SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb opinie

  • lato-masa,zima-redukcja??

    Post
    Odżywki i suplementy

    mozesz dokupic choc moim zadaniem zbedne.. hmb - opinie podzielone glutamina - dobra w okresie jesienno zimowym z racji korzystnego dzialania na uklad immunologinczy tauryna - calkeim spoko , fajnie pobudza , wieksza pompa zma - polcam apteczne ! lepsza regeneracja fajnie sie spi qp suple zdrowotne ! omega 3/ tran do tego jakies witaminki k

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 3509 Data: 2005-08-24 00:59:35 Liczba szacunów: 0
  • OLIMP czy HI-TEC

    Post
    Odżywki i suplementy

    Powiem Ci z wlasnego doswiadczenia o hi-tecu Creatine powder- do kitu zupelnie na mnie nie podzialala, ale to kwestia organizmu Amino Anabol pq - super sprawa sila skoczyla i nawet troszke masa Hmb - opinie sa o nim zle, ale na mnie dzialalo super nic tluszczu sie nie zawiazywalo, a ja lapie tluszcz bardzo latwo Super mass pro - ten jest za to chwa

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1971 Data: 2002-11-09 22:06:43 Liczba szacunów: 0
  • Redukcja tkanki tluszczowej

    Post
    Odżywki i suplementy

    ogólnie jak masz dużo kasy to możesz uderzyć w te hmb opinie są podzielone jak jest się dowiesz jak sam spróbujesz jedni mówią że działa antykatabolicznie inni że nic nie daje ogółem nie bazowałbym na samym TSE

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 949 Data: 2006-12-17 11:55:06 Liczba szacunów: 0
  • HMB - jak i czy działa??

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    /SFD/2016/10/24/ceba6bbd6f0a4a77ba361194cf40490d.jpg HMB to suplement, który ma swoich zwolenników i przeciwników. Zarówno badania naukowe jak i opinie osób, które HMB stosowały nie są jednoznaczne. Nie ulega jednak wątpliwości, że jest to jeden z najchętniej stosowanych suplementów. W dzisiejszym artykule dowiesz się, czym jest HMB? W jakim celu s

    Odpowiedzi: 630 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-08-09 18:33:59 Liczba szacunów: 0
  • HMB - jak i czy działa??

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    eczenie /brak koncentracji/ dawalo sie jooz we znaki wracajac do przedmiotu dyskoosji - to, co kto zrobi - czy slepo podazy za reklama oczekoojac niewyobrazalnych efektoow po hmb czy wezme na przyslowiowe wstrzymanie - jego sprawa; kazdy ma rozoom i potrafi wyciagnac dla siebie jakies wnioski z lektoory; ja mam swoja opinie na temat hmb, do ktoorej

    Odpowiedzi: 630 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2003-11-25 11:55:13 Liczba szacunów: 0
  • HMB - jak i czy działa??

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Cze ludki. Od razu zaznaczam, że mam bardzo znikomą wiedze na temat HMB. Mam jednak do was takie pytanie. Wszyscy tutaj odnoszą HMB do spraw typu poprawienie wyników siłowych oraz zwiększenie masy.Jednak z infa Olimpa wynika, że ma ono także działać jako środek który np. zapobiega chorobom sercowym,chroni przed wyczerpaniem,opóźnia proces starzenia

    Odpowiedzi: 630 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-02-23 14:26:17 Liczba szacunów: 0
  • HMB - jak i czy działa??

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    po wakacjach planuje stala suplementacje hmb myslalem nad hmbolon ale jesli bede np. na jakims staku to potem ma byc przerwa z kreatyna a hmbolon zawiera jablczan i co wtedy? moge brac czy lepiej zrobic ta przerwe i zwykle hmb brac? wogule to jakie polecacie interesuja mnie opinie osob ktore braly a nie jak wiekszosci wypowiadajacych sie ludzi co

    Odpowiedzi: 630 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-06-17 23:15:31 Liczba szacunów: 0
  • TRIBULUS TERRESTRIS-CZY NAPRAWDE DZIAŁA?

