Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: estradiol norma po menopauzie

Strona 11 z 114

  • Białko-co-gdzie-ile?!!

    wytrzymałościowych przyjmuje się ok. 1,4 g białka na kilogram masy ciała. w konkurencjach wytrzymałościowo siłowych norma jest już znacznie wyższa 1,6 g do 1,8 g , wynika to z faktu, że następuje tu większy rozpad białek z uwagi na większe

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 16669 | Data: 2002-06-26 16:15:17 | Liczba SOGów: 14
  • hormony

    temu i wyszly gorzej jak beznadziejnie, podejrzewaja jakiegos guza na przysadce, tsh 1,940 norma 0,400 4,000 estradiol 45.80 norma do 56.00 prolaktyna 26.20 ;/ norma 2.50 17.00 testosteron 670.00;/ norma 262.00 1593.00 niby hamuje teska

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 427 | Data: 2010-10-16 23:25:14 | Liczba SOGów: 1
  • Gospodarka Hormonalna

    okryte komórkami nabłonka, a od wewnątrz zbudowane są głównie z tkanki łącznej zwanej stromą. estrogeny estradiol mają działanie ogólnoustrojowe, punktem docelowym jest macica; stymulują wzrost narządów płciowych w okresie dojrzewania; rozwój

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 15025 | Data: 2005-06-18 19:07:33 | Liczba SOGów: 8
  • wysokie OB

    usłyszałam, że nie mogę dostać orzeczenia o zdolności do służby, bo w badaniu krwi wyszło za wysokie ob 30 norma dla kobiet 15 20 . takie ob utrzymuje się u mnie już dłuższy czas, bo na własną rękę robiłam sobie te badania już wcześniej.

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 14229 | Data: 2010-09-16 17:03:38 | Liczba SOGów: 0
  • GINEKOMASTIA - Badania i wyniki - ważne

    1,75 mlu/l norma 0,4 4,0 lh 5.67 mlu/ml norma 0,8 9,0 estradiol estrogeny 31,61 pg/ml norma 0,0 75,0 testosteron 350 ng/dl norma 200 800

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 3373 | Data: 2004-08-31 13:42:59 | Liczba SOGów: 0
  • Wyniki, wysoka prolaktyna

    witam, zrobiłem dla ciekawości wyniki: estradiol 48,03 norma 7,63 42,6 progesteron 0,91 norma 0,20 1,40 prolaktyna 516,10 norma 86 324 testosteron 635,90 norma

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 257 | Data: 2014-01-16 08:49:04 | Liczba SOGów: 1
  • moje wyniki po spoznionym odbloku prosze o pomoc

    µg/dl godz. 16—20 norma 2,3 — 11,9 µg/dl metoda: eclia; analizator: modular ppe tsh 4,03 mu/l 0,27 — estradiol 145,3 pmol/l 28 — 156 b2 13:53 22 01 2014 pbwi 08 estradiol jedn.tradyc. 39,67 pg/ml 7,63 — 42,6

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 255 | Data: 2014-01-23 00:27:20 | Liczba SOGów: 0
  • EUTHYROX do znawców w tym dziale

    niedoczynności tarczycy , jeśli jest niedoczynność nadnerczy poprzedzić leczenie glikosterydami ,u kobiet po menopauzie , nie podawać przy nadczynności tarczycy wyjątek wole obojętne i leki przeciwtarczczne , nie można stosować przy galaktozy i

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 12225 | Data: 2005-05-10 18:42:07 | Liczba SOGów: 1
  • Wapń i witamina D wpływają korzystnie na spadek wagi

    wystąpienia otyłości. konkluzja: spożywaj bogate w wapń przetwory, a będziesz miała większe szanse na utrzymanie normalnej wagi i zmniejszysz ryzyko wystąpienia otyłości. jeśli to prawda, wpiszcie mnie na tą listę! dostępne wyniki badań klinicznych

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 8151 | Data: 2008-03-20 15:30:01 | Liczba SOGów: 3
  • wyniki badań -opinie ekspertow proszę

    w dawkach zalecanych gainery, omega3, witaminy.. oto moje wyniki porsze o pomoc glukoza na czczo 80 mg/dl norma 74 110 aspat 29 u/i norma do 37 alat 30 u/i norma do 40 kreatynina 1,4 mh. dł. norma 0,9 1,3

    Odpowiedzi: 33 | Ilość wyświetleń: 11121 | Data: 2006-12-21 16:57:56 | Liczba SOGów: 8
  • SOJA mity i fakty

    sojowe zwiekszaja zapotrzebowanie organizmu na witamine d, potrzebna dla wytworzenia mocnych kosci i utrzymania normalnego wzrostu. kwas fitynowy w przetworach sojowych skutkuje zmniejszeniem zdolnosci przyswajania zelaza i cynku, które sa

