SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb opinie

  • Arginina czy GH ?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Opinie są różne na temat HMB- ja bralem tylko 1,5miesiąca i to co jest pewne to działa, czułem lepszą regenerację i dosłownie 0 zakwasów... na temat reszty się nie będę wypowiadał bo 1,5miecha to za mało. Tak też chyba zrobie, przywale AAKG treca i zobaczymy jak pójdzie wszystko.

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1171 Data: 2010-08-13 20:31:47 Liczba szacunów: 0
  • Jaki sprzęt dokupić w pierwszej kolejność

    Post
    Trening dla początkujących

    Czyli kreatynę zostawię na później. A Hmb nie byłoby dobre żeby zabezpieczyć organizm przed ewentualnym katabolizmem? Różne są opinie i sam teraz nie wiem.

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 619 Data: 2015-01-27 13:18:43 Liczba szacunów: 0
  • Kreatyna + hmb

    Post
    Odżywki i suplementy

    o HMB słsyzalem rozne opinie na innych niby działa na innych nie . ja zaryzykuje :)..

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1607 Data: 2008-02-09 12:38:52 Liczba szacunów: 0
  • koszykówka + siłownia

    Post
    Inne dyscypliny

    autor mowil ze chcialby wszystko uzupelniac normalnym jedzeniem, to rozumiem ze dieta rozpisana jest i sie wszystko zgadza mniej wiecej, carbo zaproponowalem glownie dla wygody. Jezeli nie ma problemu zeby swoje zapotrzebowanie zapelnic samym jedzeniem to bulki i gainery nie sa potrzebne. najlepszym antykatabolikiem jest białko chociaz BCAA(które o

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 5460 Data: 2007-04-17 15:29:29 Liczba szacunów: 0
  • co sądzicie o takim pakiecie?-sogi-pytanie do specjalistow

    Post
    Odżywki i suplementy

    1. dawkowanie w treningowe OK. 2. Nie kupuje HMB - uważam że szkoda kasy. 3. IMO szkoda kasy na KA ( poczytaj opinie na forum) JA bym kupil samo mono, jabłko lub ester i polaczył z XP 4. OK 5. Nie jestem zwolennikiem gainerów, bo jestem endo , jako zamiennik tylko w ostateczności - wtedy wal 100g.- ale obserwuj pas 6. Tylko, jezeli jesteś hardainer

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 1418 Data: 2007-08-20 22:00:34 Liczba szacunów: 0
  • co sądzicie o takim pakiecie?-sogi-pytanie do specjalistow

    Post
    Odżywki i suplementy

    do fukincot 1. dawkowanie w treningowe OK. 2. Nie kupuje HMB - uważam że szkoda kasy. <no nie wiem uważam że pomaga ale długo trzeba brac 3. IMO szkoda kasy na KA ( poczytaj opinie na forum) JA bym kupil samo mono, jabłko lub ester i polaczył z XP <a jaki konkretnie bys polecal do tego zestawu? 4. OK 5. Nie jestem zwolennikiem gainerów, bo

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 1418 Data: 2007-08-20 22:14:10 Liczba szacunów: 0
  • co sądzicie o takim pakiecie?-sogi-pytanie do specjalistow

    Post
    Odżywki i suplementy

    2. Nie kupuje HMB - uważam że szkoda kasy. <no nie wiem uważam że pomaga ale długo trzeba brac Tak mówią reklamy i sprzedawcy w sklepie... 3. IMO szkoda kasy na KA ( poczytaj opinie na forum) JA bym kupil samo mono, jabłko lub ester i polaczył z XP <a jaki konkretnie bys polecal do tego zestawu? Porównywałeś zawartość kwasów omega-3? czy

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 1418 Data: 2007-08-20 22:28:04 Liczba szacunów: 0
  • Najlepsze jakosciowo suple

    Post
    Odżywki i suplementy

    http://www.sfd.pl/Od%C5%BCywki_i_Suplementy__OPINIE%2C_ZDJ%C4%98CIA-f154.html popatrz opinie ludzi, potem popatrz cenowo, na pewno sie na cos zdecydujesz a z hmb zrezygnuj, szkoda kasy

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 680 Data: 2011-04-14 17:09:35 Liczba szacunów: 0
  • Co po cyklu amerykańskiej krety?

    Post
    Odżywki i suplementy

    ziwił u mnie na pakerni ale co zrobie że tyle mi poszło na tym cyklu ... rozenito http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/products_id/2386 - to mowisz wystarczy? nie brac hmb czy innych spalaczo-rzezbiarzy? :D Proszę o wasze komentarze, opinie, porady ... co mam wziąć na cykl miesieczny, bo chce sobie przerwe od kretki miesiac zrobic...

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 689 Data: 2008-12-06 22:41:28 Liczba szacunów: 0
  • Redukcja

    Post
    FITMAX

    Ja slyszalem i czytalem rozne opinie...w wielu artykulach pisza ze toplecabo, zeamerykancy producencisupli wogole tego nie produkuja....ale np. Karol Malecki a jego autorytetu nie mozna podwazac bardzo chwalisobie hmb i mowize caly czas stosuje

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 6569 Data: 2013-12-21 12:26:28 Liczba szacunów: 0
  • Pomiędzy siłką a aerobami ...

