SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

green magnitude opinie

  • Green Magnitude - opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Dostalem kiedys probke tego stacka. Lezal miesiac w szafce i ostatnio wzialem go przed treningiem, ni to z ciekawosci, ni urozmaicenia. To co mialem jazde - doslownie eksplodowalem ( a bralem juz xp, no-xplode itp. ). I teraz moje watpliwosci bo troche sie przestraszylem :) - czy bral juz ktos z was to wiecej niz jeden raz, jak na was podzialalo? C

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 17978 Data: 2007-09-14 15:09:10 Liczba szacunów: 1
  • Green magnitude +juggernaut opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    witam panowie mam pytanie czy Green Magnitude i Juggernaut bedzie dobrym połączeniem ewentualnie chciałbym dorzucić jakis naturalny booster test,i amino energy lub PW.Prosze tylko konkretne podpowiedzi.

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 454 Data: 2013-04-14 17:03:36 Liczba szacunów: 0
  • Kreatyna - Problem ?! Pytaj !!

    Post
    Odżywki i suplementy

    jakiś czas temu bralem clouta i on jest do tej poey wg. mnie w czołowce staków, ktore bym polecił, dość prosty acz skuteczny jest także green magnitude, ostatnio pojawil sie xtreme stak Kaizena- dziala b.dobrze- i choc ja nie doświadczyłem jakichs dziwniejszych "skutkow ubocznych" to jednak opinie ktorych jest mnóstwo nie pozwalaja w tej

    Odpowiedzi: 1700 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-03-24 17:41:57 Liczba szacunów: 0
  • TAJEMNICE KREATYNY - S. AMBROZIAK

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    Niestety, nie ma na to żadnych dowodów naukowych. Jeśli dopiero zaczynasz treningi, nie kupuj od razu dziesiątek odmian kreatyny, stacków, boosterów (no-shotgun, mesomorph, green magnitude, horse power, nitrobolon itd.) jeśli nie masz długiego stażu treningowego. I tak nie zauważysz różnicy. Zresztą ilość zakupionych suplementów nie przełoży się

    Odpowiedzi: 429 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-06-18 19:50:19 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    Witam ponownie. 1) cel masa mięśniowa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Meso, 1.M.R., Noxipro, Shock, Storm, Green Magnitude. 3) staż 18 miesięcy 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Co wybrać mocnego na kolejny cykl No Booster + Stack z uwzględnieniem tego co brałem na ostatnim cyklu? 5) stosowane wcześniej preparaty kreat

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-05-29 10:43:14 Liczba szacunów: 0
  • USA - Co kupować ??!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    MaEnic,ze stakow kreatynowych to bralbym tak:Clout,SizeOn Horse Power z Ultimate jest OK, ma dobre opinie za dzialanie ale za smak i rozpuszczalnosc fatalne + jest tez to ze tani bardzo(mozna dostac w USA po ~29$)niestety na fascie drogi bo 43$ a jak z takich prostszych ,tanich stakow to tylko Green Magnitude i Storm bardziej na ten 1 bym stawial

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-07-03 00:47:19 Liczba szacunów: 0
  • TEST - CP+XP+Nitrox Teraphy+Venom Hyperdrive pods.str.45

    Post
    Odżywki i suplementy

    pyzaaaa nie mam zielonego pojecia - ale jest za**bista - dziewczyna mi czasami z pracy przyniesie dzisiaj sie wybiore na sklepy "w pogoni za chlebem" - is próbuje sam takie zrobić - o ile znajde taki chlebus albo podobny a reszta składu to: kurak,papryka,sałatka,sos do kanapek (pewnie jakiś z majonezem) bart-j zeby miec na wszystko oko -

    Odpowiedzi: 603 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-06-16 10:20:17 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    A słyszałeś jakies negatywne opinie na temat PharmaFreak Ripped freak Pre-workout?? A jakbyś porównał Magnezowy chelat kreatyny(Controlled Labs Green MAGnitude), ketoizokapronian wapnia kwasu linolowego kreatyny(Muscletech Creakic Hardcore) chlorowodorek kreatyny(PharmaFreak Creatine Freak)?? wiem ze kosmiczne nazwy itd to najczesciej bubel (mam n

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-06-28 12:50:57 Liczba szacunów: 0
  • USA - Co kupować ??!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Sorki ze tak z innej beczki... Jakie sa opinie o Green MAGnitude w Usa? Pozdro.

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-04-05 13:03:22 Liczba szacunów: 0
  • USA - Co kupować ??!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Wyrwa,trening ALRI jest na sile i mase....wytrzymalosc pewnie tez zwieksza jest on tak zrobiony,aby co tydz miesnie byly szokowane roznymi bodzcami i cale takie 3 tyg ,przepracowuje wszystkie rodzaje wlokien miesniowych z rozna intensywnoscia RAPCIO ,green magnitude w wiekszosci ma pozytywne opinie bardzo popularny stack w USA prosty,ale dobry

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-04-05 19:40:42 Liczba szacunów: 0
  • TEST: MASA Z GREEN MAGNITUDE + NAPALM XTREME - pods. str.12!

