 Data: 2008-03-13 13:41:41 Liczba szacunów: 0
  • gdzie można kupić

    Post
    Odżywki i suplementy

    Vlad, korzystajac z okazji chcialem sie zapytac Ciebie jako speca(firebolda) co radzilbys mi zazyc...chodzi mi o zrzucenie kilku kilogramoow i zmniejszenie obwodu pasa (bardzo przytylem po psychotropach: gloownie 'Rispolept' i 'Zyprexa'-> w ciagu pooltora miesiaca 20kg, teraz i tak troche schudlem ale chcialbym powroocic do dawnych obwodoow i ta

    Odpowiedzi: 30 Ilość wyświetleń: 3202 Data: 2003-09-29 11:53:41 Liczba szacunów: 0
  • Zestaw na masę

    Post
    Odżywki i suplementy

    To bylo ironicznie Takiego postu nie ma. Wejdz po www.sfd.pl/search.asp i wpisz "HMB" - zobaczysz opinie. Moze wyciagniesz cos dla siebie. Pozdro.

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1491 Data: 2004-10-03 15:28:49 Liczba szacunów: 0