SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb opinie

  • Mateo

    Post
    Administracja i Moderatorzy

    siecy nowych, forum umrze smiercia natiralna-zostanie wasze kólko wzajemnej adoracji, sezonowe pytania o cykl mety i omy, niekonczace sie te same pytania o kreatyne/glutamine/hmb i kilku pasjonatow. Tak sie zachowujac pogrubieni-bo odnosu sie to tez do kilku innych-nikogo nie przekonacie do zaplaty. Pamietajcie ze to odwiedzajacy sa w roli klienta,

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 3022 Data: 2001-12-20 01:50:49 Liczba szacunów: 0
  • Ograniczenie zostało wprowadzone

    Post
    Administracja i Moderatorzy

    Johnnie, jeśli chodzi o produkty Olimpu to moje zdanie jest następujące: szkoda pieniędzy! Dla przykładu odżywki białkowe czy też weglowodanowo-białkowe to produkty, które mogą w twoim organiżmie wyprodukować Wielkie...niestety nie przyrosty ale kupy, spójrz na zawartość tych odżywek, to przecież sama soja! Przejdźmy dalej i przyjrzyjmy się hitowi

    Odpowiedzi: 43 Ilość wyświetleń: 3334 Data: 2001-12-28 10:27:08 Liczba szacunów: 0
  • HMB CZYSTE KPINY !!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ktory sposob dawkowania kreatyny jest prawidlowy ? Jest kilkanascie wersji. Tak samo jest z HMB. Dokładny sposób działania nie został jeszcze dokładnie wyjaśniony. Ja zdecydowalem sie na HMB, poniewaz co innego mozna kupic ?. Glutamine - sposob dawkownia rowniez nie znany, dzialnie nie pewne, istnieja terorie ze i tak watraba wylapuje glut. Aminokw

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 2452 Data: 2002-03-26 22:14:17 Liczba szacunów: 0
  • Sports one-Aminokwasy-dobre??

    Post
    Odżywki i suplementy

    co do kreatyny to zalezy serwatka spox ale jak masz diete ktora dostarcza ci juz 2g/kg czy nawet ponad to nie ma sensu.glutamina i hmb mam mieszane uczucia co do tych suplementow,jak sprobuje to sobie wyrobie opinie.ja bym wziol aminokwasy od cybera (dimitrii)

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 4710 Data: 2002-03-29 23:12:53 Liczba szacunów: 0
  • HMB A RZEŹBA

    Post
    Odżywki i suplementy

    Wiec co polecasz? Cala zime robilem trening masowy, teraz trzeba troche wziac sie za rzezbe. Stosuje odp. diete, do treningu wlaczam aeroby ale co z suplementami? O HMB slyszalem juz rozne opinie, ale chce sprobowac (na kazdego moze miec troche inne dzialanie) Chodzi o beztluszczowy przyrost masy i redukcje tk. tluszczowej ktorej troche przy robien

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 8105 Data: 2002-04-29 14:56:19 Liczba szacunów: 0
  • mam problem z siłą

    Post
    Odżywki i suplementy

    400g i chyba dlatego siły po niej niebyło ale łapa puchła jaka kreatyna jest najlepsza z ogólnie dostępnych w polsce bo racej nie będę zamawiał ze stanow chcę dodać do niej hmb czy te z olimpa jest o.k.? i ile go kupić ile taki cykl może kosztować na oko 150zł. (kreatyna + hmb)wystarczy? na cykl trzeba kupić o.k.400-500g kreatyny mam racje? prosz

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 3008 Data: 2002-05-05 16:45:39 Liczba szacunów: 0
  • mam problem z siłą

    Post
    Odżywki i suplementy

    zdecydowałem kupie kreatynę i hmb tylko nie jestem pewien jakie "opinie są jak dziury w dupie- każdy ma swoją"

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 3008 Data: 2002-05-06 16:55:54 Liczba szacunów: 0
  • mam problem z siłą

