Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: gain fast universal opinie

Strona 1 z 554

  • Moja dieta + odzywka Universal Gain fast + Universal Storm co sądzicie ?

    witam!!! celem jest zwiekszenie masy miesniowej.poza ułozona dieta chce dorzucic universal gain fast + universal storm 09.30 10g storm 10:00 3 jajka 12:00 ser twarów 100g 14.00 pierś z kurczaka 150g + ryż

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1091| Data: 2012-12-06 13:03:23| Liczba SOGów: 0
  • Gain Fast Universal

    pojechalem po mega mass 2000, ogladalem 4000, a kupilem gain fast uniwersal, blagam niech ktos mi powie ze dobrze zrobilem: masa masa masa:

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 4069| Data: 2003-01-22 20:24:01| Liczba SOGów: 0
  • Gain Fast Universal - czy warto?

    witam bral moze ktos gain fast 3100 universala.jak tak to napiszcie jakich efektow moge sie po niej spodziewac i czy warto wydac 192 zl za 4,5 kg tej odzywy dzieki za odp.

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1872| Data: 2004-05-07 11:14:59| Liczba SOGów: 0
  • Universal Nutrition - Gain Fast

    universal nutrition gain fast [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/gain_fast_i487_d380x380[/img] opis: universal gain fast

    Odpowiedzi: 79| Ilość wyświetleń: 46591| Data: 2006-10-17 03:46:04| Liczba SOGów: 2
  • HARD FAST versus GAIN FAST

    cześć mam prośbe, jak miał może ktoś z was kontakt z gain fast em firmy universal proszę o opinie bardzo wiele osób poleca gain fast a co z hadr fast są tej samej firmy ale

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2834| Data: 2005-06-25 16:03:55| Liczba SOGów: 0
  • Gain Fast - TESt, UWAGI, OPINIE

    witam. kolejny [post z cyklu test. gain fast dla wielu stosujacych masówki nazwa ta wywołuje błysk porzadania w oczach. jak mało która odzywka, produkt

    Odpowiedzi: 109| Ilość wyświetleń: 29423| Data: 2005-12-31 00:59:39| Liczba SOGów: 5
  • [S] Sprzedam Shock Therapy, gain fast + próbki

    splash 370gram waga bez opakowania czyli zostało ponad 17 porcji, a było 50. jest to 1/3 opakowania universal gain fast około 1450 gram bez opakowania , smak pinacolada pycha : było to małe opakowanie czyli zostało 63% opakowania.

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1302| Data: 2009-05-06 15:35:42| Liczba SOGów: 0
  • Universal Gain Fast - dawkowanie

    witam : moj ostatni zakup to universal gain fast 6 kg , gainer jem pond 2 tyg i nie przynosi efektoe nie przekraczalem zalecanej dawki 100 g dziennie i tu

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1721| Data: 2013-01-24 18:54:50| Liczba SOGów: 0
  • GAIN FAST 3100

    cześć, właśnie kupiłem gain fast 3100 z universala. na ulotce w języku polskim podają dawkowanie 2x dziennie po 2,5 miarki. na samym opakowaniu

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 16117| Data: 2002-04-03 22:05:36| Liczba SOGów: 1
  • Help...Czy w Gain Fast firmy Universal są anaboliki?

    mam małe pytanko... otóż kupiłem sobie gain fast firmy universal a tam nie dość żej jest napisane że to najlepszy anabolik to jeszcze że do środka dodane są

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1297| Data: 2003-06-18 15:58:52| Liczba SOGów: 0
  • co o tym sądzicie - Universal GAIN FAST

    a hooj ! chciałęm sie was poradzić, ponieważ znalazłem dośc interesującą odzywkę universal gain fast chciałem sie was poradzić czy to dobra odzywka bo wyczytałem ze ma ona białko weglowodany i wiele witamin... za

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1095| Data: 2012-09-19 21:38:39| Liczba SOGów: 0
  • Porcja Gain Fast 3100

    ostatnio kupiłem universal gain fast 3100. na naklejce w języku polskim jest napisane że jedna porcja to 2,5 miarki w dwóch szklankach mleka/wody, a

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1582| Data: 2008-07-25 13:53:35| Liczba SOGów: 1
  • Animal Cuts, Size On, Gain Fast, Shock Therapy

    100% pełnej jakości odzywki. ceny dawałem specjalnie nisze o parę złoty niż na allegro żeby opłacało się kupić 1szt. gain fast 2,3kg truskawka cały nowy nic mu nie jest 80zł 3szt. animal cuts 42 sasz. lekko pogniecione, cały w sr. 100zł

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1068| Data: 2010-05-19 18:36:58| Liczba SOGów: 0
  • Gain Fast & Super Hard Gainer

    witam, mam do sprzedania po atrakcyjnych cenach: 1x universal gain fast bananowy 4,5 kg 1x sports one super hard gainer truskawkowy 5 kg zainteresowanych zapraszam na gg 2715252

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 2677| Data: 2006-12-01 09:52:47| Liczba SOGów: 0
  • Mutant Mass vs Gain Fast

    witam, oto moje pytanie który gainer wedlug was jest lepszy universal gain fast vs pvl mutnant mass.

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1197| Data: 2013-06-04 17:05:38| Liczba SOGów: 1
  • Mutant czy Gain fast?

    na masę. byłem w sklepie z suplementami, oglądałem i najbardziej do gustu przypadły pvl mutant mass oraz universal gain fast . co będzie lepsze może one są praktycznie o takim samym dzialaniu

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1305| Data: 2012-04-10 19:08:17| Liczba SOGów: 0
  • Gain Fast vs

    co uwazata za lepsze gain fast 3100 universal a czy massive whey gainer ultimat a

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1261| Data: 2002-03-07 19:10:21| Liczba SOGów: 0
  • gain fast czy up your mass???

    mam pytanie które rozwiązanie było by lepsze mam zamiar pić gainiera 2 razy dziennie i tak myślałem nad dwoma opcjami pić jedną porcje up your mass i jedna gain fast pić dwie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1282| Data: 2010-05-29 17:48:59| Liczba SOGów: 0
  • Gain Fast - dawkowanie

    miarki przed snem. ostatnio znajomy, który też miał problemy jako takie z przybraniem na masie mięśniowej zakupił gain fasta 2,5kg i w ciągu 1,5 miesiąca przybrał na wadze 3,5 4kg. polecił mi go i mam zamiar go kupić, aby przetestować jak

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 2185| Data: 2010-05-02 22:58:58| Liczba SOGów: 0
  • Xpand Dymatize czy Gain Fast

    mam mały problem z wyborem odrzywek głownie chodzi mi o xpand i gain fast niewiem co jest lepsze,potrzebuje szybo nabrać masy i niewiem co wybrać więc prosze o porade i fasze opinie o tych produktach

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 2312| Data: 2006-08-09 21:18:29| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}