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Odnosząc sie do waszych wypowiedzi i opini stwierdzam że wśród nas są zagorzali zwolennicy jak i przeciwnicy TT. Pamiętajmy jednak że te wyniki uzyskane są również na drodze empirycznej, nie tylko laboratoryjnej. Ja osobiście, jak i duża ilość zawodników chwali sobie TT za sile i regeneracje. Niektórzy z was mogą mieć złe doświadczenia gdyż np. za

    Odpowiedzi: 47 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-05-30 21:46:36 Liczba szacunów: 2
  • Cykl 6 tygodniowy 40-latka

    Post
    Trening dla początkujących
    PRO

    Witam wszystkich ponownie. Czas na pierwsze uwagi po pierwszym tygodniu ćwiczeń. W niewielkim stopniu modyfikuję dietę, czas przyjmowania suplementów oraz zestaw ćwiczeń, główne ze względu na możliwości czasowe w pracy. 1. Dieta. Posiłek przed treningiem staram się mieć z większą ilością węglowodanów (w postaci ryżu lub kaszy), na ok. 1 godz. przed

    Odpowiedzi: 42 Ilość wyświetleń: 12493 Data: 2011-07-10 11:27:17 Liczba szacunów: 0
  • SAUNA-poradnik.

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    mam pytanie co do sauny... (byłem już) ale teraz zacząłem brać creatine micronized 200 mesh 400 kapsów + life energgy + HMB problem polega na tym iż jak padło hasło : na Saune jutro to pojawiły sie uśmiechy, ale po czasie pojawiła się rozkminka u osób które biorą i u mnie... pytanie jest takie: czy to nie sprzeczne i nie koliduje za bardzo z tym co

    Odpowiedzi: 61 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-03-30 21:11:08 Liczba szacunów: 0
  • ZMA -"Brać czy nie brać?"

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    unków odczuwam niemalże natychmiast- ale bez wątpienia podyktowane jest to także i wiekiem- a co za tym idzie innym "przekrojem" hormonalnym niż w wieku naście lat. hmb- tu opinie są różne- przede wszystkim brak "dorażniejszych", że tak powiem odczuc to sprawia- raczej wpływ tego suple jest dużo wiekszy na jakość mięśni, ich sił

    Odpowiedzi: 564 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-08-06 17:54:04 Liczba szacunów: 0
  • Suplementacja w sportach wytrzymałościowych

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Regeneracja po treningowa. Oprócz wspomnianych już wyżej produktów o takim zastosowaniu podstawową role spełniają oczywiście węglowodany i elektrolity. Od razu po treningu najlepiej zastosować około 50 – 100 gram carbo rozpuszczonego na co najmniej 750 ml wody jeżeli mamy produkty z minerałami jak aspargin lub inne też ważne jest dołączen

    Odpowiedzi: 48 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-06-25 13:20:23 Liczba szacunów: 0
  • jak działa D-RYBOZA i jakich mogę spodziewać się efektów?????

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP
    PRO

    Ciekawe jakie opinie na forum beda krazyc o rybozie za jakies pol roku,rok? HMB tez bardzo ciekawie sie zapowiadalo i wg. mnie pograzylo je dawki, ktore dla zwyklego smiertelnika nie sa do zrealizowania, ze wzgledow finansowych. Coz nie od dzis wiadomo, ze ten sport do tanich nie nalezy Ja bynajmniej poczekam na opinie pierwszych forumowiczow... M

    Odpowiedzi: 205 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2003-02-10 16:22:32 Liczba szacunów: 0
  • powrot po przerwie cel zmniejszyc bf odzyskac miesnie

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    co do uszkodzenia to mialem przeciete ścięgna i wszystko co trzeba robic nachwytem odpada *(unoszenie hantli bokiem robie mlotkowo np ) z podchwytem nie mam problemu co do HMB to wlasnie czytalem duzo i opinie są naprawde rozne, i chce po prostu sprobowac moze akurat sie sprawdzi no moze mam problem z przeglądarką nie widze czegos takiego jak na b

    Odpowiedzi: 73 Ilość wyświetleń: 5088 Data: 2017-09-14 14:03:57 Liczba szacunów: 0
  • Najlepszy Booster Hormonu Wzrostu?

