Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: esseliv forte opinie

Strona 1 z 1

  • Prosze o opinie

    dodatkowo mam 100 tabletek vinka eurochem laboratories po 10mg jako oslonki posiadam: heparegen 100 tabletek esseliv forte wit.a,b, selen, cynk na odblok clomid narazie 24 tabletki ale jeszcze paczke dokupie i niewiem czy hcg by sie nie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 626| Data: 2010-03-21 22:02:59| Liczba SOGów: 0
  • ???? stosowal ktos ?????

    witam panowie mam pytanie stosowal ktos sylimarol zamiast essentiale forte esseliv liv52 prosze o opinie zapraszam

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 2448| Data: 2009-12-01 19:22:01| Liczba SOGów: 2
  • Boldenon + enan + prop + h-drol pytanie o odblok

    chleba pełnoziarnistego z twarogiem i pomidorem, suple: omega 3, prostatan, garlicin czosnek , inh ar megabola, esseliv forte po tym posiłku biorę 25 mg h drola posiłek 2 : 100 g kaszy gryczanej, 150 g piersi z kurczaka, oliwki, ogórek,

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 744| Data: 2013-04-26 19:30:01| Liczba SOGów: 1
  • (Prawie)Pierwszy cykl Korekta

    diety, suplementacji i treningu. aktualnie skupię się na tych dwóch pierwszych aspektach. suplementy: wątroba: esseliv lecytyna gold, hepatan mam jeszcze cholinę ale chyba zbędna , na po cyklu 10tabs heparegenu mam serce: omega 3, garlicin,

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 478| Data: 2014-05-01 21:53:31| Liczba SOGów: 0
  • Mdrol + Eq-plex + prop- moja recenzja

    mag b6 forte 500mg na noc wit c+cynk trec 1caps dziennie wit b6 polfa 600 700mg dziennie osłonki: esseliv forte 2caps do każdego capsa ph heparegen 2x 1tab herbatka wspomagająca wątrobę + ziółka babcyne % siemię lniane 5g

    Odpowiedzi: 114| Ilość wyświetleń: 8212| Data: 2012-01-20 15:58:14| Liczba SOGów: 7
  • przed i po malym cyklonku-krotka relacja

    tab dziennie. wychodzilo ok 37,5mg. cykl wygladal tak: 1 6 metka 37,5mg ed 4 7 vino 30mg ed naoslone bralem esseliv inne srodki: magnez +b6, zincas forte omega 3, b complex i chyba to wszystko. dieta byla w miare zbilansowana i

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 1662| Data: 2009-03-05 19:29:50| Liczba SOGów: 5
  • Pierwszy cykl - Redukcja

    hcg 4. profilaktyka: biorę dziennie: 2x kompleks witamin, 2x czosnek, 2x cynk, 2g lecytyna, 3g omega3, 3x esseliv duo, 3x esseliv forte 1x hepatil, 10g witaminy c. starczy 5. dodatki: co prawda raczej będę zadowolony z efektów ale

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1082| Data: 2012-12-24 10:03:56| Liczba SOGów: 0
  • Cykl dianabol 10 + suple opinia

    t716899.html taki wlasnie na odblok clostilbegyt + nolvadex wlasnie zamowilem w aptece + zabezpieczenie watroby esseliv myslcie ze to dobre przygotowanie do cyklu czy moze jeszcze cos dokupic i czy nie lepiej tych wszystkich witamin z wapnem i

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1627| Data: 2012-03-19 17:01:53| Liczba SOGów: 0
  • Prosba o sprawdzenie i pomoc cyklu

    a po skończeniu animal pak cynk kwasy tłuszczowe omega3 6 9 środki osłonowe na wątrobę hepatil,sylimarol esseliv forte białko glutamina aminokwasy może jakiś gainer aby zwiększyć kaloryczność gdybym w diecie jej nie dostarczał

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 309| Data: 2011-10-02 14:57:19| Liczba SOGów: 0
  • Metanabol - pytanie

    się że jednak zabiore sie za cykl który ma trwać 6 tygodni 20/20/30/30/30/30 zakupiłem 2 paczki essential forte esseliv i hepatil jako osłonki. do tego kupiłem witaminy i cynk wiadomo dieta ustalona do tego gainer i białko w razie coś kupiłem

