SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

estradiol

  • Estradiol Prolaktyna - wyniki - jak zbijać?

    Temat
    Doping
    PRO

    Witam Dziś rano robiłem test poziomy prolaktyny i estradiolu. Wyniki: Prolaktyna: 446,5 norma 98-456 Estradiol: 88,52 norma 7,63-42,6 Jestem w 6, ostatnim tygodniu mostu po cyklu: 1-12 Omo 500mg ew (dzielone) 13-20 Omo 250mg ew (dzielone) 13-20 Enan 500mg ew (dzielone) 20-23 Meta 30mg ed (szybko odstawiłem-> zalewało pomimo dopracowanej michy) 20-2

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-28 08:01:11 Liczba szacunów: 3
  • Za wysoki estradiol na cyklu.

    Temat
    Doping
    PRO

    Dwa miesiące temu miałem robiony zabieg usunięcia ginekomastii , wróciłem na siłownie po miesiącu delikatnie poćwiczyłem i od tygodnia jestem na cyklu: 1-6 meta 50 mg ed 1-6 enan 250mg e5d 7-15 enan 250mg e3d 1-15 bold 250mg e3d 13-16 enan 250mg e5d -mostek 17-27 prop 75mg e2d 18-26 tren 100 mg e2d 22-28 wino 60 mg ed Z wyników badań hormon

    Odpowiedzi: 33 Ilość wyświetleń: 15116 Data: 2014-11-13 18:41:54 Liczba szacunów: 2
  • za niski estradiol ---> niskie libido?

    Temat
    Doping
    PRO

    dalej marne. Zrobilem badania, bo myslalem ze DAA podwyzszyla prolaktyne, dam wyniki: Prolaktyna 8.83 norma 3.48-19.40 Estradiol <10.0 pg/ml norma 11-44 Progesteron 0.2 ng/ml norma < 0.2 Czy niski estradiol jest przyczyna slabego libido? Na cyklu podjadalem ATD co 2 dzien 1 kapsa bo troche suty piekly... Przesadzilem? Z gory dzieki za pomoc.

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 15377 Data: 2012-03-07 15:45:02 Liczba szacunów: 6
  • Spadek Libido po cyklu. Teska i Estradiol poniżej normy

    Temat
    Doping

    auważyłem nieznaczny spadek libido. Estradiol bardzo podskoczył (ok. 300 pmol/l) więc zacząłem chrupać eksemestan (1-3 tabletki / e1d). Niestety nie spowodowało to obniżenia estradiolu i do końca cyklu (13.06.2016) miałem go mocno zawyżonego. W trakcie odbloku Nolva delikatnie obniżyła estradiol (197) , ale po wejściu na HCG znowu skoczył w gore.

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 1896 Data: 2016-07-30 18:15:54 Liczba szacunów: 0
  • Boldenon a estradiol

    Temat
    Doping

    Długi czas się przymierzałem do założenia tego tematu. Jak większość z was zauważyła od dłuższego czasu sporo osób stosujących bolda ma wyzerowany estardiol,wg labów poniżej wykrywalności Na starym lapku miałem zapisane jak ktoś tłumaczył że to jest jak najbardziej możliwe,lecz stary lapek padł i zapiski poszły .... trochę szukałem i może najpierw

    Odpowiedzi: 486 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-02-05 18:01:50 Liczba szacunów: 503
  • Niski testo i wysoki estradiol 105 pg/ml co robić?

    Temat
    Doping

    Witam mam 35 lat w 2003 roku zdiagnozowałem hipogonadyzm hipogonadotropowy zrobiono mi wtedy testy stymulacji LH z RH i FSH z RH. Oraz niski poziom teścia. Przez rok brałem testosteron Prolongatum co 2 tygodnie. Później przerwałem. I miałem przerwę aż do 2011r. gdzie lekarz przypisał mi Omnadren 250 wziąłem trzy zastrzyki w odstępach co dwa tygodni

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 1419 Data: 2014-03-26 23:18:21 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badan - niegodziwy estradiol

