SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb opinie

  • KOKSIARZ

    Post
    Po siłowni, o siłowni

    zalezy kogo nazywasz "inteligencja" bo jesli miales na mysli koksy to mozna -wywalic z silowni/klubu bo nie ma przumusu tolerowania ich a jesli o ludzi ktorzy na hmb reguja krzykiem "on!!! on ma metanabol!!!!" - tu niestety bez chodzby pobieznej edukacji takich ludzi nic sie nie osiagnie to jak chorba wiecie o co chodzi 1 uslys

    Odpowiedzi: 141 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-01-09 11:39:16 Liczba szacunów: 0
  • CYKLICZNOŚĆ -CYKL I SUPLEMENTACJA

    Post
    Odżywki i suplementy

    Wracajac do tematu supelmentacji HMB 12 tygodniowa kuracja - to okolo 300 zl dosc ciezki wybór jeśli chodzi o opinie na temat tego srodka - szczegolnie ze jest jeszcze ALC, TT oraz ZMA do wyboru - mam 2 tygodnie do zastanowienia :) megon tu jestem http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=104938

    Odpowiedzi: 382 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2003-09-17 21:51:24 Liczba szacunów: 0
  • 12 lat treningu i tak wyglądam

    Post
    Galeria Zdjęć

    Witam cieszę się że jest jeszcze zainteresowanie moim postem:). Dzięki za wszystkie opinie, choć nie ze wszystkimi się zgadzam. Jeśli chodzi o suplementy, to zacząłem coś jeść dopiero po 5 latach treningu. Wcześniej niestety nie było mnie stać:(. A później co jakiś czas, jakaś odrzywka(kreatyna,aminokwasy,HMB itp.)Ale juz od ok.4 lat staram się co

    Odpowiedzi: 248 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-07-02 15:34:43 Liczba szacunów: 0
  • Powrot do cwiczen po pol roku - SUPLEMENTACJA - prosze o porady i opinie.

    Post
    Odżywki i suplementy

    wiem ze zdania na temat hmb sa podzielone lecz chce sprobowac jego dzialanie na sobie laczac z kreatyna zobaczymy co z tego wyniknie :) czekam na dalsze opinie, dzieki, macie sogi.

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1967 Data: 2009-08-16 23:08:00 Liczba szacunów: 0
  • Dawkowanie HMBolon

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    Witam W czerwcu planuje kupic HMBolon, cwicze od roku na silowni, wczesniej w domu ciezarem wlasnego ciala. Bralem juz raz HMB (zwykle olimpu) i kreatyne. Przeczytalem wszystkie posty i nie wiem jak ulozyc dawkowanie. Mam 177cm wzrostu i 80kg wagi. Cwicze 3-4 razy w tygodniu na silowni + inne sporty. Moj pomysl: DT: 4 rano 4 przed treningiem 4 po t

    Odpowiedzi: 333 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-05-22 23:00:38 Liczba szacunów: 0
  • dietka do oceny - pomoc w treningu ?!

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    I posilek : -twarog potlusty -mleko 0,5% -platki owsiane -rodzynki -jajka gotowane (745kcal; b:52,2 tł:26,7 ww:70,2) II posilek : -chleb razowy pelnoziarnisty -jajko -ogorek -pomidor -salata (262kcal, b:12,2 tł:7,76 ww:40) III posilek (przed treningiem) : -piers z kurczaka -kasza gryczana -oliwa z oliwek (456kcal, b:36,8 tł:13,8 ww:48,5) Przed i po

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 818 Data: 2008-01-14 23:08:12 Liczba szacunów: 0
  • Łączenie diety i odżywek Kreatyna+HMB+Gainer

    Post
    Odżywki i suplementy

    @Majkel: na odzywki (przynajmniej na poczatku) chce miesiecznie wydawac 100-200zl. Mysle, ze cos ze sredniej polki cenowej byłoby ok. Na pro zestawy mnie pewnie nie stac, ale jakis najtanszych eksperymentow tez nie chce w siebie pakowac. Co do smaku, to dopiero zaczynam przygode z suplementacja, wiec trudno mi odpowiedziec, ale krecic nosem nie be

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1493 Data: 2011-09-16 22:30:38 Liczba szacunów: 0
  • S.A.W. - NOWY PRODUKT PRZEDTRENINGOWY!