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    W czasie czego? "głodu nocnego"? A co to za twór? Nie musiałem brać żadnego "boosteru" hormonu wzrostu by wiedzieć że one nie działają. Poczytaj trochę te forum, to trafisz na opinie paru (przepraszam) naiwniaków którzy skusili sie na to cudo. Efekt był żaden. To nie działa, bo nie ma prawa działać. A pisząc o "w jakim dokl

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 18391 Data: 2011-06-27 10:45:50 Liczba szacunów: 0
  • Jakie BCAA wybrać? W proszku czy w tabletkach?

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Chciałbym do tego dorzucić HMB, znam opinie, że na niektórych to działa, na niektórych w ogóle. No ale... to w końcu tylko +26zł (na miesiąc) http://www.sfd.pl/sklep/Olimp_HMB_MegaCaps-opis1590.html warto? Zmieniony przez - divao w dniu 2013-03-22 19:02:52

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 14521 Data: 2013-03-22 19:02:37 Liczba szacunów: 0
  • SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ja mam pytanie. W sieci jest mnóstwo badań i każdy ekspert/koks mówi co innego i ma własną szkołę to trochę tak jak z treningiem. I co do odżywek - trenuje już dobrych pre lat - 6 chyba z przerwami - teraz uzupełniam diete białkiem (WPC ostrowi - też są rózne głosny na ten temat - rano i wieczorem sojowym Olimpu - soja vit), niedawno zjadłem sobie

    Odpowiedzi: 234 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-07-02 13:27:30 Liczba szacunów: 0
  • SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_

    Post
    Odżywki i suplementy

    Witam :) pisze tutaj poniewaz mam male pytanko, a nie chcialem zasmiecac forum tworzac nowy temat wiec sie wpisuje tutaj. Mam 20 lat, wzrost 180 waga 80 kg, ale jest troche tluszczyku na brzuchu. trenuje od 3 miesiecy muay thai 2 razy w tyg. czasem sparuje tez z kolega w sobote. Wszczesniej trenowalem MMA przez ok 1,5 roku. Mialem przerwe miedzy M

    Odpowiedzi: 234 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-12-09 14:53:16 Liczba szacunów: 0
  • TEST:MASA 2010/2011 Z VITALMAXEM (test by _Lukasz_K_)

    Post
    Odżywki i suplementy

    Sklepu raczej nie zmienie, bo mam po drodze i pasuje mi tam robic zakupy:P Kolejny dzien masowania za mna. Wczoraj robilem nogi i lekko biceps. Trening wypadl baaardzo dobrze, chociaz rozkrecilem sie dopiero po jakichs 20 -30 minutach, poniewaz troche sie spieszylem, zeby zdazyc na silke i w rezultacie lyknalem wszystkie suple zaledwie 10-15 minut

    Odpowiedzi: 207 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-24 15:43:03 Liczba szacunów: 0
  • Kawa czy herbata część I

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    oj wiedze że narzekacie na brak tematów Ostatnio taak czytam o suplach i naszło mnie jedno interesujące pytanie no dobra wiecej ale to szczegolnie mnie po głowce chodzi a mianowicie jaki wpływ moze wywrzec pozytywny oczywiscie na nietrenujaca kobietke po 30...HMB pewnie w głowke co poniektorzy beda sie pukac , ale ostatnio znajomy lekarz zobaczył m

    Odpowiedzi: 63480 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2003-06-19 22:37:35 Liczba szacunów: 0