Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: gain fast universal opinie

Strona 1 z 1

  • Moja dieta + odzywka Universal Gain fast + Universal Storm co sądzicie ?

    witam!!! celem jest zwiekszenie masy miesniowej.poza ułozona dieta chce dorzucic universal gain fast + universal storm 09.30 10g storm 10:00 3 jajka 12:00 ser twarów 100g 14.00 pierś z kurczaka 150g + ryż

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1245| Data: 2012-12-06 13:03:23| Liczba SOGów: 0
  • universal gain fast opinie

    witam. to było 2 lata temu jak stosowałem gain fast i tylko przez 4 miesiące. podchodziłem do treningów ostro, słabiej było z dietą a raczej czasem. brałem 2 x

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 3018| Data: 2011-09-12 14:20:40| Liczba SOGów: 0
  • HARD FAST versus GAIN FAST

    cześć mam prośbe, jak miał może ktoś z was kontakt z gain fast em firmy universal proszę o opinie bardzo wiele osób poleca gain fast a co z hadr fast są tej samej firmy ale

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2881| Data: 2005-06-25 16:03:55| Liczba SOGów: 0
  • Gain Fast Universal opinie

    witam co myślicie o gainerze gain fast universal jakie są wasze opinie

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 562| Data: 2013-05-16 15:03:02| Liczba SOGów: 0
  • Opinie Universal Gain Fast

    witam mam pytanko czy opłaca się kupić universal gain fast 4,5kg za 170zl z wysyłką głownie chodzi mi o mase.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 580| Data: 2014-05-27 19:41:27| Liczba SOGów: 0
  • Mój zestaw na masę, proszę o opinie

    o universal animal pak często jestem zmęczony i brakuje chęci i sił więc myślę, że witaminy są potrzebne , universal gain fast lub mutant mass, i universal kreatyna mono. co o tym sądzicie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 516| Data: 2012-10-10 15:37:51| Liczba SOGów: 0
  • Co Lepsze ? Prosze O Opinie ...

    trec mass xxl vs olip swg4000 vs universal gain fast vs hi tec mass gain vs scitec mass 20 , napiszcie ile wam przyszlo po ktoryms z tych gainerow i jak je ogolnie oceniacie , z gory thnx kill or be killed ... , sk8boarding is not a crime !

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 940| Data: 2003-12-06 12:42:46| Liczba SOGów: 0
  • animal m-stak, universal ultra whey pro, gain fast 3100..?

    czy ktos z was stosowal juz ktorąs z tych odzywek nie watpie ; moge liczyc na jakies opinie co do tego polaczenia pzdr.

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1075| Data: 2008-03-02 21:21:58| Liczba SOGów: 0
  • 14 lat - mała pomoc i rada :)

    wszystko zepsulem : od niedawna poszedlem po rozum do glowy i zaczalem jeść wiecej węglowodanów : używam także gainerka universal gain fast po 100 gram dziennie : chciałbym więc abyście może coś mi doradzili i powiedzieli czy przy aktualnej

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1171| Data: 2007-12-09 10:34:40| Liczba SOGów: 0
  • TRENING DO OCENY :D

    staz 7 msc , 24 lata, 178cm wzrostu, 70kg. cel nabranie masy suplementy i odżywki : xpand,monohydrate universal gain fast universal hmb trec revolution. + oczywiscie dieta trening 4x w tyg wszzystkie cwiczenia wykonuje w 4 seriach po

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 443| Data: 2010-02-18 16:11:15| Liczba SOGów: 0
  • Cykl na kreatynie+HMB

    na temat braku skuteczności w.w suplementu , do tego omega 3, zma apteczne, witaminki olimpa, dextro juice do kretki i gain fast universal a lub inny, ale o tym za chwilę do uzupełnienia ewentualnych braków w diecie. hmb o stężeniu 1000mg

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1535| Data: 2009-05-18 20:51:09| Liczba SOGów: 0
  • ZESTAWIENIE TOP SUPLI Prosze o aktywność

    z moim przykładem białko 1 syntrax nectar2 ostrowia wpc 3 optimum whey standard n hi tec anabolic protein gainer 1 universal gain fast 2olimp profi whey mass 3 universal real gains n isogainer olimp hmb 1 hmbolon olimp caps 2trec hmb

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 933| Data: 2010-08-08 17:39:20| Liczba SOGów: 0
  • Redukcja i suplementacja

    wzroście masy mięśniowej. trener, który mnie prowadzi, polecił mi abym kupił sobie na początek universal nutrition gain fast i peak plutonium. nie mogę nigdzie znaleźć konkretów odnośnie dawkowania obu suplementów, gdyż zdania są bardzo różne.

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 850| Data: 2013-09-11 19:10:05| Liczba SOGów: 0
  • Czy to godny zestaw?

    odpowiedni czy może polecacie coś innego: universal animal pak universal storm + shoch theraopy universal gain fast 3100 4,5 kg wanilia lub banan universal n1 t dodam że nigdy nie bawilem sie w diete gdyż nie mam na to czasu zastępuje

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 464| Data: 2008-08-31 16:29:49| Liczba SOGów: 0
  • Cykl: Pomoc i Ocena.

    suple wybrane bez dostosowania dawki olimp kre alkalyn 2500 120kaps universal storm aps mesomorph universal gain fast 4.5kg olimp bcaa xplode 500g glutamine xplode 500g olimp carbonox 4kg olimp tribusteron 90 120kaps zma

    Odpowiedzi: 55| Ilość wyświetleń: 1816| Data: 2010-09-15 14:24:24| Liczba SOGów: 1
  • Jaki Gainer najlepszy wedłóg was?

    witam mam małe pytanko jaki gainer kupic z tych co wymienie 1 mutant mass 68oog 2 mass xxl trec 9600g 3.olimp gain bolic 10000g 4.vitalmax gainer

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 7897| Data: 2008-04-02 00:17:21| Liczba SOGów: 1
  • Odżywki

    przedstawiam wam odżywki które zamierzam kupić, proszę o opinie lub poradę co zamienić. 1 universal nutrition gain fast 4550g 2 universal nutrition creatine micronized powder 500g 3 hi tec nutrition bcaa powder 500g 4 trec whey

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 407| Data: 2016-07-06 13:11:50| Liczba SOGów: 1
  • Kolejny cykl dylemat. TCM/mono

    cykl na storm+shock i co dalej wrzucam na pewno flex drink odczuwane bóle kości,stawów . do tego 4,5kg universal gain fast i pewnie 1,6kg białka z ostrovitu. i tak co dalej zastanawiam się nad olimp tcm xplode 220g i do tego mono z universal

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 524| Data: 2015-03-15 23:28:41| Liczba SOGów: 0
  • Pomoc w wyborze gainera

    regenerację. jednak w związku z tym, że przez obcięcie węgli robię się płaski postanowiłem zamiast białka kupić sobie gainera. myślę nad dwoma konkretnymi, a mianowicie muscletech mass gainer oraz gain fast universal pierwszy bazuje na

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 382| Data: 2012-09-28 22:07:29| Liczba SOGów: 0
  • ZESTAW Storm czy bsn no xplode??

    pomiędzy: bsn cellmass 640g bsn nitrix 180 kaps bsn no xplode 820g a universal storm i shock therapy oraz gain fast cena tych zestawów jest dość duża wiec chciałbym mieć pewność ze w połączeniu z dobra dietą i regularnymi treningami będą

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 3451| Data: 2008-02-07 12:11:24| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}