Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: gainer 737 opinie

Strona 1 z 2

  • Allegro >> Megabol Gainer 737

    to typowy temat z zapytaniem czy to kit czy warto itd. :] otóż, chcialem na posmakowanie sprawic sobie 500 g tego gainerka, wyslalem meila do sprzedajacego z zapytaniem o smaki. oto co mi odpowiedział witam. produkowane sa 2 smaki: tofi i

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 5000| Data: 2005-12-16 16:17:21| Liczba SOGów: 0
  • Suplementacja po dłuższej przerwie. Opinie.

    teraz odświeżam podając jedynie nazwy i cene. prosze o opinie nie zależy mi na żadnej reklamie... tak więc: 1. gainer megabol 737 2x 3kg = 100zł 2. białko why protein concentrate 80 900g = 33zł 3. kreatyna vitalmaxa 300g = 26zł

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 453| Data: 2011-09-02 13:51:38| Liczba SOGów: 0
  • gainer Firmy HI TEC Opinie

    witam serdecznie. mam pytanko odnośnie gainer z firmy hi tec whey mass builder . co wy o nim sądzicie pytam poniewaz szukalem w tematach forum itd i nic

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1522| Data: 2010-09-07 19:25:08| Liczba SOGów: 0
  • co sadzicie o Gainer 737 firmy Megabol

    witam. mam pytanie bo do kupienia mam gainer 737 w bardzo niskiej cenie! pytanie czy oplaca sie kupowac ten gainer dlatego ze slyszalem rozne opinie na temat

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 11601| Data: 2006-06-12 22:34:11| Liczba SOGów: 1
  • co sadzicie o gainerze 737

    pytanie.. co sadzicie o tym produkcie megabol a czy oplaca sie to kupowac! pytam poniewaz mam mozliwosc kupic taniej gainer 737 ale nie wiem czy jest sen bo kiedys slyszalem ogolnie opinie o produktach megabola i kazdy mowil ze te produkty to

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 3218| Data: 2006-06-12 22:23:26| Liczba SOGów: 2
  • Gainer737 czy Solid mass

    siemka chcialem wyprobowac ktoregos z tych gainerow chodzi o gainer megabola 737 i gainer solid mass z vitamin shop sa w podobnej cenie wiec nie wiem ktorego wybrac o

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 13749| Data: 2006-09-20 15:53:44| Liczba SOGów: 0
  • Gainer 737 co z nim w końcu??

    jestem początkującym w dziedzinie gainerów kupiłem ostatnio gainer 737 i dopiero potem niestety przyczytałem na forum niezbyt pochlebne opinie na jego temat

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 8280| Data: 2007-04-21 17:59:19| Liczba SOGów: 2
  • ..który gainer ??? ;)

    ..witam. zastanawiam sie nad gainerem i mam 2 do wyboru: gain bolic 6000 z olimpa lub gainer 737 z mebabola. co waszym zdaniem bedzie lepsze jesli

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 821| Data: 2007-01-03 23:09:28| Liczba SOGów: 1
  • megabol gainer 737

    megabol wypuścił nowa odżywkę w bardzo niskiej cenie. właśnie zamówiłem, choc megabol kojarzy mi się z bublami. czy może ktos juz korzystał z tego gainera jakie macie opinie

    Odpowiedzi: 174| Ilość wyświetleń: 38528| Data: 2005-10-29 13:53:58| Liczba SOGów: 6
  • Jak to dawkowac? Wasze opinie!

    sila wrocila i 3kg masy wskoczylo. teraz zakupilem kolejne odzywki i moja propozcyja dawkowania jest nastepujaca: gainer 737 megabolu wedle uznania dwie porcje po 70 gram dzinnie jedna zawsze po treningu l lutamina hi teca 5g rano,

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 908| Data: 2007-11-13 17:32:37| Liczba SOGów: 0
  • GAINER ZA CENE W OKOLICACH 50 ZŁ

    witam , mam pytanko odnośnie gainera obecnie posiadam megabol 737 , zjadłem połowę no i doszło mi te 1 kg masy 3 jednak czytałem wasze opinie które

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 715| Data: 2010-05-18 23:40:32| Liczba SOGów: 2
  • dobre polaczenie ? opinie pls...

    thermal pro + cell pump 450 gr powder + do uzupelnienia brakow w diecie bedzie gainer 737 + witaminy itd zma apteczne vita min plus olimp omega 3 i bylo by cos takiego co do thermal pro 1 5

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 706| Data: 2007-03-04 20:30:55| Liczba SOGów: 0
  • Rozpiska i opinie....

    cześć mam zamiar kupic kreatyne mono, jabko, i hmb..no i jak bedzie kasa to gainera.mono + dexsterosa 400gr. i 500gr. cm3 90kap. i hmb fc 180 kap. wszystko z trec.gainer chyba megabol 737 co

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 430| Data: 2009-03-01 17:19:20| Liczba SOGów: 1
  • megabol gainer 737

    co myślicie o tym gainerku jego cena jest conajmniej atrakcyjna pewnie nie idzie to w parze z jakością, ale kto wie!!! kto coś słyszał, prubował prosze o opinie pzdr

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1160| Data: 2007-02-04 01:47:19| Liczba SOGów: 0
  • Opinie

    co sądzicie o activlab gainbody 30 machine man a gainer 737 który lepszy w smaku, efektach i cenie

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 1458| Data: 2009-04-25 09:26:12| Liczba SOGów: 0
  • Megabol 737 - proszę o opinie na temat tego gainera

    witam, od niedawna chodzę na siłownię. jednak moim problemem jest brak apetytu ,czy ten gainer jest dobry dla tych którzy mało jedza i wogóle co sądzicie na jego temat, nie ukrywam że skusiła mnie cena

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 428| Data: 2013-10-09 19:03:50| Liczba SOGów: 0
  • Gainer 737 Megabol

    zamierzam kupić tego gainera i chciałbym poznać o nim opinie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 645| Data: 2009-03-10 16:56:15| Liczba SOGów: 0
  • Dieta - do oceny

    chcę aby moje treningi nie szły na marne, abym nabrał masy i zdrowia. proszę o pomoc, w diecie uwzględniłem gainer 737 który mi chodzi po głowie. zaznaczam, ze jeszcze go nie zakupiłem. śniadanie omlet z 3 jaj + płatki z mlekiem + owoc

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 568| Data: 2009-01-16 20:48:46| Liczba SOGów: 1
  • Suplementy - samopoczucie i zawroty głowy

    miesięcy. suplementy, które kupiłem 10 dni temu: scitec 100% pure creatine monohydrat activlab bcaa xtra megabol gainer 737 isostar koncentrat wpc łowickie suplementy, które kupiłem trzy dni temu: gainer trek mass xxl b12 w kapsułkach

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 990| Data: 2013-07-21 10:05:25| Liczba SOGów: 0
  • Trening na mase oceńcie pomóżcie !!!

    dobieram produkty ktore zajadam. od 30 października zaczolem jesc xpanda i do uzupelnienia mojego jedzenia gainera 737 5kg xpand 1 dawka 30 min przed treningiem i 30 min po treningu w dni treningowe w dni nietreningowe 1 dawka na czczo

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2788| Data: 2006-11-23 12:47:52| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}