    Odpowiedzi: 31 | Ilość wyświetleń: 12092 | Data: 2005-01-14 03:40:21 | Liczba SOGów: 9
  • Epi E-stane Epistane Epithin-E ginekomastia odblok

    43 , a innym gino się zmniejszyło. co powoduje ginekomastie spowodowana jest zwiększeniem stosunku wolnego estradiolu do testosteronu w osoczu. ale skąd u mężczyzny żeńskie hormony płciowe hormony konwertują. także androgeny testosteron,

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 11456 | Data: 2009-09-29 10:57:47 | Liczba SOGów: 1
  • Alkohol a zdrowie

    dziennie wpływają na zmniejszenie ryzyka wystąpienia chorób serca u mężczyzn po 40 roku życia i kobiet po menopauzie lepiej pić alkohol w limitowanych jednostkach regularnie niż większą ilość, co jakiś czas. mężczyzna, który wypija 3 jednostki

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 11963 | Data: 2005-10-28 08:52:14 | Liczba SOGów: 2
  • Testosterone Enanthate/Norma [REAL/FAKE] - porownanie

    jak obiecywalem wczesniej w innym poscie wrzucam porownanie prawdziwego enana normy z podrobka ktora obecnie jest dostepna na polskim czarnym rynku. co do dzialania fake a na chwile obecna nie wiem nic ,bo dopiero bedzie ona testowana ponoc klepie

    Odpowiedzi: 95 | Ilość wyświetleń: 16163 | Data: 2008-12-14 22:59:37 | Liczba SOGów: 21
  • Cellulit

    . większość z nas go nie akceptuje i postanawia z nim walczyć. co jest słuszne, gdyż nawet jeśli cellulit to norma to jednak warto sięgać po coraz bardziej udoskonalone preparaty, by zapobiec jego dalszemu rozwojowi. taka kuracja jest najbardziej

    Odpowiedzi: 27 | Ilość wyświetleń: 5156 | Data: 2003-02-25 11:32:34 | Liczba SOGów: 5
  • Niepokalanek Pospolity - alternatywa przy nandrolonach???

    w ustroju kobiety nastąpi aktywacja aromatazy i przekształcenie androstendionu i testosteronu w estrogeny estron, estradiol , czy też nastąpi uwolnienie androgenów wprost do krwi bez ich przemiany efekt androgenny . w pierwszym przypadku uzyskamy

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 14313 | Data: 2008-02-14 13:47:13 | Liczba SOGów: 2
  • Blok !! Spadek libido po zestawie test freak+anabolic freak

    o 21 29 stycznia , niewiem co oni tam sypia , ale sie martwie mam wyniki lh 2,97 norma 1,7 8,6 mlu/ml estradiol 17,85 norma 7,63 42,6 prolaktyna 10,77 norma 4,04 15,2 testosteron 378,70 norma 280 880 ogolnie wiek 23lata

    Odpowiedzi: 19 | Ilość wyświetleń: 2689 | Data: 2013-01-31 22:33:42 | Liczba SOGów: 1
  • prosba o interpretacje badan...

    tsh 2,37 ulu/ml norma 0,40 4,00 wolne t4 ft4 12,46 norma 9,0 20,0 estradiol 62,54 norma [62 prolaktyna 27,27 norma 3 25 testosteron 9,77 norma

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 1778 | Data: 2009-02-19 17:06:50 | Liczba SOGów: 0
  • Gino-Wyniki badań-proszę o pomoc.

    na początku się lekko załamałem ale w końcu zrobiłem badania i chciałbym to zwalczyć. wyniki badań : estradiol wynik: 63.10 pg/ml . norma 11.0 min. 44.0 max prolaktyna wynik: 32.11[+] ng/ml. norma 5.18 min. 26.53 max testosteron 2gen.

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 321 | Data: 2013-06-28 21:03:02 | Liczba SOGów: 0
  • problemy z libido 23l bez dopingu

    czy to ma jakies znaczenie, ale nie mam porannych wzwodów wcale od 4 5 lat zrobiłem badania i wyglada to tak: estradiol 53pg/ml norma 11 44 kortyzol 15,1ug/dl norma 6,2 19,4 badanie wykonywane z rana prolaktyna 18,49ng/ml 3,46

    Odpowiedzi: 44 | Ilość wyświetleń: 1509 | Data: 2012-05-24 13:34:15 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}