    Post
    Trec

    Jakos niezwykłem pisac na forach, jednak regularnie zagladam na wiele różnych for sportowych. Tutaj postanowilem zarejestrować sie i wyrazic swoja opinie o produkcjie S.A.W. Moj staz treningowy jest spory ( 12 lat niestety z przerwami - kontuzje, dziewczyna, wyjazd za praca itd ). Doswiadczałem juz wielu suplementów , a że trenuje niekonwencjonalni

    Odpowiedzi: 883 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-10-26 16:03:09 Liczba szacunów: 0
  • Plan treningu do oceny! SPLIT

    Post
    Trening dla początkujących

    Dlatego też wspomniałem tylko o HMB, bo nie myślałem o tym na poważnie tylko chciałem poznać opinię innych. Było to trochę takie "moje FBW" Ale postanowiłem przejść na split i dlatego dałem plan do oceny O diecie będę powoli myślał i coś ułoże. Jak ogólna opinią o planie? Może być? Może trzeba coś zmienić? Liczba serii i powtórzeń jest

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1030 Data: 2009-02-04 12:13:14 Liczba szacunów: 0
  • Gainer + HCA ??

    Post
    Odżywki i suplementy

    bede brał sobie po dwie porcje te najwazniejsze z godzinke przed treningiem i i po treningu to tez wejdzie tłuszcz ?? - Mam jeszcze kreatyne , tauryne , no i jeszczez 200kps hmb jakos tam bokiem wpadło ale nie wiem cyz bede brał moze sprzedam gdzies. To mowicie ze nie ma zadnego dobrego preparatu zeby jakos zminimalizowac to odkładanie tłuszczu ??

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1658 Data: 2005-07-05 22:31:47 Liczba szacunów: 0
  • Tylko Siła // To wystarczy czy za dużo ??

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dzięki wielkie za tak szybkie odpowiedz, na siłce sporo spędzam, 3 x w tygodniu trenuje od pasa w górę tylko na siłę, musi być maksymalna siła przy stałem wadze, diete mam rygorystyczną, mam spore samozaparcie i wygórowane cele które chcę spełnić. w takim razie z HMB zrezygnuję i UNIVERSAL Shock Therapy także podziękuję oraz odstawię R-Types . Tak

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1397 Data: 2008-08-04 00:43:24 Liczba szacunów: 0
  • Olimp vs Vitalmax

    Post
    Odżywki i suplementy

    AXEL97 opinie te moga sie brac z roznych wzgledow np. nie doinformowany sprzedawca, dla ktorego wszystko co tanie jest badziewiem. Sprzedawca moze rowniez nie widziec interesu w sprzedazy tych firm, gdyz sa stosunkowo tanie i ma maly obrot na nich, roznie to moze byc ciezko spekulowac... Om popieram Cie w 100% z tym, ze producenci naciagaja na maxa

    Odpowiedzi: 446 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-11-13 23:56:30 Liczba szacunów: 0
  • Cykl Kreatyna + dodatki

    Post
    Odżywki i suplementy

    wiesz, chyba masz rację bo jeśli o hmb chodzi to jest sporo głosów za ale chyba jeszcze więcej przeciw, a jeśli chodzi o bcaa to nie trafiłem na negatywne opinie... Tylko teraz pytanie, zgodnie z zaleceniami wyjdzie mi po jakieś 10 tabsów dziennie? I polecacie jakąś konkretną firmę czy też zasugerować się ceną?

