SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb opinie

  • Creapure Monohydrate + ???

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    stu "creapure + ???", zawsze strasznie odbiegacie od tematu. w tym pytanku glownie chodzilo mi o to z czym polaczyc kretke zeby zadzialala najlepiej, zaproponowalem hmb, ale tez jestem cieawy co do innych suplemantow. podobno warto zakupic glukoze, podobno d-ribose to lipa..jeste wiele opini, ja czekam na opinie z czym wam najlepiej kretj

    Odpowiedzi: 109 Ilość wyświetleń: 5854 Data: 2004-01-05 09:36:23 Liczba szacunów: 0
  • Zdjęcia czupaka

    Post
    Galeria Zdjęć

    hm, co do powyższego komentarza to nie wydaje mi się żeby te opinie były takie złe, tym bardziej że nie ćwiczę zbyt długo. a co do tych pompek... to może nie każdy ma możliwość od razu ćwiczyć na siłowni, rzeczywiście bardzo zabawne. co do HMB to na mój gust mam za mało masy by się rzeźbić,

    Odpowiedzi: 45 Ilość wyświetleń: 9297 Data: 2004-12-17 11:42:56 Liczba szacunów: 0
  • WITAM!!!

    Post
    Trening dla początkujących

    bp_dza ja podzielam opinie Gregolino , HMB = Strata kasy

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 953 Data: 2007-01-28 17:48:31 Liczba szacunów: 0
  • Co o tym powiecie??

    Post
    Odżywki i suplementy

    HMB zbiera coraz lepsze opinie ale przy dluzszym stosowaniu. Bierz 3 g dziennie.

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 897 Data: 2006-09-04 15:54:16 Liczba szacunów: 0
  • Kreatyna+BCAA

    Post
    Odżywki i suplementy

    ale ja nie chę chudnąć wręcz pzreciwnie przydałoby się trochę suchej masy. Nad HMB myślałem, ale są różne opinie na temat tego specyfiku :D

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 4524 Data: 2007-09-09 23:28:14 Liczba szacunów: 0
  • AOL

    Post
    Odżywki i suplementy

    braliscie moze te suple? o hmb kraza podobne opinie i moj kumpel dostal 15kg sily

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1792 Data: 2008-07-21 11:28:15 Liczba szacunów: 0
  • Jakie suple pomiędzy cyklami na jabłacznie?

    Post
    Odżywki i suplementy

    akurat opinie na temat skuteczności hmb są powszechnie znane, więc się nie łam że nic Ci po tym nie weszło... poza tym suple to nie sterydy, efekty przychodzą bardzo powoli i NIGDY nie są tak spektakularne... grunt to dobry trening, dieta i odpowiednia ilość snu - suple to tylko dodatek, który optymalizuje nasz naturalny anabolizm, a z kolei jego

    Odpowiedzi: 30 Ilość wyświetleń: 2089 Data: 2007-06-07 17:10:14 Liczba szacunów: 0
  • DOBÓR SUPLI NA MASE + RZEZBA kreta + ...?

    Post
    Odżywki i suplementy

    i te stacki sie sprawdzaja? to rozumiem ze bcaa dziala w teori i parktyce skoro mi to polecasz a inne rzeczy takie jak glutamina hmb arginina tribulusy podnaszace testosteron sobie odpuscic bo nieiwem czy to strata kasy nie jest bo opinie czy te wsystkie suple dzialaja sa podzielone

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 741 Data: 2010-02-04 22:55:43 Liczba szacunów: 0
  • Zestaw odżywek firmy Olimp. Jak zastosować?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Tak to jest niestety jak ktoś się rzuci na suple zanim ogarnie pozostałe elementy treningu :) I potem są opinie, że po HMB wzrosła masa:) HMBolon to produkt złożony w znacznej mierze np. z argininy więc całość powinna dobrze działac. Jak data ważności do 2013 to na razie się wstrzymaj. Gainera wg braków w diecie - ale u Ciebie widać, że tych kalor

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 914 Data: 2012-08-26 20:42:46 Liczba szacunów: 0
  • Zestaw odżywek firmy Olimp. Jak zastosować?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dokupię monohydratu kreatyny który wrzucę na 'rozruchu' po czym przejdę na Massacrę. Dołączę do tego HMBolon w kapsułkach i gainera. Do tego jeszcze pakiet witamin no i oczywiscie dieta. Następnie dla utrzymania efektu kupię białko które chciałbym brać z aminokwasami i bcaa? Uważacie że takie zestawienie będzie dobrze procentować ? Proszę o jakąś s

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 914 Data: 2012-08-27 16:47:11 Liczba szacunów: 0
  • Bitwa Wielkich .

    Post
    Odżywki i suplementy

    co do redukcji to bedzie to moja pierwsza =] czytałem opinie o splaczach, hmb i innych dziadostwach. moja opinia na ten temat- biegać cwiczyc i trzymac diete to sukces do redukcji i tego bede sie trzymać. Jak narazie miałem kilka cykli na kreatynach i jabłczanach. teraz jade na mono vitalmaxa i jakims jabłku wygrzebanym z szafy jesli ktoś ma swoj

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 2340 Data: 2009-01-31 22:14:07 Liczba szacunów: 0
  • Pytanko dla wyjadaczy -opinie o suplementach.

