Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: essentiale forte opinie

Strona 1 z 1

  • OXAVAR + TESTOSTERON PROLONGATUM? Pierwszy cykl, prośba o opinie

    dziennie 3 x 1tabl co 8h po posiłku przez ok 7 tygodni w połączeniu z kreatyna, dieta i suplementami. do tego essentiale forte osłonowo na wątrobe i na wszelki wypadek clomid oxavar wygląda jak oryginał, ma wszystkie tłoczenia, hologramy

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 3071| Data: 2011-10-14 00:25:53| Liczba SOGów: 1
  • PIERWSZY CYKL - PROSZE O OPINIE

    moje pytanie brzmi czy dobrze dobrałem dawki: 1. 15 mg. mety w cyklach po 5 mg co 4 h. dodatkowo stilimarol, essentiale forte i cynk jednak wolałbym pryszczy nie mieć 3 po tabletce do każdej porcji mety oprócz cynku jak na moją wagę chyba

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1159| Data: 2010-03-10 23:14:39| Liczba SOGów: 0
  • pierwszy cykl prosze o opinie

    przed treningiem, l karnityna 1500 9 12 clen dodatkowo aminokwasy 2 3x 5tab dziennie, witaminy olimp, omega 3, essentiale forte clen dni 1 3 1 tab rano 4 6 2 tab rano 7 9 3 tab rano 10 14 4 tab rano 15 16 off 17 18 4 tab rano 19 20

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 525| Data: 2013-04-02 00:00:37| Liczba SOGów: 0
  • Coś na dobry początek :)

    chela magb6 olimp omega 3 gold olimp garlicin olimp chela cynk olimp vitamin multiple sport witamina b6 essentiale esseliv forte hepatil myślałem nad epi/e stane, ale czytałem że obniżają u niektórych strasznie libido. prosiłbym

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 947| Data: 2011-01-19 23:05:31| Liczba SOGów: 1
  • dianabol med-tech - jakie opinie?

    czy miał ktoś styczność z t firmą i jak jakościowo wypadają ich produkty. oczywiście osłonowo zakupione essentiale forte i sylimarol + clomid na pct ewentualnie mam dostęp do produktów firmy pr nie moge edytować ankiety... bf: 18%

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 864| Data: 2015-06-02 15:37:17| Liczba SOGów: 0
  • anabol cykl porady i opinie

    na odblok mam 24tab clomid jeszcze dokupię sylimarol mam zamiar brać do 1 tab anablu + 2tab syli... i po cyklu essentiale forte i mam zamiar pojechać na storm + shock therapy żeby nie było masz taki wielkich spadków po anabolu i jeszcze do

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2542| Data: 2007-12-14 15:04:43| Liczba SOGów: 0
  • Materiał na 1 cykl wybrany, opinie.

    edge labs: h drol jeśli dobrze zrozumiałem to cykl ma przebiegać następująco: 1. do każdej tabletki pigułka essentiale forte np. 2. 12 godzin po ostatniej tabletce wrzucić clomid 7 10caps 3. po clomidzie wskoczyć na tt, hepatil i jakąś

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 642| Data: 2010-02-12 13:15:08| Liczba SOGów: 0
  • Winko + Prop na lekki cykl.

    zaczynam jesc po 2 tabsy clomidy przez pierwsze 4 dni a potem po 1 tabsie przez nastepne 12 dni. na oslonke mam essentiale forte a po cyklu hepati na regeneracje, w czasie cyklu rózne witaminy np. magnez, wit c itd.. czy taka ilośc środków jest

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1981| Data: 2010-11-06 17:17:41| Liczba SOGów: 1
  • co wybrac na cykl ? cel: MASA

    srodki wybrac, jakie polaczenia i co na osłonke wątroby, na odblok itp. jak narazie na osłone wątroby brałem essentiale forte i/lub sylimarol a na kręgosłup dla zabezpieczenia stabil forte .. na odblok mam jak narazie clomithene citrate...