    Post
    Odżywki i suplementy

    666 dzięki za porady kupiłem dziś hmb olimp 45 tabletek 500mg i mam pytanie jak to połączyć z kreatyną bo 8 dni hmb to za krótko więc może brać po mniej w po niedzieli zaczynam cykl z kreatyną niestety naturela(lepszą walne sobie w pażdzierniku będzie kasa i na hmb ultimate) kiedy brać hmb przed czy po treningu? naczczo? może dokupie jeszcze max. 1

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 3008 Data: 2002-05-07 19:16:11 Liczba szacunów: 0
  • mam problem z siłą

    Post
    Odżywki i suplementy

    tyle poszło mi do ostatniego cyklu sypie po 6 czubatych łyżeczek na 5g kreatyny biore terz glukozę przez 1 tydz po cyklu(własny patent:)) co zrobić z hbm mam 1 opakowanie ale chyba dokupie drugie jak zobaczę choć minimalny efekt po pierwszym opakowaniu kiedy brać hmb przed czy po treningu? "opinie są jak dziury w dupie- każdy ma swoją"

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 3008 Data: 2002-05-08 16:24:10 Liczba szacunów: 0
  • Pomiędzy siłką a aerobami ...

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Dzieki za porady - 3 gramy HMB to ja biore na caly dzien, tak wiec bardziej przychylalbym sie do zdania zeby wziac 1,5 grama pomiedzy siłką a aerobami. Kreatyny oczywiscie nie bedzie bo nie o robienie masy chodzi. A co powiedzielibyscie na mala (10-20g) dawke carbo przed aerobami - po to aby pobudzic metabolizm ? Czytalem kiedys taką opinię o aerob

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 2574 Data: 2002-05-22 13:50:02 Liczba szacunów: 0
  • Jakich efektow mozna sie spodziewac po 1 miesiacu ZMA ?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dzieki chlopaki za wypowiedzi. Wzialem ZMA,zeby ograniczyc spadki po kreatynie HDT! No bo ZMA podobno zmniejsza retencje wody. BTW to ZMA polecil mi Cyber po HDT lub HMB opcjonalnie. Czekam na dalsze opinie. Hej Rolka

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1488 Data: 2002-06-08 00:06:49 Liczba szacunów: 0
  • HMB i Glutamina- jak brać?

    Post
    Odżywki i suplementy

    panowie dziękuję za odpowiedzi. wydaje mi się jednak że powoli odchodzicie od tematu którym jest najlepszy sposób dawkowania wymienionych wyżej suplementów a nie ich skuteczność. Ale skoro już w tą stronę poszło to dorzucęcoś od siebie. To czy HMB jest skuteczne zapewne jeszcze długo będzie sprawą kontrowersyjną. Ja osobiście uważam że jest. kwesti

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 3188 Data: 2002-06-27 01:14:36 Liczba szacunów: 0
  • moje połączenie suplementów na MASE

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dzięki za rady, Gozmo zgadzam sie z Tobą, ale jak widzisz to są suplementy wzajemnie wspomagające czyli kreatyna jest wzmacniana (podobno ) przez hmb i glutamine, witaminy z mikroelementami wiadomo standart przy takim obciążeniu organizmu, a białka nie zaszkodzi nigdy za dużo. Ale i tak zastanawiam sie nad zrobieniem samej serwatki z kreatyną Prosz

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 4677 Data: 2002-07-04 21:57:58 Liczba szacunów: 0
  • Ciekawe wiadomości o suplementach

    Post
    Odżywki i suplementy

    to o czym akurat pamiętam, jeśli cos sobie przypomnę to o tym napiszę. Nie wiem kiedy następnym razem będę się widział z moim znajomym, ale jeśli przez ten czas na sfd będziemy mieli jakieś wątpliwości odnośnie suplementów (jak ostatnio z hmb czy karnityną) to postaram się rozwiązać je u źródła. SONBATY