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dzieki za odpowiedz. Jesli chodzi o hmb to nigdy nie bralem - wiem ze przewazaja na forum opinie negatywne ale ja chce sie przekonac na wlasnej skorze i brac to przez dluzszy czas bo niektorzy moze zjedli tylko 1 opakowanie i oczekiwali niewiadomo jakich efektow. Jesli chodzi o cwiczenie i diete to tak - mam podstawowe pojecie bo troszke cwicze, z

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1708 Data: 2004-08-13 13:01:02 Liczba szacunów: 0
  • Co mozecie mi poradzic ?

    Post
    Odżywki i suplementy

    to jest dzial ,,Odzywki i Suplementy" a Ty sie nas pytasz o trening areobowy i o diete to inne dzialy jak o trning sreobowy to dzial ,,Fitness" jak dieta dzial ,,Odzywianie" piszesz ze masz nieograniczina mozliwosc supli w takim razie bralbym wszystkie spalacze na raz takie jak: HMB ( to Ci moze pomoc w wyborze http://www.sfd.pl/tema

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 719 Data: 2005-06-25 09:59:04 Liczba szacunów: 0
  • 2 pytania

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    P. Hcg zazwyczaj przyjmuje sie juz po ktoryms cyklu, poniewaz po pierwszym wcale nie musi dojsc do zablokowania przysadki. Misioo taki sprytny jestes, to powiedz mi co mu da hmb z alc. Na jakiej zasadzie bedzie to przywracalo sprawnosc testosteronowa. A co wazniejsze jaka jest skutecznosc tych preparacikow? Ja podtrzymuje swoja opinie! Zmienion

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 4329 Data: 2004-02-01 14:59:33 Liczba szacunów: 0
  • połączenie HMBi kreatyny wspomaga kreatyne?

    Post
    Odżywki i suplementy

    w jaki spósob hmb wspomaga kreatyne? prosze o wykresy,dane liczbowe,statystyki,wyniki badan,dane CBOS i OBOP oraz opinie konsumentów

    Odpowiedzi: 36 Ilość wyświetleń: 6549 Data: 2004-10-24 21:12:37 Liczba szacunów: 0
  • sylwetka do oceny

    Post
    Galeria Zdjęć

    medox ------- 86 a nie 68, dzięki za wszystkie opinie, od roku dopiero zacząłem trochę czytać i uważać na to co jem, dorzuciłem także odżywki. BCAA, kreatyna, HMB, wita B kompleks, A+E, B6 + MG, odżywki białkowe Activlab oraz Olimp X 5 protein, (Jack 3d przed treningiem)

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 6741 Data: 2011-07-21 13:10:40 Liczba szacunów: 0
  • moje połączenie suplementów na MASE

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dzięki za rady, Gozmo zgadzam sie z Tobą, ale jak widzisz to są suplementy wzajemnie wspomagające czyli kreatyna jest wzmacniana (podobno ) przez hmb i glutamine, witaminy z mikroelementami wiadomo standart przy takim obciążeniu organizmu, a białka nie zaszkodzi nigdy za dużo. Ale i tak zastanawiam sie nad zrobieniem samej serwatki z kreatyną Prosz

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 4677 Data: 2002-07-04 21:57:58 Liczba szacunów: 0
  • znieslawione przez was HMB dziala!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    indiuk xD suplementacja tylk ow dni z klata... ladne placebo ... raczje CHYBa zadnego supla nie uzywa sie raz w tygodniu, lub dwa zawsze caly cykl jedzie sie na jakims supelku a nie 1 porcja tygodniowo... to Ci malo da jezeli w ogole cos IMO :) A HMB ma rozne opinie ale fakt jeden ze dosc drogie jest... :P

    Odpowiedzi: 36 Ilość wyświetleń: 3224 Data: 2007-07-24 21:10:30 Liczba szacunów: 0
  • Dobry Pomysł!

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    Witam Panie Darku prosze sprawdzic to wszystko: A: 30 H: 167 W: 80 PPM wyszlo mi ok 2375 cel: zawiekszenie masy miesniowej trening silowy: 4x90min 10kcal/min 900kcal trening aerobowy: 2x90min 10kcal/min 900kcal stopien aktywnosci: 1,4x2375=3325 typ sylwetki: normalny ilosc posilkow: 6 suplementy: kreatyna HMB ZMA TT Aminokwasy Bialko Gainer Dodajac

    Odpowiedzi: 61 Ilość wyświetleń: 4423 Data: 2003-01-05 16:09:54 Liczba szacunów: 0
  • Pomoc przy doborze suplementów

    Post
    Odżywki i suplementy

    być poprostu szeroki, bo przy moim 176 może to wyglądać karykaturalnie. A właśnie odnośnie przeczytania wcześniejszych postów. dzięki twojej opini chętnie przeczytam o tym hmb, bo do tej pory niemal wszystkie opinie były dobre. Dodatkowo mam pytanie, czy najpierw zrobić trening na mase zeby dobić do 75 a potem coś z tego rzeźbić czy przyjmując m

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 362 Data: 2012-09-13 14:39:18 Liczba szacunów: 0