    Post
    Odżywki i suplementy

    czas na wrazenia z GREEN MAGNITUDE. Dlaczego wybralem ten stack ?? po pierwsze na niezle opinie oraz na super stosunek ceny do jakosci/ilosci porcji. JEdna pucha spokojnie starczy na dlugi cykl, jaki zreszta zaplanowalem. do tego udalo mi sie go wyrwac za 105zl w sklepie.sfd na jednej z promocji. DObra, pucha wyglada solidnie, srednich rozmiarow.

    Odpowiedzi: 127 Ilość wyświetleń: 18115 Data: 2011-02-05 15:43:22 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa i konkretny cykl kreatynowy 2a) nazwa produktu/produktów*: horsepower pucha, rano porcja, po treningu porcja (20dni) green magnitude pucha, rano porcja, po treningu porcja (20dni) Czy moze rano to, po treningu to i taka mieszanka przez 40 dni? przed treningiem meso 3) staż: po dlugiej przeriwe rok 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatyn

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-05-26 16:44:17 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    Teraz ja wtrącę, za miesiąc planuję cyklik na kreatynce. Ostatni cykl był na shock + storm 2 puchy. Chciałbym was spytać o opinię, a dokładnie o porównanie dwóch produktów Storm, a Controlled Labs Green MAGnitude - zapytam po laicku, który lepszy? Czy Storm dorównuje Controlledowi? Czy warto go połączyć z Dytamize Xpandem ? Dzieki za odp zdr

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-06-28 20:42:11 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    Vitalmax - Creatin Monohydrate zielona, cyklem to tego nazwać nie można, 0 pojęcia o tym miałem jak kupiłem. 6) możliwości finansowe: do 300zl myślę. 7) uwagi : Dieta, trening - wszystko jest elegancko ustalone. Zastanawiałem się np. nad no shotgun + green magnitude + BCAA, ale nie wiem czy ma to sens przy moim stażu i doświadczeniu z kreatyną.

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-09-10 19:50:59 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel - Masa - nie koniecznie czysta 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: - APS Mesomorph + Cell Mass lub Green Magnitude lub SizeON Max Performance + CM3, Białko i Gainer od UNS - uzupełnienie diety oraz po treningu, witaminy A-Z Peaka, jak starczy kasy dorzucę ZMA. 3) staż - prawie 2 lata 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytani

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-10 15:38:42 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel Masa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: obwody na + , 3) staż 4 lata 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Jakie preperaty tym razem wziąść, nie pisze tu o suplementach uzupełniających dietę (białka, bcaa...) 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat 3x Xpand - dobrze działał 2x Crester z Bioge

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-28 14:50:04 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    ączenie polecane? 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: monohydrat vitalmaxa zielony: może i pierwsze puchy odczułem ale już kolejne to tak średnio, green magnitude: dobry smak, hmm tak wcześniej, pierwszym razem czułem działanie ale już przy następnym to bralem żeby puchę dokończyć... 6) możliwości finansowe: 100-200

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-19 11:14:11 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    jaki preparat wybrać 1) cel- czysta masa 2) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: No xplode + mono,GM + WF, clout + mono, animal pump + mono, XP xtreme pump + mono 3) staż: 1,3 roku ( od marca dopiero tak na 100% trzymam diete) 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Chodzi mi o jakąś fajną kreatynke i coś na pobudzenie, bo często na

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-06-02 16:17:01 Liczba szacunów: 0
  • Alexxa/Blog/MyBody-2nd

    Post
    Trening dla początkujących

    Alexa, ja dzis czytalam na forum sportowym angielskim opinie o controlled labs green magnitude, same pozytywy ja za pobudzacze dziekuje, po ostatniej przygodzie ze spalaczem i nieprzespanymi nocami, nerwowka i waleniem serca mowie niet nie przemeczaj sie tak dziewczyno. nie szalej i odpoczywaj. tak, i kto to mowi...

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-01-21 00:27:31 Liczba szacunów: 0
  • TEST - PASIBRZUCHY 5 ' - ANKIETA!

    Post
    Odżywki i suplementy

    2) /SFD/Images/2015/12/31/b45f3312bae84a8197fd2e52513eeb41.png 1) Nick:pit81 Przedmowa/wstęp: Nie mam nic do powiedzenia. No moze kilka slow do uczestnikow , dziekuje wszystkim za milo spedzony czas na forum, wspolna testo rywalizacje. Mam nadszieje ze jeszcze nie raz s ie spotkamy w kolejnych edycjach. Wielki , a własciwie mega sogac

    Odpowiedzi: 826 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-12 21:40:50 Liczba szacunów: 0