    Temat
    Doping

    n 2tyg off (dynamic development laboratories) wyniki badan : aspat - podwyzszony nieznacznie o ~20 alat - 170 test ~ 44 progesteron - podwyzszony mikrominimalnie 0.1 bodajze estradiol ~ 600 Co do alat - dzien przed badaniem zrobilem ciezki trening wieczorem,po treningu byl tez strzal propa ,poza tym wino i ostatni dzien clena 100mcg .Po wynikach z

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 744 Data: 2015-05-07 21:39:25 Liczba szacunów: 0
  • Niski testosteron, wysoki estradiol, brak libido. Nie byłem na cyklu. Problem od dawn

    Temat
    Doping

    Witajcie, postanowiłem założyć nowy temat bo stary rozjechał się trochę. Po pierwsze pragnę dodać iż nie byłem na żadnym cyklu i nie mam za wiele wspólnego z treningami siłowymi prócz amatorskich prób bez wspomagaczy i chwilowego brania Undestoru przepisanego przez urologa. Piszę na tym forum bo wierzę w Waszą wiedzę i doświadczenie. A więc po kole

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1546 Data: 2015-11-20 18:02:46 Liczba szacunów: 0
  • Wywalony estradiol po hcg.

    Temat
    Doping

    Witam, minął trochę ponad tydzień mojej kuracji hcg, dawka 300 iu co 3 dni. Były to zalecenia lekarza po wypisie ze szpitala i zrobieniu różnych badań na mnie. Mam niedoczynność przysadki/hipogonadyzm hipogonadotropowy. Jak zwał tak zwał. Od początku obawiałem się, że wywali mi estro i zacznie się robić gino patrząc na to co mi dał w recepcie (samo

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 1986 Data: 2017-06-19 21:13:42 Liczba szacunów: 2
  • prolaktyna i estradiol - wyn. badań

    Temat
    Doping

    ardzo dobrze) zrobiłem sobie też badania na stężenie paru hormonów: testosteron - 5,44 ng/ml (norma - 1,75-7,81) prolaktyna - 15,08 ng/ml (norma - 2,5-17,0) estradiol (E2) - 19,00 pg/ml (norma - 20,0-75,0) Z tego co czytałem to wysoka prolaktyna w organizmie nie jest dobrą sytuacją. Wiadomo, tragedii nie ma bo nie przekroczył

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 10356 Data: 2009-08-17 19:22:18 Liczba szacunów: 0
  • Estradiol i progesteron

    Temat
    Doping

    39,8) Testosteron nieznacznie wzrósł, Prolaktyna mocno spadła co pewnie odzwierciedliło się w lepszym seksie czy porannych wzwodach ale dalej jest wysoko no i ten nieszczęsny estradiol dalej wysoko... Pytanie co robić >? Do endokrynologa po przeczytaniu sporej ilości postów średnio mi się chcę iść bo wyrzucę kolejny hajs w błoto. Myślałem nad Cab

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 485 Data: 2016-11-15 01:07:28 Liczba szacunów: 2
  • Brak libido - wysoki estradiol i prolaktyna, potrzebna konsultacja

    Temat
    Doping

    estosteron całkowity 6,80ng/ml (2,00-8,10) Prolaktyna 16,33ng/ml (2,5-17) Z tymi wynikami byłem u endokrynologa, który stwierdził, że najprawdopodobniej przyczyną jest wysoki estradiol - dostałem inhibitor aromatazy (letrozol) na zbicie estradiolu. Po miesiącu powtórzyłem badania: Prolaktyna 17,72ng/ml (2,5-17) Estradiol 23,58pg/ml (20-56) Testost

    Odpowiedzi: 62 Ilość wyświetleń: 9844 Data: 2016-11-22 11:16:34 Liczba szacunów: 6
  • Estradiol

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam dzisaj odebralem winiki badan krwi wszystko mam ok poza estradiolem mam 99,5 pg/ml a norma jest <20 do 56. Do lekarza mam isc z tydzien dopiero i chacialem sie zapytac czy to jest zle ze taki wyski poziom tego jest? Mam 18 lat

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-11-24 22:52:39 Liczba szacunów: 0
  • CYKL (pytanie o estradiol + odblok)

    Temat
    Doping

    Witam Chce zacząć cykl 1-12 prop e2d 100 mg 1-12 npp e2d 100 mg 1-5 5-7 wino 3 tab/dz 5-14 clen 3-4 tab/dz odblokowanie clomid +hcg proviron, aspiryna 75, hepatil: profilaktycznie na cyklu dodatkowo BCAA + glutamina (przed treningiem) + odżywka proteinowa CEl: redukcja Dieta (3000 kcal) BIałko 2.9 Wegle 2.8 Tluszcze 0.9 w dużym skrócie : kurczak

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 629 Data: 2015-05-24 19:40:26 Liczba szacunów: 0
  • Odporność na SYMEX? Dlaczego estradiol nie spada?

