Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: gaspari super pump opinie

Strona 1 z 1

  • SIZE ON, SUPER PUMP + PLASMAJET

    witam chce zrobic cykl 3 produktami firmy gaspari mianowicie : gaspari nutrition super pump 250 800g gaspari nutrition sizeon maximum performance 1584g

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1957| Data: 2010-07-17 20:26:12| Liczba SOGów: 0
  • bsn vs gaspari nutrion

    bsn no xplode vs gaspari nutrion super pump 250 . jezeli ktos bral cos z tego niech wyrazi opinie :

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1134| Data: 2008-09-18 09:08:45| Liczba SOGów: 0
  • Universal Storm+Shock Therapy vs Gaspari SizeOn+Super Pump

    który zestaw lepiej wybrać najbardziej poszukuję opinii od osób, które brały jedno i drugie, ale pojedynczymi opiniami również nie pogardzę. prosiłbym o same rzeczowe opinie pomijając takie rzeczy jak smak, rozpuszczalność etc. pozdrawiam

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1454| Data: 2012-04-17 11:52:45| Liczba SOGów: 1
  • Zestaw Gaspari czy Zestaw Bsn

    2009/20091124173155 siema , mam pytanie ktory zestaw mozecie polecic gaspari vs bsn... mialem kilka probek super pump orange [ kozak straszny ] ale znowu lepsze sa opinie no xplode ... mialem

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2450| Data: 2009-11-24 17:29:28| Liczba SOGów: 0
  • zestaw gaspari - plasma jet + size on + super pump .

    witam jak w temacie mam na mysli zestaw gaspari plasma jet + size on + super pump + bialko syntraxa 2,5kg ale kwota takiego zestawy wynosi ok 550zl jak nie wiecej i

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1623| Data: 2010-04-04 14:13:45| Liczba SOGów: 0
  • Jaka następna przedtreningówka

    działa wiec proszę o odpowiedzi osób które brał więcej niżeli 2 przedtreningówki. słyszałem, że dobre jest to gaspari nutrition super pump 250, nox pump jack3d dzięki i pozdrawiam. ;]

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 442| Data: 2012-11-27 18:39:10| Liczba SOGów: 0
  • Różnice między Olimp Massacra 1375g, A Gaspari SUPER PUMP 800g

    witam, proszę o wypisanie różnic i opinie na temat tych supli. chcę zakuopić jeden z tych shocków na kolejny cykl.

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1198| Data: 2011-01-12 10:32:06| Liczba SOGów: 1
  • staki, pumpery, stymulatory i inne

    to czuje met rx amped, uniwersal shock therapy, vpx no shot gun i kilka inych do kategorii 2 zaliczylbym : gaspari super pump fajnie po treningu wychodza zyly na rekach klatce , barkach dymatize x pand nowy, bsn no xplode dla mnie

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 3068| Data: 2010-09-25 23:14:32| Liczba SOGów: 2
  • Cykl na masę a następnie na redukcje

    tych suplementów. pierwszy cykl zrobienie masy revenge v2 diabolic labs bcaa activ lab super pump max gaspari muscle peak białko drugi cykl redukcja finabolic 50 diabolic labs bcaa xplode olimp nox pump ultralife

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 574| Data: 2012-04-16 19:21:06| Liczba SOGów: 0
  • Mega Cykl Jesień/Zima

    moja propozycja jest taka: cykl oparty na creatine micronized powder universal , przedtreningowo super pump gaspari nutrition , potreningowo reanimator olimp , stała suplementacja bcaa olipm , glutaminą olimp , glukozaminą olimp i

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 867| Data: 2010-08-29 20:45:06| Liczba SOGów: 0
  • Mała porada...

    suplementów. wiec prosze was o rozswietlenie mi danej sytuacji na dzien dzisiejszy ; ps. zastanawiam sie nad gaspari size on super pump , shock + storm , no xplode + cell ams , no xplode + horsepower i jeszcze gm+ wf ; nie jestem laikiem

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 840| Data: 2009-09-13 12:11:05| Liczba SOGów: 2
  • Jaka odżywka przed wakacjami

    jak w temacie. aktualnie jestem po cyklu hp+mono. myślałem kupić coś na dobrą pompę. myślałem nad super pump gaspari albo xpandem. co polecacie może jakieś opinie o tym super pumpie

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 818| Data: 2012-03-06 15:05:06| Liczba SOGów: 0
  • suple na masę-proszę o ocenę

    suplementacja rano na czczo 10g glutaminy + 5 g bcaa 30 minut przed treningiem porcja „pompera np. super pump gaspari nutrition albo all stars intensity nox po treningu porcja glutaminy 10 g i porcja gajn fast universal między posiłkami 3g

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 463| Data: 2010-09-19 14:13:23| Liczba SOGów: 0
  • Potrzebuje porady ?

    witam panowie mianowicie zastanawiam sie nad polaczeniam gaspari super pump i size on . jakies opinie moze lepiej synhasize i shotgun a wiec co byscie jeszcze dodali zeby to

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 512| Data: 2009-07-16 13:24:38| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}