Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: herbalife opinie lekarzy

Strona 1 z 421

  • "Produkty Herbalife mogą szkodzić wątrobie"

    źródło: http://www.tvn24.pl/ 1,1547000,wiadomosc.html ostrożnie ze stosowaniem preparatów dietetycznych firmy herbalife ostrzega ministerstwo zdrowia hiszpanii, a tamtejsza prasa donosi, że w ostatnich latach doszło do dziewięciu

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 37523| Data: 2008-04-22 11:52:50| Liczba SOGów: 2
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 10259| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Dieta Herbalife - proszę o poradę !!!

    by dalej nie nabijać niepotrzebnie kg. ostatnio zostałem zaczepiony na ulicy przez konsultanta produktów herbalife zaprosił mnie na spotkanie do biura opowiedział co i jak. dałem się namówić, ponieważ jestem już bardzo zdesperowany przez moją

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 7961| Data: 2010-06-29 14:01:22| Liczba SOGów: 0
  • słyszeliście kiedys o Herbalife??

    słyszeliście kiedyś o takiej firmie jak herbalife ja wczoraj byłem na prezętacji środków odrzywczych właśnie tej firmy i zdeczka niechce mi się wierzyć że są

    Odpowiedzi: 68| Ilość wyświetleń: 25629| Data: 2004-07-02 19:00:40| Liczba SOGów: 4
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 12852| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • 3 lekarzy 3 opinie... ląkotka? gęsia stopka??

    stopki leczenie farmakologiczne i ćwiczenia problem polega teraz na tym co mam myśleć. trzech lekarzy trzy opinie operacje łatwo zrobić ale czy jest po co ingerować w to kolano tym bardziej że drugie też boli

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2983| Data: 2013-09-07 21:47:39| Liczba SOGów: 0
  • elleth na redukcji. Start ponad 80 kg...

    nie zlecił badań horomonów, obecnie jestem w trakcie umawiania się do endokrynologa. nie przyjmuje żadnych leków. opinie lekarzy są sprzeczne. teoretycznie przy pco powinno się brać tabletki hormonalne, jednak w ciąży miałam cholestaze, co wg.

    Odpowiedzi: 211| Ilość wyświetleń: 8248| Data: 2012-11-24 01:17:53| Liczba SOGów: 4
  • Odzywka Herbalife?

    cze jakis czas temu dostalem odzywke herbalife jest to niby odzywka na odchudzanie, stosuje sie ja zamiast posilku. moje pytanie dotyczy tego czy jesli jadlbym

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 3317| Data: 2002-06-27 17:02:08| Liczba SOGów: 1
  • Herbalife-czy ktoś stosował?

    dostałem ostatnio od kolegi ofertę firmy herbalife czy ktoś o niej słyszał w ofercie jest koktajl proteinowy. czy ktoś to stosował proszę o ewentualne opinie pozdrawiam kaczor1313

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 7023| Data: 2002-08-07 14:09:47| Liczba SOGów: 1
  • praca w herbalife?

    wie ktos na czym dokladnie polega praca w herbalife otrzymalem propozycje pracy wlasnie w tej firmie. moze ktos z was mial juz jakies doswiadczenie z pracowaniem w

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 8594| Data: 2009-01-26 08:52:58| Liczba SOGów: 0
  • kontuzja barku - prośba o opinie

    siemasz: mam mały problem,decyzje w sumie już podjąłem ale chciałbym również poznać waszą opinie otóż mam kontuzje barku staw wyskakuje mi z panewki tego nie da się wyleczyć aha i jest to prawdopodobnie efekt

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 3446| Data: 2008-08-10 16:46:40| Liczba SOGów: 0
  • Agencje pracy w waszych miastach,opinie która git albo shit i co oferują

    tam ale przez premiera znajomość języka by dostać prace powiedzmy ze komunikatywny 15 bardziej rosyjski sie przyda. opinie o tej agencji nie są pozytywnie,niedawno na internecie była jakaś petycja bojkotująca poczynania tej agencji ale nie mogę

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 10600| Data: 2011-05-05 16:50:38| Liczba SOGów: 3
  • Co myslicie o Herbalife??

    napiszcie swoje opinie . prosze:

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 5486| Data: 2008-09-20 20:20:23| Liczba SOGów: 2
  • Herbalife i inne koktajle..

    ja mam takie pytanko: a co myslicie na temat odchudzania przy pomocy koktajli z proszku mysle tu o herbalife cambridge, mlo itp. czy sa dobre/skuteczne i czy nie szkodza .. nie chce robic antyreklamy, ale slyszalam, ze

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 9627| Data: 2003-02-11 13:03:33| Liczba SOGów: 0
  • Herbalife Formula 1 zamiennik

    witam ostatnio słyszałem od znajomego wciskającego kit o super shake u herbalife który zastępuje mu posiłek. jestem ciekawy czy są na rynku jakieś shake i które mają bardzo podobny skład i

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2007| Data: 2014-04-29 16:30:57| Liczba SOGów: 0
  • HERBALIFE - wazne pytanie

    witam . dostalem niedawno w prezencie preparat wspomagajacy odchudzanie firmy herbalife . wyczytalem ze to dobra renomowana firma i jej odzywki sa dobre i skuteczne ale mam jedno pytanie ona u

    Odpowiedzi: 44| Ilość wyświetleń: 4218| Data: 2007-01-11 15:43:31| Liczba SOGów: 1
  • plan, dieta, suplementacja -> jakosciowka, opinie? sugestie?

    witam, chciałbym przedstawić wam swoj plan treningowy, diete, suplementacje. licze z waszej strony na sugestie, opinie co mam zmienic, co dolozyc, co ograniczyc,co tak, co nie itd. bede wdzieczny za pomoc i opinie kazdego z was.

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1244| Data: 2013-08-24 20:44:59| Liczba SOGów: 0
  • odżywka herbalife białkowo sojowa - pomysł na odpowiednik ?

    swój organizm, ponieważ bardzo schudłam przez dietę bezcukrową, wiem, że dobrą odżywką dla mnie byłaby formuła 3 herbalife białkowo serwatkowa, ale cena mnie przeraża, czy znacie może jakieś zastępniki oczywiście bez cukru i chemii.

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 3661| Data: 2011-07-25 19:44:06| Liczba SOGów: 0
  • "Znafcy" z Herbalife

    co o tym myslicie ulozylem koledze z sfd diete.nie byla moze jakas super. poszedl z nia do herbalife pani stwierdzila, ze wiekszosc bialka i makroskladnikow sie nie wchlania. dlatego poleca mu spozywanie 1 posilku

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 2583| Data: 2005-04-06 21:17:43| Liczba SOGów: 0
  • Herbalife

    co sądzicie o suplach dla kulturystów firmy herbalife

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 3020| Data: 2004-12-18 23:58:49| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}