    Odpowiedzi: 39 Ilość wyświetleń: 2395 Data: 2009-03-22 20:12:46 Liczba szacunów: 0
  • GLUTAMINA - proszek czy kapsułki !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ich chleb to rowniez wspolpraca z firmami produkujacymi suplementy. Ja mejli nie musze do nikogo pisać, swoją drogą, że to co potrzebna zawodowemu kulturyscie nie zawsze potrzebna jest amatorowi. Jesli wszak sądzisz, ze zawodowi kulturysci bazują na suplementach, jakich kolwieik suplementach - to zyjesz w swiecie fantazji. SAA -> i kropka. Co do

    Odpowiedzi: 259 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-02-17 01:09:00 Liczba szacunów: 0
  • HMB czy KREATYNA ???

    Post
    Odżywki i suplementy

    Juz gdzies pisalem ze o HMB sa rozne opinie dlatego lepiej traktowac jak dodatek do innych supli niz jako priorytet. Takie moje zdanie

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-09-29 12:47:49 Liczba szacunów: 0
  • HMB + Kreatyna + Białko + Reduktory - dobre rozwiazanie ?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Na siłowni ćwiczę pól roku wiec myślę ze nie za szybko... A po za tym to czytałem inne posty i tematy ale opinie są bardzo podzielone, szczególnie na temat HMB- niektórzy piszą ze się opłaca i ze są efekty a niektórzy ze nie ma. I pamiętaj ze każdy jakoś zaczynał

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1683 Data: 2008-09-22 16:48:40 Liczba szacunów: 0
  • ANIMAL ODŻYWKI

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ze wzgledu na bardzo rozbudowany rynek supli w Stanach, zdecydowna wiekszosc nowosci pochodzi wlasnie z tego kraju (a jesli nie z tego kraju, to wlasnie tutaj wprowadzaja "tajne" suplementy do szerszej dystrybucji poza zaklete kregi sportu wyczynowego). A tak poza tym, natura ludzka i zachowania klientow tym samym zadaja nowosci. Stad wzi

    Odpowiedzi: 154 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-01-08 17:10:54 Liczba szacunów: 0
  • Posiłek przed snem: kazeina vs. białko wolnowchłanialne

    Post
    Iron Horse Series

    Moja pierwsza kuracja to tez byla Lkarnitynka i HMB xD Do teraz az sie smiac chce. Ale chlopaki bez przesady. To ze wyglaszam swoje opinie to nie znaczy odrazu ze macie tak robic. Kazdy moze miec wlasne zdanie i bedzie go bronic. Jesli chcecie jesc ostrowie albo nawet gips ze sciany to ok. Jesli Wasz organizm reaguje na to bardzo dobrze to sie cies

    Odpowiedzi: 61 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-03-01 12:29:35 Liczba szacunów: 0
  • HMB dla kobiety

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    dzieki; zbieram rozne opinie od Expertow jedni sa HMB zachwyceni, inni mowia to samo co Ty... Ech, chyba trzeba przetestowac na sobie. Ale dziekuje za odpowiedz. NIE ZADZIERAC ZE "ZNAWCA" W SZATNI BO WAS WSZYSTKICH POROZBIERAM W TEMPIE EXPRESOWYM...... -------------------------- twiters mi kazal wiec dopisuje: wszyscy Trojboisci tez będą

    Odpowiedzi: 74 Ilość wyświetleń: 15459 Data: 2003-01-30 13:09:30 Liczba szacunów: 0
  • HMB dla kobiety

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    KAVVA ODKOPAŁA STAREGO POSTA , VERONA SA TAM TWOJE POSTY Z 2003 ROKU GDY ZACZYNALAS JESC HMB WIDZE ZE JESTES TU NADAL , NAPISZ WIEC Z PERSPEKTYWY TYCH 3 LAT SWOJA OPINIE O TYM SPECYFIKU

    Odpowiedzi: 74 Ilość wyświetleń: 15459 Data: 2007-01-05 18:06:31 Liczba szacunów: 0