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 792| Data: 2010-08-01 12:42:59| Liczba SOGów: 0
  • Początek przygody, kilka pytań :)

    w trakcie cyklu, czy tylko po zakończeniu jesli tak to czy w przypadku wystapienia należy przerwac cykl essentiale forte w trakcie cyklu na osłone wątroby hepatil po zakończeniu cyklu clomid na odblok po cyklu chodza plotki że przy

    Odpowiedzi: 63| Ilość wyświetleń: 2706| Data: 2011-06-24 13:25:17| Liczba SOGów: 5
  • Turanabol Phenom Pharmacy Solo

    apteki w ostatnim tygodniu tury kreatyna mono po turze dodatkowo jakas pre pompujaca jako osłonki cały czas essentiale forte + witaminy + probiotyk proszę o pomoc jak to wszystko rozpisać od a do z

    Odpowiedzi: 36| Ilość wyświetleń: 3775| Data: 2015-09-22 15:47:03| Liczba SOGów: 6
  • Wyniki badan - niegodziwy estradiol

    wieczorem,po treningu byl tez strzal propa ,poza tym wino i ostatni dzien clena 100mcg .po wynikach zwiekszylem essentiale forte z 3x1 do 3x2 ,nastepne badanie zrobię już bez faktorow ktore moglyby zafalszowac wynik z supli pije bialko rzadko ,jak

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 461| Data: 2015-05-07 21:39:25| Liczba SOGów: 1
  • pierwsze ssa, 18 lat

    oczywiście jelfa, testował mój dobry znajomy z rewelacyjnymi wynikami. do mety zamierzam brać na wątrobe essentiale forte odblok przy takim małym cyklu niby niepotrzebny ale lepiej go mieć więc wybrałem nolvadex, po cyklu hepatil + pare tygodni

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1405| Data: 2010-12-08 21:16:58| Liczba SOGów: 0
  • Zapalenie wątroby (WZW B) a suplementy =======>

    wątroby typu b wykryto w 1997 od tego czasu mialem 3 biopsje caly czas sie lecze lekami ochronnymi typu essentiale forte ,hepa merz. raz mialem cykl interferonem . wyniki na szczescie sa tylkko nieco podwyzszone. z lekarskiego punktu

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 3249| Data: 2006-12-13 11:00:09| Liczba SOGów: 0
  • Pierwszy kontakt z SAA...pomoc

    ostatniej dawce clomid 100mg 1szy dzien pozniej 10dni po 50mg... oczywiscie wit. dieta. oslonka na watrobe typu essentiale forte bedzie i teraz moje dylematy : 1. dawka 40mg ed czy nie jest to za duzo jak na 1szy raz 2. jezeli wystapi gino

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 2099| Data: 2012-05-21 02:58:07| Liczba SOGów: 1
  • meta+prolo

    klata:125 martwy ciąg:nie wiem przysiad: nei wiem pytanie: czy dobrze rozpisalem: 1 5 metka 15 mg ed essentiale forte 2tab dziennie, po cyklu hepatil wg ulotki 1 10 enan 200mg e7d 2tyg po ostatniej injekcji clomid 5 dni

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 510| Data: 2013-04-21 20:52:33| Liczba SOGów: 0
  • Osłona watraby na cyklu dyskusja

    nowsze leki, suplementy dzialajace oslonowo, regeneracyjne na watrobe. najbardziej popularne: hepatil, sylimarol, essentiale forte raphacholin, heparegen, lecytyna. dodam od siebie, ze nigdy nie stosowalem zadnych lekow, czasami lecytyne do metki,

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 235| Data: 2015-09-24 14:18:02| Liczba SOGów: 0
  • ???? stosowal ktos ?????

    witam panowie mam pytanie stosowal ktos sylimarol zamiast essentiale forte esseliv,liv52 prosze o opinie zapraszam

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 2402| Data: 2009-12-01 19:22:01| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}