Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: gotowanie na parze mieso

Strona 2 z 228

  • gotowanie na parze

    co mozna gotowac na parze

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 241 | Data: 2012-05-29 09:46:05 | Liczba SOGów: 0
  • gotowanie na parze

    ja mam takie pytanie jak gotuje sobie na parze to jakie przysprawy dodac do wody zeby piers miala lepszy smak

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 238 | Data: 2013-05-11 11:03:00 | Liczba SOGów: 0
  • gotowanie na parze

    przepis na wątróbke na parze

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 234 | Data: 2012-07-25 18:37:10 | Liczba SOGów: 0
  • Odzywianie i suplementacja w sztukach walki by k3ho

    odzywiania to: 1. wstep 2. robienie formy 3. redukcja masy ciala jezeli zachodzi taka potrzeba 4. prz gotowanie do zawodow dodatkowo: 5. przyrost masy ciala 1 .wstep czas trwania 2 4 tygodnie. glownym zadniem w tym cyklu

    Odpowiedzi: 167 | Ilość wyświetleń: 71250 | Data: 2006-05-08 23:48:29 | Liczba SOGów: 91
  • witaminy, mineraly - syntetyczne czy naturalne

    dostarczyć takich ilości naturalnych witamin i minerałów. czy spożywamy świeże warzywa i owoce dopuszczalne jest gotowanie na parze . czy jemy produkty z pełnego ziarna a nie tylko biały ryz na każdy posiłek skąd ja to tak dobrze znam

    Odpowiedzi: 51 | Ilość wyświetleń: 16321 | Data: 2007-03-01 19:15:58 | Liczba SOGów: 17
  • ZDROWE PRZYRZĄDZANIE POTRAW

    a zatem jak to zrobić, żeby było dobrze oto kilka porad na podstawie danych zebranych w necie: gotowanie na parze w strumieniu gorącej pary twarde warzywa np. marchew, brokuły gotują się około 5 min, a liściaste np. szpinak minutę. w ten

    Odpowiedzi: 23 | Ilość wyświetleń: 15191 | Data: 2005-10-18 11:27:37 | Liczba SOGów: 11
  • Zbiór linków działu Odżywianie

    przepisy kulinarne http://www.sfd.pl/temat228180 zdrowe przyrządzanie potraw http://www.sfd.pl/temat221162 gotowanie na parze przepisy i najważniejsze info http://www.sfd.pl/temat512719 straty podczas przetwarzania/przechowywania

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 414686 | Data: 2008-06-30 14:42:05 | Liczba SOGów: 84
  • jak zrobić pierś kurczaka na parze?

    chodzi o to, że zawsze podsmażam mięso a potem dopiero robie je na parze żeby tłuszcz wyciekł mam wrażenie że kurczak jest surowy i mięso sie nie ścina kiedy robie na samej parze . czy to błąd 32

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 24032 | Data: 2008-12-11 14:21:08 | Liczba SOGów: 0
  • witamin, minerałów - czar !

    dostarczyć takich ilości naturalnych witamin i minerałów. czy spożywamy świeże warzywa i owoce dopuszczalne jest gotowanie na parze . czy jemy produkty z pełnego ziarna a nie tylko biały ryz na każdy posiłek skąd ja to tak dobrze znam

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 6047 | Data: 2005-12-24 12:54:31 | Liczba SOGów: 8
  • Ryby

    kulinarnej. zalecany sposób przygotowania to przede wszystkim: pieczenie w piekarniku bez dodatku tłuszczu i gotowanie na parze ryby są produktem, który bardzo szybko pod wpływem wysokiej temperatury mięknie i nadaje się do spożycia, dlatego

    Odpowiedzi: 40 | Ilość wyświetleń: 12792 | Data: 2007-03-09 15:21:44 | Liczba SOGów: 17
  • Kornelia/rozkoszna redukcja

    opadania w kolana. mam kucharza, który przygotuje mi większość posiłków łącznie z własnym makaronem, chlebem, gotowanie na parze zupy kremy sprytne urządzenie thermomix. dodatkowo w codziennych postępach będzie mnie wspierać wracający po

    Odpowiedzi: 257 | Ilość wyświetleń: 11385 | Data: 2012-01-07 12:20:08 | Liczba SOGów: 8
  • Proszę was o opinię na temat tej diety

    papryka, pomidor, cebula, sałata . ważne!!! 1. wszystkie produkty ważymy przed obróbką; 2. obróbka: gotowanie gotowanie na parze pieczenie, grillowanie, wędzenie, smażenie bez tłuszczu ; 3. wszystkie przyprawy/ zioła dozwolone. osoby

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 791 | Data: 2012-05-30 20:40:02 | Liczba SOGów: 0
  • Gotowanie w mikrofali

    dlaczego ale przez jakiś czas bede miał możliwość gotowania tylko w mikrofalówce. i mam wątpliwości czy takie gotowanie nie spowoduje unicestwiania w posiłku tego co mi potrzebne w diecie. zmieniony przez sosnapl w dniu 2007 09 24 09:16:53

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 11138 | Data: 2007-09-24 09:16:02 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta Redukcyjna stworzona dla konkretnej osoby.

    tkanki tłuszczowej, tylko wykorzystywanie jej do funkcjonowania organizmu. 4. polecane techniki kulinarne to gotowanie gotowanie na parze krótko w wodzie ponieważ wszystkie cenne skł. odżywcze zostają w produkcie , pieczenie, duszenie które

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 3631 | Data: 2010-05-27 22:32:02 | Liczba SOGów: 0
  • gotowanie miesa

    z tego co wiem najzdrowszy sposob przygotowania miesa to gotowanie teraz pytanie, jak uczynic drob/wolowine mniej suchymi, zeby latwiej bylo je zjesc po ugotowaniu. macie jakies sposoby

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 10213 | Data: 2007-07-06 15:37:09 | Liczba SOGów: 0
  • Gotowanie na parze

    stosujecie polecacie jakis konkretny parowar przepisy noszę sie z zamiarem zakupienia takiego sprzętu.

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 5945 | Data: 2005-12-31 13:02:32 | Liczba SOGów: 1
  • Szybkowar.

    szybkowaru do przyrzadzania miesa ja mam takie ustrojstwo na kuchni ale nie opanowalem jeszcze i nie wiem czy gotowanie na parze pod cisnieniem jest zdrowsze od zwyklego smazenia itd. pozatym powiedzcie czy lepiej gotowac na parze pod wysokim

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 1888 | Data: 2007-02-18 21:54:16 | Liczba SOGów: 0
  • gotowanie miesa na parze

    jak długo nalezy gotować mięso na parze

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1366 | Data: 2010-10-31 10:25:50 | Liczba SOGów: 0
  • Wstep do diety, potrzebna pomoc :)

    ok. to prawda chodzi mi glownie o przygotowywanie miesa. co do ogolnego gotowania najlepsze jest w kolejnosci, gotowanie na parze gotowanie pieczenie i na samym koncu odradzane przy zdrowym jedzeniu smazenie 4. w temacie z 10 poradami

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 412 | Data: 2010-02-14 23:18:08 | Liczba SOGów: 1
  • mieso mielone na parze

    witam ostatnio gotujac mieso mielone na parze zauwazylem ze cholernie duzo tluszczu splywa. oczywiscie to dobrze, jednak czy jest szansa aby jakos przyjac srednia, zastanawial sie ktos kiedys, jak to wyglada

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 297 | Data: 2014-10-09 23:35:21 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}