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Dzieki za porady - 3 gramy HMB to ja biore na caly dzien, tak wiec bardziej przychylalbym sie do zdania zeby wziac 1,5 grama pomiedzy siłką a aerobami. Kreatyny oczywiscie nie bedzie bo nie o robienie masy chodzi. A co powiedzielibyscie na mala (10-20g) dawke carbo przed aerobami - po to aby pobudzic metabolizm ? Czytalem kiedys taką opinię o aerob

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 2615 Data: 2002-05-22 13:50:02 Liczba szacunów: 0
  • NOWOŚCI OLIMP-a

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dodam ze z HMB to juz prawie kazda sie wycofala... Osobiscie o wycofywaniu sie z Rybozy nic mi nie wiadomo, ale o tym ze sie slabo sprzedaje to jaknajbardziej... pozatym bigger badz tak mily i podaj opinie na moje pytanie (to o pochodzenie rybozy) jezeli nie chesz podac prawdy.. czemu wg Ciebie jest wyceniona ponizej kosztow ?

    Odpowiedzi: 78 Ilość wyświetleń: 5514 Data: 2003-01-24 22:57:31 Liczba szacunów: 0
  • Moje przeżycia :)

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Dzięki za zainteresowanie tematem Co do moich nocnych spacerów do kibelka to ustało. Co do 2 gramów na kg to dla ćwiczącego to mało, ale na początek nie chciałem zaczynać od większej ilości. Czytałem tu na forum opinie o Hmb i widzę, że raczej negatywne... Sam też chyba nie za bardzo wierzę, ze mi coś pomoże, ale jestem zdania, że raz mogę zaryz

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1267 Data: 2006-02-26 11:23:36 Liczba szacunów: 0
  • BCAA w połączeniu z gainerem (bulkiem) - jak najlepiej łykać?

    Post
    Odżywki i suplementy

    dextrozer, no ja własnie nie mam zamiaru wszystkiego brać co jest na rynku - wiele supli jednak testuje sam na sobie (by wyrobić sobie opinię), mimo że uchodzą za "badziewne". W większości niestety taka opnia jaka panuje sprawdza się i na mojej osobie (np. HMB - efekty u mnie były takie, że mniejsze zakwasy jedynie miałem). nie chcę szerz

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1066 Data: 2008-04-24 10:28:44 Liczba szacunów: 0
  • Delikatny żołądek a kreatyna

    Post
    Odżywki i suplementy

    jących inne mieszanki kreatynowe. Każdy z trenujących poważnie ludzi stosuje szereg suplementów takich jak odżywki białkowe, węglowodanowe, aminokwasy wolne, bcaa, glutaminę, hmb itp. duże ilości suplementów obciążają nasz układ trawienny, przez co często tracimy ochotę na trening lub nie możemy przeprowadzić go do końca. Jeżeli masz już tego dość

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 3801 Data: 2011-11-11 16:11:02 Liczba szacunów: 0
  • Kompleksowe wspomaganie

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    Moja propozycja: 1.odzywka bialkowa (jeszcze nie wiem jaka i tutaj tez bym prosil o opinie) - proponuje System Protein 80, bardzo uniwersalne białko, bierz je w zaleznosci od braków diecie, napewno wez jedna porcje na noc i po, albo przed trenigiem(25-35g) 2.carbo - proponuje dawka 0,7g na 1 kg masy ciała po trenigu 3.monohydrat kreatyny - przed a

    Odpowiedzi: 40 Ilość wyświetleń: 2538 Data: 2004-11-23 21:33:28 Liczba szacunów: 0
  • "NOWE" Gainery

    Post
    Odżywki i suplementy

    chodzi mi takze o skutecznosc, tzn najpierw powinno sie przetestowac a potem dopiero pozytywnie wypowiadac na temat danego produktu... osobiscie mam dobra opinie o firmie olimp, glutamine i hmb robia the best. jednak patrzac na ich nowe reklamy w stylu dibencozide firma ta stracila dla mnie troszke ze swojego dobrego wizerunku.

    Odpowiedzi: 42 Ilość wyświetleń: 3043 Data: 2003-06-10 13:19:58 Liczba szacunów: 0
  • czy po latach brania suplementow sa jakies skutki uboczne ??

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    Białko, węglowodany, bulki, gainery, aminokwasy na pewno nie zaszkodzą Kreatyna jest najlepiej przebadana ze wszystkich typów supementów - jeżeli nie chorujesz na nerki to również jest bezpieczna w stosowaniu przez dłuższy czas chociaż na ten temat są różne opinie Żadne badania nie potwierdziły (chyba) szkodliwości długotrwałego stosowania gluty cz

    Odpowiedzi: 61 Ilość wyświetleń: 5639 Data: 2003-10-14 23:25:07 Liczba szacunów: 0
  • Ostrowia, a raczej jej brak!

    Post
    Odżywki i suplementy

    ekawy :P i rozpoczęła się fajna dyskusja :) tylko ciekawi mnie opinia na temat glutaminy, badania pokazują że hu*a działa a jednak to ludzie polecają, przykład: burneika na swoich videopostach.... To że Burneika chwali glute czy hmb nic nie znaczy Oni dostają za to hajs i chwalić muszą Patrz na badania lub obiektywne opinie ludzi którzy stosowali

    Odpowiedzi: 74 Ilość wyświetleń: 4086 Data: 2012-03-13 20:07:11 Liczba szacunów: 0
  • Ostrowia, a raczej jej brak!

    Post
    Odżywki i suplementy

    wi mnie opinia na temat glutaminy, badania pokazują że hu*a działa a jednak to ludzie polecają, przykład: burneika na swoich videopostach.... To że Burneika chwali glute czy hmb nic nie znaczy Oni dostają za to hajs i chwalić muszą Patrz na badania lub obiektywne opinie ludzi którzy stosowali wiem Remik, zgadza się, biore to bardzo pod uwage, nie

    Odpowiedzi: 74 Ilość wyświetleń: 4086 Data: 2012-03-13 20:41:42 Liczba szacunów: 0