SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

euro pharmacies opinie

  • Euro-Pharmacies opinie

    Temat
    Doping - zdjęcia
    PRO

    Mam teraz problem, otóż wczoraj chłopaczek przyniósł mi 2 produkty firmy Euro-Pharmacies. Zdjęć tego towaru niestety nie mam ale dam jakieś krążące po internecie. Zrobiłem research, to lab umieszczony w Turcji, w Stambule. Euro-Pharmacies jest głównym dostawcą wujka Zet (uncle Z) na zachodzie, popatrzyłem na opinie i rzeczywiście chwalą sobie. Mają

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 11798 Data: 2011-09-30 11:37:09 Liczba szacunów: 1
  • kto brał mete z firmy euro-pharmacies ? opinie

    Temat
    Doping

    Mam pytanie o opinie na temat tej firmy , slyszalem ze ma zaniżone stężenie. W jednej tabletce jest 10mg a naprawdę jest tyle co w 5mg

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1099 Data: 2014-06-10 20:33:35 Liczba szacunów: 2
  • Proszę o opinie winstrol stanazol firmy euro pharmacies

    Temat
    Doping - zdjęcia

    Tak jak w temacie. /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/5d43431a7af64469ad23aed86ad365c6.jpg

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 2569 Data: 2012-12-14 19:43:24 Liczba szacunów: 0
  • Euro-Pharmacies Cypionat - opinie

    Temat
    Doping

    Witam... Jadl ktos z was moze juz to cudo ? bo opini to malo na ten temat...prosze o jakies info...

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1544 Data: 2011-03-23 20:27:55 Liczba szacunów: 0
  • Euro-Pharmacies opinie

    Post
    Doping - zdjęcia
    PRO

    Witam Euro-Pharmacies to lab produkujące substancje dopingujące. Jednak czytając opinię wielu osób na forum można wywnioskować, iż nie warto inwestować w tę firmę, gdyż środki, które sprzedają po prostu nie mają takiego działania jakie mieć powinny. Kupując dany preparat powinniśmy mieć pewnośc, iż spełni on swoje zadania i nie będzie miał w sobie

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 11798 Data: 2018-02-13 15:17:38 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Mam propa i tren A z Euro-pharmacies. Kody wchodzą,hologram itp. Jest możliwość zamiany na Bioniche choć dill twierdzi ze to "niby" lepsze. Proszę o wasze opinie. Nie spotkalem sie z Euro Pharmacies ale Bioniche mam nawet teraz w apteczce:) Bralem Tren A i Propa Bioniche, oceniam bdb. Ale jesli Euro Pharmacies dziala dobrze to nie widze sensu zmie

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-04-13 10:59:39 Liczba szacunów: 1
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Pany jakiego bolda brać, mam taki wybór: GEP(general european pharmaceuticals),EP(euro-pharmacies), vermodje, AP(alchemia pharma) ? Na alphę nie narzykam biorę z boldemaxem vet , ale to już nie ta alpha co kiedyś. Alchemie miałem ale dałem kumplowi i jak go pytam o opinie to gada sam nie wie czy działa. Prop i npp z alchemii dają radę. . Pany jak

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-09-22 21:21:17 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Witma panowie potrzebuje opinie na temat tesc enan bold npp metka do wyboru DOSE GENAMED PMP RAZAk i opinie o clenie Euro-pharmacist Zmien dila kolego bo cały asortyment który masz jest od osoby która to właśnie podrabia te firmy. Miałe jeszcze podrobionego Nexiuma jak jeszcze kodów nie było na Nexiumie. Teraz chyba z niego zrezygnował. O

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-03-22 19:53:02 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    po chłopakach którzy mieli z tymi labami styczność. Sam nie biłem więc może i powininem powstrzymać się od komentowania. Panowie ktoś się orientuje jak peptydy typu ghrp-6 z euro-pharmacies ? Warto inwestować ? Z euro nie biłem. Bawiłem się innymi popularnymi firmami w PL i najlepiej według mnie wypadły ghrp i cjc Nexiuma z nowych wypustów te w w

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-04-23 23:13:48 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Witam Ma ktoś jakieś opinie na temat środków Euro-pharmacies i Alchemia pharma? Warto brać środki tych firm czy lepiej celować w coś innego? Z góry dzięki za rzetelne opinie. Bob

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-12-27 14:50:52 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Witam co myslicie o Testosteronie cypio z "euro pharmacies" ktoś kąsał? Jakieś opinie? Jestem w 4 tygodniu i nie wiem co myśleć, może dopiero się wkręca,wkręci Nie miałem do czynienia z tą firmą więc nie pomogę. Ale najlepszą odpowiedzią na Twoje pytania będzie zrobić badania ;-) to koszt 30 Pln. A w neci jak to w necie usłyszysz podzielone opinię

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-17 08:49:38 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Witajcie. Słyszałem różne opinie o Euro-pharmacies na przestrzeni ostatnich lat. Jad według was jest teraz? tj. czy warto od nich kupować, kupuje ktoś teraz? czy sklep ma znaczenie? mam zamiar zakupić z pewnego sklepu gdzie kilkaset osób zostawiło same pozytywne opinie. Myślę o zakupie testowej buteleczki propki a z tego co słyszałem propionate pow

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-08-22 18:39:37 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Witajcie. Słyszałem różne opinie o Euro-pharmacies na przestrzeni ostatnich lat. Jad według was jest teraz? tj. czy warto od nich kupować, kupuje ktoś teraz? czy sklep ma znaczenie? mam zamiar zakupić z pewnego sklepu gdzie kilkaset osób zostawiło same pozytywne opinie. Myślę o zakupie testowej buteleczki propki a z tego co słyszałem propionate pow

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-08-22 19:26:51 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    ma. pochlebne opinie to mysle ze siedzi tam primka Kilka pytań do zorientowanych :) 1. Czy tabsy provironu i mety Bioniche wyglądają identycznie? 2, Co powiecie o aromasin euro pharmacies? 3. Czy to prawda, że symexu w aptekach nie ma i co powiecie o "ruskim" symexie (z ruskimi napisami) spotkał się ktoś z tym? Zmieniony przez - pit.piterowski w

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-09-18 14:43:03 Liczba szacunów: 2
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Jakie opinie ma anavar z euro pharmacies?

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-07-15 19:15:34 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    śmiga dobrze, personalne odczucia, nie poparte badanami jbc. są już jakieś opinie o euro-pharmacies? Zmieniony przez - mrWodoo w dniu 2016-07-25 14:09:57

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-07-25 14:08:28 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Euro Pharmacies czy Alchemia które pewniejsze? Bo tak powoli się rozglądam i zbieram opinie.

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-14 15:06:04 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Mam cypio z Euro pharmacies w starej szacie 10ml vial jakie opinie o tym?

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-12-19 22:08:40 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    euro pharmacies dajcie opinie?mozna cos?

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-05-10 17:48:22 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Siema. Mam pytanie o te laby. Do nich mam dostęp: Platinium (Macedonia), Alpha Pharma, Medicare, Alphagen, Vermodje amp z kodami, Razak ampułki, Alchemia pro, Euro Pharmacies oraz Pharm Chemical. Może się ktoś wypowiedzieć ? Bo mam zakłopotanie co do wyborów. Zekomo te marki działają książkowo... Z tego zestawu wybieraj pomiędzy Platinium a Alpha.

    Odpowiedzi: 52312 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-08-09 10:15:40 Liczba szacunów: 1