Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: essentiale forte opinie

Strona 1 z 1

  • OXAVAR + TESTOSTERON PROLONGATUM? Pierwszy cykl, prośba o opinie

    dziennie 3 x 1tabl co 8h po posiłku przez ok 7 tygodni w połączeniu z kreatyna, dieta i suplementami. do tego essentiale forte osłonowo na wątrobe i na wszelki wypadek clomid oxavar wygląda jak oryginał, ma wszystkie tłoczenia, hologramy

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 3009| Data: 2011-10-14 00:25:53| Liczba SOGów: 1
  • PIERWSZY CYKL - PROSZE O OPINIE

    moje pytanie brzmi czy dobrze dobrałem dawki: 1. 15 mg. mety w cyklach po 5 mg co 4 h. dodatkowo stilimarol, essentiale forte i cynk jednak wolałbym pryszczy nie mieć 3 po tabletce do każdej porcji mety oprócz cynku jak na moją wagę chyba

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1148| Data: 2010-03-10 23:14:39| Liczba SOGów: 0
  • anabol cykl porady i opinie

    na odblok mam 24tab clomid jeszcze dokupię sylimarol mam zamiar brać do 1 tab anablu + 2tab syli... i po cyklu essentiale forte i mam zamiar pojechać na storm + shock therapy żeby nie było masz taki wielkich spadków po anabolu i jeszcze do

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2499| Data: 2007-12-14 15:04:43| Liczba SOGów: 0
  • Winko + Prop na lekki cykl.

    zaczynam jesc po 2 tabsy clomidy przez pierwsze 4 dni a potem po 1 tabsie przez nastepne 12 dni. na oslonke mam essentiale forte a po cyklu hepati na regeneracje, w czasie cyklu rózne witaminy np. magnez, wit c itd.. czy taka ilośc środków jest

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1959| Data: 2010-11-06 17:17:41| Liczba SOGów: 1
  • Początek przygody, kilka pytań :)

    w trakcie cyklu, czy tylko po zakończeniu jesli tak to czy w przypadku wystapienia należy przerwac cykl essentiale forte w trakcie cyklu na osłone wątroby hepatil po zakończeniu cyklu clomid na odblok po cyklu chodza plotki że przy

    Odpowiedzi: 63| Ilość wyświetleń: 2678| Data: 2011-06-24 13:25:17| Liczba SOGów: 5
  • Turanabol Phenom Pharmacy Solo

    apteki w ostatnim tygodniu tury kreatyna mono po turze dodatkowo jakas pre pompujaca jako osłonki cały czas essentiale forte + witaminy + probiotyk proszę o pomoc jak to wszystko rozpisać od a do z

    Odpowiedzi: 36| Ilość wyświetleń: 3485| Data: 2015-09-22 15:47:03| Liczba SOGów: 6
  • pierwsze ssa, 18 lat

    oczywiście jelfa, testował mój dobry znajomy z rewelacyjnymi wynikami. do mety zamierzam brać na wątrobe essentiale forte odblok przy takim małym cyklu niby niepotrzebny ale lepiej go mieć więc wybrałem nolvadex, po cyklu hepatil + pare tygodni

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1392| Data: 2010-12-08 21:16:58| Liczba SOGów: 0
  • Pierwszy kontakt z SAA...pomoc

    ostatniej dawce clomid 100mg 1szy dzien pozniej 10dni po 50mg... oczywiscie wit. dieta. oslonka na watrobe typu essentiale forte bedzie i teraz moje dylematy : 1. dawka 40mg ed czy nie jest to za duzo jak na 1szy raz 2. jezeli wystapi gino

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 2069| Data: 2012-05-21 02:58:07| Liczba SOGów: 1
  • ???? stosowal ktos ?????

    witam panowie mam pytanie stosowal ktos sylimarol zamiast essentiale forte esseliv,liv52 prosze o opinie zapraszam

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 2374| Data: 2009-12-01 19:22:01| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}