    Odpowiedzi: 75 Ilość wyświetleń: 14297 Data: 2002-09-02 14:35:47 Liczba szacunów: 0
  • Ciekawe wiadomości o suplementach

    Post
    Odżywki i suplementy

    ymaga bardzo drogiej lini technologicznej-to raz ,a dwa ze baza niestety nieda sie pasteryzowac. o wszystkim tym pisał pan s.a-nie czytałes?;) zapewniam Cie roowniez ze to ca hmb -ma only 80%(więc jeszcze troshke spoosc) o kreatynie -dobrze piszesz ale przekarz panu ze pod słonce to mozna ogladac lakier na samochodzie a nie soorowce(firma musi byc

    Odpowiedzi: 75 Ilość wyświetleń: 14297 Data: 2002-09-03 10:22:43 Liczba szacunów: 0
  • Ciekawe wiadomości o suplementach

    Post
    Odżywki i suplementy

    i parę innych), ma produkty słabe ( m.in. system 80, provit, Olimp 65, glutarol) i ma kilka dobrych ale niestety bardzo drogich, takich które nie są warte swojej ceny (aminokwasy, kreatyna, hmb). Walczę po prostu z tym żeby nie przyjmować bezkrytycznie wszystkich reklam Olimpa i że nie zawsze słowo pisane w gazetach jest święte. SONBATY

    Odpowiedzi: 75 Ilość wyświetleń: 14297 Data: 2002-09-05 07:53:13 Liczba szacunów: 0
  • dziwaczne opinie na temat hmb

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Tu na forum często spotykam się z jakimiś chorymi opiniami na temat hmb. Ito wypowiadają się ludzie którzy znją się na rzeczy. Ciąggle czytam, że hmb działa na co 20 osobę, że to kit, że ewentualnie jest tylko antykatabolikiem i to mało skutecznym. Powiem tak HMB jest drogie tzn żeby zastsować skuteczny cykl trzeba poświęcić trochę kasy, ale to nap

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2002-09-07 02:30:52 Liczba szacunów: 0
  • dziwaczne opinie na temat hmb

    Post
    Odżywki i suplementy

    lucek gratuluje efektów po HMB ... naprawde jezeli te 48 cm w bicu to rzeczywiscie dzieki HMB to jestes pierwsza osoba, ktora znam z takimi efektami suplementacji tym specyfikiem ... ze swej strony powiem ze moja przygoda z HMB trwala przez 3 miesiace (9 gr dziennie) i nie zauwazylem wymiernych efektow .... widac jestem ta osoba na ktora nie dziala

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2002-09-13 23:15:48 Liczba szacunów: 0
  • kreatyna a kawa?

    Post
    Odżywki i suplementy

    stawały bez odpowiedzi::)). I na koniec .........Sonbaty od jakiegos czasu o czym bym nie powiedział-wszystko jest na nie::::::)))))))a moze z tym bedzie tak jak z czystoscia hmb????????. Co do eliminowania przez kofeine nawodnienia miesni podczas cyklu kreatynowego jestem jak najbardziej za-natomiast własnie to nawodnienie jest bardzo silnym bodzc

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 5325 Data: 2002-10-08 12:44:34 Liczba szacunów: 0
  • OLIMP czy HI-TEC

    Post
    Odżywki i suplementy

    Powiem Ci z wlasnego doswiadczenia o hi-tecu Creatine powder- do kitu zupelnie na mnie nie podzialala, ale to kwestia organizmu Amino Anabol pq - super sprawa sila skoczyla i nawet troszke masa Hmb - opinie sa o nim zle, ale na mnie dzialalo super nic tluszczu sie nie zawiazywalo, a ja lapie tluszcz bardzo latwo Super mass pro - ten jest za to chwa

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1930 Data: 2002-11-09 22:06:43 Liczba szacunów: 0