[...] ponad to -> jest po porostu zbyt drogi jak na to co oferuje (ilosc porcji). K.O. bardziej mi sie podoba, choc cena rowniez jest wg mnie niekonkurencyjnaa. Jest to moje prwyatne zdanie, moja subiektywna ocena ktorą formułuję na podstawie wlasnych doswiadczen i jakiejs tam wiedzy teoretycznej. Zmieniony przez - faftaq w dniu 2007-12-09 23:31:51
jest korzeń pokrzywy do zaparzania - 50g kosztuje grosze (ok 2zl), mozna sobie czy tak czy siak do listyt płynów dorzucic najtanszym zrodlem betainy - będzie barszcz czerwony / buraki Zmieniony przez - faftaq w dniu 2009-08-31 10:16:27
poza tym to co faftaq wkleił (warto a nawet trzeba to przeczytac )... dodam do tematu, że wymieniony przez Ciebie Clout ma właśnie w składzie dośc pokaźną dawkę orotanu - chodziło mi o to, że biorąc sam orotan (bez dodatków "ala stack") również osiągniemy podobne wyniki po cyklu (a już z pewnością nie można twierdzic, że osiągniemy na [...]
Powiedzcie mi jeszcze, w jaki sposób najlepiej wyjść z ketozy na "0" i później na masę? Planuję jeszcze ze 2-3 (max) tygodnie redukcji, skończę pewnie na ~1700 kcal (B:185/T:110/W:<10). Później chciałbym pozostać na IF i zastosować Carb Back Loading, a przynajmniej część jego założeń (węgle tylko po treningu; przed - post albo B+T; węgle z [...]
[...] to funkcjonowanie na tym forum osobom które mają mózgi. uważam też że komunikaty i ostrzeżenia powinny być bardziej narzucające się, tzn - duże, dostęp do wyszukiwarki też powinien być bardziej ułatwiony, bo co niektórzy w ogóle nie wiedzą że coś takiego istnieje. to tak moim skromnym zdaniem. Zmieniony przez - faftaq w dniu 2007-01-09 23:35:22
Z drugiej strony dla głodnych wiedzy pojawiają się wykresy: http://odzywkarnia.iai-shop.com/data/include/cms/.product/0/1/10/thermo_speed_ex_wykres2.jpg Zmieniony przez - faftaq w dniu 2011-11-24 17:54:15
Molder - nie bedę nadużywał szczodrości Bulla co do smaków - to za tą cenę - w ogóle dobrze że jakieś są co nie znaczy, że będę sie zajadał jak będzie niedobre Zmieniony przez - faftaq w dniu 2009-11-21 22:56:38
[...] do wniosku, że kwestia "wysokojakosciowe / niskojakosciowe" - to kwestia dosc względna. Choc też napewno są pewne stałe podstawy wydawania takich sądów, jak chocby zgodnosc zawartosci opakowania z deklaracjami z etykiety z jednej strony, czy też aminogram bialka - z drugiej strony. Zmieniony przez - faftaq w dniu 2009-11-24 09:11:40
HotBlood - większość napisal już faftaq. Moj błąd, b-laktoglobulina (a nie b-laktoalbumina). Uczulają a-laktoalbumina, b-laktoglobulina i kazeina. Obróbka ww białek wpływa na ich działanie uczulające. Ale tylko jeśli ktoś ma problem z tolerancją białek mleka, ktora wyjdzie podczas spożywania innych produktów mlecznych. Odnośnie wagi problemu [...]
[...] oczekujesz. bialko po podgrzaniu nie zniknie, ale niektóre frkacje bialkowe ulegną rozpadowi - i nie będą już tym czym były. Ale odzywka 80% bedzie dalej 80%. POdgrzewac mozna wszystkie WPC/WPI - które powstawalo w wysokich tempereturach - i juz jest "denaturowane", bo nie szkoda... Zmieniony przez - faftaq w dniu 2009-12-29 15:33:10
Testosteron jest naturalny, ale nie jest buzerem tescia A ze Ty mnie zawsze rozumiesz to wiem, bana tez mi kiedys dales ze zrozumienia Zmieniony przez - faftaq w dniu 2008-01-21 19:20:24
FighterX - nawiązując do wpisów z poprzedniej strony - nie widzę powodów by robić długie biegi na niskich węglowodanach czy już zwłaszcza na KD. Adaptacji do wykorzystywania kwasów tłuszczowych w trakcie wysiłku nabywa się poprzez wykonywanie treningów na niskim glikogenie, Jeśli przez cały tydzień spozycie WW jest wysokie, to zrobienie wybiegania [...]
[...] w rybach. ale w olejach roslinnych (poza lanianym i jeszcze tam jakims) tez prektycznie ich nie ma. a i tak formy roslinne sa slabo przyswajalne. ale mi chodzi bardziej o oliwe - ktora nie ma chyba wiele omega-3. czy jest sens ją pic? czy nie lepiej i mniej udziwnienie - jesc tluste mieso? Zmieniony przez - faftaq w dniu 2009-01-23 16:09:49
Faftaq napisał: "W moim przekonaniu dieta która w swoich załozeniach olewa takie parametry jak zapotrzebowanie kaloryczne, dzienna aktywność, czy nawet - preferencje żywieniowe - to dieta potencjalnie patologiczna. Fakt pewnej jednostronnosci jadłospisu i koncentracja głownie na białku również nie świadczy na jej korzyśc. Już intuicyjnie [...]
faftaq - -------------------- merytorycznie: "Badania pokazują, ze przy dietach o bardzo niskiej kaloryczności straty tkanki mięśniowej mogą sięgać nawet 40% spadku wagi, jeżeli dodatkowo dieta była niskowęglowodanowa to do tego dochodzi spadek ilości wody i glikogenu, co może w ekstremalnych przypadkach może oznaczać, ze nawet 75% spadku [...]