    Temat
    Doping

    . PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 125 -martwy ciąg: 200 -przysiad: 160 Od września lecę enan 250 mg e5d, pokusilo mnie w listopadzie o zbadanie estradiolu, było 60 przy zakresie do 44 podajże, także wynik naprawdę zadowalający, tylko, że działo się coś dziwnego z sutkiem i ogólnie byłem lekko opuchnięty wodą, nabyłem

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 5570 Data: 2015-12-23 18:42:37 Liczba szacunów: 1
  • GRANAT - zwiększa siłę, podbija testosteron, obniża estradiol i kortyzol

    Temat
    NUTRIFARM&OLIMP

    Jak w temacie: http://slawomirambroziak.pl/legalne-anaboliki/granat-meski-owoc/#more-632

    Odpowiedzi: 167 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-05-14 11:44:39 Liczba szacunów: 2
  • Podniesiony estradiol i niepokojące objawy

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    (0,4 - 4,3) Prolaktyna: 10,10 ng/ml (3,6 - 16,30) Estradiol: 89,10 pg/ml (0,0-75,0 dla mężczyzn) Czy tak niewiele podniesione stężenie estradiolu, może powodować takie objawy jak powyżej opisałem? Może ktoś miał podobnie, może się podzielić jakimiś doświadczeniami? Jestem już zarejestrowany na 5 kwietnia do e

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 844 Data: 2016-03-20 00:57:19 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań krwi - wysoki estradiol

    Temat
    Doping

    g/ml (7,63-42,6) 2. Testosteron 596,3 ng/dl (280-800) 3. FSH 4,0 mlU/ml(1,5-12,4) 4. LH 4,0 mlU/ml (1,7-8,6) 5. TSH 1,39 ulU/ml (0,27-4,20) Niepokoi mnie trochę wysoki poziom estradiolu. Ćwiczę od ok 2 lat i mam problemy z nabraniem choćby średniej jakości masy mięśniowej. Przy nadwyżkach kalorycznych dość mocno mnie zalewa tłuszczem. Myślę, że je

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 3714 Data: 2011-09-14 13:34:39 Liczba szacunów: 0
  • symex przy estradiol 3x ponad norme plus hcg -za 6 tyg koniec cyklu-prosze o pomoc

    Temat
    Doping

    Witam.mam taki problem.jest w 11 tyg cyklu 100 mg propa e2d i 250 mg deci e6d.deca jest planowana na 15 tyg,a prop na 17 tyg. mam estradiol 3 razy ponad norme.ktory bede zbijal od czwartku przez 3 dni po tabsie,potem pol tabsa co 2 dni przez dwa tyg. czuje tez ,ze zmniejszyly mi sie jaja,mam przybic teraz hcg-jesli tak to ile.no i ostatnie pytanie

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 6422 Data: 2015-02-03 16:56:56 Liczba szacunów: 2
  • Metka, wątróbka, estradiol

    Temat
    Doping

    Witam. Moje dane: 1.WIEK: 30 2.WAGA: 92 3.WZROST: 188cm 4.WYMIARY: BICEPS: 43 KLATA: 120 UDO: TALIA: 90 5.STAZ NA SILOWNI: kilka lat z przerwami BIALKO: 2,5g kg WEGLOWDANY: 3g kg TLUSZCZ: 1g kg 7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: ten jest pierwszym kontaktem z saa 8.TRENING: 5x5 4 razy w tygodniu 9.CEL CYKLU: Rekomp 10.ODSTEP CZASOWY PO

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1529 Data: 2018-01-27 18:56:02 Liczba szacunów: 3