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2270| Data: 2011-08-17 00:00:59| Liczba SOGów: 0
  • Pierwszy cykl na mecie-ocena

    gainer do uzupełnienia diety 3 ekstrakt z czosnku 4 witaminy i mineraly z olimpa po 1 kapsie dziennie 5 esseliv forte 2 kapsy do kazdej porcji mety po cyklu: 1 clomid 1 kaps przez 7 dni 2 bcca 3 białeczko/gainer 4

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 878| Data: 2012-09-18 22:28:33| Liczba SOGów: 0
  • Cykl PH, o podobnych efektach do Megavolu

    . ogólnie jestem zadowolony z efektów, na megavolu przybyło mi około 7kg mięska i w ch*j siły. osłonki stosowałem esseliv forte , odblok z clomidu profilaktycznie, gdyż nie byłem zablokowany 7 mam pytanie, gdyż chcę zacząć nowy cykl na ph o

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 672| Data: 2011-06-14 18:35:01| Liczba SOGów: 0
  • Cykl do oceny ?

    2 tabsy zincas forte = 45mg cynku 2 tyg.przed cyklem pojade hepatil i po cyklu takze 2tyg.pociagne do porcji metki esseliv i sylimarol omega3 suplementy; bialeczko syntrax mass xxl animal pump przed treningiem 10tab.clomidu i jak z

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 439| Data: 2008-10-27 11:39:26| Liczba SOGów: 0
  • Methanex 10 Razak

    12 tabs clomid 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 a potem aakg. do tego codziennie 4 tabsy hepatil, a jak by sie cos działo to esseliv forte co o tym myslicie prosze o mądre rady. pozdrawiam 3 zmieniony przez urgrok w dniu 2011 04 02 16:32:11

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2067| Data: 2011-04-02 16:30:25| Liczba SOGów: 2
  • Coś na dobry początek :)

    magb6 olimp omega 3 gold olimp garlicin olimp chela cynk olimp vitamin multiple sport witamina b6 essentiale esseliv forte hepatil myślałem nad epi/e stane, ale czytałem że obniżają u niektórych strasznie libido. prosiłbym także o

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 960| Data: 2011-01-19 23:05:31| Liczba SOGów: 1
  • meta razak serce

    ciśnienie było minimalnie podwyższone. po tamtym cyklu zarzuciłem opakowanie hepatilu na cyklu oczywiście esseliv forte teraz zamierzam rozpocząć cykl polskiej mety. czy polecilibyście jakieś środki/suple aby zadbać o serce przed cyklem

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 801| Data: 2013-01-31 09:00:11| Liczba SOGów: 0
  • bardzo lajtowy cyklon na ph

    z kręgosłupem chce zrobić bardzo delikatny cykl na ph : np mega h 50/50/50/50 na odblok t bol osłonki esseliv forte 1 na 1 z m h profilaktyka : czosnek, kompleks vit min, cynk, magnez, omega3 co wy na to czy duża możliwość załapania

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 366| Data: 2011-10-26 23:05:23| Liczba SOGów: 0
  • M drol+ nitrobolon

    kretyny przez 4 tyg. mój cykl ma wyglądać tak: m drol 1 2 2 3. do każdej tabletki m drolu jedna tabletka esseliv forte w 4 5 6 tydzień 3x dziennie po 20g nitrobolon ii od pierwszego do piątego tygodnia po 120g dziennie gainera 2 z vitalmaxu w

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1568| Data: 2010-10-03 21:30:13| Liczba SOGów: 0
  • Jak ułozyc cykl na prohormonach

    aminokwasy bcaa system , peptyd glutaminy , białko nitroprogen w ostatni tydz.massdrola kreatyne no i na osłonke esseliv forte mniej wiecej wiem jak to poskladac ale chciałbym poradzic sie ludzi co są pewni co z tym zrobic i czy to bedzie dopre

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 713| Data: 2010-04-11 01:52:11| Liczba SOGów: 0
  • Środki Antydepresyjne a toksyczność

    związku z tym martwie się o nią bo ostatnio mowi nie raz ją pobolewa wątroba. zaleciłem jej kuracje 3 miesieczna na esseliv forte co o tym myślicie moze ktos wie czy leki na depresje są toksyczne. wszelkie rady i opinie mile widziane. pozdro.

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 609| Data: 2011-04-29 21:02:12| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}