Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: gainer 737 opinie

Strona 1 z 1

  • Allegro >> Megabol Gainer 737

    to typowy temat z zapytaniem czy to kit czy warto itd. :] otóż, chcialem na posmakowanie sprawic sobie 500 g tego gainerka, wyslalem meila do sprzedajacego z zapytaniem o smaki. oto co mi odpowiedział witam. produkowane sa 2 smaki: tofi i

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 4862| Data: 2005-12-16 16:17:21| Liczba SOGów: 0
  • co sadzicie o Gainer 737 firmy Megabol

    witam. mam pytanie bo do kupienia mam gainer 737 w bardzo niskiej cenie! pytanie czy oplaca sie kupowac ten gainer dlatego ze slyszalem rozne opinie na temat

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 11228| Data: 2006-06-12 22:34:11| Liczba SOGów: 1
  • co sadzicie o gainerze 737

    pytanie.. co sadzicie o tym produkcie megabol a czy oplaca sie to kupowac! pytam poniewaz mam mozliwosc kupic taniej gainer 737 ale nie wiem czy jest sen bo kiedys slyszalem ogolnie opinie o produktach megabola i kazdy mowil ze te produkty to

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 3109| Data: 2006-06-12 22:23:26| Liczba SOGów: 2
  • Gainer737 czy Solid mass

    siemka chcialem wyprobowac ktoregos z tych gainerow chodzi o gainer megabola 737 i gainer solid mass z vitamin shop sa w podobnej cenie wiec nie wiem ktorego wybrac o

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 13470| Data: 2006-09-20 15:53:44| Liczba SOGów: 0
  • Gainer 737 co z nim w końcu??

    jestem początkującym w dziedzinie gainerów kupiłem ostatnio gainer 737 i dopiero potem niestety przyczytałem na forum niezbyt pochlebne opinie na jego temat

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 8161| Data: 2007-04-21 17:59:19| Liczba SOGów: 2
  • MEGABOL GAINER 737

    wczoraj zakupilem megabol gainer 737 i nie wiem czy nie popełniłem błeędu. bo zamiast 2 kilo mass xxl zakupiłem 3 kilo tego gaineru na testa wyraźcie swoją opinię na temat obu tych gainerków pozdro

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 4988| Data: 2006-02-14 14:16:02| Liczba SOGów: 2
  • megabol gainer 737

    megabol wypuścił nowa odżywkę w bardzo niskiej cenie. właśnie zamówiłem, choc megabol kojarzy mi się z bublami. czy może ktos juz korzystał z tego gainera jakie macie opinie

    Odpowiedzi: 174| Ilość wyświetleń: 37723| Data: 2005-10-29 13:53:58| Liczba SOGów: 6
  • Opinie

    co sądzicie o activlab gainbody 30 machine man a gainer 737 który lepszy w smaku, efektach i cenie

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 1417| Data: 2009-04-25 09:26:12| Liczba SOGów: 0
  • megabol gainer 737

    co myślicie o tym gainerku jego cena jest conajmniej atrakcyjna pewnie nie idzie to w parze z jakością, ale kto wie!!! kto coś słyszał, prubował prosze o opinie pzdr

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1133| Data: 2007-02-04 01:47:19| Liczba SOGów: 0
  • Cykl supli na mase ! dobry ?

    mojego cyklu supli na mase ] mam 2 zestawy do wyboru trec cm3 180 caps / lub olimp tcm 150/180 caps megabol gainer 737 3000 g. / lub vitalmax gainer 2 2250 g. vitalmax carbo 3x 2250g g / lub olimp dextro juice 3000 g. oczywiscie gainer

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1169| Data: 2008-04-05 09:06:58| Liczba SOGów: 0
  • Biceps...??

    jak co mi doradzacie jakies inne ćwiczenia jestem na cyklu 9 dzień . kreatyna mono, hmb, carbo, dekstroza, gainer 737 diete mam . moze mam dobre ćwiczenia tylko potrzebuje czasu ... proszę o opinie ... p.s z bicepsem robie :

    Odpowiedzi: 42| Ilość wyświetleń: 5527| Data: 2006-02-22 16:21:13| Liczba SOGów: 1
  • Pomoc dot. suplementacji - niedowaga

    wymiarze 2x4 tabletki 10g przed i po treningu i jest to mój pierwszy raz z suplementami. potrzebuję więc jakiegoś gainera który pozwolił by mi nabrać masy i zapewnił odpowiednią ilość energii na treningach a ze względu na rodzaj i intensywność

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1038| Data: 2011-02-11 21:31:53| Liczba SOGów: 2
  • Trening na mase oceńcie pomóżcie !!!

    dobieram produkty ktore zajadam. od 30 października zaczolem jesc xpanda i do uzupelnienia mojego jedzenia gainera 737 5kg xpand 1 dawka 30 min przed treningiem i 30 min po treningu w dni treningowe w dni nietreningowe 1 dawka na czczo

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2657| Data: 2006-11-23 12:47:52| Liczba SOGów: 0
  • Wybór gainera MEGABOL vs UNS

    odżywki i suplementy opinie i zdjęcia i ogólnie ciężko jest coś znaleźć na ich temat, a są to jedne z tańszych gainerów, lecz czy z cena idzie jakość 7 chodzi mi o 2gainery: megabol whey mass gain

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1463| Data: 2011-04-09 11:11:30| Liczba SOGów: 1
  • gainer 737 megabola jakie opinie?

    witam kusi mnie stosunkowo niska cena tego produktu.i tu pojawia sie pytanie czy cena idzie z jego jakością.stosował to ktoś kiedyś jakieś plusy minusy co polecacie z gainerów

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1160| Data: 2007-10-13 19:31:45| Liczba SOGów: 1
  • Co mam kupić?

    witam! myślę o kupieniu jakiś odżywek na masę oraz siłę. z początku chciałem kupić megabol gainer 737 oraz do tego biosterol ale czytałem tutaj opinię i dalej nie bardzo wiem, jeden drugiego wyzywał w temacie.

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1022| Data: 2006-08-27 15:53:13| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}