Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: gainer 737 opinie

Strona 1 z 597

  • megabol gainer 737

    witam rozchodzi mi się o gainera megabola 737 w nowej formule ktoś próbował megabol gainer 737 3kg + dziennik treningowy wysyłka w 24

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1639| Data: 2014-04-02 19:43:58| Liczba SOGów: 0
  • Megabol - Gainer 737

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/gainer_737_i941_d380x380[/img] megabol gainer 737 500g folia , 3000g opis megabol gainer 737 jest

    Odpowiedzi: 234| Ilość wyświetleń: 116144| Data: 2006-11-16 13:32:56| Liczba SOGów: 15
  • Allegro >> Megabol Gainer 737

    to typowy temat z zapytaniem czy to kit czy warto itd. :] otóż, chcialem na posmakowanie sprawic sobie 500 g tego gainerka, wyslalem meila do sprzedajacego z zapytaniem o smaki. oto co mi odpowiedział witam. produkowane sa 2 smaki: tofi i

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 4940| Data: 2005-12-16 16:17:21| Liczba SOGów: 0
  • co sadzicie o Gainer 737 firmy Megabol

    witam. mam pytanie bo do kupienia mam gainer 737 w bardzo niskiej cenie! pytanie czy oplaca sie kupowac ten gainer dlatego ze slyszalem rozne opinie na temat

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 11429| Data: 2006-06-12 22:34:11| Liczba SOGów: 1
  • gainer 737 dalczego kupilem-test str 6

    a ja sobie kupie gainer 737 megabola. wszyscy pisza ze to syf pewnie i ja nie lubie tej firmy ale jak sobie rozpisalem to wyglada to tak:

    Odpowiedzi: 146| Ilość wyświetleń: 43095| Data: 2005-11-20 02:08:37| Liczba SOGów: 11
  • Gainer 737 co z nim w końcu??

    jestem początkującym w dziedzinie gainerów kupiłem ostatnio gainer 737 i dopiero potem niestety przyczytałem na forum niezbyt pochlebne opinie na jego temat

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 8229| Data: 2007-04-21 17:59:19| Liczba SOGów: 2
  • Gainer 737. Czy się opłaca ?

    2005/20051229111358 witam mam takie pytanko co do tego gainera czy to się opłaca kupować wogóle, bo były juz posty na temat serwatek które mają niby 70g białka a tak naprawde mają

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 2179| Data: 2005-12-29 11:13:58| Liczba SOGów: 0
  • olimp gain bolic+gainer 737

    cwicze od trzech miesiecy i chcialbym zaczac cos brac na mase i zastanawiam sie nad gain boliciem gainer 737 po 4kg na cykl+dieta.zastanawiam sie czy nie lepiej kupic nitrobolonii niz gainera 737 bo nie ma dobrej opini ale

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 3096| Data: 2007-03-22 17:20:53| Liczba SOGów: 1
  • mass activator czy gainer 737?

    witam. co jest lepsze mass activator czy gainer 737 mówią że mass activator tylko że zauważyłem że w 737 w składzie jest większa ilośc białka i węglowodanów. czy to istotna różnica

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1376| Data: 2012-03-12 12:50:49| Liczba SOGów: 0
  • gainer 737

    stanie zjesc wiecej z normalnego pozywienia niz 3300kcal. i mysle że jak dorzuce po treningu codziennie 100g tego gainera to akurat bedzie bilans na + i lekko waga pójdzie. i pytania: nie mam kasy na lepszy gainer ale w diecie mam 2.5g /1kg

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 1620| Data: 2008-12-12 22:51:37| Liczba SOGów: 1
  • Jakie tu mamy węgle - Gainer 737 Megabol??

    witam!! czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś więcej o węglach jakie zawiera gainer 737 megabol u. co do jakości białka nie chę tu dyskutować:p interesuje mnie tylko jakie węgle tam są, czy jakiś

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1635| Data: 2007-05-20 10:47:22| Liczba SOGów: 0
  • MEGABOL GAINER 737

    wczoraj zakupilem megabol gainer 737 i nie wiem czy nie popełniłem błeędu. bo zamiast 2 kilo mass xxl zakupiłem 3 kilo tego gaineru na testa wyraźcie swoją opinię na temat obu tych gainerków pozdro

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 5069| Data: 2006-02-14 14:16:02| Liczba SOGów: 2
  • gainer 737+Creatine mega caps 1250+testosterol 250

    witam jestem nowy na forum i w temacie, zaczynam ćwiczyć mam do dyspozycji gainer 737 creatine mega caps 1250+testosterol 250 i domowa siłownię,mam 21lat i ważę ok 70 kg,184cm chciałbym nabrać masy i

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1473| Data: 2011-09-06 19:49:03| Liczba SOGów: 0
  • Activlab MASS UP czy MEGABOL GAINER 737

    witam, poszukuje taniego gainera, znalazłem takie dwa wiem że są kiepskiej jakości, ale chodzi o cene tylko teraz nie wiem którego wziąć.

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 3399| Data: 2012-04-17 19:18:06| Liczba SOGów: 0
  • GAINER 737

    witam! na allegro znalazłem gainer 737 oraz poczytałem trocha na sfd o tyn gainerze i dlaczego wszyscy uważają to za shit brał ktoś jakie efekty

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1108| Data: 2009-02-22 15:52:08| Liczba SOGów: 1
  • Megabol GAINER 737 i Olimp Carbo

    witam chciałbym wiedzieć jak najlepiej stosować te dwa preparaty megabol gainer 737 i olimp carbo po ile brać w jakich godzinach z góry dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1950| Data: 2007-11-14 15:37:31| Liczba SOGów: 2
  • Gainer 737+Nitrobolon II+Kreatyna Trec

    mam prosbe,moglby ktos poradzic mi jak w ciagu calego dnia rozplanowac dawkowanie tych suplementow gainer 737 nitrobolon ii kreatyna trec kapsulki

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2455| Data: 2008-02-27 16:25:55| Liczba SOGów: 1
  • dla kogo MEGABOL Gainer 737

    witam ! mam pytanie co do gainer 737 ćwiczę już od ponad roku i zastanawiam się nad jego zakupem tylko nie wiem czy w moim przypadku jest on

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1302| Data: 2007-10-06 23:05:01| Liczba SOGów: 0
  • GAINER 737 - czy to śmieć ?

    tak jak w temacie, gainer 737 z megabol™, czy jest dobry, czy powstaje tylko z jakiejś zwykłej serwatki, jak te wściekłe krowy , z alegro. zjadłem już go trochę i nie wiem czy warto to kupywać. jak to szajs, to co polecacie

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1828| Data: 2008-04-11 18:03:03| Liczba SOGów: 0
  • Magnym 8000 czy Megabol - Gainer 737

    chce się poradzic... co lepiej zamowic taki magnum: http://www.allegro.pl/item315386735_mega_magnum_8000_trec_4kg_gainer_z_kreatyna.html czy moze taki gainer 737 http://www.allegro.pl/item315414137_megabol_gainer_737_3kg_najtaniej.html

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1219| Data: 2008-02-29 19:57:44| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}