Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: gainer 737 opinie

Strona 1 z 1735

  • Megabol - Gainer 737

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/gainer_737_i941_d380x380[/img] megabol gainer 737 500g folia , 3000g opis megabol gainer 737 jest

    Odpowiedzi: 234 | Ilość wyświetleń: 89640 | Data: 2006-11-16 13:32:56 | Liczba SOGów: 15
  • gainer 737 dalczego kupilem-test str 6

    a ja sobie kupie gainer 737 megabola. wszyscy pisza ze to syf pewnie i ja nie lubie tej firmy ale jak sobie rozpisalem to wyglada to tak:

    Odpowiedzi: 146 | Ilość wyświetleń: 39724 | Data: 2005-11-20 02:08:37 | Liczba SOGów: 11
  • co sadzicie o Gainer 737 firmy Megabol

    witam. mam pytanie bo do kupienia mam gainer 737 w bardzo niskiej cenie! pytanie czy oplaca sie kupowac ten gainer dlatego ze slyszalem rozne opinie na temat

    Odpowiedzi: 25 | Ilość wyświetleń: 9004 | Data: 2006-06-12 22:34:11 | Liczba SOGów: 1
  • Allegro >> Megabol Gainer 737

    to typowy temat z zapytaniem czy to kit czy warto itd. :] otóż, chcialem na posmakowanie sprawic sobie 500 g tego gainerka, wyslalem meila do sprzedajacego z zapytaniem o smaki. oto co mi odpowiedział witam. produkowane sa 2 smaki: tofi i

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 4209 | Data: 2005-12-16 16:17:21 | Liczba SOGów: 0
  • Gainer 737 co z nim w końcu??

    jestem początkującym w dziedzinie gainerów kupiłem ostatnio gainer 737 i dopiero potem niestety przyczytałem na forum niezbyt pochlebne opinie na jego temat

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 7278 | Data: 2007-04-21 17:59:19 | Liczba SOGów: 2
  • megabol gainer 737

    witam rozchodzi mi się o gainera megabola 737 w nowej formule ktoś próbował megabol gainer 737 3kg + dziennik treningowy wysyłka w 24

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 561 | Data: 2014-04-02 19:43:58 | Liczba SOGów: 0
  • MEGABOL GAINER 737

    wczoraj zakupilem megabol gainer 737 i nie wiem czy nie popełniłem błeędu. bo zamiast 2 kilo mass xxl zakupiłem 3 kilo tego gaineru na testa wyraźcie swoją opinię na temat obu tych gainerków pozdro

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 4379 | Data: 2006-02-14 14:16:02 | Liczba SOGów: 2
  • olimp gain bolic+gainer 737

    cwicze od trzech miesiecy i chcialbym zaczac cos brac na mase i zastanawiam sie nad gain boliciem gainer 737 po 4kg na cykl+dieta.zastanawiam sie czy nie lepiej kupic nitrobolonii niz gainera 737 bo nie ma dobrej opini ale

    Odpowiedzi: 23 | Ilość wyświetleń: 2713 | Data: 2007-03-22 17:20:53 | Liczba SOGów: 1
  • kreatyna+gainer 737+białko ostrowia

    kreatyna olimp 1250 150 kps gainer 737 megabol 3kg 30 b, 70 w białko ostrowi 80g białka mój trening: poniedziałek: klatka: 1. wyciskanie

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 2742 | Data: 2006-02-24 22:54:21 | Liczba SOGów: 1
  • Gainer 737. Czy się opłaca ?

    2005/20051229111358 witam mam takie pytanko co do tego gainera czy to się opłaca kupować wogóle, bo były juz posty na temat serwatek które mają niby 70g białka a tak naprawde mają

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 1996 | Data: 2005-12-29 11:13:58 | Liczba SOGów: 0
  • mass activator czy gainer 737?

    witam. co jest lepsze mass activator czy gainer 737 mówią że mass activator tylko że zauważyłem że w 737 w składzie jest większa ilośc białka i węglowodanów. czy to istotna różnica

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1037 | Data: 2012-03-12 12:50:49 | Liczba SOGów: 0
  • jak pić gainer 737

    postanowiłem spróbować gainer 737 każdy mówi że jest on bardzo słaby ale postanowiłem sam spróbować. ale niewiem jak go pić to znaczy w dni

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 2261 | Data: 2007-10-14 15:54:29 | Liczba SOGów: 0
  • Activlab MASS UP czy MEGABOL GAINER 737

    witam, poszukuje taniego gainera, znalazłem takie dwa wiem że są kiepskiej jakości, ale chodzi o cene tylko teraz nie wiem którego wziąć.

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 2256 | Data: 2012-04-17 19:18:06 | Liczba SOGów: 0
  • Gainer 737+Nitrobolon II+Kreatyna Trec

    mam prosbe,moglby ktos poradzic mi jak w ciagu calego dnia rozplanowac dawkowanie tych suplementow gainer 737 nitrobolon ii kreatyna trec kapsulki

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 2062 | Data: 2008-02-27 16:25:55 | Liczba SOGów: 1
  • gainer 737

    stanie zjesc wiecej z normalnego pozywienia niz 3300kcal. i mysle że jak dorzuce po treningu codziennie 100g tego gainera to akurat bedzie bilans na + i lekko waga pójdzie. i pytania: nie mam kasy na lepszy gainer ale w diecie mam 2.5g /1kg

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 1229 | Data: 2008-12-12 22:51:37 | Liczba SOGów: 1
  • Gainer 737 + Total Creatine + Dextroza jak stosować na mase???

    witam mam do dyspozycji gainer 737 3kg + total creatine 330g + dextroza 300g chciałbym sie dowiedziec czy stosowac je tak jak jest napisane na

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1928 | Data: 2007-04-17 12:35:33 | Liczba SOGów: 0
  • megabol gainer 737

    mam do was pytanie czy dobra jest odżywka megabola gainer 737

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 1590 | Data: 2006-09-14 12:11:57 | Liczba SOGów: 0
  • Megabol GAINER 737 i Olimp Carbo

    witam chciałbym wiedzieć jak najlepiej stosować te dwa preparaty megabol gainer 737 i olimp carbo po ile brać w jakich godzinach z góry dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

    Odpowiedzi: 26 | Ilość wyświetleń: 1463 | Data: 2007-11-14 15:37:31 | Liczba SOGów: 2
  • GAINER 737 - czy to śmieć ?

    tak jak w temacie, gainer 737 z megabol™, czy jest dobry, czy powstaje tylko z jakiejś zwykłej serwatki, jak te wściekłe krowy , z alegro. zjadłem już go trochę i nie wiem czy warto to kupywać. jak to szajs, to co polecacie

    Odpowiedzi: 21 | Ilość wyświetleń: 1438 | Data: 2008-04-11 18:03:03 | Liczba SOGów: 0
  • Jakie tu mamy węgle - Gainer 737 Megabol??

    witam!! czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś więcej o węglach jakie zawiera gainer 737 megabol u. co do jakości białka nie chę tu dyskutować:p interesuje mnie tylko jakie węgle tam są, czy jakiś

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 1326 | Data: 2007-05-20 10:47:22 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}